POSTED IN Coronavaksiner

Ny «pandemi» i emning

Dr. Robert Malone: Covid-vaksinen skader immunsystemet

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Vaken.se
Oversatt av Northern Light

Det er en av grunnleggerne av mRNA-teknologien, legen Dr. Robert Malone, som nå advarer om at masse-vaksinasjonen mot Covid-19 har forårsaket det som kalles en «original antigen synd», som betyr at immunsystemet «fanges» av sin første respons på et virus og er ute av stand til å danne en effektiv respons på ny smitte.

Vaksinen gjør at immunsystemet blir som «en laser rettet mot et ett punkt», og Omicron-varianten har utviklet en evne til å unngå akkurat denne delen av kroppens forsvar, ifølge Malone. Det de skjuler er en stor mengde fagfellevurdert forskning, som viser at det som er gjort har svekket folks evne til å bekjempe viruset», sier Robert Malone i Outside the Beltway.

Det man nå kan se dessverre, og dette viser også hvorfor de er så redde akkurat nå, er at det er de full- vaksinerte som i overveiende grad havner på sykehus og dør. Dette kan sees over hele verden akkurat nå. De har svekket immunresponsen vår gjennom disse gjentatte dosene mot den første virusvarianten.

En ny studie kom for et par uker siden som tydelig viser at personer som har blitt smittet og vaksinert gjentatte ganger har mye dårligere T-celle- og B-celleforsvar. Dette er et velkjent problem. Det er dette som plager influensavaksinen og gjør den bare 20-30 prosent effektiv. Det kalles «original antigen synd».

Video med Dr. Robert Malone, kun 12 minutter lang.

Ifølge Robert Malone har myndighetenes offisielle eksperter gravd seg så langt ned i løgner at de ikke vet hvordan de skal håndtere dem, så de fortsetter bare med masse-vaksineringen. «Sannheten er at denne vaksinen ikke bare skader immunforsvaret, det er tydelig dokumentert, men gjør også de full-vaksinerte mer mottakelige for BA5-varianten som er utviklet slik at den slipper unna vaksinen. Og det er en ny studie som viser at naturlig immunitet mot smitte er mye bedre».

Kommentar av Northern Light:
Intervjuet med Dr. Malone er vel verdt å se, ca 6 minutter langt (av den totale lengden på 12 minutter), hvor han ikke legger fingrene i mellom når han beskriver Fauci. Veritable verbale bredsider, uvanlig for Dr. Malone å være.Fra Vaken se, publisert 19 Juli 2022, skrevet av Vaken-redaksjonen.
Oversatt fra svensk, noe redigert. Linker og videointervju med Malone i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Malone: Vaccinet skadar immunförsvaret – Detta är galenskap
Link: https://www.vaken.se/malone-vaccinet-skadar-immunforsvaret-detta-ar-galenskap/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • «Det er dette som plager influensavaksinen og gjør den bare 20-30 prosent effektiv. Det kalles «original antigen synd». »

  Immunforsvaret vårt får ikke (politisk) verdi før det kan styres globalt, av noen gæringer.

  Svar
 • Statistiker
  22 juli 2022 14:45

  «Det man nå kan se dessverre, og dette viser også hvorfor de er så redde akkurat nå, er at det er de full- vaksinerte som i overveiende grad havner på sykehus og dør. Dette kan sees over hele verden akkurat nå. » Dette blir akkuart som å si at de som drikker Coca Cola treffes oftere av lyn og faller oftere fra fjelltopper – naturligvis stemmer det. Fordi så mange drikker Coca cola at uansett hvilken dødsårsak du finner så vil coladrikkere være i flertall.

  Se bort fra om vaksinen er skadelig eller ikke. Men man kan ikke bruke denne unnskyldningen. I Norge er 95 % vaksinert, så statistisk er 95 % av alle som dør også vaksinert. Men det betyr ikke at det er vaksinen de dør av. Akkurat som vi ikke kan si at det er coladrikking som forårsaker dødsfall fra lyn.

  Svar
  • Her tar du feil.
   Dataene man har tatt utgangspunkt i , bla fra UK, er vektet i forhold til alder.
   Man ser også at risiko for sykdom og død stiger med antall doser. Igjen er dataene vektet
   for alder.

   Svar
   • Hei Hans !
    Litt Biologisk viten det er umulig å fornekte !

    Problemet med disse COVID-«Vaksinene» er at de er så unaturlige for kroppen vår at immunsystemet faktisk ikke vet hvordan det skal forholde seg til dette !

    Når våre immunceller plutselig bestemmer seg for å lage et veldig giftig protein og lage for mye av det, vil dette naturligvis forvirre immunsystemet vårt fullstendig med alle følgene dette medfører! Ganske enkelt ! – Resten er historie !

    Fakta er at det i gjennomsnitt er rapportert om dobbelt så mange krefttilfeller etter disse injeksjonene sammenlignet med alle andre vaksiner kombinert de siste 31 årene !
    Dette er kun en av følgene. En vaksinering kan invalidisere alle vaksinerte i større eller mindre grad, men vi vet at ansvarlige myndigheter og div. uvitende vil påstå at dette ikke skyldes vaksinen !

    Det vi vet er at disse Covid Sprøytene undertrykker ditt medfødte immunsystem ved å hemme type-1 interferon- det vet vi !!! – De vil forstyrrer type-1 interferonresponsen i en hvilken som helst celle, inkludert immunceller.!

    Det er rett og slett idiotisk å fornekte biologiske fakta ved hjelp av Coca Cola, lyn og torden ;)

    (Type-I-interferonene (IFN) er cytokiner. Disse spiller en viktige rolle vedrørende betennelser, immunregulering, gjenkjenning av tumorceller og T-celleresponser.)

    Man skal nå høre så mye svada og søppel at man kan bli helt matt ! ;)

    Synn

   • Dessverre. Feil. Pseudoviten er ikke nok. Sjekk kildene dine. Elles er jeg helt enig. De er så mye svada at man kan bli matt, men det kommer fra deg og dine.

    https://www.reuters.com/article/factcheck-coronavirus-britain-idUSL1N2SY1SP

   • Fire kanadiske leger dør få dager etter fjerde dose, tre av disse fra samme stab,
    så hva samtalene handler om på jobben kan en jo gjette seg til, og
    angående kilder
    er det bare spørsmål om hvem en tror på; en matt, autoritetstro almennlege eller erfarne epidemiologer som Luc Montaigner og Mike Yeadon og andre som leger bør ha hørt om.

  • «Men det betyr ikke at det er vaksinen de dør av. »

   Nei, vi bør være obs, statistikk kan som kjent brukes for å få fram det svaret man vil.
   – Som det også ble brukt for å bygge opp et hysteri i mars 2020.
   Og som PCI-testingen også ble brukt til.

   Hvis man var eldre, på slutten av levealder, og hadde ligget på sykehjem de siste årene ( uten tilgang til f.eks. sol ) , – så var det Covid man døde av. ;-)
   Statistikk over tidligere års influensa-døde trengte man derimot ikke trikse med.
   Man overså de bare; – som om dette var første året man opplevde et virusangrep.

   Svar
   • Ser vi bort fra hvem som har fått vaksiner, men deler befolkningen inn i 2 grupper. Gruppe A 80% (som er vaksinert) og gruppe B 20% (Ikke vaksinerte) vil det selvfølgelig være riktig at hos den største gruppen (A) av denne befolkningsgruppen vil det oppstå en større sykdom & dødsprosent kontra den minste prosentandelen (B), dette grunnet alle salgs mulige sykdommer & infeksjoner, også fall fra fjelltopper, men det er ikke det som er poenget!

    Poenget må være hva mennesker faktisk dør eller blir syke av i begge disse gruppene og vil sykdom og død i gruppe A kunne tilskrives vaksinen og ikke andre «dagligdagse» dødsfall (Det må kunne være enkelt å skille mellom disse faktorene) ! Videre vil dødsfall i gruppe B kunne tilskrives det faktum at de helst burde vært vaksinert eller ikke, selv om også en del av disse riktignok forulykker av andre årsaker !

    Det er faktisk dette det vil gjenstå å få klarlagt i den kommende 3-4 års perioden, men siden vi er en homogen folkegruppe og forhåpentligvis ikke inndelt i A og B mennesker vil man vel til syvende og sist ønske å få svar på hvor mange som faktisk totalt sett døde eller fikk skadevirkninger av denne vaksinen eller faktisk døde utelukkende på grunn av viruset i seg selv !
    Så enkelt !

 • Derimot har fått besøk av en Pseudo lege ;) – og det å kommentere hans uvitenhet har jeg ingen planer om !

  God kveld

  Svar
  • Det begynner å bli mange av disse pseudo-legene rundt omkring i samfunnet nå (hele verden).
   Undres på om alle disse blir betalt av Big Pharma for å «debunke» sannheten?
   I så tilfelle må vel snart «fortjenesten» av injeksjonene snart være brukt opp, kan de snart gå i minus?

   Gud ga Satan tillatelse til å forsøke for en gitt periode å forføre verdens befolkning, og derved skille «klinten fra hveten» for Ham.
   Egentlig utrolig å se hvor mange som vil være med til Helvete for evig tid og evige pinsler for «en neve dollars» nå.

   Svar
   • Og Gud skapte jordens dyr etter sitt slag og storfe etter sitt slag og alt som kryper på jorden etter sitt slag. Og Gud så at det var godt. (1. Mosebok 1:24, 25)

    Bibelen er «spekket» med genetikk enten vi liker å innse det eller ikke !
    Jeg er av den mening at desto lenger vi driver fra det som var meningen med skapelsen av mennesket desto mer vil vi bli forvrengt i kropp og sjel !
    Mange vil nok påstå at mennesket var et resultat av en tilfeldig evolusjon, men basert på alt vi opplever i disse dager så må vi nok innse at dette hverken var eller er tilfeldig lenger !
    Uansett, disse nye Genetiske Mestrene bør vi frykte, fordi disse mangler både etikk og moral ! Kombinert med begrenset intelligens vil dette vise seg å være en heller dårlig kombinasjon ! ;)

   • «Bibelen er «spekket» med genetikk enten vi liker å innse det eller ikke !»

    Bibelen/kristendommen , eller Talmud eller Koranen er spekket med filosofi , og antroprosofi. Vår oppvåkning og utvikling som levende skapninger. Det gode og det onde; Gud-Satan
    Naturen sitt system er spekket med genetikk/genetisk utvikling. Altet. ( Dvs. ‘Det som er’)
    Så kommer mennesket med sine (politiske/religiøse) systemer.
    Det siste har vel forårsaket mer død og lidelse enn naturen/Altet.
    Spesielt når vi dyrker systemet og danser rundt fiktiver/penger mer enn realverdier. Når vi forveksler realverdier og fantasi.
    Mennesket har lidd og slitt og strevet for å få så mange frie livstimer som mulig; veien har vært lang. Ved hjelp av både arbeid, byttemidler/penger og samarbeid. Nå, når det er i ferd med å løsne, så velger vi penger/tall framfor realverdier. Vi blir plutselig redde for å bli ‘ arbeidsløse’ . ( Dvs. frie) Hvorfor frykter vi friheten, hvorfor vil vi ikke bli rike? Er det årsak til religionenes fortryllelse på oss?
    Religion gir oss noe å tro på. Så kan vi undres litt over at vi velger å tro på et psykopatisk gudsbilde i/med konstruerte motsetninger , framfor livet og realitetene.
    Og hvorfor vi velger stat & systemer og pengetelling framfor Altets gaver.
    Hvorfor gir vi makt til systemene, politikken og pengene?
    Det er nok en del av vår utvikling, genetikk eller ikke.
    Vår mentalitet er vår skjebne. Vi trenger å være barn en periode. Men å holde fast på barnslige forestillinger /systemer er søtt når vi er barn; – gjør vi/verden det som voksne er det tragisk.

    Og tror vi at politikere/statsadminisrasjonen ( eller andre prester) er vår foreldre og vi er deres barn, så blir vi vanskeligere voksne og fri til (eget ) liv.

    Ellers:

    ‘Slik har virus formet oss som mennesker.
    Ikke bare har tidligere pandemier preget evolusjonen vår. Eldgammelt virus-DNA utgjør 8 prosent av arvestoffet vårt. ‘
    forskning.no/evolusjon-genetikk-virus/slik-har-virus-formet-oss-som-mennesker/1669230

 • Du har nok sørgelig rett i det ;) !

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Forsøk på helsediktatur:

WHO vil styre helsepolitikken i alle verdens land.

Forrige innlegg

Klima-skremmingen mot nye høyder:

Denne gangen ved hjelp av sterke farger på værkart.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.