POSTED IN Covid-19, Helse

Dr. Peter McCullough:

Omikron er ufarlig. Stans vaksineringa nå!

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Dr Peter McCullough: Omicron markerer kanskje enden – Hald tilbake vaksine-utrullinga

av Colin Todhunter and Dr. Peter McCullough

Global Research, 28. desember, 2021

***

Dr Peter McCullough er sertifisert innan indremedisin, kardiovaskulære sjukdommar og klinisk lipidologi. Han behandlar pasientar med medisinske problem som inkluderer hjarte- og nyresjukdommar, lipidsjukdommar og diabetes.

Han har over 1000 publikasjonar og 600 siteringar innan ei lang rekke emne i National Library of Medicine. Han har også mastergrad i folkehelse og er kjend for å vere ein av dei fem på topp av mest publiserte medisinske forskarane i USA, og han er redaktør for to medisintidsskrift. Han har 51 fagfellevurderte publikasjonar om SARS-CoV-2 viruset. Han blir sett på som ein ekspert innan framgangsmåte for tidleg behandling av COVID-19.

Dr McCullough har vitna framfor Texas Senate Committee on Health and Human Services,  US Senate Committee on Homeland Security and Governmental Affairs, Colorados General Assembly, New Hampshires senat og South Carolinas senat om mange aspekt ved COVID-19-responsen.

Video: The COVID Vaccine Agenda and the Suppression of Alternative Treatments. Dr. Peter McCullough

Han gav nyleg eit kort intervju til det indisk baserte Qvive media network, der han diskuterte vaksineutrullinga og Omicron-varianten. Han konkluderer med at denne varianten er svært mild, løyser seg av seg sjølv, og «kan markere enden på pandemien». Han argumenterer for at det ikkje finst noko behov for å halde fram med vaksineutrullinga. Dette intervjuet diskuterer den globale situasjonen, så vel som implikasjonane for India.

Intervjuet kan du sjå her – Why alternative medication is being ignored? We ask Dr Peter McCullough who joins us from USA – YouTube eller under.

https://youtu.be/qx9HdNSycKo

Det kjem samtidig med ei erklæring signert av medisinske vitskapsfolk, doktorar, epidemiologar, sivile tenestemenn, sivile samfunnsorganisasjonar og innbyggarar i India som ber statsminister Narendra Modi om å stoppe med masseutrullinga av COVID-19-vaksinar. Erklæringa hevdar at desse vaksinane bør stoppast straks, ikkje minst fordi dei medfører alvorleg fare.

Dr Peter McCullough var med i ei gruppe av internasjonalt anerkjende profesjonelle på området medisinsk vitskap som medverka til erklæringa med relevant ekspertise.

*

Copyright © Colin Todhunter and Dr. Peter McCullough, Global Research, 2021

Omsett av Monica Sortland

Forsidebilde: Derick McKinney

Les artikkelen på engelsk her: https://www.globalresearch.ca/dr-peter-mccullough-omicron-could-mark-end-halt-vaccine-rollout/5765706

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Northern Light.
  30 desember 2021 15:36

  Covid har en generell overlevelsesprosent på 99,85%, altså som en vanlig sesonginfluensa, og Omikron er»supermild», som en vanlig forkjølelse, som legen som påviste det beskrev det i forhold til Covid. Enda så fortsetter forherdede nyhetsankere i NRK Dagsrevyen og TV2 Nyheter skremselspropagandaen på samme måte som for Covid.

  Antall smittede i forskjellige byer oppgis på en slik måte at oppskremte tv-seere får inntrykk av at bærere av viruset ligger på båre og fraktes til intensiv behandling. I virkeligheten så vet ikke de aller fleste som bærer viruset at de har det, og de fleste som blir syke av det får bare milde forkjølelsessymptomer.

  Det er bare de i risikogruppen det er farlig for, som folk i høy alder med underliggende alvorlige sykdommer, og andre med nedsatt immunforsvar som i alle tidligere år for influensa og forkjølelse. Virus med overlevelsesprosent på over 99,5% skal ikke ha vaksiner, for når overlevelsesprosenten er så høy beviser det at kroppens naturlige immunforsvar bekjemper dem.

  De skal i hvert fall ikke ha eksperimentelle mRNA-injeksjoner som produsentene fraskriver seg ethvert ansvar for, være seg korttids, langtids og ukjente bivirkninger, og som landene som har underskrevet kontraktene med dem, attpåtil garanterer at de ikke kan saksøkes for bivirkninger.

  For bivirkninger har mRNA-injeksjonene kalt vaksiner. De offisielle innrapporteringssystemene for skader og død etter injeksjoner med «vaksinene» for EU og USA, Endura Vigilance og VAERS oppgir skremmende høye tall for korttidbivirkninger, enda det er bare 1-10% som er registrert, og langtids-bivirkrningene er ukjent.

  Enda skal mRNA-injeksjonene nå «omprogrammeres» til å virke for Omikron, for at folk skal lures, presses og tvinges til å ta en eksperimentell injeksjon på samme måte som for Covid, for en ny virusvariant med overlevelsesrate på tilnærmet 100 prosent.

  For nye lesere, vestlig presse og media (MSM) har de samme finansielle eierne som den farmasøytiske industrien (Big Pharma), den mest kriminelle industrien i verden. Så kriminelle at narkotikabaroner som produserer heroin og kokain i Sør-Amerika blir helgener i sammenligning.

  Nyhetsankerne er journalister, og forbereder sakene de presenterer i nyhetssendingen flere timer før de går i studio. De er en del av redaksjonene, og er medansvarlig for det nyhetsbildet de gir seerne. De ser sympatiske, ærlige og troverdige ut, og presenterer nyhetene med stor autoritet. Så er de da også omhyggelig utplukket for oppgaven, som er å presentere det nyhetsbildet og verdensbildet som den globale storkapitalen som eier nyhetshusene vil at befolkningen skal ha.

  Det gjelder også statskanalene som har høy troverdighet blant befolkningen, og er derfor viktig å få kontroll over for storkapitalen. Finansfolket erobrer statskanalene ved å få sine folk inn i høyere stillinger, som så ansetter sitt eget slag til de har sine folk i alle redaksjonene. Journalistene i MSM driver ikke journalistikk, de unnlater å fortelle seerne det storkapitalen som eier dem ikke vil de skal vite, som dette:

  Over 4,3 millioner nordmenn har nå fått mRNA-injeksjonen kalt vaksiner, noen to ganger, som inneholder giftige stoffer som blant annet grafen. Dette fant japanske forskere i September, og helseministeren forbød mRNA-injeksjonene umiddelbart og beordret japanske leger å behandle sine Covid pasienter med Ivermectin, og Covid var borte fra Japan etter en måned. Ivermectin har ikke mRNA-injeksjonenes bivirkninger som blant annet blodpropper og hjerteposebetennelse.

  Den italienske motsvarigheten til Folkehelseinstituttet meldte for litt siden at når de registrerte antall døde som døde av Covid og ikke med Covid, så sank det offisielle tallet på på Covid-døde fra 130 000 til 4000. Siden måten å registrere på har vært den den samme for alle land, må tallet for hver av landene og verden være mye lavere.

  Nyhetsankerne er folkekjære, spesielt i et land som Norge med spredt bosetting og mange enslige når de blir daglige innslag på tv-skjermen. Men de gir ikke en nøytral og balansert nyhetsformidling, de presenterer det nyhetsbildet som kapitalkreftene som eier dem vil du skal ha, og har gjort oppgaven for dem fra de startet «pandemien» ved å opptre som et PR-byrå for Big Pharma med astronomisk rike eiere. MSM er ikke den fjerde statsmakt, det er en sentral del i maktapparatet for å styre og kontrollere befolkningene for den globale storkapitalen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vaksiner skulle hindre sykdom, men de gir nye problemer

Anslagsvis 1 av 95 gutter diagnostisert med myokarditt på en privatskole i California

Forrige innlegg

Er det glemsel eller bevisst at D-vitaminmangel ikke nevnes:

Hvorfor rammes innvandrere hardere av covid enn norske?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.