POSTED IN Krig-fred, Virkelighetsforståelse

Dr. Paul Craig Roberts:

USAs ledelse forstår bare maktens språk.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Krigen i Ukraina nærmer seg Armageddon.

Av Dr. Paul Craig Roberts.

Paul Craig Roberts er en anerkjent forfatter og akademiker, styreleder for The Institute for Political Economy. Dr. Roberts var tidligere assisterende redaktør og spaltist for The Wall Street Journal. Han var assisterende sekretær for finansdepartementet for økonomisk politikk under Reagan-administrasjonen.

Hver provokasjon Vesten sa at de ikke ville gjøre har de gjort.
Fornektelsene har holdt liv i Putins håp om at konflikten kan begrenses til Donbas. Men angrepet på Russlands radarvarslingssystem for atomangrep mot landet, har brakt Putin nærmere virkeligheten.

Situasjonen er forferdelig og alt det idiotiske Vesten gjør er å provosere enda mer. Det er av største viktighet at Biden-regimet umiddelbart setter seg ned med Putin og løser konflikten.

Kennedy og Khrusjtsjov løste Cubakrisen. Putin har gjort det klart at han ønsker å løse Ukraina-krigen som Vesten har drevet inn i krise. Hvorfor ønsker ikke Washington å løse en så farlig krise? Hvorfor er det ingen andre enn meg som stiller dette spørsmålet?

Vesten innkaller til en «fredskonferanse» som en del av sin propaganda. Ukrainske angrep på russiske radaranlegg gjør USA nervøs. Washington Post later som at USA ikke står bak angrepene. Den tyske lederen snur, og tillater at Kiev-regimet utfører angrep inne i Russland. Russland har flyttet elleve av sine atomubåter inn i Atlanterhavet. Den idiotiske vestlige verden bringer Armageddon til menneskeheten.

Armageddon nærmer seg.

Utenriksminister Sergey Lavrovs hodt tale i forsamlingen for Rådet for utenriks- og forsvarspolitikk, Moskva, 18 mai 2024. Lavrovs tale indikerer at etter 20 år med avvisninger, innser den russiske regjeringen gradvis at deres «vestlige partnere» faktisk er deres fiender. Før eller siden vil Lavrov og Putin forstå at det er Russland mot en satanisk ondskap som ikke kan forhandles med.

Putin og Lavrov har forsøkt å håndtere ondskapen med diplomati. Selv etter at hele Vesten ga en kald skulder til russiske regjeringens innsats for å komme frem til en gjensidig forsvarsavtale, misforsto den russiske regjeringen fortsatt sin motstander, og med det sakte tempoet på intervensjonen i Ukraina, ga Kreml uforsiktig nok Washington tid til å utvide konflikten.

Etter alt å dømme er konflikten nå vidåpen. Hvis Putin ikke klarer å vinne krigen før Vest-Ukraina fylles med NATO-soldater, vil Putins alternativer være overgivelse eller atomkrig.

Vesten har plassert verdens overlevelse i hendene på tre kunstig opprettede stater. Alle verdens problemer dreier seg om tre konstruerte stater: Ukraina, Taiwan og Israel.

Ukraina var en del av Russland lenger enn USA har eksistert. Det ble først opprettet som et uavhengig land på begynnelsen av 1990-tallet av Washington etter den sovjetiske regjeringens kollaps, og kommunistpartiets styre ble erstattet med Jeltsin, en marionett for Washington. Ukraina er dermed et konstruert land bare 30 år gammelt, som aldri tidligere har eksistert som et selvstendig land.

Taiwan er en liten øy utenfor Kina-kysten, en del av Kina bebodd av kinesere. Washington prøvde å late som om en liten øy var Kina og fikk Taiwan inn i FNs sikkerhetsråd. Men president Nixon visste bedre. Han støttet fjerningen av Taiwan fra sikkerhetsrådet, og at setet ble gitt det kinesiske fastlandet. Nixon startet ett-Kina-politikken som var USAs politikk frem til Biden-regimet.

Utrolig nok representerte Taiwan hele Kina i FN helt frem til 1971.

Israel ble opprettet av den dumme og korrupte britiske regjeringen, eller kanskje mer korrekt av de fanatiske sionistene som fordrev utallige forsvarsløse palestinere fra byene og landsbyene deres. Generasjoner av palestinere er senere født i flyktningleirer i Jordan og Libanon.

Folkemordet på Palestina som et folk og land har pågått siden 1947, og ingenting er gjort med det. Israel har sluppet unna ved å bruke Holocaust-kortet for å få sympati med sin offerstatus, og ved å betale vestlige politikere med bidrag til deres valgkampanjer for å støtte sin agenda.

Tenk nå på det faktum at disse tre totalt kunstig opprettede landene, er alle i stand til å utløse et Armageddon med atomvåpen. Ukraina kan gjøre det ved å fortsette å bruke vestlig leverte langdistansemissiler til å angripe Russlands radarvarslingssystem for atomangrep.

Taiwan kan gjøre det ved å akseptere å bli okkupert av amerikanske soldater og flere forsendelser av amerikanske missiler.

Israel kan gjøre det ved å få Biden-regimet de har kjøpt og betalt for, til å godkjenne et israelsk angrep på Iran.

Spørsmålet jeg nå vil stille deg er: Hvis USA faktisk er en supermakt, og hvis Vesten som helhet utgjør en mega-supermakt, hvordan er det mulig for tre konstruerte stater å styre Vestens fremtid?

Fra Global Research, publisert 30 mai 2024.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: The War Is Widening Into Armageddon.

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst
Forsidebilde: Vera Derevyanko

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «Hvorfor ønsker ikke Washington å løse en så farlig krise?»

  Rett og slett fordi det er absolutt maktpåliggende for Vestens globalarkitekter å knuge Russland ned inn under seg. For denne spinnville trilliardær-gutteklubben er dette i deres øyne siste sjanse til å skape en verdensregjering som i sin tur kan redde den forestående vestlige finans-kollapsen.

  Den samme eliten jobber jo intenst for sine målsettinger ved også å knekke sin egen, tradisjonelle kultur. De kjører parallellt grunnstammen av små og mellomstore bedrifter i grøfta for også å klargjøre Vestens befolkning på sine hensikter. Hvori opptatt å innføre totalitær fascisme også her.

  Det er derfor nå eller aldri for disse karene og deres politiker-klakører. Klarer de ikke dette så er de troende til å konkludere med at «skal vi miste tronen og ødelegges, så tar vi resten av verden med oss i et ragnarok».

  Svar
 • Norvald Aasen
  3 juni 2024 10:59

  NATO holdt på i 20 år i Afghanistan, de regner vel med at de kan drive krigen mot Russland gjennom Ukraina like lenge. Men da er det fare for at Vesten har lagt kloden øde og svart. Det har vært hevdet at Putin burde brukt diplomatiet mer for å unngå krigen, jeg kan ikke se at han kunne brukt mer diplomati, det gjorde han jo stadig for å unngå krigen. Men Vesten/NATO ville ha krig, og med en slik gallionsfigur som Stoltenberg som NATO-leder ser det dårlig ut for fred. Den rollen brukte han også i Libya. Det er også en tragedie at et samlet politisk korps, både i rikspolitikk og lokalpolitikk, er i vill hyllest til krigen, drapene og ødeleggelsene. Jeg får nyhetsbrev fra en hjelpeorganisasjon som driver i øst- og syd-Europa der det heter at «klemmer kan dempe krigstraumene». Da er det utrolig og uhyggelig at alle innen stortingspartiet prøver å overgå hverandre i russerhets og å skaffe våpen og bensin til krigsbålet i stedet for å hindre fortsatt krigstraumer.

  Svar
 • Som et supplement til denne artikkelen, kan det anbefales å få med seg Tucker Carlson’s samtale med Jeffrey Sachs. Samme tema, som utdypes gjennom 2 1/2 time.

  Her er link:
  https://www.youtube.com/watch?v=JS-3QssVPeg&t=187s

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Har noen i Norge hørt om SCO?

Nato åpner nå for krig mot SCO.

Forrige innlegg

Nei til EUs ledelse må forstå at EU-kampen i dag dreier seg om EØS-avtalen.

EØS-avtalen loser oss langsomt inn i det byråkratiske og korrupte EU.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.