POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Dr. John Campbell:

Jo flere vaksiner, desto mer sykdom og død.

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette innlegget er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen. Det viser til det som nå vokser forsiktig frem som erkjennelse blant mange, men som fortsatt er tabu i de store mediene: Det er vaksinene som er årsaken til overdødeligheten og til de mange sykehusinnleggelsene. Siden det er stadig flere omstendigheter som peker i den retningen, selv om en ikke kan være sikker ennå, unnlater altså en i det hele tatt å diskutere dette som en mulighet.

Og det kan ikke være tvil om årsaken. Starter en opp en slik diskusjon åpnes Pandoras eske. En risikerer å slippe ut noe som det ikke er mulig å få tilbake på plass, noe som kan ryste hele vår verden i sine grunnvoller. Da er hele det etablerte etablissementet i faresonen, fra helsetopper, politikere, de store mediene osv. For en slik erkjennelse i befolkningen vil fungere som en politisk atombombe. Det vil fortelle befolkningen om en helt «nedsnødd» politisk og helsepolitisk ledelse, om ikke-tenkende ledere over hele samfunnet som godtok alt de ble fortalt og om medier som i flokk bidro til et helsehysteri som endt opp i dette mulige scenariet.

Spørsmålet er om det kan stoppes hvis økt sykelig og dødelighet fortsetter. I dag 22. januar 2024 har Bergens tidende en artikkel hvor poenget er at overdødeligheten ikke skyldes vaksinene. Det betyr at det er stadig flere som forstår og stille spørsmål ved vaksineringen.

Knut Lindtner
Redaktør

Flere vaccinationer giver flere Covid-infektioner

Ikke refereret af noget stats- eller globalistbetalt medie i EU

Den ellers forsigtige og meget konservative dr. Campbell, der længe har overholdt “You Tubes retningslinjer,” (dvs. holdt sig fra visse sandheder), springer ud i fuld foragt for myndighedernes løgne. Hvad han her fortæller er ingen nyhed andet end for læsere af main-stream medierne. Vi andre har vidst det med stigende sikkerhed i over et år. Videoen er allerede fjernet fra You Tube, det bedste bevis på dens sandhedsværdi.

Desuden fremmer vaccineringen fremkomsten af nye typer Covid, således at vi aldrig slipper for at skulle kæmpe mod det, og det kan blive en konstant indtægt for big pharma at “opdatere og redigere vores DNA.” Jo flere vacciner du modtager, desto mere Covid får du (i tilgift til død og invaliditet.) Det bekræftes nu af en meget stor, repræsentativ undersøgelse fra Cleveland, Ohio:

One dose, 1.7 times more likely to test positive for covid

Two doses, 2.63 times more likely to test positive for covid

Three doses, 3.1 times more likely to test positive for covid

More than three doses, 3.8 times more likely to test positive for covid

So compared to the unvaccinated

I går kunne man i Kristeligt Dagblad få en fornemmelse af, hvordan vore politikere og og deres statsbetalte megafonmedier vil slippe godt fra i årevis at slå mennesker ihjel på EU og WHO’s ordre. Dette vil de sige om den vaccinefremkaldte overdødelighed, der i modsætning til hvad KrD skriver, er ligeligt fordelt over alle aldersklasser. Dette er altså misinformation, for at udtrykke det pænt:

Tysklands enorme øverdødelighed havde ingen interesse for MSM

AfD afholdt en pressekonference om det kort før jul. Den er grundigt dokumenteret over undertekstet på engelsk i flere videoer her. Det er vigtigt stof, jeg desværre ikke har tid til at blogge så detaljeret, som det burde. Jeg videregiver det vigtigste:

Media Blackout: German Party Reveals Smoking Gun ‘Vaccine’ Data, Explosion of ‘Sudden and Unexpected’ Deaths (Videos)

Dødeligheden i Tyskland efter introduktionen af vaccinerne

Pressekonference, video 1/5

Forsidebilde: Richard Catabay

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • Å fortsatt er den norske regjering, storing, byråkrati, media og leger på frifot! Erna og Bents hemmeligheter deres medvirkende til den pågående forbrytelsen var med på hemmelighetsstemple i 60 år, blir nå avslørt i USA. Høyesterett og riksadvokat må beordre pågripelse av de ansvarlige i Norge, så får etterforskningen vise hvor langt ned i medvirker/ansvarskjeden man må gå. Disse menneskene kan IKKE slippe unna med dette!

  Svar
  • enig. alt må på bordet. alt som er hemmeligstemplet må offentliggjøres nå.

   Svar
  • Samtidig flokker velgerne seg om Erna på meningsmålingene, i den grad en kan stole på dem – spørsmålene som da oppstår i mitt hode er 1) er nordmenn idioter? og 2) nordmenn bekrefter den gamle regelen at det er langt enklere å lure folk enn å overbevise dem om at de har blitt lurt..

   Svar
   • Hva med det som er kommet frem i disse dager. At veldig mange av de som stemte Demokratene automatisk ble overført til Arbeiderpartiet som stemmer. Og vi har et sikkert demokrati??? VALGFUSK!! Vi er ikke bedre enn de land vi ikke ønsker å bli sammenlignet med. Som DPRK. ( Nord Korea) Der har de i hvert fall bare et parti å stemme på. Enten så stemmer du, eller så gjør de det ikke. Mer realt.

  • Foræderi avstedkommer en svie som bare kan leges ved rettferdighet. NEI, jeg har ikke inhumane straffer på tapetet. Vi er bedre enn dem hva etikk og moral angår.

   Den store hopen lider fortsatt av «mas(s)formation» – en type hjernevask – ref. psykologen Desmet (bok finnes). Det flyter disse nevnte (obs.) pluss mange flere på, også ledende her og nå. De er et levende eksempel på nettopp foræderi. Ser de virkelig for seg at de skal skumme fløte(n) høyt på strå overfor/ved slakt av menneskeheten.

   VIRKELIG!/?

   Svar
 • Økt sykelighet og død fortsetter, FHI anbefaler til gravide i 2. og 3. semester, og imens må løgnene og overgrepene fra helsemyndigheter snart bli åpenbare, selv for de forfriskningsdoserte, etter hvert på tide å se det i øynene, eller? Atombombe i folket? Ja, det tror jeg. Snart.

  Svar
  • Wasan Totland
   8 januar 2023 16:16

   Når du nevner atombombe i en annen setting er det en ting som slår meg. Det er at grensene for å starte en atomkrig slik at en kan desimere befolkningen enda mere må ha blitt svært mindre etter denne vaxskandalen. Målet er jo i prinsippet det samme. En slik krig ville reddet de skyldige unna etterforskning enn så lenge.

   Svar
   • Zelensky klør i fingrene etter å fyre av en atombombe mot Moskva. Det kjedelige med atomkrig er de materielle ødeleggelsene, biovåpen er så mye mer praktisk, for alle de verdiløse menneskene dør uten griseri, mens verdiene deres står klar til overtakelse. Ukraina er veldig dyrkbar og Blackrock vil ha landet intakt så de kan bruke jorda til GMO-dyrking.
    Erkjenner folket en dag hvilket helsemessig overgrep de har blitt utsatt for kan vi få en politisk og emosjonell «atombombe», hvor all tillit til samfunnsinstitusjoner nødvendigvis er tapt, når sannheten blir for påtrengende til å fortsette å leve i fornektelse.

 • Rettferdighet
  8 januar 2023 16:26

  Høyesterett må som under krigen nedsette et administrasjonsråd å beordre storting og regjering avsatt og satt under arrest. Riksadvokaten må få all nødvendig myndighet til å etterforske denne saken. Der man finner kriminelle handlinger skal vedkommende stilles foran domstol. Et utvalg må nedsettes for å få til endring/utlufting i vårt korrupte «demokrati». Som etter 2. verdenskrig Nord-Troms og Finnmark, må det norske hus bygges fra ruinene.

  Svar
 • Northern Light.
  9 januar 2023 15:41

  WHO: Antivaksine-aktivisme er dødeligere enn global terrorisme.

  Av Paul Joseph Watson.
  Verdens helseorganisasjon delte en video på Twitter med påstanden om at anti-vaksineaktivisme er dødeligere enn global terrorisme, atomspredning og skytevåpen, ja det gjorde de virkelig.

  Videoen siterte Baylor College of Medicine’s Dr. Peter Hotez, som uttalte: «Vi må erkjenne at anti-vaksine-aktivisme, som jeg faktisk kaller anti-vitenskapelig aggresjon, nå har blitt en viktig global dødelig kraft». Hotez fortsatte med å hevde at 200 000 amerikanere døde av covid fordi de nektet å ta vaksinen, en påstand som ikke er støttet av noen kilde.

  «Og nå sprer antivaksine-aktivismen seg over hele verden, selv til lav- og middelinntektsland,» la Hotez til. Nok en gang uten å oppgi noen kilde for sine tvilsomme påstander, hevdet Hotez at «antivitenskap nå dreper flere mennesker enn skytevåpen, global terrorisme, atomspredning eller cyberangrep».

  Legen fortsatte med å klage over hvordan skepsis mot vaksinene, nå hadde blitt en «politisk bevegelse» knyttet til «ekstrem høyreekstremisme» i både USA og Tyskland. Hotez ba illevarslende om «politiske løsninger for å løse dette». Ikke overraskende har respondenter på Twitter overhalt WHO fullstendig for å dele videoen. En peker på statistikk som tyder på at «Leger og «medisin» dreper flere mennesker enn bilulykker og våpen».

  «Den største anti-vitenskapelige formidlingen har kommet fra WHO selv, da det stengte verden over et mildt virus med en overlevelsesrate på 99,97 %, og som selv den mest alvorlige dødelighetsraten ble rapportert med en falsk (dvs «positiv test»). Dere har bare dere selv å skylde på», sa en annen.

  «Du er en absolutt trussel for samfunnet, Peter Hotez. En trussel mot det siviliserte samfunnet», kommenterte advokat Viva Frei, og la ut skjermbilder av hvordan Hotez kontinuerlig har bedt om munnbind og vaksinering av barn.

  Til tross for hans voldsomme entusiasme for munnbind og vaksiner, som han hevdet stoppet overføring av covid, ble Hotez selv smittet av covid i mai i fjor, og svarte selvfølgelig med å takke vaksinen.

  Fra Global Research, publisert 9 januar 2023. Skrevet av Paul Joseph Watson.
  Oversatt fra engelsk, linker, video og twittermeldinger i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: WHO: Anti-Vaccine Activism Is Deadlier Than Global Terrorism.

  Kommentar:
  «Hotez er personlig aktiv innen vaksineproduksjon, og leder blant annet forskning på vaksiner mot Leishmaniasis, SARS og Chagas sykdom. Sammen med mikrobiologen Maria Elena Bottazzi, har han laget covid-vaksinen Corbevax». Kilde: Nya Dagbladet, artikkel: WHO-läkare: ”Vaccinkritik mer dödligt än terrorism”, skrevet av Sofie Persson.

  Dette bare stadfester at WHO ikke er noe annet enn en frontorganisasjon for den farmasøytiske industrien. Hoetz har utviklet en covid-vaksine, og vil bli rik hvis legemiddeltilsynene godkjenner den, slik som Gates ble mye rikere med sine eierandeler i selskapene som fremstiller covid-vaksiner.
  Det vil de sikkert, Big Pharma har sine folk i tilsynene, og godkjenner de fleste av sine egne medisiner.
  .

  Svar
 • wasan Totland
  24 januar 2024 18:12

  Vi er i dag kommet så langt at de mest intelligente som har gått gjennom denne tiden innser at legnen er mye større. Noe virus er ikke isolert, Kaufmann og Yeadon som har forsket på dette hele livet sier at det ikke finnes noe covid virus. Det artikkelen viser oss er hvor mye det adaptive immunforsvaret er svekket hos de som tok sprøytene. De kan i relaitene bli syke av hva som helst. Vanligst forkjølelse.
  Bløffen ved å introdusere Kinas wuhan lab som syndebukk er bare et ledd i djupstatens mål om verdensherredømme og passet utmerket inn her. tenketanker som NATO Atlantic Council sprer ukentlig alt for mange løgner om Kina. Det setter seg i minnepinnen hippocampus etter hvert.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kan de ikke regne?

Hvorfor Net Zero er umulig.

Forrige innlegg

Franske leiesoldater drept i Kharkov.

Her er listen over de drepte.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.