POSTED IN Helse

Dr. Fauci lover oss:

Vaksiner i all evighet. I første omgang en 3. dose.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi må bare konstatere at dette bekrefter at vaksinene mot Covid ikke er effektive, slik det allerede kommer entydige meldinger fra Israel om. Der er de i gang med en 4. vaksinering. Og det betyr at vi som har advart mot vaksinering enda en gang får rett.

Det dette dreier seg om er vaksinering i all evighet noe bare legemiddelindustrien er tjent med. Befolkninger en tjent med naturlig immunitet gjennom smitte (som de fleste ikke merker noe til). Men fordi folk i dag tror at smitte betyr «pest» og ikke «frisk» kan en skremme befolkningen med stadig nye smittete.

De som har vært smittet uten alvorlig sykdom trenger ingen vaksiner. De er effektivt immunisert, langt bedre enn noen vaksine klarer det.

Gjør dere klar for det nye regimet: vaksiner i all evighet!

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Fauci insisterer på at en 3. dose vil være nødvendig for å bli «fullt ut vaksinert», etter at FDAs rådgivende panel avviser universelle Covid-vaksiner.

Det Hvite Hus sin helserådgiver, dr. Anthony Fauci, påstår nå at «til syvende og sist» vil folk behøve minst én vaksine til for å være skikkelig vaksinert mot Covid-19. Dette til tross for FDAs  (USAs Food and Drug Administration) nøling rundt universelle vaksiner.

«Jeg tror, når alt kommer til alt, vil det vise seg at det riktige regimet, iallfall for mRNA-vaksiner, er to originale doser, injisert med tre til fire ukers mellomrom. 

Men det bør følges opp med en tredje dose flere måneder senere», sa Fauci til The Telegraph i et eksklusivt intervju.

«Jeg tror at det, når vi ser tilbake, vil bli det riktige regimet. For å være et komplett og fullstendig regime vil det være nødvendig med en tredje dose».

Helserådgiveren ser ut til , iallfall for øyeblikket, å være på kant med USAs Food and Drug Administration rådgivende panel.

white and black One Way-printed road signages
En del av strategien for å bryte ned folks motstand mot det regimet som er i ferd med å innføres er å skape forvirring og angst.

På fredag avviste de ideen om enda flere vaksineringer, til tross for at president Joe Biden allerede har godkjent ideen.

I stedet anbefaler panelet vaksinering av de i risikogruppene, som personer over 65 år.

Fordi virkningen av vaksinene svekkes over tid, tror Fauci at ekstra vaksiner vil bli nødvendig for eldre pasienter. 

Når han blir spurt om yngre personer også vil komme inn under et slikt regime, med vaksine etter vaksine, sier Fauci: «Det vet vi ikke ennå».

Dermot insisterer Fauci på at barn, så unge som seks måneder, snart vil bli vaksinert mot koronavirus. Han tror at barn ned til femårsalderen også vil bli godkjente for vaksinering i høst, og at de enda yngre – ned til seks måneder, vil følge etter en måned senere.

Denne eksperten på infeksjons-sykdommer har uttrykt frustrasjon lik den president Joe Biden har kommet med, når det gjelder de som fortsatt er uvaksinerte.

Mer enn 76 % av voksne i USA har fått minst én vaksinedose. Men dette tallet er slett ikke høyt nok for Fauci.

Han sier han er «skuffet», spesielt i de «røde statene» som har lavere vaksinetall enn de mer liberale områdene.

«Du vet at i USA har dette blitt noe av en politisk sak. Dersom du ser på et kart over USA, så er de uvaksinerte regionene svært ofte røde stater, eller republikanske områder», sa han. 

Nok en gang anklaget han de uvaksinerte for med hensikt å gi viruset grobunn til å utvikle potensielle mutanter. «Det kan føre til at det oppstår nye varianter som kan bli enda verre enn Delta-varienten».

black and white goat on grass field during day
En annen metode er «de uvaksinerte» til syndebukker for sin egen mislykkete politikk.

«I De forente Stater er det rundt 72 eller 73 millioner personer som bør bli vaksinert, men som ennå ikke er blitt det.

Det er virkelig uheldig, fordi det gir perfekte forhold for å utvikle mutanter som igjen kan føre til varianter som kan bli problematiske».

Fauci fortsetter å insistere på at det er en lang vei som ligger foran oss når det gjelder pandemien. Han sier han «håper å se en slutt på det våren 2022».

Menn han legger til: «Om det vil skje gjenstår å se».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.rt.com/usa/535233-fauci-covid19-vaccine-booster-shots/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Så spørs det da, har KT’ere eller KM’ere rett? (KT=Konspirasjons-Teoretiker) (KM=Khazarian Mafia) Ut i fra hvor mange som relativt sett raskt dør av «vaksinene» og hvor mange som blir alvorlig skadet holder jeg en knapp på at KT’ere har rett, at vi er vitne til historiens største Holomodor / Holo$ash / Folkemord utført av de som tror seg å tilhøre «Guds Utvalgte Folk». Disse er som kjent ikke fremmede for å slakte millioner. Josef Stalin (ekte KM) tok ca. 66 millioner i følge Solzhenitsyn. Adolf (Hiller) Hitler hjalp til med å «fjerne» noen 10-talls millioner til ved hjelp av krigen. Alle kriger er satt i gang for både å fjerne «overflødige» mennesker (useless eaters) samt inndra lands realverdier. Kun 3 land i verden har i dag IKKE en Rotschildsk Sentral-Bank, Iran / N-Korea / Cuba, altså de 3 mest «forhatte» land i Usrael, merkelig nok. Nå har gjelds-penge systemet kollapset, det er ikke mer å hente fra det, så nå må et «nytt» økonomisk «styre» på plass? Det jeg personlig ikke skjønner er hvorfor man må hige etter mer når man eier 90% av hele verdens real-verdier, og er villig til å utrydde menneskeheten for disse siste 10%? Under denne «korona/covid» p(l)andemien, samt det «grønne» skiftet må land etter land gå til BIS, IMF, ECB osv. for å låne luft-penger til dyre «vaksiner/døds-sprøyter» mot bytte i sine lands real-verdier. Disse «bankene» BIS, IMF, ECB, FED osv. er vel å regne som de pengevekslerne som Jesus i følge historien kastet ut av tempelet, da de ikke skulle utnytte de svake og sårede som søkte trøst i Herren. Svært sannsynlig var de av samme klan som de som senere (ca. år 674) kom til Khazaria og skapte forløperen til det som vi i dag kjenner som «Guds Utvalgte Folk». Men den som har hybris, skal også falle dypt, det må vi andre rett og slett sette vår lit til, mens vi står opp for dem som ikke kan forsvare seg selv, DET er menneskelighetens håp og svøpe.

  Svar
  • «Det jeg personlig ikke skjønner er hvorfor man må hige etter mer når man eier 90% av hele verdens real-verdier, og er villig til å utrydde menneskeheten for disse siste 10%?»

   Kalles ofring. Jo flere sjeler som går i gryten jo bedre. Eugenikk. Eller genetisk utvalg. Og jeg mistenker at de ønsker å styre vær eneste kropp og hode ved hjelp av kvantedatamaskiner. Vaksinene åpner opp døren for fullstendig synkronisering med AI og «Hive mind» dersom du overlever.

   Svar
 • Denne appellen fra Dr. Vladimir Ze’ev Zelenko som vitnet framfor Ma’aleh Adumim Rabbinat i Israel angående COVID-19 vaksinen er verd å lytte til:
  https://americasfrontlinedoctors.org/frontlinenews/poison-death-shot-dr-zelenko-testifies-before-israeli-rabbinical-court/

  Hvilken beslutning rabbinatet kom fram til vites ikke, men sett på bakgrunn av hvor mektig jødiske rabbinere er, særlig overretten (høyesterett av rabbinatet), så kan en håpe at de nærer større rettferdighet enn de har vist Ma’aleh Adumims opprinnelige innbyggere. Hvis saken går til overretten og den tar Zelenkos appell til følge så vil flere tårn måtte falle.

  Svar
  • Som zekenko sier:
   Det første vi bør spørre oss om, spesielt ved vaksinering av barn /unge voksne utenfor risikogruppene :
   1.Er den trygg ( på både kort og lang sikt.)
   2. Virker den?
   3. Trenger du den?

   Dette bør hver og en spørre (seg) om.
   Å ta noe usikkert/uhensiktsmessig «for laget» blir bare oksebærsj & politikk hvis ikke disse punktene gir positivt svar.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vi må endre definisjonene av vaksine og immunitet.

«Vaksinen» gir ikke immunitet, ifølge helsemyndigheter i USA.

Forrige innlegg

Naturlig immunitet er overlegent best og virker over lengst tid.

Hvorfor vaksinere folk som har gjennomgått sykdommen?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.