POSTED IN Vaksiner

Dr. David Martin:

For nesten 20 år siden var piggproteinet kjent som et biovåpen

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Rhoda Wilson

I en forelesning september 2023 i Dornach, Sveits, fortalte Dr. David E. Martin hvordan de vet at SARS-CoV-2 er et menneskeskapt biologisk våpen de startet å utvikle for 58 år siden.

Dr. Martin sa at «koronavirus»-viruset først ble beskrevet i 1965. To år senere ble friskt britisk militærpersonell infisert med koronavirus-patogener fra USA, «som en del av vårt biologiske våpenprogram».

I 1992 tok Ralph Baric ved University of North Carolina, Chapel Hill, et patogen som infiserer tarmen og lungene og endret det for å få det til å infisere hjertet, og forårsake kardiomyopati (forstørret hjerte). Denne forskningen var en del av arbeidet med å utvikle en HIV-vaksine.

Covid-injeksjonene var 19 år gamle da de ble rullet ut. Disse injeksjonene ble rullet ut til tross for at mRNA-piggproteinet ble offentlig omtalt som et biovåpen for nesten 20 år siden. I 2005, da mRNA-spikeproteinet ble presentert på en konferanse organisert av DARPA og Mitre Corporation, som en «teknologi som muliggjør biologisk krigføring».

Mot slutten av forelesningen sin oppsummerte Dr. Martin noen av nøkkelpunktene i tidslinjen for konspirasjonen for å begå et globalt folkemord:

2002 – Amerikanske forskere utviklet biovåpenet.
2003 – US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) patenterte biovåpenet i sin første kommersielle søknad (SARS).
2005 – mRNA spike protein ble erklært som en biologisk «krigførende» teknologi.
2016 – Publiseringen av National Academy of Sciences-artikkelen ‘SARS-Like W1V1-COV Poised for Human Emergence’. W1V1-COV refererer til det første covid-lignende viruset som ble produsert av Wuhan Institute of Virology. Artikkelen slår fast at viruset er klart for å slippes ut, og beskriver i detalj hvordan det best kan slippes ut.
Han avslørte også mer opprørende covid-forbrytelser som omfatter samarbeid, utpressing og kriminelle konspirasjonsdrap.

Dr. Martin utpekte de viktigste skyldige som Peter Daszak, Ralph Baric, Jeremy Farrar, Chris Elias, Tedros Ghebreyesus, Bill Gates, Anthony Fauci, Verdens helseorganisasjon, Defense Advanced Research Projects Agency (“DARPA”), FN, Rockefeller Foundation, Wellcome Trust og Gates Foundation.

For å unngå etterforskning for kriminelle forhold eller ansvar, har GAVI Vaccine Alliances forskningsprosjekter blitt plassert under Verdens helseorganisasjon (“WHO”) og, i henhold til WHO-charteret, kan de ikke etterforskes eller straffeforfølges for forbrytelser de har begått. GAVI, med base i Genève, Sveits, nyter også diplomatisk immunitet og kan ikke straffeforfølges av lokale myndigheter.

Fra The Expose, publisert 17 mars 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker og video til foredrag i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Dr. David Martin: Almost 20 years ago the spike protein was known to be bioweapon.

Les også artikkelen: «Dr. David Martin om koronaviruset», her på Derimot.

Om Dr. Martin:
David E. Martin er en finansanalytiker fra USA. Martin etablerte i 1998 selskapet M-CAM som har spesialisert seg på finansiell analyse av patenter. I 2011 ga Martin ut boken Coup D’Twelve: The Enterprise That Bought the Presidency hvor han hevder at terrorangrepet 11. september 2001 og miltbrann-angrepene samme år var iscenesatte hendelser av personer med en skjult agenda om å kontrollere amerikansk politikk og økonomi.

I 2020 fikk David Martin oppmerksomhet etter å ha fremmet en rekke kontroversielle påstander om Covid-19, herunder at viruset var patentbeskyttet av CDC, og at pandemien var planlagt og iscenesatt av blant andre Bill Gates, legemiddelselskaper og teknologiselskaper.Han har senere også uttalt at coronavaksinen ikke er en vaksine, men et verktøy for å gjøre folk syke. Wikipedia.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Rockefeller rørte aldri sin egen medisin, kun homøopati.
  Pfizers Albert Bourla forsnakket seg en gang og sa «biovåpen» da han skulle sagt «vaksine».
  Hva slags straff skal man finne på for sånne? Dødsstraff er for snilt. Isolat på livstid med lyset på 24/7, billebrød til frokost, lunch og aftens. Noe å drikke til? Tungtvann.

  Svar
 • Furubotnik
  27 mars 2024 16:21

  Vel, hvordan gikk det med de friske britiske soldatene som ble infisert med koronavirus-patogener «som en del av vårt biologiske våpenprogram»…. i 1967?

  Hvor mange var de? Overlevde de? Ble de syke? Ble de immune? Døde de?

  Skjedde det mot deres vilje? De var vel ikke frivillige? …osv, osv.

  Svar
  • Soldater er sjelden frivillige, fra lavere klasser, til bruk som kanonføde eller for Pharmas eksperimenter, sendt til død eller lemlestelse.
   Jeg visste ikke om detaljene der, angående 1967, vet ikke mye om akkurat det.
   Hovedsak: hold dine barn langt unna alt du ikke stoler på (government) om de så påstår de vil redde deg fra den sikre korona-død eller er i «vernepliktig alder», livsfarlig, de kan bli brukt som lab-rotte.
   Ja ja, de fleste er nå lab-rotter p.g.a. «den sikre og effektive» og dør en etter en. What to do? Bare se mannefallet litt og litt.
   For folket trodde det de ble fortalt.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hva er det som skjer?

Stadig flere rapporter om økt dødelighet.

Forrige innlegg

Begrunner Israel krigføringen med bibelen:

«Hvis en jøde dreper en ikke-jøde er han frikjent».

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.