POSTED IN Covid-19, Globalisering, mRNA-vaksiner

Dr. Astrid Stuckelberger avslører

FNs og WHOs hemmelige agenda for et globalt helsediktatur

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff


En innsider som arbeidet flere tiår hos FN og Verdens helseorganisasjon (WHO), og som vet godt hvor fullstendig korrupte disse to globalistiske organene har blitt, trer frem for å fortelle alt om hva hun observerte mens hun arbeidet i disse globale organisasjonene.

Dr. Astrid Stuckelberger var gjest hos Health Ranger Mike Adams denne uken i et intervju, for å diskutere ulike saker knyttet til den sanne hemmelige agendaen til FN og WHO, som har drevet langt vekk fra deres opprinnelige uttalte oppdrag; å hjelpe til med å løfte folk opp fra fattigdom.

Dr. Stuckelberger er en virkelig ekspert med en rekke tverrfaglige ferdigheter. Dr. Stuckelberger tok seg av psykiske helseproblemer ved WHO, før hun til slutt begynte på det medisinske fakultetet i Genève, Sveits, som hun sier er hovedkvarteret– enda mer enn New York City – for FN og WHO hvor de planlegger sine mål for det vi nå vet er verdensherredømme.

Dr. Stuckelberger brukte rundt 30 år på å drive forskning innen folkehelse og forebyggende medisin, samt tre år ved WHO spesielt med å håndtere pandemiberedskap, og implementering av globale helseforskrifter som trådte i kraft mellom 2008 og 2013.

Hun har sett alt, og etter å ha opplevd både det gode og det dårlige i disse to globalistiske organene, har Dr. Stuckelberger mye å si om det hun beskrev for Health Ranger, som «mange motsetninger i FN»; som forskjellene mellom dets uttalte oppdrag og dets sanne hemmelige oppdrag.

Rundt 2016, sier Dr. Stuckelberger, var det et stort fremstøt i akademia og FN for å eliminere alle de etisk gode vitenskapsfolkene, og erstatte dem med ondsinnede som endte opp med å utvikle covid-vaksinene, som er «bioteknologiske våpen».

En av tingene Dr. Stuckelberger virkelig fremhevet gjennom hele intervjuet, er det faktum at hun gjennom hele sin periode i FN og WHO observerte mange gode, etiske mennesker med mye kunnskaper, bli fjernet og erstattet med «ondsinnede» mennesker som ikke bare er inkompetente, men også onde når det kommer til deres visjon for vår verden.

Bill Gates, Co-Chair the Bill & Melinda Gates Foundation shows a vaccine during the press conference. UN Photo / Jean-Marc FerrŽ

Spesielt fra rundt 2016 da Donald Trump stilte som presidentkandidat, så Dr. Stuckelberger egenhendig at det var en stor operasjon både i FN og i hele akademia for å fjerne alle de gode vitenskapsfolkene, og erstatte dem med ondsinnede – hun avslørte at de ondsinnede er de samme som fikk utvikle og selge Wuhan coronavirus covid-«vaksiner», som hun beskriver som «bioteknologiske våpen».

Over tid siden 2016 har FN og WHO sakte luket ut alle med gode intensjoner, og erstattet dem med de verste av de verste. Dr. Stuckelberger forklarte at en av måtene de gjør dette på er ved å trakassere og diskriminere de gode forskerne, ved aldri å la dem undervise eller stige til toppen.

«De stoppet all min undervisning,» forklarte hun om hva hun personlig har måttet tåle på grunn av sin holdning», men jeg har ikke noe imot det fordi det er viktigere å gjøre det jeg synes er riktig og i min ånd, enn å være med Satan». «Jeg ville aldri akseptere tilbudet deres» om å vende meg til den mørke siden, la hun til, «og det vet de veldig godt».

Fra Natural News, publisert 2 oktober 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light, linker og videointervju i originalartikkelen.
Stuckelberger som er norskættet og snakker norsk, er forsker, helseekspert, har undervist som professor i 25 år ved universitetene i Lausanne og Genève, er forfatter og driver nettstedet astridstuckelbergercom.
Orginalartikkel: «WATCH as Dr. Astrid Stuckelberger exposes secret global health DICTATORSHIP agenda of UN and WHO.»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Wolfgang Streeck:

Ukrainakrigen fører til EUs underordning av USA.

Forrige innlegg

Den vestlig elitens moralske bankerott.

Oppfordrer til fredsforhandlinger ellers i verden unntatt i Europa. Her ønsker de mere krig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.