POSTED IN Ukraina

Scott Ritters dokumentar «agent Zelensky»:

Dokumentaren viser at Zelensky selger Ukraina til den globale storkapitalen.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Manlio Dinucci

«Zelensky relanserer krigen mot korrupsjon: «Nulltoleranse mot korrupte og mot de som blir rike av krig»: dette er overskriften på dagsavisen L’Avvenire, som gir er bilde av en enkel og ærlig president som gir avkall på ethvert privilegium, og bekjemper korrupsjon.

Dette bildet, formidlet av hele den politiske hovedstrømpressen og media, avsløres som falskt av Scott Ritters etterforskning; i dokumentaren «Agent Zelensky».

Scott Ritter, en tidligere soldat i US Marines som spesialiserte seg i etterretning, beviste intellektuell ærlighet og mot, da han ble satt til ansvar for FN-inspektører i Irak i 1991-1998, og konkluderte med at Irak ikke hadde masseødeleggelsesvåpen, og offentlig motarbeidet krigen i 2003.

Hans undersøkende dokumentarfilm viser offshore-selskapene opprettet av Zelensky og medarbeidere i skatteparadiser, der «hans oligark dukkemestere har gitt ham en økonomisk buffer», med en første betaling på 41 millioner dollar.

Dokumentaren viser de luksuriøse villaene som Zelensky eier i Miami (en villa er verdt 34 millioner dollar), i Israel, i Forte dei Marmi (Italia), i London, i Georgia, i Hellas, (nå også i Egypt ovs.anm.), og også på Krim (dette var en feil investering fordi nå Zelensky eier den ikke lenger).

Scott Ritters etterforskning viser at historien om at Russland ødelegger ukrainsk korn, og dermed gjør at det oppstår sult Afrika, er fabrikkert. Realiteten er at Cargill og andre multinasjonale agro-gigantselskaper tar de beste landområdene i Ukraina, og bruker kornet som produseres der til sine egne strategier. USAs plan om å redusere matsikkerheten i Europa, for å bedre kontrollere de allierte landene, er sammenfallende med denne strategien.

Etterforskningen viser at Ukraina ikke bare blir frastjålet landet sitt, solgt av Zelensky og hans medarbeidere til multinasjonale selskaper, men blir stadig mer forgjeldet. De enorme militære forsyningene den mottar fra USA og europeiske stormakter er ikke gaver, men gitt på kreditt.

Dermed har Ukraina allerede så stor utenlandsgjeld at det vil ta århundrer å betale den ned. Denne gjelden vil vokse ytterligere med «rekonstruksjonen», som Zelensky har lagt i hendene på amerikanske BlackRock, det største investeringsselskapet i verden.


Fra Global Research, 26. august 2023.
Manlio Dinucci er journalist, geograf og forfatter.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Linker og videodokumentar i originalartikkelen.
Originalartikkel: Agent Zelensky: Ukraine on Sale.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • .Jan Zörlie
  28 august 2023 6:13

  Jeg hörer rykter om at Burisma og Joe Biden kan ha slått hodene sammen om olje og gassforekomster i Donbass.Ja kanskje det ja.Vi får se hvem vei det luter.

  Svar
  • Ellen Camilla Borgenheim
   28 august 2023 15:38

   Mye interessant. Før jeg deler in public:
   Send meg dokumentasjon på at all hjelp fra FN land er forbundet med GJELD som Ukraina påtar seg.

   I Norge blir vi presentert at Jonas Gahr Støre er veldig snill og gir norske skattebetaleres milliarder stadig bort når nye vennskapsklemmer er gjort. Etter de 75 milliardene som allerede er livet GITT over 5 år.

   Hvilke tall snakker vi i alt om etter alt det nye «pratet» fra Jonas?

   ER dette gaver eller gjeld??

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dr. Malone:

Nå annonseres nye Covidvarianter.

Forrige innlegg

Eventyr selges inn som sannheten.

Valg i Norge og krig i Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.