POSTED IN Coronavaksiner

Makta tapte!

Professor Sucharit Bhakdis frikjent i tysk rett for å ha kritisert covid-tiltakene

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av World Council for Health

I går (onsdag 24. mai) rettet millioner av mennesker over hele verden oppmerksomheten mot en rettssal i Tyskland. I den var en mann som hadde våget å stille spørsmål ved narrativet om at en såkalt vaksine var løsningen på en såkalt pandemi helt fra begynnelsen. Hans faglige bakgrunn ville vært nok til å ta ham på alvor.

Tusenvis av vitenskapsmenn som advarte om et genetisk eksperiment uten ordentlig testing på menneskeheten ble fortiet, deres legelisenser trukket tilbake eller sendt i fengsel.

Men professor Sucharit Bhakdi har alltid invitert til dialog, men vitenskapsfolk, politikere og hovedstrømpresse har nektet å delta i en meningsutveksling. I stedet ble menneskeheten kastet ut i frykt, forlot sin rasjonelle fornuft og falt tilbake til å adlyde og følge én løsning for alle på denne planeten – et konsept Verdens helseorganisasjon ønsker å påtvinge oss alle for ethvert medisinsk problem som erklæres for planter, dyr eller mennesker i fremtiden.

Professor Bhakdi ble anklaget å ha brutt tysk lov ved å bagatellisere Holocaust, som i Tyskland er en forbrytelse som kan straffes med inntil fem års fengsel. Interessant nok var ingen av hans vitenskapelige konklusjoner om faren ved injeksjonene tema for rettssaken.

Alle som personlig har møtt professor Bhakdi vet at hans dype kjærlighet til menneskeheten utelukker fordommer, hat eller moralsk urett. Anklagene mot ham ble tatt helt ut av kontekst, og advokatene innrømmet i rettssalen at de ikke hadde lyttet til hele intervjuet, bare to setninger for å konstruere anklagene mot ham.

Motivene for denne rettssaken er fortsatt uklare, men de var ikke basert på fakta. Det virket som den egentlige hensikten var å få en viktig global stemme til å tie. Men dette kan til syvende og sist ha vært en stor feil.

Utallige leger, sykepleiere og forskere har vært vitne til den åpenbare ineffektiviteten og farene ved dette medisinske eksperimentet, den såkalte covid-vaksinen. Mens mange for ett år siden i god tro ville trodd på narrativet for å redde menneskeheten fra en trussel, vet vi nå at med så mange betydelige faresignaler på alvorlig risiko, ville ethvert annet medikament ha blitt stoppet umiddelbart. Men ettersom vaksinasjonene fortsetter i noen land, og til og med påbudene fortsetter, må vi stille spørsmål ved de virkelige motivene rundt dette eksperimentet.

Mer enn tusen studier viser farene ved denne injeksjonen for gravide kvinner, fostre, barn og oss alle. Selv funnene av plasmid-forurensning i hetteglassene, og potensiell livslang produksjon av mRNA og giftige viruspartikler i kroppene våre, har ikke stoppet vaksineringen.

Dessverre er rasjonelle argumenter for øyeblikket virkningsløse for å stoppe denne forbrytelsen. Men professor Bhakdis rettssak har fått millioner over hele verden tenne et lys for denne modige mannen. Måtte alle de som ikke uttalte seg i frykt for sitt rykte og levebrød bli oppmuntret til å gjøre det nå med denne frikjennelsen.

Kort før rettsmøtet sa professor Bhakdi at han sannsynligvis var den eneste personen som ikke var nervøs for den forestående kjennelsen.

Kjære Professor Bhakdi, vi takker deg for din styrke, utholdenhet, kjærlighet til sannheten og medfølelsens språk for livet i alle dets former. La oss alle beholde visjonen om en fremtid for våre barn og for oss. Å bruke sannhet i kombinasjon med vårt hjertes språk er den bedre veien videre.

Sannheten vil seire.


Fra World Council for Health, publisert 25 mai 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og videoer i originalartikkelen.
Originalartikkel: Why Prof Bhakdi’s Court Ruling Will Empower The Great Freeset

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Vi leser nesten daglig om nye alarmerende funn knytta til mrna-vaksinen. Likefullt hersker en øredøvende stillhet over våre folkevalgte. I mange tilfeller styrter de på dør så snart de hører noen nevne Vaksinen…

  Hvem holder våre folkevalgte i ørene, hvem er disse personene…de må eksponeres..i byråkratiet, ngo’er, militæret, etterretning, etc, hvor enn de måtte holde til……vi må bli mer personlige. De er våre naboer, familie , kanskje kollegaer…men de må frem i lyset, så vi kan slutte å famle i blinde i kampen mot det onde som ødelegger demokratiet vårt.

  Svar
  • ..
   en utenlands journalist hadde hengt seg i hælene på Børge Brende på en flyplass i Portugal nå nylig, han ville ha svar……Det var godt å se. Folk som jobber for verdier vi ikke synes noe om bør kunne snakkes til. Videoen ligger på nett…twitter…

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvem er det som lyver?

Hverken cellene eller de ødelagte organene lyver.

Forrige innlegg

Vanskelig for USA og EU.

Russlands politiske posisjon for en fredsavtale.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.