POSTED IN Coronavaksiner

Etter at vaksineringen startet:

Dødsfall blant amerikanske flypiloter økte med 1750%

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Oversatt av Northern Light

Tidligere friske amerikanske flyselskap-piloter dør med en urovekkende hastighet. Piloter er pålagt å være i topp fysisk form, men i 2021 gikk hele flyindustrien i mot hensynet til pilotenes helse og truet dem med oppsigelse hvis de ikke deltok i Covid19-vaksineeksperimentet. Som et resultat har over hundre unge piloter på mystisk vis dødd i 2021, og utallige andre piloter lider i det stille av uønskede bivirkninger og svekket immunforsvar.

Totalt 111 piloter døde i løpet av de første åtte månedene i 2021.
Dette er en økning på 1750 % fra 2020, da verden var midt i pandemien. En liste over de avdøde personene ble publisert i magasinet Air Line Pilot Association. Til sammenligning var det 6 flypilot-dødsfall i 2020, og bare ett dødsfall i 2019.

En økning i antall pilotdødsfall er et faresignal for alle.
De fleste av de 111 dødsfallene skjedde etter at massevaksineringene startet. Fordi det ikke finnes en medisinsk kategori for dødsfall på grunn av vaksinering, gis andre årsaker skylden for de fleste dødsfallene. Disse årsakene kan være relatert til medisinske bevis for en vaksineskade, men er aldri kategorisert som sådan. Medisinske bevis blir ofte oversett, og dødsfall til unge menn og kvinner blir ofte referert til som «plutselig» eller «uforklarlig» – uten patologiske undersøkelser.

Bare 5 dødsfall ble registrert fra Januar-Mars i 2021, da antallet vaksinerte var lavt. Det blir spesielt når totalt 39 dødsfall skjedde i juli og 34 inntraff i august – rett etter at myndigheter og private selskaper innførte vaksinepåbud og straffet de som nektet. Selv om disse skremselstaktikkene er ulovlige, ble disse vaksinepåbudene brukt for å skremme piloter til å underkaste seg. Som i mange andre fagfelt gikk piloter mot sin egen overbevisning, og aksepterte påbudene. For mange var redde for å miste jobben og fremtidige karrieremuligheter og lot seg vaksinere, og håpet på det beste, samtidig som de ved å la seg vaksinere ble med på rettferdiggjøre det medisinske tyranniet.

Dødelige problemer med vaksiner har blitt feid under teppet i flere tiår.
Unge, tidligere friske idrettsutøvere har den samme tendensen til å dø som flypiloter. Goodsciencing.com registrerte over 300 bivirkninger etter vaksinen fra 1. januar til 10. desember 2021. Dette var blant annet at unge og friske idrettsutøvere plutselig kollapset på banen i 2021, og 170 idrettsutøvere døde av disse uforklarte medisinske hendelsene. Disse tendensene skulle ikke komme som en overraskelse, fordi data innsamlet fra hele verden viser at mRNA-vaksinene forårsaker hjertebetennelse, autoimmune problemer og svekket immunitet, noe som kan lede til plutselig hjertestans, nevrologisk dysfunksjon og alvorlige infeksjoner.

CovidVaccineVictims.com fører en liste over mennesker for å minnes de som dør som et resultat av dette fryktelige, genetiske eksperimentet med massevaksinering med mRNA-injeksjoner. Problemene med vaksinering har blitt feid under teppet i flere tiår, for helt siden 1986 har Childhood Vaccine Injury Act gitt juridisk beskyttelse for selskapene som fremstiller vaksiner i USA. Vaksineprodusenter har juridisk immunitet i over tretti år, og fritar seg selv fra juridisk ansvar når produktene deres skader mennesker. I dag har mRNA-vaksineprodusentene inngått kontrakter med regjeringer over hele verden for å frita dem for ethvert rettslig ansvar eller rettssaker. Vaksineprodusenter opererer over loven og vil fortsette å slippe unna med folkemord hvis rettsstaten ikke gjenopprettes, og mRNA-vaksine-produsentene har nå planlagt endeløse booster-injeksjoner


Skrevet av Lance Johnson. Publisert desember 2021 i Global Research
Oversatt fra engelsk, noe forkortet og redigert, linker i
orginalartikkelen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Kina melder at Sverige skal bli et svart hull når pandemihistorien rulles ut.
  Den svenske skandalen som nå rulles opp i SVT og Svenska dagbladet om Tegnell og WHO ansettelsen som ikke ble en ansettelse har gått skarpingene hus forbi.Den skandalen har alt med Corona og vaksiner å gjöre.
  Ukrainas lab teknikere flyttes til Sverige.

  Svar
  • Ja det dör sikkert mange nå og det er jo meldt at disse vaksinene har ulikt innhold/styrkeforhold og som helt sikkert er merket slik at vaksinene når sine rette mottagere.
   Kan det väre en «GOD BUTCHER som har tenkt litt ?.

   Svar
 • Det vi vet helt sikkert, er at Big Money overhodet ikke er interessert i å ta livet av kundene sine, tvert imot.

  Svar
  • Jeg tror du har hört for mye på Henry Ford ,Jonas.De for dem unyttige,de skal nok vekk om de får det som de vil.
   En robotisert verden gir arbeidslöshet og ingen velferdskasser i verden som er styrt av nettopp Big money,vil inneholde nok til å stoppe den hungeren som kommer,Biafra var bare en test.
   Apropos Biafra,Big money og dets lakeier visste lang tid på forhånd at det ville bli katastrofe,de gjorde ingenting för folk daua som fluer,for så å mobilisere alle NGO hjelpeorganisasjoner som de selv kontrollerer for å ta over kontrollen av i dette tilfellet Biafra.

   Svar
 • F 35.Dette superflyet som nå viser seg at alt skeptikerne har sagt om det prosjektet har värt sant,men som den svarte soldaten Björnar Bolsjeöy så trofast har forsvart ved å ödelegge alle fruktbare diskusjoner som kunne före til noe felles forståelse for hva dette sinnsvake prosjektet egentlig er.
  F 35 er et fly som aldri har värt ment som noe annet enn å melke skattebetalere til fordel for de få.
  F 35 om det i det hele tatt kan fly har en livslengde på 2 til 3 mnd,deretter står det på bakken for godt.
  Denne saken rulles nå opp i USA og demokratene som er gale i hodet svarer for seg i kongressen.
  Men det maler på nå,dette kan ikke stoppes,sannheten har fått ferten av beksvart blod.

  Svar
 • Northern Light.
  7 mai 2022 14:37

  Kvinner har mistet sine barn: COVID-vaksiner gir 16 633 % flere spontanaborter sammenlignet med influensavaksiner.

  Det har vært en økning i antall kvinner som har mistet sine ufødte eller nyfødte barn i USA etter Covid-19-vaksineringen startet. Antallet har nå passert 4000, bare 16 måneder etter at den første Covid-vaksinen ble gitt nødbruksgodkjenning.

  Til sammenligning har bare 565 kvinner mistet barna sine etter influensa-vaksinasjoner siden 1990. Ved å sammenligne influensa-vaksinene de siste 30 årene med COVID-19-vaksinene de siste 16 månedene, får en et gjennomsnitt på 1,5 fosterdødsfall per måned etter influensa-vaksinene og gjennomsnittlig 251 fosterdødsfall i måneden etter Covid-19-vaksinene. Det er en økning på 16633 prosent i fosterdødsfall etter covid-19-vaksiner sammenlignet med influensavaksiner. Selv om dette tallet allerede er alarmerende, er det faktisk mye verre fordi det hadde blitt gitt flere influensavaksiner under svangerskap i de siste 30 årene.

  Under oppdateringen av Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) 8. april, ble det registrert over 100 tilfeller der et ufødt barn døde etter at moren fikk en covid-19-vaksine, noe som bringer det totale antallet fosterdødsfall til 4023. For å sette det i perspektiv, har det bare vært 2238 registrerte dødsfall av ufødte babyer i VAERS i løpet av de 30 årene fra alle andre FDA-godkjente vaksiner til sammen, før godkjenningen av COVID-19-vaksinene i desember 2020.

  VAERS data viser at Pfizer Covid-19-vaksinen har forårsaket flere fosterdødsfall etter å ha blitt gitt til gravide kvinner enn noen annen vaksine i USAs historie. I de foregående 30 årene før Covid-19 vaksinene ble godkjent, hadde Mercks Gardasil-vaksine som ble godkjent av FDA i 2006, flest registrerte fosterdødsfall med en rekord på 563 på 14 år. Likevel fortsetter Centers for Disease Control and Prevention (CDC) og Food and Drug Administration (FDA) å anbefale Covid-19-vaksinene for gravide kvinner. FDA sies å planlegge å gi COVID-19-vaksinene på lik linje med influensavaksiner for å fortsette å gi folk injeksjonene hvert år.

  Pfizer-vaksiner resulterte i spontanaborter og ektopiske graviditeter.
  I en studie laget av Pfizer, fikk 23 av 32 vordende mødre som fikk Pfizers COVID-vaksiner spontan-aborter eller avbrutt svangerskap. Det ble også funnet at det hadde vært en over 50 ganger økning i svangerskap utenfor livmoren, noe som førte til fosterdød. Eksperter har lenge advart vordende mødre mot å ta mRNA-vaksinene, som vaksineekspert Pamela Acker og tidligere Pfizer-forsknings sjef og VP Dr. Mike Yeadon, som begge sier at kvinner i fruktbar alder helt burde avvise vaksinen. Dr. Yeadon understreket at utilstrekkelig testede medisiner og legemidler ikke bør testes på gravide kvinner.

  Til tross for bevis som viser farene ved mRNA-injeksjonene for ufødte barn, fastholder CDC at personer i alderen 18 til 49 med visse medisinske tilstander, også gravide, bør vaksineres og få en booster-injeksjon. Data fra ulike overvåkingssystemer ga ikke faresignaler vedrørende graviditeter eller skader på nyfødte i forbindelse med vaksinasjonene. Eksperter mener imidlertid at fosterdødsfall er forbundet med vaksinene, spesielt hos kvinner som har blitt vaksinert tidlig i svangerskapet.

  Dr. Simone Gold, grunnleggeren av America’s Frontline Doctors, sa tidligere at det er kjente potensielle farer i midten av svangerskapet ved bruk av vaksinen, og la til at det er høy risiko for spontanaborter midt i svangerskapet. «Det er galskap å ta denne eksperimentelle vaksinen hvis du er en ung kvinne. Jeg ville forby enhver ung kvinne å ta denne vaksinen, og jeg mener det er svært uetisk for enhver lege å tilby den til unge kvinner», sa hun.

  Fra Global Research, publisert 7 Mai, 2022.
  Skrevet av Mary Villareal.
  Oversatt fra engelsk, noe redigert og forkortet. Linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: “Women Have Lost Their Children”: COVID Vaccines Cause 16,633% More Miscarriages Compared to Flu Vaccines.

  Svar
  • Har du sjekket Tegnell skandalen ?,eller er slike opplysninger uinterressante ?.I den saken kan du komme på sporet av noe som lukter veldig vondt.Jeg venter spent på en dyptplöyende og opplysende artikkel om den Svenske vaksinehåndteringens general og svenske myndigheter spill i kulissene for å få Tegnell inn i WHO som inkluderer gebrejesus og etiopia og FN.Det kunne jo väre oppfriskende å slippe disse evige rapportene om tenniskampene disse forskerne imellom og isteden kunne bli presentert noe med kjött på som omhandler maktmenneskene som har gjennomfört hele vaksineblöffen.
   Du er vel på ballen «lyset» ?.

   Svar
   • Jørn Pettersen
    8 mai 2022 21:24

    Den Tegnell saken er fantastisk. ´´Vi måsta agera snabbt, annars går det inte´´…. Det stinker til månen og tilbake.

 • @utopenec
  7 mai 2022 21:23

  Skyldes pilotmangelen til SAS dødsfall etter vaksine liksom ? Dør SAS-pilotene også som fluer pga. vaksinen ?

  Svar
 • Forsikringsselskapene kommer ikke til å betale,de er unntatt ansvar og dessuten hevdes det nå at det er og var frivillig å vaksinere seg,du,jeg og dere har ikke noe rettsvern.
  Våkne opp nå.

  Svar
 • Kjell Aasen
  4 juni 2022 19:24

  ‘En kommentar kan være at de som ønsker roboter har rett i sitt «virke» -.dumheten virker helt grenseløs.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Paven sier at Nato har et stort ansvar.

Begge parter er ansvarlige for krigen.

Forrige innlegg

USAs langsiktige mål: å svekke EU og Russland

Er krigen i Ukraina egentlig en krig mellom USA og Russland?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.