POSTED IN Helse

Dette tema er ikke lønnsomt for Big Pharma:

Hvordan unngå å bli syk?

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi spiller legemiddelindustriens spill

Legemiddelindustrien spiller et spill som heter «Big Pharma». I spillet «Big Pharma» er pasientenes liv innsatsen, legemidler er spillbrikkene og store formuer er premie. Og legemiddelindustrien vinner hver eneste omgang fordi de selv skriver reglene. Alle ser likevel ut til å elske spillet «Big Pharma» og deltar med stor begeistring.

Selv «de alternative» snakker om alternative legemidler når de skal være alternative. De alternative setter pengene sine på legemiddelet Ivermectin, som alternativ behandling for covid-19. De som forfekter alternativ behandling spiller også ivrig med i legemiddelindustriens gigaspill «Big Pharma».

_______________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Mer D-vitamin!
_______________________________________________________________

I spillet «Big Pharma» er fokuset alltid sykdom og behandling med legemidler.

Helse handler ikke om sykdom og legemidler. Helse handler om å holde folk friske og unngå sykdom. Da er immunforsvaret nøkkelen. Den som har makt over immunforsvaret vårt, styrer også helsa vår.

I dag er det legemiddelindustrien som har makta over immunforsvaret vårt. For å fortsette med det, er det viktig å kontrollere reglene for bruk av vitamin D.

1983 publiserte den italienske legen Diego Provvedini en forskningsstudie som viser at immunceller har en kontakt der vitamin D kan koble seg på og styre gener. Dette fyrte av mye forskning på sammenhengen mellom D-vitamin og immunforsvaret. I dag vet vi at vitamin D styrer 3.000 gener.

Høydepunktet i denne forskningen ble nådd 7. mars i 2010, da det anerkjente forskningstidsskriftet «Nature Immunology» publiserte en forskningsstudie fra den danske professoren Carsten Geisler. Geisler forklarer selv konklusjonen i studien slik i et intervju med det danske forskningsmagasinet vitenskab.no:

VI HAR OPDAGET, AT IMMUNFORSVARETS DRÆBER-T-CELLER ER LIGE SÅ AFHÆNGIGE AF D-VITAMIN, SOM EN BIL HAR BRUG FOR ET BILBATTERI FOR AT KUNNE STARTE. MED ANDRE ORD: UDEN D-VITAMIN KAN DRÆBER-T-CELLEN IKKE KOMME I GANG MED SIT ARBEJDE.

Nettstedet Norsk Helseinformatikk omtalte i 2010 Geislers forskningsstudie i en artikkel: Vitamin D tar vare på immunforsvaret. Bortsett fra det ble Geislers studie forbigått med total taushet fra norske medier.

Det er også de senere årene publisert mye forskning som bekrefter at vitamin D ikke styrker, men STYRER immunforsvaret. Her er en liste med publiserte forskningsstudier som viser historikken i denne forskningen fra 1983 til 2018.

Bunnlinja i denne forskningen er ganske enkel: Så lenge immunforsvaret har tilgang til nok vitamin D, holder vi oss stort sett friske.

Så lenge vi fortsetter å spille spillet til legemiddelindustrien, vil kunnskapen som viser at vitamin D styrer celledeling i immunforsvaret være parkert i en hule, dypt nede i de vitenskapelige forskningsdatabasene. Vitamin D er bannlyst fra spillbrettet til Big Pharma.

Why playing board games is not my idea of fun - ABC Everyday
På Big Pharma sitt spillbrett eksisterer ikke forebyggende virksomhet fordi det ikke er økonomisk lønnsomt. Spørsmål som «Hvordan holde oss friske?» eller «Hvordan unngå å bli syke?» eksister ikke i det spillet.

Grunnregelen i spillet Big Pharma går ut på å behandle alle kjemiske forbindelser som legemidler: Hvis såkalte «placebokontrollerte studier» ikke dokumenterer at vitamin D virker som legemiddel mot sykdommer, da er vitamin D verdiløst. Den regelen blir knallhardt håndhevet av Verdens helseorganisasjon, WHO. WHO tillater å bruke vitamin D som placebo (narremedisin) i plaecebokontrollerte studier av vitamin D.

Big Pharma et gammelt spill som ble laget av John D. Rockefeller og Andrew Carnegie i 1910. Da fikk de to superkapitalistene produsert Flexner-rapporten (kilder: 1234). Flexner-rapporten brukte de to finansmagnatene til å sparke Hippokrates ut av vinduet og snu legenes fokus bort fra helse og over på sykdom.

Da amerikanske myndigheter aksepterte Flexner-rapporten, kunne Rockefeller og Carnegie gjøre om sykehus til kjemiske laboratorier og pasientene til forsøksobjekter for en splitter ny megaindustri: Legemiddelindustrien.

Funfact: Flexner-rapporten ble i 1926 grunnlaget for det norske helsevesenet, da John D. Rockefeller brukte en million kroner til å etablere «Statens serum- og vaksineinstitutt» i Oslo. Som en viktig del av etableringen ble mange ansatte i Statens serum- og vaksineinstitutt» hentet over til USA for «opplæring» ved Rockefellers opplæringsanstalter. I dag heter institusjonen «Folkehelseinstituttet» og er WHO’s forbindelseslinje inn i norske helsemyndigheter.

D-vitamintilskudd kan aldri bli en del av spillet «Big Pharma». D-vitamintilskudd (som heter kolekalsiferol) er kjemisk inaktivt og kan ikke påvirke kroppen mer enn om vi spiser klinkekuler. Når legemiddelindustrien «beviser i placebokontrollerte studier» at vitamin D ikke virker, har de forsket på et stoff som ikke påvirker kroppen.

D-vitamintilskudd må aktiveres før det blir til steroidhormonet kalsitriol. Cellene i kroppen bestemmer selv når vitamin D skal aktiveres. Når D-vitamin blir aktivert, er det et hormon som styrer 3.000 gener. Hormonet kalsitriol vil ikke legemiddelindustrien verken forske på eller snakke høyt om.

girl in gray jacket whispering on boy's right ear
Er hormonet kalsitriol en av helsevesenets best bevarte hemmeligheter?

Et nyhetssøk i Google på ordet kalsitriol viser at hormonet kalsitriol siden 2010 er nevnt fem ganger i norske medier. Ikke engang riksleksikonet Store Medisinske Leksikon, nevner hormonet kalsitriol i sin artikkel om vitamin D. Det livsviktige steroidhormonet kalsitriol er sannsynligvis helsevesenets best bevarte hemmelighet.

Vitamin D handler ikke om medisin. Vitamin D handler om helse. Vitamin D er ikke medisin vi skal hive innpå for å bli friske ETTER at vi har blitt syke. Vitamin D er råvaren til hormonet vi må ha for å holde oss friske.

Det er D-vitaminmangel som gjør oss syke fordi immunforsvaret kræsjer i flammer allerede ved takeoff uten tilgang til vitamin D.

Det er legemiddelindustrien, gjennom sine gigantiske forskningsfond, som finansiere det meste av medisinsk forskning. De fem største «filantropiske» forskningsfondene rår over 900 milliarder kroner. Dette er formuer som brukes til å støtte forskning på legemidler som kan patenteres og selges i dyre dommer av «filantropene» som eier legemiddelindustrien.

Forskning på vitamin D er rent tap for legemiddelindustrien. Derfor er mye av forskningen på vitamin D merket med «not funded». Vitenskapelig forskning på vitamin blir ofte gjort på dugnad.

Hvis vi fortsetter å spille legemiddelindustriens 111 år gamle sykdomsspill, vil det avle mer uhelse. Eller som legemiddelindustrien sier det: Markedet for sykdom vil øke.

Hvis vi ikke lenger vil være en del av innsatsen i spillet «Big Pharma», er det superenkelt å hoppe av: Lag sommer om vinteren! Spis D-vitamintilskudd for å erstatte produksjonen vi mister når sola ikke lenger er sterk nok til å produsere vitamin D i huden.

Forsidebilde: Gabin Vallet

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • KORRUPSJON!!!!!
  22 februar 2022 8:31

  Legemiddel og helse industrien er tvers igjennom korrupt og handler kun om profitt og makt… Kundenes helse og liv ofres villig for å gi hyper rike parasitter mer makt og penger i dette totalt skruppel løse mafia nettverket.

  Svar
 • Er uvaksinert. Har fulgt en forebyggende protokoll mot covid siden april 2021, med høye doser d-vit, sink, c-vit og vit. k. Har ikke vært i nærheten av noen form for forkjølelses- eller influensa-symptomer. Har også registrert at håravfall er redusert med ca 3/4, jeg har også mye mindre stivhet og smerter i muskler og ledd. Hvert eneste år har jeg vært plaget med moderat vinter-depresjon. I år har den vært fraværende. Dette er selvfølgelig anekdotisk, men jeg er ikke i tvil om at det har skjedd en endring i kroppen min. Ellers gjør jeg som jeg alltid har gjort, moderat trening og et noenlunde sunt kosthold, uten fanatisme.

  Svar
 • Det at mennesker blir alvorlig syke eller dør av både Covid og vanlig influensa … både i Norge og resten av verden kan tilskrives alvorlig mangel på livsviktige mineraler og vitaminer – Spesielt D3 og Magnesium – Fakta. (Magnesium mangel alene … ca 20mill dødsfall årlig) Uten at jeg «orker» å gå inn på dette i detalj.
  Når det gjelder FHI og våre «helsemyndigheter» forøvrig er ikke dette noe de ønsker å promotere. – De er faktisk mer opptatt av å være agenter for Big Pharma og gi inntrykk at de er alvorlig bekymret for folkehelsa. Dette er ikke bare uansvarlig men Direkte Kriminelt !

  Disse «vaksinene» – eller som det de faktisk er .. – Direkte inokulasjon – er faktisk potensielt dødelige og undergraver immunforsvaret !

  Vi vet «alle» at det til syvende og sist er vårt originale immunsystem som skal bekjempe infeksjoner og Covid – også «vaksiner» – men når byggesteinene for å kunne utføre denne oppgaven mangler – hva da ?

  Du vet svaret !

  Svar
 • Northern Light.
  28 august 2022 14:33

  Det svenske næringsmiddeltilsynet utsteder en advarsel – for vitamin D.

  Av Jan Sundstedt.
  Misbruk av vitamin D-tilskudd kan føre til nyresvikt, ifølge det svenske livsmedelsverket. Det er godt dokumentert at vitamin D er gunstig for blant annet immunforsvaret og beskytter hjertet. Vitaminet kan også forebygge tilstander som depresjon, høyt blodtrykk, diabetes, multippel sklerose, autisme og fibromyalgi. Men nå går Livsmedelsverket i stedet ut med en advarsel til publikum om at overdreven inntak av kosttilskuddet kan føre til nyresvikt.

  Ifølge Livsmedelsverkets forslag, som først skal godkjennes av EU, skal den såkalte maksgrensen for vitamin D være 100 mikrogram per dag. I stedet for vitamintilskudd oppfordres svenskene til å være ute i sommermånedene. Livsmedelsverket mener at femten minutter med sollys to til tre ganger i uken er nok til at vitaminet lagres i kroppen og deretter dekker deler av vintermånedenes vitaminbehov.

  «Det som skjer er at nyrene ikke klarer å rense blodet og da får man en opphopning av avfallsstoffer i blodet», sier Mats Palmér, spesialist i sykdommer som påvirker kroppens stoffskifte, i en kommentar på statlig fjernsyn om den tiltenkte grensen. Palmér selv understreker sin egen oppfatning om at de fleste svensker ikke trenger å ta vitamin D-tilskudd i det hele tatt. – For det første kan det gjøre skade. Da koster det penger, og du kan sikkert gjøre noe morsommere for pengene.

  Fra Nya Dagbladet se, publisert 22 August 2022.
  Skrevet av Jan Sundstedt.
  Oversatt fra svensk, link i orginalartikkelen til SVT1.
  Orginalartikkel: Livsmedelsverket går ut med varning – för D-vitamin.

  Kommentar:
  Nå har Big Pharma oppdaget at vitamin D, et rimelig kosttilskudd, kan forebygge sykdom, og en slik konkurrent til deres medisiner, som koster 10 ører per pille å produsere, og som de minst selger med mange hundre prosent profitt, kan de ikke tolerere. Da instruerer de sine frontorganisasjoner, som legemiddeltilsyn og næringsmiddeltilsyn, til å fastsette maksgrenser som gjør at vitaminet ikke får noen effekt.

  Og/eller instruerer dem til å forby det i salg i dagligvarehandelen, og bare gjøre det tilgjengelig på apotek og resept, så Big Pharma får monopol på salget, og kan sette prisen som de vil. Med det kan de også hindre at folk får i seg så mye vitamin D så de holder seg friskere. Kapitalforvaltnings-selskapene som BlackRock og Vanguard blant andre, som i dag er finansielle eiere av Big Pharma, er også eiere av ferdigmatindustrien.

  Finansfolket vil også garantert vil bli finansielle eiere av industrien, som produserer GMO-mat de vil skal erstatte den naturlige maten vår i dag. Vil de produsere GMO-mat med for lite naturlige vitaminer og mineraler? Bare for å gjøre folk avhengige av Big Phamas vitamin- og mineral sprøyter og piller? En spekulasjon, men med den kynismen som Big Pharma og finansfolket oppviser kan det ikke utelukkes, for Big Pharma vil at alle skal bli deres kunder for livstid.

  Svar
 • Bort fra helse og over på sykdom. – Og frykt.
  Da kan det kjøres kampanjer; enten det er blodtrykk, kolestrol, benskjørhet, eller annet som kan kureres med et legemiddel.
  Helst på ‘ blå resept’, fordi mange vil ha noe ‘gratis’, – og stoler på ‘fastlegen’ som sitter fast i gammelt pensum betalt av legemiddelindustrien.

  Flexner-rapporten brukte de to finansmagnatene til å sparke Hippokrates ut av vinduet og snu legenes fokus bort fra helse og over på sykdom.
  Da amerikanske myndigheter aksepterte Flexner-rapporten, kunne Rockefeller og Carnegie gjøre om sykehus til kjemiske laboratorier og pasientene til forsøksobjekter for en splitter ny megaindustri: Legemiddelindustrien.»

  Svar
 • Det finnes i hovedsak to forklaringsmodeller vedrørende helse og sykdom:

  1) Mikrober og virus er trusselen, og vi er i krig med dem. Kroppen har et forsvar mot disse, immunforsvaret, med dreper-celler som bryter ned disse mikrobene eller virusene. Hva du spiser, tenker eller gjør, har liten eller ingen betydning. Du «får» sykdommer når du blir utsatt for mikrober og i tillegg er «mottagelig» (har et svakt «immunforsvar») mot dem. Dette er den korrupte legemiddelindustriens syn på helse og sykdom.

  2) Mikrober er naturens renovasjonsvesen som mennesket lever i symbiose med, og sykdomsfremkallende virus eksisterer ikke. Mikrobene eksisterer allerede i oss, i enormt antall, og endrer karakter i organismen via pleomorfisme, der allerede eksisterende partikler (kalt mikrozymer av Bechamp) «oppgraderes» etter behov til mer komplekse former for å behandle død materie eller giftstoffer, f.eks. som resultat av forgiftning, redusert sirkulasjon eller manglende ernæring. Det er det indre miljøet, som påvirkes av tenkning, kosthold og aktivtet, som avgjør om renovasjon via økt mikrobiologisk aktivitet er nødvendig. Infeksjon som fenomen finnes derfor ikke, og betennelse som oppstår pga mikrobenes aktivitet er en helbredelseskrise og bør ikke hindres.

  I den første modellen er vi i krig, mot en ytre fiende som kan invadere oss. Sosial aktivitet blir en risiko. Personlig makt over egen helse reduseres og overlates til ekspertene, som har all autoritet.
  I den andre modellen er vi i samarbeid, med en indre faktor som kan hjelpe oss. Sosial aktivitet er uproblematisk. Personlig makt over egen helse er tilnærmet ubegrenset, og ekspertene har begrenset autoritet.

  Det sier seg selv hvilken modell «ekspertene» og «autoritetene» foretrekker, nemlig den som favoriserer dem.

  Det må sies at noen ganger kan helbredelseskrisen bli så intens, med sterk betennelse, at reduksjon av mikrobiologisk aktivitet ved bruk av antibiotika, kan være på sin plass som en midlertidig løsning. Problemet er imidlertid organismens elendige tilstand, noe som i hovedsak kan avbøtes ved endring av livsstil. Syntetiske medikamenter er ikke løsningen, men ofte årsaken til problemet, som er svekket biologisk aktivitet pga forurensning/forgiftning av organismen.

  Svar
 • «Produksjonen av nye T-celler avtar imidlertid så drastisk i løpet av barndommen at man har antatt at brisselen er overflødig for voksne.
  Derfor har det vært praksis blant mange kirurger å fjerne den når de utfører hjerteoperasjoner på ungdom og voksne.»
  forskning.no/medisin-medisinske-metoder-menneskekroppen/kirurger-fjerner-ofte-dette-organet-men-det-kan-vise-seg-a-vaere-en-fatal-feil/2241943

  Dette likner vel mye på den rabiate blindtarmfjerningen, og fjerningen av mandlene tidligere?
  Vi / ‘vitenskapen’ vet ikke hva den brukes til, – så vi fjerner den. ;-)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

De prøver ikke å plyndre landene.

Wagner-gruppens popularitet vokser raskt i afrikanske land.

Forrige innlegg

Intervjuer med innbyggere i Donetsk by:

Hvem er fienden? Militærjuntaen i Kiev.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.