POSTED IN 9/11

Dette gjør Trump enda mer uspiselig:

Han bestrider den offisielle konspirasjonsteorien om 9/11.

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det som aldri har vært gjort kjent i Norge er at Donald Trump aldri har trodd å den offisielle konspirasjonsteorien om angrepet på World Trade Center den 9. september 2001. Men som en mulig kommende president gjør han seg med det enda mer uspiselig for «The Deep State».

(Foto: Wikipedia)

Hele historien om 9/11 er så full av huller, usannheter og løgner at den stinker lange veier. Bare det merkverdige fallet til tre høyhus like etter hverandre (det siste ikke engang truffet av et fly) hvor de faller loddrett ned i sitt eget avtrykk, forteller at noe fundamentalt galt er fatt med den historien. Enhver nøktern person med litt fysikk-kunnskaper vil si til en slik historie at fallene skyldes kontrollerte sprengninger. Men historien er så ladet med politikk at en ikke klarer å innta den nødvendige distansen når en skal vurdere årsakene til det som skjedde.

Alle i Norge og ellers i verden som har slukt dette eventyret rått må tenke nærmere gjennom hva de tar til seg av informasjon og fra hvilke kilder noe slikt sprøyt kommer.

I ettertid kan vi se at denne «Pearl Harbour»-lignende hendelsen var det krigskreftene i USA trengte for å iverksette en rekke tiltak som innskrenker demokratiet i USA og som gir dem den moralske kraften og støtten i befolkningen som også trengtes for å kunne iverksette alle krigene sine i det utvidete Midt-Østen. Kostnadene i Midt-Østen men også i USA og ellers i verden er enorme.

Tornerose sov i 100 år

At store deler av det som regner seg som venstresiden bet på dette forteller hvor dårlig forberedt de er på å møte propaganda-maskinene som sprøyter ut halvsannheter og regelrette løgner over oss hele tiden. Både klima-saken, korona-nedstengninger og vaksiner, Ukraina-krigen osv. er deler av den den virkelighets-vridningen som pågår hele tiden.

Meldingen under virker meningsløs på alle som tror at fortellingen om 9/11 er en spriket sannhet. Det er smertefullt å våkne opp fra en tornerosesøvn til en virkelighet som er et mareritt. De fleste foretrekker å sove videre.

Knut Lindtner
Redaktør

Donald Trump vil gjenåpne saken om angrepet 11. september 2001.

Under et valgkampmøte i Laconia i New Hampshire sa presidentkandidaten Donald Trump at det ikke har vært noe angrep fra utlendinger den 11. september 2001. Dette slo han fast på fjernsynskanalen New York 1.

Han la også til at denne blodige scenen ikke bare hadde krevd 3000 ofre i De Forente Stater. Framfor alt hadde det blitt et påskudd til å massakrere millioner av uskyldige mennesker i det utvidede Midtøsten. Thierry Meyssan var en av de første i verden som erklærte, på voltairenet.org, at de offisielle rapportene om 9/11 ikke hadde noen med virkeligheten å gjøre.

Edgar Snowden har fått russisk asyl og statsborgerskap. Han avslørte USAs globale masseovervåkning.

I ettertid har han gitt ut en bestselger av en boka om 9/11: Den store løgnen. Der analyserer han hvordan mytene om dette bedraget har spredt seg. For det første: Å skape et system med masseovervåkning, ikke bare i USA men i hele Vesten. (noe som er bekreftet av Edgar Snowden).

For det andre: Å utvide imperialismen i et utvidet Midt-Østen (bekreftet av Julian Assange).

I 2005 organiserte Thierry Meyssan en konferanse i Brüssel, med 150 kjente personer fra hele verden. Den handlet om å komme med et motsvar til straussianerne (tilhengerene av filosofen Leo Strauss, red.) og andre neo-konservative. En av Donald Trumps advokater var til stede (dette var før han kom inn i politikken).

Siden da har det vært to offisielle innvendinger som motsier Bush sin versjon av hendelsene: FBI har konkludert med at  USAs riksadvokat Theodore Olsons påstand om at han hadde snakket med sine kone om bord på Flight  AA77 før det krasjet inn i Pentagon var falsk. Et medlem av Office of Military Commissions, Daniel Canestro, har vitnet om at to av de påståtte flykaprerne var CIA-agenter.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Vladimir Kush

https://www.voltairenet.org/article220347.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

 • Trump sa mye fornuftig i sin første valgkamp også. Men husk at det er en enorm forskjell på det Trump sier i valgkamp og det han gjør som president. Han gjorde ingenting for å fortelle sannheten om 9/11 i sin første presidentperiode. Politikk på toppnivå er teater og da sier man det saueflokken ønsker under valgkampen og er lojal til dypstaten når man har makten.

  Svar
  • Trump er den desidert mest profilerte, av et ørlite knippe ‘lederskikkelser’, som hevder å jobbe for å gi makten tilbake til folket. Derfor har han min lavmælte ‘støtte’. Amerikanere jeg kjenner etter å ha bodd i USA, ser Donald som brikken som kan bryte den totalitære bølgen som skyller inn over vesten, men de ønsker seg ingen ‘sterk diktatorisk leder’ slik mediene skal ha det til; de ønsker mest av alt å få leve etter det amerikanske grunnprinsipp om at «alle er sin egen lykkes smed», med minst mulig statlig inngripen i deres gjøren og laden. Framstillingen av Trump som diktator, og hans følgere som en kult, kan forøvrig enkelt avskrives bare ved å se hvor mange –eller få– supportere som ‘vaksinerte’ seg, etter at han ‘endorsed’ inokulasjonen bredt i media.

   Uansett er det på høy tid, å slutte å idolisere gallionsfigurer. Dette er medieskapt massehysteri, som aldri vil føre til noe godt, annet enn for de som styrer disse gallionsfigurene.

   Skal vi ha sterke, gode samfunn, må idealet være å stå på i lokalmiljøet, og skape solide samarbeidsbånd menneskene i mellom. Utifra dette kan vi velge representanter som taler vår vilje i en tidsbegrenset periode, noe som igjen vil medføre at enkeltindividet får en sterkere tilhørighetsfølelse til fellesskapet.

   De aller, aller, aller fleste mennesker ønsker i hovedsak å leve i fred med sitt, i et samfunn der det å mette sine avkom er en overkommelig affære.

   All annen støy, splittelse og konfliktskaping drives av psykopatveldet bak makta, men de er ‘eliter’ kun så lenge ‘vi’ behandler dem som det.

   Vender vi dem ryggen er de så få og maktesløse at de intet kan gjøre.

   Svar
   • At Trump kaller seg vaksinens far og skryter av at han brøyt alt som var av gode rutiner i FDA relatert til føre-var prinsippet og heller utførte forskningen på hele den amerikanske befolkningen og som konsekvens på hele den vestlige befolkningen tyder på at Trump er 100% lojal til dypstaten. Det er på sånne nøkkelsaker som vaksinen folk må vise sitt sanne ansikt og da ble Trump avkledd som en forræder av den vestlige befolkningen.

    Man kan også se det i et større perspektiv og se at Trump gjorde ingenting for 9/11 oppklaring og han fortsatte med å signere hemmeligstempling av Kennedy drapet hvert eneste år. Hvis han kjemper for folket mot eliten, hva kan grunnen til at han hemmeligstempler dokuementer fra en sak hvor alle hovedaktørene er døde av alderdom? Nei, håper flest mulig av folk med evne til å tenke selv gidder å bruke tankekraft på dette og da er eneste konklusjon at Trump er teater for å tilfredsstille konservative velgere mens dypstaten fortsetter videre med bare mindre forstyrrelser.

    Et tankeeksperiment for alle Trump elskere med evnen til å tenke selv: Ville vaksinemarerittet ha blitt verre med Clinton som president? Høyresiden avskydde jo henne og det er på høyresiden de fleste selvstendige folk er. Mest sannsynlig ville flere av de konservative ha unngått vaksinen med Hillary bak rattet. Demokratene – som sosialister flest – er trent opp til å gjøre hva ledelsen sier og de tok vaksinen uansett om Trump var dens far eller om Hillary hadde vært ansvarlig for den. Så Trump var faktisk den foretrukne valget for dypstaten i å få verdens befolkning injisert med eksperimentelt heksebrygg.

  • Øyvind Aarsnes
   29 januar 2024 17:52

   Om den dagen kommer at Trump forteller folket og verden at 9/11 var en inside job, DREPER DE HAN. Men om han får ny etterforskning blir det bare å «koke bort i kålen» De arbeider for løgnens far Satan hele gjengen også norske journalister og stortingspolitikere.

   Svar
  • wasan Totland
   30 januar 2024 10:26

   Vi får se. Svakheten til Trump er at munnen står kålåpen. Dermed vet motstanderne hav han vil gjøre og har god tid til å sette motangrep. Under hans forrige regjering tok han inn en masse folk som motarbeidet ham.

   Svar
  • Etter det jeg husker fikk Trump tyn og ble demonisert/latterliggjort , ihvertfall i norsk etterplapringsmedia, for å tro på annen behandling ( ‘vaskemiddel/dyremedisin’ ) enn vaksiner. – men han ble presset til å introdusere vaksiner.
   Slik jeg husker latterligjorde han også munnbind og tvungen sosial distanse.
   Korriger meg hvis jeg tar feil.

   Svar
 • Øystein Jørgensen
  29 januar 2024 16:43

  David Stockman var budsjettdirentør for tidligere president Reagan.
  Han trakk seg til slutt da det var umulig å få tillatelse av presidenten til å sette opp budsjett i balanse.
  Senere har han forgjeves brukt tiden til å advare det amerikanske folk mot gjeldsopphoping.

  Den gjeldsfinansielle boblen som politikernes kroniske budsjuttunderskudd og sentralbankenes løse pengepolitikk har skapt har de senere årene vist stadig større tegn til å ville kollapse.
  Det «skrekkelige viruset» kom veldig beleilig.
  Det ga påskudd til å sprøyte enda en ny og kollosalt stor pengemengde inn i samfunnet, noe som bare holder det finansielle korthuset oppreist litt lenger og gjør den endelige kollapsen enda verre.
  Den som gjorde det het Donald Trump.
  Under et foto av Trump med svart koronamaske foran ansiktet spurte Stockman: «Who is this masked man?», og det med god grunn.
  Hvem er Trump egentlig?
  Er han ekte motstander av globalistgjengen eller er han bare en dyktig skuespiller som dypstaten har plassert i spissen for republikanske velgere for å hindre at de velger seg andre ledere som Ron DeSantis eller Kristi Noem, begge mot koronadiktaturet og mot ødeleggende finanspolitikk.
  Maktapparatet klarte å hindre at Ron Paul fikk sjanse til å bli president hver gang han prøvde mens en inntil da ubetydelig person som Trump klarte de tilsynelatende ikke å stanse.

  Da Trump drev presidentvalgkamp første gangen uttrykte han skepsis til vaksinesikkerhet og lovet at han ville granske temaet.
  Sa presidentkandidat Trump.
  President Trump derimot gjorde fint lite med saken.
  Heller motsatt.
  Han var kaptein på skuta da den farligste av alle vaksinekampanjer ble iverksatt.

  Presidentkandidat Trump lovet også at han ville granske 9/11-terroren fordi han mer enn antydet at det var noe som ikke stemte der.
  President Trump derimot gjorde ingenting med den saken heller.

  De Gale Globale er superivrige med å gjennomføre 2 temaer; å skape et størst mulig økonomisk krakk og injisere noe dritt inn i kroppen på alle mennesker.
  De jobber som gale med dette.
  Trump hjelper til med begge.
  Så hvem er egentlig Trump?
  En betalt skuespiller?
  En ekte idealist?
  Jeg vet virkelig ikke.
  Men sånn som situasjonen raskt utvikler seg til det verre i USA så er det nå faktisk bare Trump som står som motmakr mot Biden og gangsterbanden hans.

  Svar
  • Anbefaler deg å fokusere på handlingene og ikke ordene, så har du svaret.

   Den store tankefeilen de fleste gjør er at de velger side i et spill eliten har rigget. Eneste mulighet for folk flest til å få et bedre liv er hvis nok av oss stopper å delta i idiotlekene som gjør fremtiden våres verre. Som selv Jens Stoltenberg sa i en valgkamp: Det viktigste er ikke å stemme AP, men å stemme. Eneste svakheten til demokratiet sett fra elitens side er hvis vi ikke deltar.

   Svar
   • deafdumbblind
    29 januar 2024 19:35

    Det at Donald Trump snakket med Nord Koreas leder Kim Young Un v ar et stort + i Trumps favør, istedet for og sitte i Amerika og spre «mind games» om det andre landet, Nord Korea og dets leder, så fikk noen amerikanske mennesker mat på bordet takket være Trump, også et + for presidenten, så ville han hjemkalle amerikanske millitærstyrker fra utlandet. Han ville også benåde Assange, ettersom jeg har hørt og lest, men ble forhindret i dette, desverre. Noen gode tanker er det hos mannen Donald Trump og x presidenten. Kanskje skal vi tillate oss og se på ham som idealist, istedet for og spre stygge konspirasjonelle tanker. Hvem vet hva slags menneske Donald Trump egentlig er, han har vist noen gode takter. La oss håpe idet uvisse, kanskje , eller la oss tro. Alt gjenstår og se.

 • @deafdumbblind:

  Dette blir naivt for meg. Trump har aldri vært noen tilhenger av Assange. Han har derimot ytret seg negativt om han. Også blir jeg oppgitt over alle unnskyldningene. Var han president eller ikke? Hvem kan hindre presidenten i å benåde en person? Dette er typisk for folk som lytter altfor mye på spinndoktorer. Da blir Trump et supergeni som spiller 5D sjakk – utenom da han ble lurt til å lage en vaksine alle selvtenkende mennesker verden over forstod var en katastrofe. Supergenier blir ikke lurt på så enkle ting, så da bør man kunne gjøre seg opp en mening om mannen er vanvittig tilbakestående eller om han er korrupt og kanskje et geni. Det er alltid unnskyldninger fra dere. Det fascinerende for en som har studert mennesker er at Obama sitt slagord: «Hope we can believe in» fungerer like bra på de konservative som de demokratiske. Dere drømmer om en stor sterk leder som kan gjøre verden til et bra sted mens dere sitter i sofaen og slapper av.

  Svar
  • Øystein Jørgensen
   29 januar 2024 22:29

   Et politisk geni blir ikke lurt på noe så enkelt som at den nye og uprøvde vaksinetypen kan være farlig?
   Godt poeng.
   Og har ikke USA’s president også tilgjengelig intelligente analytikere som forstår at denne påståtte virustruselen må være bare tull.
   Det ble tidlig forstått og utbasunert av høytstående fagfolk innen helseområdet, som Israels tidligere helsedirektør Yoram Lass, den godt renommerte kanadiske legen Roger Hodkinson og den også vel renommerte tyske vitenskapsmannen dr. Bhakdi.
   Ogs dr. Scott Atlas, medlem av en rådgivergruppe under nettopp president Trump, hvis jeg husker rett.
   Hvordan kan det politiske geniet Trump ha klart å ikke bli oppmerksom på alle disse fagfolkene?
   Det synes jeg virker mer enn besynderlig.
   Propaganda er et fag som utvikles over tid og det inkluderer også utspekulerte psyops.
   Jeg tror det er klokt å anta at dagens spesialister i desinformasjon er blitt så dyktige i sitt yrke til at de kan klare å lure selv smarte mennesker trill rundt.

   Svar
   • For meg var propagandaen rundt vaksinen enkelt å gjennomskue. Innrømmer jeg hadde litt hjelp av en dyktig doktor, men hvis ikke Trump som president hadde tilsvarende eller bedre medisinsk bistand, så må han jo klassifiserers som en en idiot. Så i min verden finnes det ikke en unnskyldning for at presidenten i verdens mektigste land ikke hadde tilgjengelig samme informasjonen jeg hadde og ikke hadde kunnskapen som skal til for å gjennomskue propagandaen fra legemiddelbransjen – som jeg hadde.

    Så hvis vi da går over til å være rasjonelle istedenfor å ha meningsløs samtale om hva som er mulig, så blir det ganske enkelt. Enten var Trump og hans administrasjon tilbakestående eller så var han korrupt tjener av dypstaten. Alt surr om at han er et supergeni som ble lurt trill rundt henger ikke på greip. Disse forklaringene mener jeg er idiotforklaringer levert av dypstatens spinndoktorer som kun folk som er emosjonelt involvert kan være dumme nok til å sluke.

    Forøvrig mange dyktige spesialister du nevner. Men hvis vi ikke slutter å holde muligheten åpen for plausible bortforklaringer i tilfelle etter tilfelle, så taper vi selv med all den kunnskapen du har. Vi må fra tid til annen evaluere alt relevant i et stort perspektiv. Da vil tåpelige bortforklaringer passe inn i et mønster og totalen vil bli svært lite troverdig. Jeg gjorde dette etter en stund med Q meldinger og dømte meldingene over en større periode nord og ned og hadde selvfølgelig helt riktig. Flere år før bermen hos iNheter og Document fattet mistanke og sluttet å referere til dem daglig. Det var enkelt, men krevde at jeg løftet fokus vekk fra enkeltmeldinger og evaluerte meldinger over en større tidsperiode. Gjør man det samme med Trump, så faller han igjennom som en svindler med 99,99% sikkerhet.

 • Hvis Trump åpner og distribuerer ‘hemmeligstemplede’ dokumenter om 9/11 -historien, så blir han , hvis han ikke kommer ut for en ‘ulykke’, stilt for retten. Og dømt igjen.
  Trump har selvfølgelig ikke all makt i USA.
  Han vet nok at han hele tiden har krefter som står bak ham med kniv. Så virker det som om han noen ganger foretrekker å trekke disse kreftene inn i sin politiske krets, – framfor å ha de bak ryggen. Og heller la de avsløre seg sjøl der.

  Vi snakker om et politisk USA som kan dømme en tidligere president til å betale 850 millioner til et ‘offer’ som beskyldte Trump for å ha ødelagt ryktet hennes , ved å ha nektet å ha voldtatt henne for tretti år siden. :

  ‘ Trump anker etter å ha blitt dømt til å betale 870 millioner kroner. En jury i New York har dømt Donald Trump til å betale 83,3 millioner dollar i erstatning til kvinnen E. Jean Carroll. Han er dømt for å ha kommet med nedsettende kommentarer mot henne i 2019, ifølge Reuters.Han sier han anker dommen, ifølge en melding på hans eget sosiale medium. Der kaller han avgjørelsen for latterlig.Carroll anklaget Trump for å ha ødelagt ryktet hennes som pålitelig journalist ved å nekte for at han voldtok henne for nesten tre tiår siden. Carroll er en tidligere skribent som hevder at Trump voldtok henne i et prøverom midt på 1990-tallet. ‘
  nrk.no/nyheter/trump-anker-etter-a-ha-blitt-domt-til-a-betale-870-millioner-kroner–1.16735599

  Svar
 • Vil du ha frihet, vær stolt av landet ditt. Hvis du vil ha demokrati, hold fast ved suvereniteten din. Vil du ha fred, elsk landet ditt, sier Trump. Fremtiden tilhører patrioter, ikke globalister. Fremtiden tilhører suverene, uavhengige nasjoner med ledere som beskytter deres borgeres interesser og respekterer sine naboer.

  Når media unisont demoniserer en leder slik det gjør overfor Kim/Nord-Korea, skal du ha baller for å si:

  ‘ – Han har en stor personlighet. Han er en morsom fyr. Han er veldig smart. Han er en stor forhandler. Han elsker sitt folk, ikke at det overrasker meg, sa Trump om mannen FN har utpekt som den som styrer det i særklasse verste og mest utspekulerte tyranniet i verden. «Han elsker sitt folk». ‘
  dagbladet.no/kultur/trumps-hjelp-til-kim/70636136

  Tross latterliggjøring i mediene og trussel om foræderi ,fra bakmennene i USA, tilbaketrekking i Syria, Afghanistan og altså redusering av trussel i Nord- Korea. :

  ‘ De store fellesøvelsene oppfattes som en provokasjon i nord, som mener de to arvefienden øver på å invadere Nord-Korea. Trump har kritisert øvelsen for å koste for mye og for å være provoserende overfor nordkoreanerne. ‘
  aftenposten.no/verden/i/vm4Qzl/USA-bekrefter-stans-i-militarovelser-med-Sor-Korea

  ‘Våre tropper skal hjem, slår Trump fast.– Det burde ikke være USAs oppgave å erstatte regimer rundt om i verden. Det er dette president Trump erkjente om Irak, at det var den største utenrikspolitiske katastrofen de siste tiårene,… ‘
  aftenposten.no/verden/i/L0bzmR/Trump-Tyrkia-lover-a-utradere-IS

  Selvfølgelig farlig. Presidenter før ham har blitt myrdet. :

  ‘ Trump har den siste tiden vært kritisk mot sentralbanksjef Jerome Powell, som Trump selv valgte som erstatter for Janet Yellen. Han skal også ha diskutert muligheten for å sparke Powell. ‘
  e24.no/boers-og-finans/donald-trump/nytt-trump-angrep-mot-sentralbanken-skulle-gjort-noeyaktig-det-motsatte/24603197

  ‘Powells endrede signaler har kommet samtidig som han har vært under massivt press fra president Donald Trump. Trump har gjentatte ganger sagt han er «skuffet» over Powells renteøkninger.’
  e24.no/makro-og-politikk/rentemoete-den-amerikanske-sentralbank-fed/fed-sjefens-forvandlinger-fra-hauk-til-due-andre-gangen-han-snur-180-grader/24542461

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Begynner Vesten å snu? ICJ-behandlingen kan være starten på dette.

USA og Vesten har til nå gitt grønt lys for «Israels» folkemord i Gaza.

Forrige innlegg

Fra partistyre til folkestyre.

Fra representativt demokrati til folkets demokrati.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.