POSTED IN Covid-19, Demokrati, Venstresiden

Dette dreier seg om frihet.

Store protester mot vaksinekrav i Østerrike.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er flere interessante sider ved denne reportasjen. Men jeg vil gjerne minne om begrepsbruken. De som støtter vaksinepåbudet gjennom motdemonstrasjoner kalles «venstre-aktivister». De som demonstrerer mot vaksinepåbudet kalles ekstremister. Av reportasjen kaller anti-demonstrantene (i reportasjen kalt «vestre-aktivister») de som demonstrerer mot vaksinepåbudet for « høyre-ekstremister, anti-vaxxere og Covid-fornektere.»

Dette er en helt bevisst språkbruk for å forvirre opinionen og venstresiden. Jeg mener at begrepene høyre og venstre er helt irrelevante i denne sammenhengen. Jeg tror at dette brukes helt bevisst av «Systemet» eller «The Establishment» for å svekke motstanden mot diktatoriske tiltak.

Dette dreier seg ikke lenger om en høyre-venstre-akse men om motstand mot anti-demokratiske, diktatoriske tiltak iverksatt av verdens ultra-rike elite. Hverken mer eller mindre. De som tror de forsvarer befolkningens helse gjennom støtte til disse tiltakene er etter min mening forledet av et massivt propagandapress hvor ingen motforestillinger slipper til.

Knut Lindtner
redaktør

Det første EU-landet til å bruke lockdown mot uvaksinerte ble møtt av masse-protester.

Titusener av demonstranter marsjerte gjennom gatene i Østerrikes hovedstad, Wien lørdag.. De protesterte mot Covid-19-restriksjonene og det nasjonale vaksine-påbudet.

Mer enn 40 000 protestanter tok til gatene i Wien på lørdag mot den østerrikske regjeringens koronavirus-politikk

Politiforsterkninger ble hentet inn fra andre regioner og til hovedstaden i påvente av mulig uro.

Og det var planlagt 27 demonstrasjonstog p lørdag, de fleste av dem mot vaksinepåbudet.

Det brøt ut mindre sammenstøt mellom demonstrantene og politiet, noe som førte til flere arrestasjoner.

Politiet rapporterte at de som protesterte mot obligatorisk vaksinasjon kastet bluss mot konstablene, som så tok i bruk pepperspray.

Det ble rapportert at flere protestanter ble bøtelagt fordi de ikke brukte ansiktsmasker.

Ett populært slagord ble både sett og hørt under lørdagens demonstrasjoner – der de sammenlignet obligatorisk vaksinasjon for alle med «folkemord», og de kalte regjeringen «et fascistisk diktatur» ved å sette i verk en slik politikk.

https://twitter.com/i/status/1467119933742014468

Protestantene fordømte regjeringens påfunn om å gjøre Covid-vaksinasjonen obligatorisk for alle borgere i kommende februar – en beslutning regjeringen tok den 19. november.  

Det skjedde under tidligere kansler Alexander Schallenberg, han som siden fortalte at han ville trekke seg.

Hans etterfølger, Karl Nehammer,  er ventet å bekrefte denne politikken.

Sent i november beskyldte den daværende minister Nehammer «ekstremister» for å spre anti-vaksine meninger.

Minst én motdemonstrasjon ble holdt i det sentrale Wien på lørdag. Omtrent 1500 venstre-aktivister hadde møtt fram og marsjerte under slagord som «Ta på ansiktsmasker! Mot nazist-staten og kapitalen!»

Samtidig beskyldte de andre demonstranter for å være en blanding av høyre-ekstremister, anti-vaxxere og Covid-fornektere.

En bølge av demonstrasjoner mot vaksinasjonspåbudet har blitt arrangert flere steder i Østerrike den siste uken. Noen av disse protesttogene samlet titusener av mennesker.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Mohamed Nohassi

https://www.rt.com/news/542220-vienna-vaccine-mandate-protest/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Det skulle være interessant å høre hvordan folk flest definerer frihet ?.
  Når bank og finans,telecom og kraft og det militærindustrielle komplex dikterer hva som er tillatt,når den skjulte makt dikterer og definerer vår frihet og politikerne er denne maktens verktøy,hva er da igjen av vår frihet ?.
  Vi akkederer og kompromisser,vi lyver for oss selv og andre,og hvert 4rde år går vi til valg.Vi går i ring og den som går i ring,den har ikke utviklet seg,den gjentar sine feil,den har absolutt ingen forståelse for hvordan noen blir husmenn og treller,den tenker ikke selv,den inngår nye kompromisser og til slutt er det ikke mer å kompromisse om.
  Mye fokus på kina om dagen og den verbale krigen er godt igang.Kina er den staten som har gitt makten husly.Det er sånn at den dype staten har byttet beitemarker,europa og usa er ferdige.Dette så vi tidlig med utflagging,outsoursing og globalisme.
  Donald Trump har benyttet enhver anledning til å advare,han har forsøkt å få amerikansk industri tilbake til USA.
  Joe Biden mumler seg gjennom dagene og kamelen gjør sitt beste for å holde seg borte.Det er nok amerikansk økonomi som skal senkes.
  Det jeg lurer på,det er om Trump er ekte ?

  Svar
  • Trump har kjent en del suspekte folk på sin vei, som Roy Cohn, som lærte Trump opp i skitne metoder. Google han og se det fjeset, de øynene. Trump fløy også med Lolita express, og har mye sleipt og bøllete ved seg, men mange amerikanere er overbegeistret. Ron DeSantis kunne bli en verdig president, synes jeg. Ikke så gammal, og han har vist motstand i denne såkalte koronakrisen.
   Ufrihet er jo det vi har nå, hvor man blir redd alle «autoriteter» og politi, og ikke minst sine medmennesker. Nå skjedde jo noe med fem 16-åringer på en skole i Oslo, hvor ungdommene var med på en greie/øvelse/eksperiment, med en spesiell politistyrke, husker ikke hvilken, og ungdommene endte opp forslått og stukket med kanyler, dro på legevakten. Veldig lite noen ville si, rektor, foreldre, ungdommene holder kortene tett til brystet. Dithen er Norge kommet. Ufrihet og mistillit og maktmisbruk. Nå husker jeg ikke hvor jeg leste det. Finner det ikke igjen. Sånne nyheter tas raskt ned. De skal vel forties.

   Svar
 • Der var den: ungdommer skadd etter politiøvelse
  dagbladet.no/nyheter/ble-avkledd-og tatt-pa/74650289

  Svar
 • Administrerende direktør for Sør-Afrikas største private helsenettverk sier at Omicron-varianten er «så mild» at den «kan signalisere slutten på COVID-19». – Ifølge Richard Friedland, administrerende direktør i Netcare Ltd., tyder de første dagene av varianten på at det absolutt ikke er behov for panikk !
  Antar at dette er dårlig nytt for FHI og den Farmasøytiske Industrien 😉 !

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Leger advarer mot maskebruk:

Kan øke sjansen for lungebetennelse.

Forrige innlegg

Vaksinepasset.

Det har vært planlagt lenge før koronaen dukket opp.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.