POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, Krig-fred, Ukraina

Det var enten et uhell eller en bevisst provokasjon.

Ukraina stod bak missil-angrepet mot Polen.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Har Russland bare slått til i Polen? Nei, Ukraina gjorde det!

Av Larry Johnson

Larry Johnson er X-CIA-analytiker

I dag (tirsdag) markeres det største russiske bombardementet av Ukraina med presisjonsstyrte missiler og droner. Den ukrainske ekvivalenten til Pentagon rapporterte at den ble truffet i Kiev. Og vestlige medier rapporterer nå febrilsk at Russland avfyrte et missil mot et mål i Polen. Russland benekter det på det sterkeste, og de første bildene av «enheten» som landet i Polen ser ut til å vise en S-300 luftvernmissil.

Det store ubesvarte spørsmålet er om dette var en feil, det vil si at Ukraina skjøt mot innkommende russiske missiler og S-300 bommet sitt mål og falt innenfor polsk territorium, eller om det var et forsøk på å produsere et falskt flagg, dvs. klandre Russland for å ha skutt missilet og skape et påskudd for å påberope seg artikkel 5 i NATO-traktaten og bringe resten av NATO inn i krigen for å stoppe Russland. Juryen er fortsatt ute.

Bildet nedenfor viser først et av fragmentene av S-300 som landet i Polen med et smell, og for det andre en helt intakt S-300 rakett.

Verken Polen eller britene ser ut til å være tilbøyelige til å vente på fakta og rasler med sabler om behovet for å påberope seg artikkel 5 i NATO-pakten.

USA, derimot, utviser stor forsiktighet. Noe av årsaken til denne nølingen er den økonomiske kollapsen av FTX (vekslingsfirma for krpytovaluta, red.), som avslører bevis på at demokratene, noen republikanere, ukrainerne og FTX organiserte en forseggjort økonomisk fiks ordning. Ordningen innebar å love medlemmer av kongressen som sendte penger til Ukraina et heftig bidrag i sin tur fra en demokrat-velgjører. I dette tilfellet eieren av FTX. 

Når amerikanske dollar ble kreditert til Ukrainas konto, viderekoblet president Zelensky og hans partnere noe av inntektene for å kjøpe kryptovaluta fra FTX. FTX sendte på sin side noen av disse midlene tilbake til de samarbeidende medlemmene av kongressen og den demokratiske nasjonale komiteen. Denne ordningen er i ferd med å rakne og bli avslørt. Dummiene trodde feilaktig at krypto ikke er mulig å følge.

Hvis artikkel 5 blir påberopt på grunn av det påståtte angrepet på Polen, står vi overfor en stor, farlig opptrapping av krigen i Ukraina. Mange polske tropper har blitt drept i Ukraina den siste måneden, og jeg tviler på at lederne i Warszawa er i humør til å forhandle.

I mellomtiden holdt president Zelensky en schizofren tale om missilene som nettopp slo ned over hele Ukraina.

På den ene siden erkjenner han at de russiske missilene har slått ut elektrisiteten i mange byer, noe som også påvirker evnen til å levere vann og varme til mer enn 10 millioner ukrainere. Men så kommer han med denne merkelige påstanden, det vil si at han skryter av at vestlige luftvernsystemer har skutt ned de fleste av disse russiske missilene. Virkelig? Ta en titt på disse to påfølgende missilene som treffer Kiev tidligere i dag:

Jeg vet ikke hvor NSAAM-ene er utplassert, men de var absolutt ikke i stand til å stoppe disse i Kiev.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  17 november 2022 7:54

  Dette må jo være krigens største nyhetsflopp. NRK kjørte i går n reportasje der reporter spekulerte vilt, og deretter avsluttet han med at man egentlig ikke visste noe sikkert og derfor ikke måtte spekulere. Jens Stoltenberg var krystallklar på at dersom Ukraina hadde skutt ut en rakett som tok livet av folk i Polen, var det likevel Russland sin feil. Og Zelensky var på hogget for å få NATO til å intervenere mot Russland etter paragraf 4 uansett, quelle surprize. Verdenskrig er ikke noe problem for den mannen.

  Nå synes det rimelig sikkert at dette var en Ukrainsk rakett på ville veier. På grunn av manglende ukrainsk kompetanse var den trolig avfyrt med hjelp av amerikanske «rådgivere». (Var det derfor Joe Biden så tidlig var informert om hva som hadde skjedd?) Men likevel fortsetter NRK med spekulasjoner om hva som «kan» ha skjedd og om russerne «kan» stå bak og i så fall hva som «kan» bli konsekvensene hvis og om og at.

  Svar
  • «Jens Stoltenberg var krystallklar på at dersom Ukraina hadde skutt ut en rakett som tok livet av folk i Polen, var det likevel Russland sin feil. Og Zelensky var på hogget for å få NATO til å intervenere mot Russland etter paragraf 4 uansett, quelle surprize. Verdenskrig er ikke noe problem for den mannen.»

   Går begge disse på stoff?
   Eller er de bare satt i stillingene fordi de er (nyttige) idioter?

   Svar
   • Stormannsgale, narsissistiske Zelensky har nesa full av kokain store deler av tiden. Nå begynner han å bli litt uregjerlig og foretar seg ting og sier ting ute av kontroll. Stoltenberg tror jeg heller er som han er, i nykter tilstand.
    Mantraet «så lenge det behøves», «for as long as it takes», det sier NATO-Stoltenberg ved enhver anledning, og det sier USA og de fleste utenriksministre, «til siste ukrainer.» Så dette tar ikke slutt med det første.

 • LOL.

  «Det er ingen som leitar etter ei anledning til å eskalere situasjonen. Tvert imot så gjer ein alt ein kan for at dette blir ein konflikt der Ukraina og Russland er partane.»
  nrk.no/urix/krisemote-i-nato-om-missilet-i-polen_-er-det-grunn-til-a-frykte-ein-tredje-verdskrig_-1.16181862
  ‘Framleis må ein finne ut kva som eigentleg har skjedd. Slik gransking tek tid,..’

  Dette likner vel på sprengingen av gassrørledningen. Da tok det ikke lang tid før Stoltenberg fant ut at det var Russland. ‘Granskingen’ tok ikke lang tid.
  Først Russland sin skyld ( eller uansett 😉 ), selv om Russland ikke ville hatt noe å vinne på dette.
  Så når alt peker på at det er andre( bak-) makter , så blir det nok stille om saken. Vel vitende om at folk leser overskrifter og så glemmer saken til neste overskrift.

  Hvor mange ganger har vi sett slike aksjoner nå, der Russland får skylda, slik at USA/Nato kan angripe, – som de ønsker.
  ‘Russisk bombing mot sivile’ ( Og selvfølgelig massegraver og tortur.)
  ‘Russisk angrep på atomkraftverk.’
  ‘Russland kommer til å sprenge vannkraftanlegg’
  ‘Russisk sprenging av (egen) gassrørledning.’

  Hva blir det neste?

  Dette begynner å bli kjedelig Stoltenberg.
  Kan vi ikke heller snakke om din bombing av Libya?
  Den var det vel kanskje Gadaffi som utførte?
  -Eller var det Russland det også. 😉

  Svar
 • I 1914 i nåværende Polen startet falsk flagg-operasjonen «Westerplatte». Da krøp et lite håndplukket team SS soldater inn i den daværende tyske byen Gleiwitz for å sette igang et angrep på byens radiostasjon for å gi Hitler en rettferdiggjørelse for å invadere Polen. Om S-300 angrepet var en falsk flagg operasjon eller en ulykke eller produksjonsfeil på det russiske missilet vet jeg ikke men det kunne ha starte 3 W.W.

  Svar
  • «for å sette igang et angrep på byens radiostasjon for å gi Hitler en rettferdiggjørelse for å invadere Polen. »

   Det ser ut som om bakmennene bruker samme taktikk nå, som i 1939. Utrolig nok. – Men hvorfor skifte en gammel taktikk som har gitt resultater før?
   Hva truet bakmennene i 1939?
   Det samme som nå, men nå fra både Russland og Kina, ikke bare Tyskland. Altså frykten for å miste kontroll over verdensvalutaen , verdenshandelen og rentene.
   Alle verdenskriger , og også Opiumskrigene, har vært handelskriger.
   Og bakmennene er de samme. De som ønsker En verden, En leder, – og En valuta. – Og full kontroll.

   ‘Vi gir ikke denne krigen bare økonomisk støtte som hele krigsproduksjonen er basert på, vi gir ikke bare vår fulle propagandamakt som utgjør den moralske energi som får denne krigen til å fortsette. Garanti for seier er basert på en svekkelse av de fiendtlige styrkene, å ødelegge dem i sine egne land, innen motstanden. Og vi er den Trojanske hest innenfor fiendens forlegninger.
   …og bringe det tyske folk til fornuft gjennom å ødelegge deres eksporthandel, en eksporthandel som er deres eksistensgrunnlag.” – Samuel Untermeyeri en radiosending på WABC i New York, 6 august 1933. Gjengitt i New York Times, 7 august 1933.
   Sammen med Samuel Untermeyer i agitasjonen for krig mot Tyskland, talte Bernard Baruch samtidig for forberedelser for denne krigen. ”Jeg understreket at et nederlag for Tyskland og Japan og deres påfølgende utestengelse fra verdenshandelen ville gi Storbritannia en fantastisk mulighet til å øke sin utenlandshandel BÅDE i volum og profitt.” ‘

   «Våren 1939 så Hitlers siste forsøk på å løse problemene med de tyske jødene på en sivilisert måte. Han sendte Hjalmar Schacht, president i Reichsbank og arkitekten av den tyske utvinning, til England i den hensikt å forhandle fram et stort lån som ville gjøre Tyskland til å la de resterende 250.000 jøder utvandre med sine eiendeler og nødvendige økonomiske midler for å sikre nødvendige innvandring og visum.Guvernøren i Bank of England, Montagu Norman, sammen med mange medlemmer av parlamentet, var positiv til denne ordningen, men det ble umiddelbart torpedert av Chaim Weitzmann og krigshisserne rundt Churchill, som hadde blitt en trofast tjener for den jødiske bank hierarki etter at de hadde reddet ham fra konkurs fra tapet av sine formuer i ulykken i 1929. I tidligere tider hadde han vært en frittalende anti-jøde. Den polske diktatoren Pilsudski hadde konkludert et vennskap og ikke-aggresjon traktat med Hitler, men etter hans død den hjerneløse sjåvinistisk etterfølger, oberst Beck, ble et villig offer for angloamerikanske intriger. Når Hitler avanserte utrolig sjenerøse tilbudet til Polen som la henne holde helt ufortjent byttet fra første verdenskrig, og bare ba om tillatelse til å bygge en autobahn gjennom de tidligere tyske landområder som utgjør » Korridor «for å koble Øst-Preussen med Reich, og bedt om retur av overveiende tyske byen Danzig, ble han avvist. Danzig var en fri by under protektorat av Folkeforbundet. Roosevelts reise utsending, William Bullit , hadde fullført sitt oppdrag godt i Warszawa og London. England inngått en avtale med Polen lovende øyeblikkelig hjelp i tilfelle krig med Tyskland. Forsiktig og forrædersk som vanlig! For det var fortsatt en store tysk minoritet i Polen, og en en utrolig terror mot disse fulgte umiddelbart. Det resulterte i 58 000 grusomt lemlestede tyske lik, ofre for morderisk, tyvaktige polsk mobb. Hendelsene og politiske intriger i løpet av de siste dagene av august og begynnelsen av september er omhyggelig rapporteres og referert i boken, The Tvunget War, ved den eminente amerikanske historikeren David Hoggan . ‘

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

En ting er prinsipper.

Noe annet er realiteter.

Forrige innlegg

Er vi solgt?

Norge, et fritt og selvstendig land…?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.