POSTED IN 9/11, USA

Det var en innside-jobb.

9/11 hendelsen var døråpneren for alle de forferdelige Midt-Østen-krigene USA iverksatte.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi har 9.september i flere år servert Paul Craig Roberts ironiske versjon av angrepet på World Trade Center og på Pentagon – også i år. Den kan leses her.

Her har han en oppdatering i en mer seriøs form. Saken er ikke politisk betent slik den var de første årene etter hendelsen, men er fortsatt høyst aktuell fordi den forteller hvordan USAs myndigheter sammen med de store mediene og sikkerhetstjenesten i landet manipulerer opinionen med en historie som ikke står til troende.

På grunn av det forverrete forholdet mellom USA og Kina har kinesiske myndigheter begynt å ta silkehanskene av og sier det nå rett ut. USAs myndigheter står bak angrepet på tvillingtårnene for å få det påskuddet de trengte til krigene i Afghanistan og Irak og mot det de definerer til enhver tid som terrorisme.

Knut Lindtner
Redaktør

9/11 Etter 21 år.

Av Dr. Paul Craig Roberts: 

Kjære lesere,
I dag er det 21-årsdagen for angrepet på World Trade Center i New York City. Det har aldri vært en offisiell amerikansk etterforskning av angrepet. Etter mye press fra familiene til de som døde i ødeleggelsen av tårnene, samlet Det hvite hus til slutt motvillig en 9/11-kommisjon bestående hovedsakelig av politikere og en nykonservativ stabsdirektør, for å sitte og lytte til regjeringens fortelling og skrive den ned.

9/11 kommisjonen

Dette er hva som 9/11 Commission Report omfattet. Etterpå skrev kommisjonens formenn og juridiske rådgivere bøker der de sa at 9/11-kommisjonen ble satt til å feile, at ressurser og informasjon ble holdt tilbake for kommisjonen, og at kommisjonen vurderte å anbefale Justisdepartementet å reise tiltale mot noen av myndighetene som vitnet falskt for kommisjonen. Disse tilståelsene ble ignorert av den kjøpte pressen og hadde ingen effekt på regjeringens svært usannsynlige fortelling. NISTs beretning om kollapsen er ganske enkelt en datasimulering som leverte resultatene NIST programmerte inn i simuleringen.

I 21 år rapporterte jeg om uavhengige undersøkelser og funn gjort av forskere, lærde, ingeniører og arkitekter som konkluderte på grunnlag av konkrete bevis, at regjeringens fortelling var falsk. Opprinnelig ble de fremtredende vitenskapsmennene, arkitektene og ingeniørene som avviste den offisielle fortellingen karakterisert av de presstituerte (prostituerte pressen, red.) som konspirasjonsteoretikere, etter oppskriften CIA hadde brukt mot eksperter som bestred den offisielle fortellingen om president John F. Kennedys attentat. Men over tid overbeviste innsatsen til Architects & Engineers for 9/11 Truth flere og flere amerikanere om at den offisielle historien var uriktig. De siste årene har meningsmålinger vist at halvparten av de spurte ikke lenger tror på den offisielle fortellingen.

Mange vet ikke at det var tre svære høyhus som falt. Her er en video som viser det tredje som ikke var truffet av et fly.

Det var tidlig åpenbart for meg at 9/11 var en operasjon fra innsiden, en falsk flagg-hendelse hvor skylden ble lagt på muslimer, for å rettferdiggjøre to tiår med en «krig mot terror» hvis formål var å ødelegge Israels motstandere i Midtøsten som finansierte Hizbollah, Libanesisk milits som to ganger drev den hyllede israelske hæren ut og stoppet Israels forsøk på okkupasjon av Sør-Libanon. Hvis Hizbollahs støttespillere – Irak, Syria og Iran – kunne elimineres, kan Israel beslaglegge vannressursene i Sør-Libanon. Dette, og profitt og makt for det amerikanske militær-/sikkerhetskomplekset er alt «krigen mot terror» handlet om.

Grunnen til at det var åpenbart for meg at 9/11 var en operasjon fra innsiden, er at den var den verste ydmykelsen mot en supermakt i hele historien. En håndfull unge saudiarabere uten støtte fra en stat eller sikkerhetsbyrå hadde gitt et knusende slag mot USA. Det allmektige nasjonale sikkerhetsapparatet var ikke i stand til å avverge at en håndfull utlendinger på magisk vis fikk amerikansk flyplasssikkerhet til å svikte fire ganger samme morgen, kapre 4 passasjerfly, fikk det amerikanske militæret til å gjennomføre en simulering av angrepet samtidig som det faktiske angrepet skjedde, og forårsaket dermed et kaos som forhindret det amerikanske luftforsvaret fra å avskjære de kaprede flyene. De unge mennene hindret også VP Dick Cheney, som overvåket «angrepet på Amerika» fra å forhindre angrepet på Pentagon.

Når du ser på denne oversikten over den ekstraordinære fiaskoen i den multitrillioner dollar nasjonale sikkerhetsstaten, og ikke hører noe krav fra USAs president, Pentagon, Joint Chiefs of Staff, Kongressen og media om etterforskning og ansvarlighet for regjeringens totale fiasko, men i stedet motstand mot enhver etterforskning, vet du med sikkerhet at de høyeste nivåene i den amerikanske regjeringen var ansvarlige for angrepet for å utløse krig mot Midtøsten, akkurat som Pearl Harbor var Roosevelt-orkestrert for å få USA inn i en krig som Kongressen og det amerikanske folk var imot.

Ingen er ansvarliggjort for den sikkerhetspolitiske fiaskoene som 9/11 hendelsen representerte

Hvis den amerikanske regjeringen faktisk trodde på historien, ville myndighetene, ytterst flaue, ha krevd forklaring og ansvarlighet. Det ville vært en uendelig etterforskning, og mange hoder ville ha rullet. Jeg tilbrakte et kvart århundre i Washington, og jeg vet med sikkerhet at regjeringen ikke ville ha vært fornøyd med å sette sammen en kommisjon, for å deretter lese en usannsynlig beretning og kalle det en etterforskning av USA og ydmykelsen som ble gjort mot landet.

Det regjeringen gjorde i stedet for en etterforskning var å raskt ødelegge alle bevisene. De massive stålbjelkene i tårnene som var tydelig kappet av i vinkel av høytemperatur-eksplosiver ble raskt samlet sammen, mot innvendinger fra branninspektører, sendt ut av landet for å bli kvitt bevisene, og solgt som skrapmetall i Asia. Det ble ikke gitt en forklaring på at det fortsatt var smeltet stål under restene flere uker etter hendelsen. Vitnesbyrd fra fra mer enn hundre, brannmenn, politi og vedlikeholdsarbeidere at de opplevde eksplosjoner over hele tårnene, inkludert en i kjelleren før de påståtte flyene traff tårnene, ble ignorert. At de tre bygningene kollapset ned i sine egne kjellere som ved en kontrollert rivning ble ignorert. At BBC-reporteren annonserte kollapsen av den tredje bygningen 30 minutter før det skjedde mens hun sto foran den fortsatt stående bygningen, ble ignorert.

Men amerikanerne ble ofre for deres bedrag, som alltid. Amerikanere, selvrettferdige og med troen på landets godhet forsterket av patriotisme og flaggvifting, var tilfredse med fortellingen at de ble angrepet som president Bush sa, fordi Amerika er så bra.

Man kan lure på i dag, etter 21 år med identitetspolitikk, rasisme, kritisk raseteori, transkjønns-teorier, NY Times’ 1619-prosjekt, demoniseringen av våre grunnleggere, ødeleggelse av deres navn og fjerning av statuene deres og glorifiseringen av perversitet, ville amerikanere fortsatt ha tillit til at deres godhet vil bli offer for et nytt 9/11-bedrag?

Kanskje. Mange av dem ser ut til å ha falt for «vi må redde Ukrainas frihet fra Putin», som egentlig betyr at «vi må redde Biden-familiens og demokratenes hvitvaskingsoperasjon i Ukraina». De ubøyelige amerikanerne sendte over milliarder av dollar, og pengene kommer tilbake med en andel tatt for Zelensky og hans håndlangere, til demokratene for rådgivning, konsulenthonorarer og til tilretteleggere for krig og dens behov. I historien har det vært korrupte imperier, men det amerikanske tar kaken. Det kan også ta livet av oss.

Fra Dr. Paul Craig Roberts blogg, publisert 11 September 2022.
Oversatt fra engelsk av Northern Light
Orginalartikkel: 9/11 After 21 Years.

Forsidebilde: Aaron Lee

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ideologier ligger i bunn av konflikten:

Sionister er som andre rasister; ‘ikke i våre gater’.

Forrige innlegg

US-oberst Macgregor:

At ikke bombingen i Gaza stanser er uttrykk for en moralsk konkurs i London og Washington.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.