POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Det store tabuet over hele vesten som ingen tør ta i:

Skyldes den voldsomme overdødeligheten vaksinene?

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den engelske stat truer The Telegraph, hvis avisen ikke “opbløder historier om vacciner.”

Dette innlegget som vi publiserer på originalspråket er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen.

Telegraph har siden fjernet linket historien, dr. Campbell fortæller om, så man må høre hans eget referat af artiklen. The Lancet kræver nu 4000 £ for åben adgang til sine artikler. En fortæller, at England i 2022 havde en overdødelighed på 9.26 % svarende til 52.514 mennesker. 50-64-årige har en 15 % højere dødelighed end normalt.

Censuren af medier og af læger, er så evident, at vi naturligvis ikke skal forvente at høre om den i MSM, men hvorfor holder så mange frie, konservative debattører mund på nu snart fjerde år? Er de uvidende eller er de bange? De videnskabelige beviser har hobet sig op i en sådan grad, at uvidenhed ikke burde være grunden. Men de lader som om, overdødeligheden ikke findes. Den er svær at afvise, for enten er man død, eller også er man ikke, der er ikke så meget midt imellem. Man må sige som Ed Dowd: “Giv meget gerne en god grund til overdødeligheden, som ikke er vaccinerne,” men ingen har givet et plausibelt bud i de spæde forsøg, der har været. Vi taler ikke om det, heller ikke om de skadede, der regnes for at være 4-5 gange så mange som de døde.

Tavshed fra ‘borgerlighedens skribenter,’ som man skulle formene skrev i nationen og sandhedens interesse. Jeg fik for et år siden forklaringen, at de var bange for at blive latterliggjort. Hvad er den så nu et år senere?

Statens Seruminstitut viser den 19.12 danske overdødelighed som “markant forhøjet”. Den meget detaljerede Euromomo kalder uge 51  dansk overdødelighed “moderate, high excess.” Et Folketing der ikke på tredje år reagerer på dette, må man betragte som  korrupt i betydningen “købt.” Vi glemmer lige, at det i virkeligheden er strafbart ifølge Straffelovens  § 122 og 144. Og frie debattører? Det er uhyre ringe, og jeg kan kun forestille mig, at det handler om fejhed. Ingen nævnt, ingen glemt.

Forsidebilde: Foto: Depositphoto / lilu1331

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • See nothing. Hear nothing. Know nothing…

  Historiens mest vellykkede diagnose for uløselige dilemmaer.

  Svar
 • I min lokalavis er det nå intervju med en begravelsesagent. Han kan fortelle at han har hatt det fryktelig travelt den siste måneden grunnet dobbelt så mange begravelser som normalt…. Høstens boostedoseinjisering i dette området begynte i slutten av av oktober….

  Svar
 • Det som meddeles oss via alternative medier er nok nærmere sannheten enn det MSM serverer.

  Noe som heter at: Når artilleriet våkner da er du over målet.

  Svar
 • Demoraliseringen er graverende. Noen tøffe, som dr. Campbell, har vist mot og integritet gjennom plandemien, og det har vært og er grunn til å være «bange»,
  Reiner Fuellmich har også solid ryggrad; han er fortsatt i fengsel. Det sier alt om tysk rettsvesen.
  Og «Den engelske stat truer the Telegraph.» (!)
  Flere av farma-folkemordets fiender er ikke lengre i live, som østerrikske dr. Noack. De onde som styrer avfolkningen er begeistret for overdødeligheten; hvis noen stikker pinner i hjulene ryddes de av veien.
  Og de fleste i politikk, MSM og helse har gjort ubotelig skade på sitt renomme; hvem kan lengre ha tillit? Kun de som foretrekker å ikke tenke selv.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

«Fullskala» invasjon?

Med 13 prosent av Russlands soldater?

Forrige innlegg

To kvinner skutt i Gaza

Hadde søkt tilflukt i kloster

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.