POSTED IN Endring av politikken, Helse
Det skal ikke være lett. Er korona farlig eller ikke?
15 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tvilen nager meg

Av Jack Gustavsen Wang

Det er plagsomt. Jeg mener, ikke å vite hva jeg snakker om, det er ubehagelig.. Ikke fordi jeg ikke vil; tvert imot, jeg gjør alt jeg kan for å få kunnskap. Problemet er bare at jeg ikke vet om jeg kan stole på folk. Jeg nages av en stadig sterkere tvil, og jo mer skråsikkkert folk uttaler seg, jo større blir denne tvilen.

Hva jeg ikke vet ? Jeg vet ikke om corona-regimet er riktig. Jeg vet ikke om det er så livsnødvendig som de sier. Jeg vet ikke om hele greia er et korrupt og krisemaksimert hysteri.

Ukevis med syke corona-pasienter, skriver Dagbladet om intensivsykepleieren. Ukevis? Hva er dette? Det finnes jo ingen syke! Det har ikke vært det på månedsvis. Det er ingen på sykehus, ingen på intensivavdeling, ingen som kreperer. Hva er det de babler om?

Og så er det det at jeg prøver å følge med. Når folk bokstavelig talt skyr meg som pesten, og snakker til meg bak masker og slør, må jeg jo prøve å forstå. Derfor vet jeg at i månedsskiftet juni/juli ble det offentligjort en pressemelding. Den handlet om obduksjonene av de corona-døde. Det rare var at coronaviruset ikke fantes. Ikke en eneste av de døde fikk påvist korona i kroppen. Ikke en eneste!

Om jeg ble i stuss? Selvsagt. Jeg mente dette var oppsiktsvekkende. Derfor ønsket jeg å dele det. Men plutselig ble saken borte. Pressemeldingen var på forsiden av avisene noen timer, så ble den revet ned. Fokuset ble rettet mot smitte.

Den gledelige nyhet at INGEN døde hadde spor av coronaviruset, ble erstattet av krigstyper om lokale smitteutbrudd, ikke lokale sykdomsutbrudd. Hvorfor det? Absolutt alt dreide seg plutselig om smittede. Ikke et ord om syke, ikke et ord om folk som tok repern. Og det var ikke så rart; ingen tok jo repern!

På sparebluss?

Det er et ubestridt faktum at dødstallene av korona er lave. Oppsiktsvekkende lave. Sammenligner vi med tidligere år dør det nå så få at begravelsesbyråene må gå på sparebluss. Litt over 260 mennesker har tatt kvelden på grunn av korona. Men har de egentlig det? Jeg mener, hvis de døde ikke har spor av korona, hvordan kan de da ha dødd av korona?

Årlig dør det mellom 500 og 900 av forkjølelse. Forkjølelse er et virus. Gjennomsnittlig dør det også mellom 800 og 1600 mennesker av sesonginfluensa. Sesonginfluensa er et virus. Setter man antall døde av korona opp mot dette, blir ikke ageringene og tiltakene og krisemaksimeringen rundt covid19 til å forstå.

Og blir det ikke også litt vrient å forstå hvordan Dagbladets intensivsykepleier kan ha blitt så sliten? De korona-diagnostiserte strøk jo med på sykehjem, og på lokalsykehus; på Rikshospitalet har de for eksempel kun hatt fire pasienter.

Siden månedsskiftet juni/juli, er det ikke registrert nye «corona-dødsfall». Gjennomsnittlig er en korona-dau 86 år. Og når obduksjonene så viser at han likevel ikke døde av korona, men av noe annet, fordi det i kadaveret ikke kunne påvises korona, blir usikkerheten og tvilen vanskelig.

Driver de med oss, myndighetene? Fører de oss bak lyset? Hvis det er den nye svartedauden som har rammet oss, hvordan kan det da ha seg at det dør så få? Hvorfor blir så få syke? Og hvorfor ble pressemeldingen om obduksjonsfunnene hos de døde tatt ned?

Usikkerheten vokser. Tvilen vokser. Og mistanken…

Er det ikke PANDEMIEN som har rammet oss? Kan det være en PLANDEMIEN?

Forsidebilde: Sara Kurfeß

Flere innlegg om Korona eller Covid-19Derimot.no

https://www.nrk.no/…/intensivsykepleiere-vurderer-a-slutte-…

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

15 kommentarer. Leave new

 • ;-) (!)

  Det er registrert 55 nye smittetilfeller i Oslo siste døgn. Kommunen vurderer derfor å innføre påbud om å bruke munnbind i situasjoner der man ikke kan holde én meters avstand.
  Fra tirsdag ble det forbudt (! ) å samle mer enn ti personer i private hjem.
  Oslo kommune vurderer også å påby alle serveringssteder å registrere (!) gjestene.
  https://www.nrk.no/norge/oslo-kommune-vurderer-a-paby-munnbind-1.15171693

  Svar
 • Det er tre grupper som er spesielt utsatt:

  -Eldre over 80 år har 100 ganger større sjanse for å dø av korona enn de under 40 år.
  -Syke kan få alvorlige komplikasjoner hvis de blir smittet av korona.
  -Helsepersonell: De må håndheve strengt smittevern for ikke å smitte eldre og syke. Blir helsepersonell smittet kan hele grupper/avdelinger av helsepersonell måtte gå i karantene. Dette kan i perioder føre til mangel på helsepersonell og kan gå ut over alle typer behandling.

  Andre grupper enn disse tre er mye mindre utsatt.

  Svar
  • Siden dette også er viktig under influensa-sesonger (3 ganger flere døde) hvorfor gjennomføres det ikke da?

   Svar
   • I New York City var overdødeligheten i perioden 15. mars til 12. september på hele 105%. Det er jo ganske voldsomt og skremmende. (Det som skjedde i New York må vel nesten være verdensrekord i dødelighet når det gjelder korona). Slike store dødstall som dette ser man jo ikke ved en ordinær sesong-influensa.

    Man kan lure på hvorfor dødstallene ble så enormt høye her. Kan årsaken feks ha vært mangel på slikt som respiratorer og helsepersonell? Influensa behandles ikke med respirator. Korona krever en annen form for behandling enn det man bruker ved influensa. Dermed kan helsevesenet være veldig dårlig forberedt for noe som avviker fra en vanlig sesong-influensa.
    https://www.nytimes.com/interactive/2020/05/05/us/coronavirus-death-toll-us.html

   • 105% overdødlighet er jo en del, ja.
    Og det kan jo skyldes mange ting, som det kunne vært spennende å finne ut av. Skyldes det demografi ? Var det få som døde i fjorårets ( milde) virus-bølge, og som kanskje ville dødd i år uansett?
    Var det for STOR bruk av respiratorer, – eller for få ?
    Det er snart valg. Er det politikk? Triksing med tall?

   • Det er mange årsaker til den høye dødeligheten. Men paradokset er at New York City var fullstendig nedstengt, tilsynelatende uten effekt på dødstallene sml. med områder i USA uten nedstengning som kom langt bedre fra det. Jeg snakket med en slektning som bor i 56. etg. i et hus på Manhatten. Det var en stor belastning å sitte der i 3 måneder med to barn uten å kunne gå ut. Utsiken er jo bra, men…

   • Bjørnar Bolsøy
    27 september 2020 23:17

    «Men paradokset er at New York City var fullstendig nedstengt, tilsynelatende uten effekt på dødstallene sml.»

    New York er faktisk et godt eksempel på lockdown som har fungert. Tiltakene ble innført sent, men da de først var på plass var de effektive og har sørget for at byen har hatt en av de mest positive utviklingene av større byer de siste månedene. Dette i kontrast til f.eks. Michigan og Madrid, som lettet på restriksjonene og fikk en ny bølge.

    https://www.ft.com/content/b9653470-8779-4037-86ad-96edfcd6f3c3

    «Within a month, the Madrid region, of 6.6m people, had broken completely out of the lockdown and the emergency powers wielded by Spain’s national government over the regions had lapsed. Plans to lift restrictions in phases according to criteria such as health resources and infections were effectively abandoned.

    Almost 6,000km away in New York City — which endured long weeks as the virus’s epicentre in the US, just as Madrid had been in Europe — a decision was taken to proceed much more slowly. It was a fateful parting of the ways for the two cities.

    Today Madrid is once again the worst hit region in Europe. Over the past week almost a quarter of the people it has tested for coronavirus have been positive; in New York City, the figure has been below 2 per cent since June 7. In the past seven days, there have been 331 infections per 100,000 of the population in Madrid; in New York City the equivalent figure is 25.2.

    The story of how Madrid and New York diverged is a tale of the grim consequences of mistakes made, particularly over phasing out the lockdown measures; of tensions between economic considerations and health; and of the emerging reality of a second coronavirus wave crashing over Europe.

   • Du skriver:«Dette i kontrast til f.eks. Michigan og Madrid, som lettet på restriksjonene og fikk en ny bølge.» Spørsmålet er hva de fikk en ny bølge av; døde eller registrerte smittete. Tror det er det siste som er tilfellet.
    Her er begrepsbruken viktig. Det er stor forskjell på smittete og registrerte smittete. Det er enda større forskjell på døde og folk med virus i kroppen (smittete) som ikke har symptomer på noe.
    Men slik er det mediene opererer i dag og begrepet ditt «en ny bølge» passer perfekt inn i denne typen villedning som foregår.

   • I Norge er om lag 1/3 av sykehusinnlagte Kovid19-pasientar født i utlandet. Det er godt kjent at lav D-vitaminstatus er vanligere blant mørkhuda enn hos hvite, i Norge.
    Det er nå publisert ei randomisert, blind studie på effekten av D3-vitamin på sykehusinnlagte pasientar. Et spansk sykehus tok 76 tilfeldige pasientar ved innlegging, og delte de inn i to grupper, på 50 og 26. Den største gruppa mottok ein stor dose D3-vitamin, den minste gruppa ikke. Begge gruppene fikk ellers den beste behandlinga sykehuset kunne gi. Av de 50 på D-vitamin havna kun 1 på intensivavdelinga, mens 13 av de 26 måtte. 2 av disse døde. Tallenes tale burde være klare.
    Dr John Campbell legger fram undersøkingen her:
    https://www.youtube.com/watch?v=V8Ks9fUh2k8

 • Oslo er rødere enn noen gang, men…
  « Myndighetene sier det er trygt for Oslofolk å komme seg ut av byen i høstferien. – Reis med god samvittighet. « ( Ikke noe bot, ikke noe Heimhvernet.) ;-)
  https://www.nrk.no/innlandet/na-onskes-hyttefolket-velkommen-til-fjells-1.15172250

  Svar
 • Myndighetene underslår tydeligvis all informasjon som vil ødelegge for vaksineprogrammet. De tunge fagmiljøene innen vaksineproduksjon ser ut til å ha et knallhardt grep om alleverdens regjeringer: « Jeg tror den måten vi lever livene våre på, vil være nokså normalisert når vi har vaksinert en stor andel av befolkningen. Og det vil vi kunne nå om et års tid, eller drøyt det, sier departementsråd Bjørn-Inge Larsen i Helse- og omsorgsdepartementet til NTB.»
  https://www.aftenbladet.no/innenriks/i/BlJBd0/helsemyndighetenes-mest-optimistiske-anslag-om-ett-ar-kan-vi-vre-til

  Svar
 • Løgn, bedrag, tåkelegging, desinformasjon, uvitenhet og galemattias……Det er ikke første eller siste gang vi blir brikker i det globale økonomiske maktspillet…Chemtrails og 5G er jo bare hyggelig og nyttig for oss!!

  Svar
  • Bjørnar Bolsøy
   25 september 2020 22:26

   «Chemtrails og 5G er jo bare hyggelig og nyttig for oss!!»

   Hva mener du med chemtrails?

   Svar
   • Bjørnar Troll,Chemtrails,det er de stripene på himmelen som du ikke ser,det er de stripene som ikke forsvinner,som brer seg ut over himmelen som en blygrå sky.Avfallet av dette utslippet innholder bl.a aluminium,aluminium er også ingrediensen i gjødselbomber,så når du leser om skogbranner som ikke er til å stoppe…….Tenk selv.Alle gatelamper har en starter kalt konspirator,off,skriveleif,en booster på ca 350 volt,som starter lampa,den boostern kan starte mye,ikke bare lamper,navnet er condensator.

   • Bjørnar Bolsøy
    28 september 2020 23:23

    Jan skrev:
    «Chemtrails,det er de stripene på himmelen som du ikke ser,det er de stripene som ikke forsvinner,som brer seg ut over himmelen som en blygrå sky.Avfallet av dette utslippet innholder bl.a aluminium»

    Luftforurensing fra blant annet aluminiumsproduksjon er vel ikke noe nytt eller uvanlig?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

En historie mange ikke vil høre:

CIA-kontrollen av journalister i vest.

Forrige innlegg

Dag 14 i rettssaken mot Julian Assange.

Hvem stod bak offentliggjøringen av de hemmelige dokumentene?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.