POSTED IN Covid-19, Japan

Det passer seg ikke å informere om slikt.

Japan har valgt en helt annen Covid-strategi.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

JAPAN HAR BEKJEMPET COVID MED IVERMETCIN, NOE VESTLIG PRESSE OG MEDIA TIER HELT OM.

Northern Light

Japan har erstattet Covid-19 vaksiner med Ivermectin, og bare etter en måned så har landet blitt kvitt Covid. Japan trakk Moderna vaksinen etter funn av magnetisk materiale i hetteglassene vaksinen leveres i. De fant også at tre leveranser med Moderna vaksiner var forurenset med partikler av rustfritt stål, og helsemyndigheter i flere byer i Japan rapporterte om funn «hvitt materiale» flytende i vaksine-glassene.

I dette innlegget vises det tydeligere hvordan introduksjonen av Ivermectin som behandling som ble tillatt i Japan 13. august har ført til et dramatisk fall av tilfeller av Covid 19.

Det var etter dette at den japanske helseministeren anbefalte at helsevesenet erstattet Covid-19 vaksinene med Ivermectin. Dette gjorde at Japan kunne utrydde Covid på kort tid. Dette skulle ha vært en sensasjon i verdenspressen, men underslås i vestlig presse og media som har samme eiere som legemiddelindustrien, og opptrer mer som et PR-byrå for dem. For nyheten om at en rimelig medisin som patentet er utgått for kan helbrede Covid, ville få selskapene som fremstiller mRNA-injeksjonene til å tape flere hundre milliarder dollar.

Do not use drug designed to treat parasitic worms for COVID-19 | OHSU News

Tidslinjen viser at dødsfall etter mRNA-injeksjonene kalt vaksiner ble undersøkt av japanske helse-myndigheter i September. Samtidig med at vaksinene ble undersøkt for ukjente stoffer. Kort tid etter annonserte helseministeren at leger ble anbefalt å gi pasientene Ivermectin i stedet. Japan stoppet covid-viruset etter å ha stoppet massevaksineringen med mRNA-injeksjonene og gikk over til Ivermetcin.

Dette viser at japans befolkning har en regjering som representerer landets folk og ikke den globale storkapitalens interesser: – regjeringen aksjonerer etter rapporter om død og gift i vaksinene, og beordrer behandling med Ivermetcin, og viruset forsvinner.

Situasjonen i to andre land i den samme stillehavs-regionen, Australia og New Zealand, og i USA er en helt annen. De har flere smittet med Covid blant fullvaksinerte enn noen gang tidligere, og de fleste andre innlagte med koronavirus er også fullvaksinerte.

Australia og New Zealand er blitt forvandlet til politistater, og innbyggernes frihet er sterkt innskrenket. I den lille staten Masschusetts kjemper helsevesenet enda med at flere tusen fullvaksinerte får covid per uke. Japan startet tidligere enn Massachusetts med vaksinering, og avsluttet vaksineringen tidligere.

Dette må Folkehelseinstituttet ha fått med seg, og helsedirektorat og helsetopper som regimet bruker som frontfigurer for koronapolitikken i media, og helseministernes kontor med rådgivere og medisinsk fagpersonell. Også redaktører og journalister i hovedstrøms-pressen. NRK har 1700 journalister, og har nyhetsredaksjoner i NRK Dagsrevyen, og i aktualitetsmagasinene og NRK programmet Debatten.

man in white tank top with black backpack
Japans håndtering av Covid er en sensasjon. Likevel klarer ikke et større medium å få med seg det som skjer. Heller ikke det store journalist-korpset. Det illustrerer den situasjonen vi befinner oss i.

Men Japans suksess med å utrydde Covid med en rimelig medisin har ikke nyhetens interesse her, selv ikke i statskanalen NRK som når den er folkets eiendom, skulle en kunne forvente at den representerer folkets interesser og leverer en nøytral og balansert nyhetsformidling.

Tausheten i vestlig presse og media om Japans suksess med Ivermetcin, viser at massevaksinering med eksperimentelle injeksjoner, nedstengninger, munnbind, sosial distansering og vaksinepass har ingenting med regimenes bekymring for folkehelsen.

Denne grafen viser utviklingen av Covid-19 i fire større land. (Skjermbilde)

Vestlige regjeringer er ikke annet enn administrasjoner for den globale storkapitalen, som skal gjennomføre deres agenda med en sosial og økonomisk restrukturering av verden, for storkapitalens New World Order, hvor en verdensregjering med ikke-valgte billionærer får verdensherredømme.
Hadde vi hatt en politisk bevisst befolkning som har kunnet sin historie, ville folk flest betegnet dette som ikke annet enn et svik mot folk og land av våre myndigheter.

Innlegget er hentet fra derimot.no sin kommentarspalte.

Forsidebilde: David Edelstein

Knut Lindtner har lagt til bilder/m tekst, video og graf.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Jeg har fundert i flere uker, siden denne nyheten ikke er direkte ny, hvorfor herskerklassen plutselig slo kontra.
  Kanskje herskerklassen innså at dreper de verten sà står de laglig til for hogg. Øyfolket har en mektig nabo på fastlandet og vil de ha samme imperalistiske ambisjoner som det øyfolket hadde for 100 årsiden og før det? Det ville ikke være unaturlig at herskerklassen vil tenke slik.
  Jeg tror ikke de overgrepene øyfolket gjordet mot den store naboen på fastlandet er glømt.Jeg tenker feks på
  massakrene i Nanjing rundt 1937 osv.

  Svar
  • Nanjing 1937 viser bare hvor sløve folk er.
   Et forferdelig overgrep, ja. men bare peanøtter mot det Mao selv påførte kineserne.
   Mao er fremdeles akseptabel mynt i Kina.

   Svar
 • Svar
 • Veldig bra, Derimot!
  Et godt tips: Jeg diskuterer regelmessig sprøyten med oppegående bekjente. Bare glem dypere vitenskapelig argumentasjon! Det spiller ingen rolle hvor intelligente de er, de virker regelrett hypnotisert. Bruk denne artikkelen. Den er enkel og grei.

  Altså: Japan kuttet ut vaksinene og gikk over til ivermectin, og har utryddet korona.

  Ikke si noe mer.

  Svar
 • Otto Støver
  2 desember 2021 20:21

  Et annet eksempel er Uttar Pradesh, en delstat i India. Der bor det 240 millioner mennesker på et areal ca 75% av Norge. Siste døgn hadde de 6, seks, nye tilfeller av covid-19. Det gir ett tilfelle pr 40 millioner mennesker. De har også satset på Ivermectin. Her er den indiske regjeringens offisielle statistikk over utviklingen av pandemien. Legg også merke til Kerala som med bare 32 millioner mennesker har over 5000 nye daglige tilfeller. Kerala valgte å IKKE anvende Ivermectin. Samme land, samme helsevesen, samme statistikk. Men totalt forskjellig utvikling. Åpne undermenyen Statewise Status https://www.mygov.in/covid-19/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ansiktsmasker?

Har de noen effekt mot virus?

Forrige innlegg

Fastlåst i indre konflikter:

Palestinerne er i innbyrdes krig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.