POSTED IN Krig-fred, Midt-Østen, USA

Det kan utløse krig mot Iran sier USA:

Blir en USA-okkupant drept i Irak eller Syria.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Her fremstiller representanter for USAs regjering det som om de blir tvunget til krig hvis en USA-borger som ulovlig okkuperer et annet land blir drept under denne virksomheten. Og akkurat dette forteller hvor fjernt og langt unna normal tenkning hele ledelsen i USA nå er.

Naturligvis dreier dette seg ikke om tvang. Det dreier seg om å finne et påskudd til krig. Det er denne vanvittige USA-administrasjonen Norge har knyttet sin sikkerhet og dermed sin fremtid til.

Knut Lindtner
Redaktør

Biden tror det bare er et tidsspørsmål før amerikanske tropper blir drept i Irak eller Syria.


USA kan angripe Iran direkte hvis en amerikaner blir drept


av Dave DeCamp

President Biden og hans topprådgivere bekymrer seg for at det bare er et spørsmål om tid før en amerikansk soldat blir drept i Irak eller Syria midt i stadige rakettangrep lansert av sjia-militser mot amerikanske baser. Disse startet som svar på USAs støtte til det israelske slaktet i Gaza. , rapporterte The New York Times søndag.

Amerikanske tjenestemenn antydet at hvis en amerikaner blir drept, vil president Biden angripe Iran direkte, noe som kan fremprovosere en stor krig. Iran er alliert med sjia-militsene som har tatt æren for angrep på amerikanske tropper, men Teheran har benektet at de er involvert i operasjonene.

I oktober sa Pentagon at de ikke hadde noen direkte bevis for at Iran beordret angrep på amerikanske tropper, og en amerikansk tjenestemann fortalte CNN at hvor villige sjia-militsene var til å handle uavhengig var alltid et «vedvarende etterretningsgap». Uansett, USA legger fortsatt skylden på Iran for angrepene.

Rapporten sa at amerikanske tjenestemenn har diskutert hvordan de skal svare på angrepene og ikke ønsker å «gå så langt at konflikten vil eskalere til en fullverdig krig, spesielt ved å slå Iran direkte.»

USAs ulovlige baser i irak og Syria. Norge har også folk her.

Men hvis en amerikaner blir drept, sier amerikanske tjenestemenn at de kanskje ikke har noe annet valg enn å angripe Iran. «Det er en rød linje som ikke har blitt krysset, men hvis de iransk-støttede militsene noen gang har en dag med bedre treff eller bedre hell, kan det lett bli det,» heter det i rapporten.

Det er uklart fra rapporten om USA vil bombe iransk territorium direkte eller målrette det iranske militæret i Irak eller Syria. Israel drepte nylig fem medlemmer av Irans islamske revolusjonsgardekorps (IRGC) ved å målrette dem med luftangrep i Damaskus, og risikerer et svar fra Teheran.

Så langt har det vært over 140 angrep på amerikanske tropper i Irak og Syria siden midten av oktober, og rundt 70 har blitt såret. USA har iverksatt flere luftangrep som svar, og har fått oppfordringer fra den irakiske regjeringen til USA og andre utenlandske styrker om å trekke seg ut av landet. Men president Biden velger å bli, setter troppene i fare og risikerer en stor krig.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Det har vel allerede skjedd at amerikanere er drept både i Syria og Irak, og at USA har «tonet ned» hendelsen. Men det har ikke skjedd at MSM har skrevet noe kritisk om at amerikanerne ulovlig er inne både i Syria og USA.

  Svar
 • wasan Totland
  24 januar 2024 13:53

  Luftangrep er alt USA evner å gjøre.

  Svar
 • Amerikanerne kan kun bruke fly og missiler, til glede for kazar-jødene som styrer storkapitalen i den anglo-amerikanskske interessessfære. Soldater i stand til å drive fysisk krig på bakken har de ikke. Woke-forsvaret består av soldatene så feite å ihjælvaksinerte at ikke klarer klemme seg inn gjennom lukene på sine Bradleys og Abrams. Deres beste soldater var de som sto i mot vaksinepresset fordi de visste at det var drapskjemi, å fikk sparken. Håper Iran har missiler med passelig rekkevidde slik at også «vår sikkerhetsgarantist» får en fysisk opplevelse hva krig, og hva de har påfør millioner av mennesker på jorden siden 1776. Kun 5 år siden opprettelsen har USA ikke vært i krig. Tenk en land bfundert på krig for å selge våpen, å skape sykdommer for å selge «medisin» alt holdt sammen av Hollywood og løgner. Hva skal verden med en slikt land?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Studie:

Obduksjoner viser at covid-vaksiner sannsynligvis forårsaket dødsfall

Previous Post

Fauci i høring:

Reglene for sosial distansering «bare dukket opp» og var ikke vitenskapelig fundert.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.