POSTED IN Globalisering

Ny valuta ment å revolusjonere verdensøkonomien

Det internasjonale pengefondet har nettopp avduket en ny global valuta kjent som «Universal Monetary Unit»

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Michael Snyder

En ny global valuta er nettopp lansert, men 99 prosent av befolkningene har ingen anelse. «Universal Monetary Unit», også kjent som «Unicoin», er en «internasjonal sentralbank digital valuta», som er designet for å fungere sammen med alle eksisterende nasjonale valutaer. Dette burde sette alarmklokkene i gang for oss alle, fordi den utbredte innføringen av en ny «global valuta», ville være et stort skritt fremover for den globalistiske agendaen.

I dag, på Det internasjonale pengefondets (IMF) Spring Meetings 2023, kunngjorde Digital Currency Monetary Authority (DCMA), sin offisielle avduking av en internasjonal sentralbank digital valuta (CBDC), som styrker den monetære suvereniteten til deltakende sentralbanker, og overholder de nylige retningslinjer for kryptoaktiva foreslått av IMF.

DCMA er verdensledende i å påvirke for innføring av digital valuta og pengepolitiske innovasjoner for regjeringer og sentralbanker. DCMA består av suverene stater, sentralbanker, forretnings- og detaljbanker og andre finansinstitusjoner. Selvfølgelig er Digital Currency Monetary Authority ikke den eneste som har arbeidet med en ny digital valuta. Det har også Storbritannia og EU. Og ville det overraske noen at Biden-administrasjonen hevder de potensielle fordelene ved en «digital form for amerikanske dollar»? Følgende kommer fra den offisielle nettsiden til Det hvite hus:

«En amerikansk sentralbanks digital valuta (CBDC) [central bank digital currency] vil være en digital form for amerikanske dollar. Mens USA ennå ikke har bestemt seg for om de vil innføre CBDC, har USA undersøkt nøye implikasjonene av, og alternativene til å utstede CBDC. Hvis USA innførte CBDC, kunne det være mange mulige fordeler, som å legge til rette for effektive og rimelige transaksjoner, fremme større tilgang til det finansielle systemet, øke økonomisk vekst og støtte USAs fortsatte sentralitet i det internasjonale finanssystemet».

Det er ingen tilfeldighet at regjeringer over hele den vestlige verden samtidig utvikler CBDC. Og IMF (Det internasjonale pengefondet) har faktisk allerede satt sammen en omfattende håndbok «for å hjelpe sentralbanker og regjeringer over hele verden i deres introdusering av en CBDC». Publisert 10 april, «IMF Approach to Central Bank Digital Currency Capacity Development»-rapporten.

Mange mennesker der ute vil juble når disse digitale valutaene introduseres. Men det er viktig å forstå at når alle bruker dem, vil ditt økonomiske personvern nesten være helt borte. Myndighetene vil kunne spore praktisk talt alt du kjøper og selger, og jeg er sikker på at de ikke vil nøle med å bruke den informasjonen mot deg. Unødvendig å si at potensialet for tyranni i et slikt system er enormt.

Kan du forestille deg en verden der du er begrenset fra å kjøpe kjøtt en stund, fordi du allerede har brukt «karbonkredittene» for måneden? Dine «økonomiske privilegier» kan potensielt bli begrenset når som helst etter innfall av en byråkrat, og hvis du er brysom nok kan du bli «deplattformert» fra systemet permanent. For at et slikt system skal virke, må selvsagt kontanter og andre betalings-former fases ut, og det er nettopp det som skjer akkurat nå i Europa. Følgende kommer fra nettsiden til Europaparlamentet:

«For å begrense transaksjoner i kontanter og kryptoaktiva, ønsker EU-parlamentet å begrense betalinger av personer som leverer varer eller tjenester. De setter grenser på opptil €7000 for kontantbetalinger, og €1000 for overføringer av kryptoaktiva, der kunden ikke kan identifiseres».

Til syvende og sist vil de bare fortsette å senke grensene til bruken av kontanter er nesten helt eliminert. Alle vil sakte men sikkert tvinges videre til det nye digitale systemet, og det blir et system de styrer med jernhånd.

Og de fleste vil gjerne gå med på det. De bryr seg rett og slett ikke om at disse nye digitale valutaene kan åpne døren for et tyranni. De vil bare kunne betale regningene og ta vare på familiene sine, og hvis politikerne våre forteller dem at dette nye systemet er bra for økonomien, vil de være for at det innføres. Men de av oss som er våkne vet at mer globalisme ikke fører til noe godt.

Å konsentrere enda mer makt i hendene på den internasjonale eliten er alltid en dårlig idé, og forhåpentligvis kan vi få flere til å forstå dette.


Fra Global Research, publisert 17 april 2023.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: The IMF Has Just Unveiled a New Global Currency Known as the “Universal Monetary Unit” That Is Supposed to Revolutionize the World Economy

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Petter Muggerud
  19 april 2023 12:26

  100% enig med deg……!

  Svar
 • DCMA har sitt lille hovedkontor i Washington, District of Columbia.
  De er oppgitt på linkedIn som en «offentlig virksomhet» grunnlagt i 2018 med 2 ansatte, Darrell Hubbard og Anyel Torres.

  «Visjonen» deres kommer angivelig fra Kina, ifølge prnewswire:

  «The vision for the DCMA stemmed out of a meeting with the People’s Bank of China (PBOC) in 2018. Darrell Hubbard, a founding member of the DCMA, was invited to Beijing to meet with the PBOC to discuss the future of digital currencies and aspects of their digital yuan project.

  Since that time, the DCMA has been invited to review, participate, and collaborate with central banks around the world in their research and development of central bank digital currency (CBDC) from advanced economies, like the European Central Bank, to emerging markets, like the central bank of Ghana.»

  https://www.prnewswire.com/news-releases/the-digital-currency-monetary-authority-introduces-a-global-digital-banking-framework-for-crypto-2-0–301572596.html
  https://www.linkedin.com/company/digital-currency-monetary-authority

  Svar
 • Ser ut som det er flere der ute som forstår at dollarens dager er talte.

  Svar
 • Redd for at dette blir borte desverre! Med en gang alt dette glir over til denne valutaen vil Sentralb. sikkert bli en filial i den store verden og folket sitter igjen med håpløse tilstander.

  Svar
 • Beklager men var litt rask å trykke på forrige svar men det er skrevet rigtig her:

  Redd for at norske flagg blir borte desverre! Med en gang alt dette glir over til denne valutaen vil Sentralb. sikkert bli en filial i den store verden og folket sitter igjen med håpløse tilstander. Hva tror man evt strømprisene kommer til å bli da?
  Bensinprisen.? Rene matvarer? (de som ikke er tilsatt larver og andre godsaker ) etc. etc.

  Svar
 • Det går raskt nå, fra alle kanter arbeides og bearbeides vi lydløst. Selv synes den norske befolkningen generelt at det er svært så behagelig. Våre politikere synes alt er sååå.. spennende.

  Northern Light, takk for vilje (dere alle) til å stå på. Pass på dere selv. Det er påfrestande tider og har vært det lenge.

  Svar
 • «Dette burde sette alarmklokkene i gang for oss alle, fordi den utbredte innføringen av en ny «global valuta», ville være et stort skritt fremover for den globalistiske agendaen.»

  Men først burde vi bli klar over hva penger/valuta er.
  Nå, når folk tror at penger ( eller gull/sølv/Bitcoin) har en egenverdi, gir vi også lett politisk makt til de som har og styrer disse verdiene. Tjent, eller tilranet.
  Men penger/tall er kun måleverktøy og byttemiddel i en nasjons arbeids-dugnad, lik litermålet eller vekten. Uten egenverdi. Det er det innholdet som har. Og innholdet er realverdiene.
  Og arbeidskreftene i nasjonen kan produsere dette innholdet. Annet er penge- religion og politikk, og røveri.
  De som styrer dette systemet , og spesielt rentene , vil at vi skal tro at pengene/litermålet, har en egenverdi. Da kan de lettere robbe oss ved å lage økonomi/rente-‘kriser’ med jevne mellomrom.
  Dette har foregått i hundrede år. Så lenge at vi tror at systemet er sant.
  Og våre universitetsutdannede blir opplært i dette pensum, – og papegøyene får stjerne når de
  ‘ skjønner’ det.

  Men det er en nasjons arbeidskrefter, innovasjon og arbeidslyst, som er en nasjons gull.
  Dette vet bakmennene som er ute etter realverdiene i nasjon etter nasjon. Penger( pengesystemet og rentene) er deres våpen. Og de bruker psykologi for å spille på vår grådighet; – at vi tror at vi kan tjene på ingenting/tall. Alle løper så omkapp medFaan for å få høyere rente på pengene, og høyere lønn for å betale rentene.
  – Og vi skjønner ikke at vi bedrar oss sjøl i dette penge/valuta- spillet som bakmennene har mye større erfaring med.
  Vår mentalitet er vår skjebne.

  Svar
 • Northern Light.
  10 november 2023 19:49

  Europeisk politiker med svært dårlige nyheter om digital Id og digital sentralbank valuta.

  Av The Vigilant Fox News.
  «Jeg har nettopp forlatt rommet der vi hadde forhandlinger om digital identitet – og jeg har dårlige nyheter,» kunngjorde det nederlandske parlamentsmedlemmet Rob Roos onsdag.

  På X, i et innlegg med en video, skrev han:
  Jeg har nettopp forlatt rommet der vi hadde forhandlinger om digital identitet – og jeg har dårlige nyheter. Medlemslandene og Europaparlamentet kom til enighet. Det betyr at sannsynligvis ikke lenge, vil den digitale identiteten tre i kraft i EU. Rett etter denne avtalen sa kommissær Breton: «Nå har vi den digitale identitets-lommeboken, og vi må legge noe i den». Det han mente var den digitale euroen, også kjent som en digital sentralbankvaluta.

  Og dette er en veldig dårlig utvikling. De lover oss alltid å ikke opprette denne forbindelsen. Også med mange eksperter, personverneksperter og sikkerhetseksperter advarte forrige uke, at dette er en veldig dårlig idé for vårt personvern og vår frihet. Og fortsatt tvinges digital identitet gjennom.

  Roos ga et glimt av håp i en oppfordring til handling, og oppfordret velgerne til å skrive til sine representanter, det er ikke for sent fordi vi fortsatt må stemme over dette i plenum. Så hva du kan gjøre: Send en e-post til representanten fra ditt medlemsland, og fortell ham eller fortell henne at du er imot dette.

  Total kontroll.
  «Vi er allerede i dype problemer», svarte den nederlandske politiske kommentatoren Eva Vlaardingerbroek i et X-innlegg: Den europeiske digitale overvåkingsstaten er rundt hjørnet. Vi trenger å motstå dette og ikke adlyde. Nå! For noen timer siden kom EU-parlamentet og rådet til enighet om europeisk digital identitet eID. Med mindre den på mirakuløst vis blir stemt ut i plenum, noe som er høyst usannsynlig, vil den snart tre i kraft, og alle som bor i EU vil snart ha en digital lommebok.

  Men ikke la deg lure: Denne «digitale lommeboken» vil være mye mer enn bare passet ditt i digital form. Det vil innebære ALT regjeringen ønsker å vite om deg. Den vil inneholde all din personlige informasjon, biometriske data, medisinske journaler og selvfølgelig snart også din digitale euro, sentralbankens digitale valuta som er under utvikling. Akkurat som vi har sett med covid, vil regjeringen ha makten til å spore hver eneste bevegelse du gjør. Og selvfølgelig er alt «frivillig» foreløpig. Helt til det ikke er det.

  Faktisk har en rekke akademikere og personverneksperter advart forrige uke at med det juridiske rammeverket som nå er blitt enige om, vil enhver europeisk regjering kunne overvåke og spionere på både sine egne borgere og innbyggere over hele EU, ved å gi dem de tekniske midlene for å avskjære kryptert nettrafikk. Dette vil bety intet mindre enn slutten på personvernet vårt. Med andre ord, vi er allerede i store problemer».

  Catherine Austin Fitts, finansekspert og assisterende sekretær for bolig- og byutvikling under Bush -administrasjonen, har lenge advart om farene ved CBDC (Central Bank Digital Currency). «La oss si at jeg vil beordre deg til å ta en vaksine. Hvis du ikke gjør det du blir fortalt kan din tilgang til finansielle transaksjoner slås av, din tilgang til dine finansielle eiendeler kan nektes deg eller stoppes».

  Ikke adlyd.
  Som George Orwell, forfatter av 1984, en gang sa: «Reell makt oppnås når den herskende klassen kontrollerer livets materielle eksistensielle ting, gir og tilbakeholder dem fra massene som om de var privilegier». Hvis dette ikke tar slutt nå, vil det du kjenner som frihet bli omgjort til privilegier som kan slås av og på på et øyeblikk. Se til Kina; det er det de har tenkt å bringe til Vesten, og digital ID og CBDC er nøyaktig de verktøyene som trengs for å gjøre det til en realitet.

  Så i stedet for å vente på at et fullstendig tyranni skal ta over livene våre, er det viktigere enn noen gang å begynne å gjøre motstand nå!.

  Fra The Vigilant Fox News, publisert 8 november 2023.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker og X-meldinger med videoer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: European Politician Breaks ‘Very Bad News’ About Digital IDs and Central Bank Digital Currencies.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vitaminer:

Kan D-vitamin bidra til å reparere kroppen?

Forrige innlegg

Kjent USA økonom James K. Galbraith:

Sanksjonene ser ut til ikke å ha vært effektive mot Russland, men mot EU.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.