POSTED IN Afghanistan

Det går ikke USAs vei nå.

Pakistan vil ikke ha CIA i landet.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Meldingen under føyer seg inn i en rekke meldinger og begivenheter som forteller den samme historien. USA er i ferd med å få redusert sin innflytelse overalt i verden. I våre medier gjenspeiles ikke dette og det vil føre til at tilliten til disse svekkes fordi de i økende grad ikke stemmer med virkeligheten.

Stemningen i Norge er fortsatt pro Nato og USA, men dette vil også endre seg. En kan ikke skape en illusorisk medievirkelighet over lang tid. Selv om korona-restriksjoner har stanset mye av den globale reisevirksomheten finnes det nå mange alternative nettsteder og medier som serverer en helt annen beksrivelse av det som skjer enn våre store medier med NRK i spissen.

Den norske befolkningen lar seg ikke lett rive med. dette er tydelig i klimasaken. Der viser meningsmålinger at vi er blant verdens mest skeptiske befolkning til påstanden om store klimaforandringer. Og vi vil ha tro på Nato og USA enda en stund, tenker jeg. Men nå skjer det store endringer hele tiden som river vekk grunnlaget for denne tilliten. Det fremgår av den meldingen vi presenterer under.

At Pakistan er en viktig stasjon for den kinesiske «Silkeveien» har helt sikkert med deres skepsis til å huse CIA. Kinas økonomiske magnet trekker mange til seg og det får politiske følger som vi ser.

Knut Lindtner (red. Derimot)

Pakistans statsminister avviser å være vert for CIA-baser.

Pakistans territorium skal ikke bli brukt til aksjoner inne i Afghanistan.

Av Jason Ditz

Imran Khan - Wikipedia
Imran Khan Niazi er en pakistansk politiker og tidligere cricketspiller. Khan ble 18. august 2018 sitt lands statsminister. Wikipedia

I et intervju avviser Pakistans statsminister Imran Khan ideen om å være vertskap for CIA-baser som kan brukes inne i Afghanistan. Han sier at Pakistan absolutt ikke vil vurdere USA-baser til bruk for operasjoner på den andre siden av grensen. CIA har vært svært åpne når de søker å få basert alternativer til sin krig i Afghanistan. 

Tidligere hadde USAs militære baser i Afghanistan, men de har ikke mange alternativer for hvor de skal dra når USA trekker styrkene sine ut. CIA har antydet ideen om å få til nye baser i Pakistan eller i de tidligere Sovjet-statene i regionen.

Russland går mot denne nordlige ideen, og Khan har nå avvist at Pakistan kan være vert for slike. Dette kan bety at CIA nå ser ut til gå tom for ideer. USA planlegger å være ute av Afghanistan til høsten. Men CIA har til hensikt å fortsette sine operasjoner mot Taliban og andre afghanske fraksjoner.

De er, uten tvil,  ute etter å få til noen arrangementer for å fortsette med sitt drapsprogram. Men dette vil bli komplisert for dem når de ikke lenger har noen baser å operere fra.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Devin Kaselnak

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Wasan Totland
    25 juni 2021 13:53

    Realiteten er at: Hvis det pakistanke folk kjente til at eliten i landet blir betalt av USA for å øve med droner på en uvitende befolkning i øde fjellområder ville man fått et raseri som ovesteg det meste vi har sett fra den kanten.

    Svar
  • 2 store seiler opp som utfordrere til verdenshegemoniet, Kina og Russland, spesielt siden begge planlegger å bakke opp sin valuta med gull. (Det samme som Ghadaffi i Libya ville gjøre – Bom!) I tillegg har Kina begynt å bli hardere i klypa; støtter du sanksjonene til Usrael mot Kina, sanksjonerer Kina deg, enkelt og greit. Man må nå velge om man vil støtte bølla som trer sine «interesser» og sin form for «demokrati» ned over hodet på alle og enhver (Usrael) via krig og «farge-revolusjoner», eller den som står opp mot den gamle bølla. Usrael taper denne kampen og verdenshegemoniet fordi absolutt alle har «outsorcet» produksjonen til Kina. NÅ kommer det man advarte mot, da bl. annet Bondevik betalte bedrifter for å flytte fra landet (!!?). Kina tar over pg behøver ikke en gang å være bøllete, de bare stenger av vareflyten din hvis du ikke gjør som de sier. Takket være «politikere», byråkrater og internasjonale «bangstere’s» (1%) grådighet har vi havnet i denne situasjonen. Pføy fean! «The Great Breakdown» av sivilisasjonen skjer nå, ikke «The Great Reset» som idiotene ser for seg. Planet Of The Apes kan bli en virkelighet fortere enn vi aner, trøsten får være at den kanskje får en større samlet IQ enn hva planeten har med menneskene i styringen?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Oppgradering av Derimot.

det vil snart bli bedre.

Forrige innlegg

Det var mye varmere før:

Kloden yrte av liv, Sahara var frodig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.