POSTED IN Endring av politikken, Virkelighetsforståelse

Det går dårlig i Ukraina.

Da ringes det til russiske og kinesiske ledere i panikk for å få dem til å snu.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vestlig panikk og desperate telefonsamtaler


Den franske forsvarsministeren ringer sin russiske kollega og ber om forhandlinger for å gjøre slutt på krigen i Ukraina. Biden ber Kina legge press på Russland for å bringe krigen til opphør. Zelenskij erklærer at Russland, i det minste foreløpig, må få beholde Krim og Donbass mot at fiendtlighetene opphører.

Biden-administrasjonen virker primært opptatt av å forhindre at et ukrainsk sammenbrudd sammenfaller med det amerikanske presidentvalget. Er Kiev-regimet i ferd med å bryte sammen? Har panikken inntatt de vestlige hovedsteder?

Se videokommentar:

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  10 april 2024 9:59

  14’30 ut i videoen ser me kor langt ute på viddene norske media vanlegvis er.

  Mykje anna godt stoff òg. Takk for at de er so uthaldande!

  Forsvarets Forum har nyleg gjeve dykk rett i at krigen går dårleg for Vesten. Men slikt ser ikkje ut til å uroa norske politikarar. Dei satsar framleis på vestleg knock-out.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  10 april 2024 10:50

  PS Kva meiner krigs- og propagandaminister Gram om åtak på atom-kraftverket i Zaporisha? Full støtte frå Noreg?

  Svar
 • Er Ukraina en stat som fritt skal slaktes av naboen sin, uten rett til å forsvare seg selv? Og er Russland villig til å stoppe etter en evt erobring av Ukraina eller fredsavtale- eller vil de gå videre å ta andre forhenværende Sovjetstater?

  ( Russland m.fl godkjente Ukraina sin selvstendighet i 1991)

  Svar
  • Nå må du sette korken i flaska og ta deg sammen.

   Artiklen omhandler da overhode ikke noe som fratar Ukraina eller andre land retten til å forsvare seg på noe vis, så du virker totalt forvirret eller simpelt hen på godt Norsk full.

   Jeg håper på full for din del, for alternativet er «bekymringsverdig dum», hvilke er en permanent tilstand i motsettning til full.

   Viss din bekymring for Ukraina skal ha noen vekt på skålen, bør du redegjøre for hvorfor du ikke er der å sloss selv?

   Svar
   • Du er litt søt med slik en påstand om et par spørsmål knyttet til artikkelen som også omfatter en video.

    I videoen er våpenstøtte tatt opp som tema. Og generelt i samfunnet er det spørsmål om hva som skjer etter at den selvstendige staten Ukraina er beseiret, løsning er godtatt eller det er inngått fredsavtale. Helt legitime spørsmål — eller legitime fyllespørsmål som påstått enkelte liker å formulere det som.

   • Artiklen omfatter ingen påstand om at noen fratar Ukraina eller andre land retten til å forsvare seg.

    Våpenstøtte har ingenting med RETTEN til å forsvare seg.

 • Dette handler ikke så mye im hvem som har rett og hvem som har feil, men hvordan særlig det Amerikanske militør industrielle komplekset skal betjene sine aksjonærer optmialt. Og en så lenge kan den søte klæe snart snues til sur svie, da det kortsiktige her er særs profitabelt, mens på lengre sikt, kan US_ MIC tape stort, da «wunderwaffen» sendt til Ukraina, ikke viste seg å være så fantastiske som de ble fremstillt som.

  Derfor er vesten i ei lei klemme nå, da strategien med regime endring slo feil og det kan man vel takke Fake News pressen for, som gjennom mange år har bygget opp et fullstendig falskt og feil bilde av Putin vs Russlands folk, og vi ser kansje på den største «Fake News Backlash’en» i historien, altså en grov feilvurdering og blemme begått, da man via pressen er blitt foret med falsk propaganda gjennom så lang tid at det ble ansett som sannheten, også hos lederene.

  Men det stopper ikke der, da våpnene sendt til Ukraina, også fra Norge, ikke syntes å ha gjort en stor forskjell og NATO treningen gitt på forhånd, viste seg feilaktig, da denne ikke var rettet mot konvensjonell krigføring, men bygget på angrep mot mere primitive stater, dvs den tok ikke høyde for verken tap av luftherredømme eller artilleri.

  Så NATO/ USA/ MIC har trippelfeilet, med mindre målet deres har vært å desimere antall Ukrainske menn, både antakelsen om svak støtte for Putin hos folket, trengingen og strategiske råd fra NATO(En organisasjon med absolutt NULL erfaring med konvensjonell krigføring) og våpenen som stadig skulle endre alt, men som en etter en møter sitt endelikt i slagmarken gjennom å bli analysert og så «countermeasured».

  Russland har blitt styrket økonomisk, Putin står sterkere en noen gang, man har vekket til live et monster av en krigsindustri, vekket til live kamplysten hos folket og den Russiske hær har fått finspisset sitt system for konvensjonell krigføring mere en noen andre.

  Taperene er Ukraina, Europa og USA, og konsekvensene blir uhorvelige etter denne merkverdige krig hvor nærmest alle detaljer om den såkalte motoffensiven i fjor, ble annonsert i pressen på forhånd, slik at man nesten kan se for seg at det ikke var ment for å vinne frem, men tape soldater, dvs Slavisk Ukrainske fattige og middelklasse.

  F-16 kunne KANSJE gjort en marginal forskjell i fjor, og ingen spør om hva slags ledelse man egentlig har i ikke bare NATO og USA, men militære og politiske ledere i «donor landene», siden det burde vært slik at Ukrainske piloter ble trent opp til F-16, straks konflikten tok til, men blendet av vestlige WunderWaffens fortreffelighet, NATO sin forhåndstrening av Ukrainske soldater og det at Putin skulle bli feid politisk av hjemmebanen, gjorde at man grovt sett har utvist totalitær inkompetanse «round bout» og alt vi ser nå fremover er hystierisk brannslukkning.

  Konsekvensene av at F-16 er annonsert så tydelig og når de kommer etc, gjør at Russland har hatt mere en god tid til å forberede en varm velkomst og den vil igjen slå ut på VERDIEN av F-16 som et kampfly, når dem faller som fluer fra himmelen, hvilke er min tro vi skal få se.

  Det er vanskelig å tro eller forstå at kokain problematikken, dvs fravær av tilstedeværelse i virkeligheten, verken starter eller stopper hos eller med Zelinskjy. Man kan saktens se for seg at om man bare tar faktoren med at man overhode har trodd på at Ukraina skulle ha noen slags sjanse for en miltærseier over naboen Russland, er en strerk indikator på at rusproblematikken er omfattende også på høyt politisk hold, ikke bare i USA, men også i Europa og Norge.

  At som Russen som nå ligger på guvlet i bussene sine og snorter kokain, har bruken av dette og mere blitt «den nye politiske vinen» og dermed har man forlatt virkeligheten totalt.

  For meg er selve troen på at Ukraina kunne vinne eller overhode stå i mot Russland, en selværklæring på en «nær tilbakestående» mental status. Krigsmattematikk lyver ikke og den var soleklar lenge før vesten realiserte ideen om å slakte ned det Ukrainske folk som offerlam, mens de selv satt med kryssede fingre og håpet.

  Svar
 • «Den franske forsvarsministeren ringer sin russiske kollega og ber om forhandlinger for å gjøre slutt på krigen i Ukraina. Biden ber Kina legge press på Russland for å bringe krigen til opphør.»

  Og Gadaffi ønsket fredsforhandlinger, i stammekrigen som USA/Nato nørte opp under i Libya
  Sør-Afrika gjorde det samme.
  – Men Norge/Stoltenberg/Nato ville bombe, fra 10 000 fot uten definerte mål, over byer og tettstedet. ikke fredsdrøftinger.
  For de visste at Libya ikke hadde langtrekkende forsvarsvåpen/luftskytt.
  Dobbeltmoralsk. Patetisk.
  – Og typisk amerikansk- norsk.

  Noen VIL krig. – Når de tror de kan vinne.

  Svar
 • På en måte kan man si at RUS startet dette, men at de nå avslutter dette over 1000 år gamle svineriet.
  KIev-Rus banket khazarene sønder og sammen på 1100 tallet og utraderte kongedømmet Khazaria. De overlevende khazarer, konvertitter til jøderdom flyktet til Tyskland, Polen, Bulgaria og videre ut i Europa, spesielt til England og derfra i 1620 kom de første til Amerika med «Mayflower». Siden har disse pengepugerne overtatt nesten alt av verdier og «penger» i verden, men enda er de ikke fornøyd, de må ha restene også, for enhver pris ser det ut til. På 1100 tallet sloss man med sverd, idag sloss det med missiler og «penger», og Rus er bedre på begge ting, våpnene deres slår die wunderwaffen (dårlige/dyre), Rubel øker i verdi, dollar synker, den er i ferd med å bli en valuta kun for innenlands bruk i USA, snart ingen land utenfor Nato-sfæren som vil ha den. Brics kommer med ny «verdensvaluta», det blir USA sin undergang. Skattebetalerne har blitt satt i ubetalelig gjeld til MIC, alt for at jud1 som eier produksjonen skal bli «rike». Nede i sanden i MØ sliter Isis, Ra og El med både interne og eksterne problemer for å opprettholde sitt folkemord, det ser ut til at Israel snart forsvinner fra kartet, Land 404 er IKKE klar til å ta imot dem i deres «gamle» hjemland som «planlagt» (en plan lagt uten vert?). Snart blir de fritt vilt, massemyrderier, døds-vaksinering, revolusjoner, kriger, utpressing og løgner/bedrag gjennom århundrene vil snu verden mot dem, takket være RUS som sto opp mot dem i Land 404, og sa hit, men ikke lenger. Det har gitt troen på egen tilværelse tilbake til land i Afrika, Asia og MØ, som nå forteller «hegemonen» at han kan dra til hel**e, og ta med seg sine «dollar».
  For de som tror på Bibelen, kan man kanskje si at Russland kan se ut til å være en av de fire rytterne som setter oss fri.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tyskland militariseres.

Tyskland skal forberedes til krig – enda en gang.

Forrige innlegg

Det foregår også i EUs ledelse.

Beriker de seg selv sammen med «big pharma» på befolkningens bekostning?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.