POSTED IN Norsk politikk, Terrorisme

Det finnes bevis for at Norge kan ha deltatt.

Video viser at norsk fly var over området like før eksplosjonene.

24 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Uavhengig videobevis bekrefter en viktig del av Sy Hersh rapport om angrepet på North Stream.

Av Larry Johnson

Larry Johnson er X-CIA-analytiker

Har du noen gang hørt om Monkey Werx? Han er vert for en You Tube-kanal som fokuserer på å spore amerikanske sivile og militære flyvninger. Høres ganske uskyldig og kjedelig ut. Ikke mer. Det viser seg at Monkey Werx ga en videorapport i september i fjor (30. september for å være presis) som bekrefter en del av Sy Hersh beretning om ødeleggelsen av Nord Stream 2-rørledningen.

Her er hva Sy rapporterte i dag:

C4-en festet til rørledningene ville bli utløst av en sonarbøye som ble sluppet av et fly på kort varsel, men prosedyren involverte den mest avanserte signalbehandlingsteknologien. Når de først er på plass, kan de forsinkede tidsstyringsenhetene som er festet til en av de fire rørledningene ved et uhell utløses av den komplekse blandingen av bakgrunnsstøy fra havet i hele det sterkt trafikkerte Østersjøen – fra nære og fjerne skip, undervannsboring, seismiske hendelser, bølger og til og med sjø. skapninger. For å unngå dette vil ekkoloddbøyen, når den først er på plass, sende ut en sekvens av unike lavfrekvente tonale lyder – omtrent som de som sendes ut av en fløyte eller et piano – som vil bli gjenkjent av tidsinnretningen og etter forhåndsinnstilte timer av forsinkelse, utløser eksplosivene. («Du vil ha et signal som er robust nok til at ingen andre signaler ved et uhell kan sende en puls som detonerte eksplosivene,» ble jeg fortalt av Dr. Theodore Postol, professor emeritus i vitenskap, teknologi og nasjonal sikkerhetspolitikk ved MIT. Postol, som har fungert som vitenskapelig rådgiver for Pentagons sjef for sjøoperasjoner, sa at problemet som gruppen står overfor i Norge på grunn av Bidens forsinkelse var tilfeldig: «Jo lenger eksplosivene er i vannet, desto større risiko ville det være for en tilfeldighet. signal som ville avfyre bombene.»)

Den 26. september 2022 foretok et P8-overvåkingsfly fra den norske marinen en tilsynelatende rutinemessig flytur og slapp en sonarbøye. Signalet spredte seg under vann, først til Nord Stream 2 og deretter videre til Nord Stream 1. Noen timer senere ble de kraftige C4-eksplosivene utløst og tre av de fire rørledningene ble satt ut av drift. I løpet av noen få minutter kunne bassenger av metangass som ble igjen i de lukkede rørledningene ses spre seg på vannoverflaten og verden fikk vite at noe irreversibelt hadde funnet sted.

Og her er Monkey Werx-rapporten fra 30. september (relevant informasjon starter ved 2-minutters-merket) som sporer P8 Poseidon:

Det er fortsatt noen mennesker i etterretningsmiljøet som er patrioter og er skremt av Bidens lovløse oppførsel. Jeg ser for meg at Biden-administrasjonen vil starte en heksejakt på etterretningsoffiserene som gjorde Sy Hersh oppmerksom på denne historien. I følge grunnloven er det kun kongressen som har makt til å erklære krig mot et annet land. Joe Biden har tilranet seg denne autoriteten og utført en krigshandling mot en NATO-alliert (Tyskland). De potensielle konsekvensene av denne handlingen inkluderer den økte risikoen for at USA starter en krig med Russland.

Forsidebilde: Drahomír Posteby-Mach1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 504 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

24 kommentarer. Leave new

 • Henning Nielsen
  9 februar 2023 14:17

  Monkey Werx sier ikke noe, såvidt jeg forstår, om at dette var et norsk P-8 fly, slik Hersh hevder. (sorry, kan ikke gjøre noe med alt dette tøyset med store bokstaver) Han kaller det et «Navy plane»; norske overvåkingsfly tilhører Luftforsvaret. Norske P-8 fly har ennå ikke oppnådd Initial Operative Capacity, selv om de driver med øvelser, og det er vel bare to av dem i landet hittil. Likevel skulle et slikt fly ha utført hemmelig oppdrag over Østersjøen i september 2022! Det Monkey Werx viser til sist, er et fly på vei ut av operasjonsområdet, kurs nordvest. Dette virker ikke logisk for et norsk fly, som man kunne tenke ville fly mot nord (Evenes). Derimot logisk for et brtisk fly, britene har IOC-status, og base nord i UK (Skottland) .

  Hersh skriver også at det norske flyet var på en «tilsynelatende normal patrulje» over Østersjøen. Norske overvåkingsfly opererer definitivt ikke normalt over Østersjøen. Virker som om Hersh ikke vet forskjell på Østersjøen og barentshavet. Jeg har fulgt Monkey lenge, og er blitt mer skeptisk etter hvert, særlig etter hans mange sensasjonelle oppslag om hemmelige flyvninger til Gitmo, med amerikanske politikere som skulle stilles for retten der. Virker også som at Monkey tar mange forbehold her, så jeg ville være forsiktig med å bruke ham som bevis på at Hersh har rett.

  Svar
 • Jan Edvardsen
  9 februar 2023 14:48

  En replikk til hva Henning Nielsen skrev.

  Det kan selvsagt være et britisk fly som er på videoen.
  Men det kan og være et norsk P-8 fly.

  For om Norge deltok med et P-8 fly så ville selvsagt ingenting være normalt med den flyvningen der.

  Analogt til om en kriminell mann vil rane en bank: Han vil ikke ha noen kvaler med om våpenet og annet utstyr er skaffet til veie ved tyveri.

  Svar
  • Henning Nielsen
   10 februar 2023 11:30

   Langt Mer Sannsynlig At Det Var Et Britisk Fly Ja, Eller Amerikansk. Fra RAF Lossiemouth, Der De Britiske P-8 Er Basert.

   Svar
 • Kommentarar på nettet påpeikar at norske P8 ikkje er i vanleg drift. Andre at flyet kjem frå USA, og returnerte dit etter drivstoffylling i lufta. Det er mogeleg at Norge ikkje var delaktig i sprenginga. S. Hersh, nok ein profilert journalistjøde full av løgn?

  Svar
  • Militært vakthald ved oljeinstallasjonar og langs kysten rett etter spenginga, som jo er ei krigshandling, kan tyde på at Norge er innblanda på andre måtar enn fly. Norske undervassdroner av ypperste kvalitet?

   Svar
  • Jan Edvardsen
   9 februar 2023 16:58

   Betyr det noe som helst om de norske P-8 flyene ikke var i vanlig drift?

   Så lurer jeg på hva slags ting de andre sitter på av informasjon når de sier at flyet kom fra USA. Vet du det?

   Svar
   • Vanleg drift, ikkje innfasa i regulær teneste. I forhold til teksta som referer til rutinemessig flyging, så er det ein viktig distingsjon som ikkje passar.
    Kommentator Tor nr 61 i MoonofAlabama 8.2. framstår truverdig og viser til Youtube-video av flyginga frå usa. Kjenner ikkje videoen. Eg søker sanninga, men søker andre kjelder enn S. Hersh, og Larry som her kankje tek feil.

    Svar
    • Ei opplysing i Hersh-teksta er virkeleg delikat: det blir påstått at Jens Stoltenberg har vore i teneste i dei hemmelege tenestene i mange tiår. CIA-agent sidan ungommen?

     Svar
     • Arno Mong Daastøl
      10 februar 2023 5:18

      Jens Stoltenberg i CIA…. Tja, hvorfor ikke? Ryktet er at hans kodenavn hos KGB var ‘steklov’.

     • Henning Nielsen
      10 februar 2023 11:40

      Jens var vel 16 år a krigen sluttet, og skule altså i følge Hersh ha allerede jobbet for CIA da. Joda, Elvis lever! Det er meget godt dokumentert at han var NATO-motstander i ungdommen. Men hvorfor skulle Hesh gidde å sjekke sånne kjedelige saker? Han skal bare drive litt billig underholdning.

    • Jan Edvardsen
     9 februar 2023 18:14

     S: OM – og her r premisset OM -Norge deltok med fly fra Nord-Norge, så ville de norske involverte parter ikke bry seg om statusen til de norske P-8-flyene. Om de var ditt eller datt med hensyn til operasjonell status.

     Og hvem vet når det gjelder Jens Stoltenberg. Fra andre land, som DDR, så var selv ungdommen en del av Stasi, på lavt plan i deres organisasjon. Der vanket det goder om de tystet ut familiemdlemmer, naboer og så videre.

     Svar
     • P8-flya vart påprakka Norge av usa, eit tvunget kjøp for å overvåke russiske u-båtar i nord og vest frå Andøya og Evenes. Det er lite truleg dei flyg i Østersjøen nokon gong, i alle fall ikkje rutinemessig. ‘Rutinemessig’ er ei løgn frå S. Hersh, som også har skrive at Obama drap Osama som hadde vore død i årevis.

     • Jan Edvardsen
      9 februar 2023 18:50

      S – Det ser ut til at du ikke ser for deg muligheten for at norske P-8-fly deltok bare fordi Østersjøen ikke er flyenes område.

      Det blir som å ville rane en bank, men så stopper man fordi man har kvaler med å stjele fluktbilen , fordi det er ulovlig å stjele biler…

     • Bertold Brecht sa at eg veit ikkje kven som er største forbrytaren, bankranaren eller bankeigaren. DNB?
      Fluktbilen er gjerne ein stor Audi, som blir brent. Så har vi fluktbil nr ein og to som eg ikkje kjenner noko til.

      Mange journalistar er falske, betalte og opptatt av eit forstørra sjølvbilde, sjølv om dei norske stort sett er praga av å vere feige og underdanige sin arbeidsgjevar.

      Eg har observert løgnaktige militære på nrk i eit år og trur det vil halde fram. Men eg håper inderleg at eg ikkje tek feil når eg ikkje trur på norske P8 i Austersjøen.

  • Henning Nielsen
   10 februar 2023 11:35

   Norske P-8 har ennå ikke IOC-status. Hva er det?
   «Initial operating capability or initial operational capability (IOC) is the state achieved when a capability is available in its minimum usefully deployable form. The term is often used in government or military procurement.»
   (fra wiki). Merk deg ordet minimum. Og norske fly er altså ikke og kjent for dette en gang, det skal skje i løpet av dette året.

   Svar
   • Jan Edvardsen
    10 februar 2023 13:05

    Henning Nielseen – Du skrev dette:»i følge Hersh ha allerede jobbet for CIA da.» Dette er en feil ovrsettelse av ordet «cooperated» som det står i Hersh sin artikkel.

    Og så dette: «Norske P-8 har ennå ikke IOC-status.» – Hva så?
    – Vil en bankraner bry seg om fluktbilen ikke er EU-godkjent?

    Svar
    • Henning Nielsen
     10 februar 2023 14:17

     Haha. Så Jensemann «cooperated» med CIA da han var 16 år? Tidlig krørkes, hva?
     Ærlig talt, om du ikke forstår betydningen av IOC, så får du heller prøve å finne ut av det selv. Med egen EU-godkjent fluktbil.

     Svar
     • Jan Edvardsen
      10 februar 2023 15:14

      Henning Nielsen: Du ser vel at heer er kritikken mot deg om at du skrev «jobbet». Mens Hersh skrev «cooperated».

      Dette er ikke det samme.

      Vi vet fra historier fra DDR, at unge mennesker samarbeidet med Stasi. – Ikke slik at de «jobbet» for Stasi. Så, det er denne settingen vi bør tolke den amerikanske teksten.

      Videre, du gjørs på å ikke skjønne det meget åpenbare poenget: Om man er villig til å gjøre en ulovlighet (enten det er å slippe bøye ved Bornholm som skal sende signal til eksplosiver – eller for eksempel rane en bank) så lar man seg selvsagt ikke stoppe at det andre i operasjonen er på stell.

 • Det var nok Østersjødraugen som sto bak Sprengningen.

  Svar
 • På videon kan det se ut som flyet kommer fra Island (USA via Island?) og returnerer samme vei.
  Det må da finnes data fra resten av turen også ??? Et norsk eller britisk fly ville ikke hatt behov for å tanke over Polen. Dessuten må polakkene vite nøyaktig hvilket tankfly (nasjonalitet) som tanket dette flyet.

  Svar
  • Jan Edvardsen
   10 februar 2023 13:13

   Å??? På videoen ser vi ikke noe mer enn at flyet kommer fra Norskehavet. Jeg gjetter på at dr vi ser starten av streken som følger P-8-flyet er i Norsjøen, rundt cirka 58 nordlige breddegrad -ca 3,8 grader østlig lengdegrad. Vi kan ikke ut fra dette si noe som helst om fra hvilken flyplass P-8-flyet tok av fra.

   Tankingen i lufta kan ha vært en del av hele planen, hvor det ville fremstå som en fly-øvelse med luft-tanking.

   Svar
 • Iflg nye bevis var det et norsk P8 fly som slapp bøyesonden som utløste sprengladningen plassert der under natoøvelsen Baltops 22. fra en norsk minelegger. Norge kan selge mere gass til eu. Motivasjon klar nok. Victoria Nuland var klar på at operasjonen måtte være fordekt. Hvis det ble kjent at usa sto bak Ville det være en krigerklæring. Norges forsvar gjorde jobben. Farlig spill fra de « beste i klassen» Hopp Karoline hopp.

  Svar
 • Militærstrateg og Flyger Steinar
  11 februar 2023 9:02

  Det som sies her om en norsk P-8 på ferde, er kunnskapsløst. Det er essensielt å evaluere dette med Forsvarskompetanse og kjennskap til slike flyoperasjoner før man trekker store konklusjoner. Tema man ikke kjenner innenfra, er det lett å gjette seg helt bort i.

  

Utover Sy Hersh finnes det andre gode kilder, som forsvarseksperten som kaller seg Monkey Werx på YouTube. Han bruker live tracking av flybevegelser for å vise hva som er reelt.

  Her er det et amerikansk P-8 Poseidon operert av US Navy som fløy fra USA, fyller opp “tomme tanker” fra en KC-135 over Polen (tok 30 min), rett før det gjennomførte oppdraget før det returnerte til USA.

  Han dekker Nord Stream operasjonen på troverdig vis her, se fra 20 min: https://www.youtube.com/live/-gAzQ1KaCcE?feature=share
  Eneste feilen i det han sier er at flyet “hoppet opp” etter å droppe den tunge ladningen/torpedoen/bøyen. Det er tullball. Etter dropp, var det helt naturlig for flygerne å vende nesen opp for retur USA i høyden (mer økonomisk), så den bevegelsen var helt naturlig og en bevisst handling.

  Selv tror jeg på sonarbøye teorien som detonerte preinstallerte ladninger. Og som nå vist med flere vinklinger og flere fakta på plass, trolig en helamerikansk operasjon.

  PS til redaksjonen: hvorfor gjøres alle ord om til å få stor forbokstav? jeg kopierte til og med ferdig redigert teksten, likevel skjer det. Først på Safari, her på Opera, samme feil.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Vi forvalter sannheten:

NRK vil ikke bryte løftet om ensidighet.

Previous Post

Hvordan USA tok ut Nord Stream-rørledningen

USA utførte en skjult sjøoperasjon som ble holdt hemmelig – inntil nå

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.