POSTED IN Helse, Virkelighetsforståelse

Det er to ulike sykdommer.

Deltavarianten er helt ufarlig.

0
Print Friendly, PDF & Email

Delta-covid er ufarlig i Storbritannia

Av Askeladden

Har du lagt merke til den sensasjonelt lave dødeligheten som registreres blant Delta-smittede i UK og Israel? Delta-mutasjonen gir rett og slett et helt annet sykdomsforløp enn Alfa-varianten: Svært få med Delta blir innlagt på sykehus og dødeligheten fra covid-19 nærmer seg null tross smitte som løper løpsk!

Det går ikke lenger an å snakke om covid-19 som én sykdom. Vi har fått to forskjellige sykdommer: Delta-covid og Alfa-covid. Mange blir syke og dør av Alfa-covid. Det har vi sett i vinter. Delta-covid oppfører seg derimot som ei mild forkjølelse.

Bare se her:

Storbritannia registrerer akkurat nå rundt 30.000 nye med Delta-smitte pr. dag. 1.800 ligger samtidig på sykehus med covid-19. Britene registrer nå 10-12 døde pr dag (3 igår).

Da smittekurven i UK passerte 30.000 ved forrige smittetopp med Alfa-varianten (ved nyttår), lå 18.000 samtidig på sykehus og 750 ble registrert døde pr dag.

Har vi ikke grunn til å tro at Delta er 90% mindre farlig enn Alfa? Dødeligheten fra Delta-covid ser ut til å være nær null. 

Her er offisiell statistikk fra britiske helsemyndigheter:

Denne grafen viser hvordan smittetrykket fra covid-19 i Storbritannia har gått til himmels etter at Delta-varianten av Sars-viruset utkonkurrerte Alfa-varianten.
Denne grafen viser antall som er bekreftet døde med covid 19. Selv om smitten har spredd seg som ild i tørt gress den siste måneden, ligger denne kurven flat som ei svidd pannekake.

Samme mønster ser vi i Israel. Hvorfor i all verden er det ingen som fokuserer på dette? Er Delta-covid farlig? Baserer myndighetene vurderingen av Delta-covid på VG’s groteske krematorieporno fra India eller oppdaterte tall fra Storbritannia og Israel?

Her i Norge bekjempes den tilsynelatende ufarlige sykdommen Delta-covid med nebb og klør og fremstilles konsekvent som Store Satan. Alfa-covid blir beskytta og pleiet som det minste av to onder og må for all del ikke utkonkurreres av Delta-covid!

Hvorfor vil ikke regjeringa gjøre som kollegene i Storbritannia; la Delta-covid utkonkurrere Alfa-covid sånn at ingen blir syke og dør og så åpne samfunnet?

  • Vi må lære å leve med covid-19, sa den britiske statsministeren Boris Johnson.

Har ikke Boris et poeng når han sier at det er bedre å slippe opp nå i sommer enn å vente til høsten, når viruset får fordelen? Når skal vi åpne samfunnet hvis vi ikke gjør det nå, når ingen verken dør eller blir alvorlig syke?

Forsidebilde: Andre Hunter

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

To tyske koronaeksperter:

Falsk alarm! Men hvorfor fortsetter de?

Forrige innlegg

Virkeligheten:

Livets teater

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.