POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Det er statistisk umulig med en annen forklaring.

Vaksinen forårsaker alle de plutselige dødsfallene.

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vaksineforkjemperne hevder at mennesker har dødd plutselig gjennom historien, og det er ikke noe uvanlig. Men de forteller deg ikke at nesten alle «plutselig døde» var covid-vaksinert.

Kortfattet sammendrag

Av Steve Kirsch


Forholdet mellom covid-vaksiner og vaksiner hos personer som døde plutselig siden utrullingen av covid-vaksinene anslås å være færre enn 1 av 1000. Likevel er 25% av amerikanerne ikke vaksinert. Hvis COVID-vaksinen ikke er relatert til dødsfallene, bør omtrent 25 % av menneskene som dør plutselig være uvaksinerte. Dette er ikke tilfelle. Det er mindre enn 0,1 prosent.

Dette er statistisk umulig å oppstå med mindre det er en årsak (som jeg forklarer nedenfor).

En forklaring:

Vaksinen forårsaker dødsfallene.

Er det en annen forklaring?

Ingen har noen gang tilbudt et alternativ.


Introduksjon


Mark Crispin Miller har sporet «døde plutselig» dødsfall siden 2022. Han anslår at han har dokumentert over 10 000 slike dødsfall siden han startet. I ett av disse dødsfallene ble det rapportert at den avdøde ikke var vaksinert med COVID-vaksinen

Men la oss være konservative og si at det var 10 ganger så mange av disse, og at 1 av 1000 plutselige dødsfall var uvaksinert.

I USA er 25 % av oss ikke vaksinert med COVID-vaksinen. Så i 10 000 dødsfall ville vi forvente å finne 2500 dødsfall, men vi fant bare 10 dødsfall.

Det kan skje ved en tilfeldighet. Sannsynligheten er imidlertid veldig liten. Så hvis avviket mellom forventet og observert ikke skjedde ved en tilfeldighet (som den ikke gjorde), må det være en årsak. Hva er det?

Plutselig døde-statistikk


Etter å ha henvendt meg til hver enkelt av forfatterne fikk jeg statistikken for antall uvaksinerte kontra antallet de har rapportert om personer som «døde plutselig»:

William Makis: 0 av 2000
Ed Dowd: 1 av 550. Beskrevet her.
Mark Crispin Miller: 1 av 10 000.


Nok en interessant statistikk


Yonatan Moshe Erlichman døde av et hjerteinfarkt 12. oktober 2023 mens han tok et bad.

8 åringer dør sjelden av hjerteinfarkt som dette der det ikke er noen årsak. Det er færre enn 1 av en million forekomster.

Se om du kan finne et lignende tilfelle av dette før covid-vaksinene rullet ut. Er det ikke rart at det skjedde med den nasjonale talspersonen for vaksinen i Israel?

Tar jeg feil?

Det er enkelt nok å vise uten å gjøre mye arbeid.

Bare undersøk en måned av de plutselige dødsfallene rapportert på Miller’s eller Makis’s Substack i september 2023 (jeg valgte dette vilkårlig). Bestem deretter antallet som ikke fikk covid-vaksinen og publiser listen.

Eller undersøk de første 100 personene i Ed Dowds bok, «Cause Unknown». Hvor mange % ble ikke vaksinert av de første 100 navnene som er oppført?

Sammendrag

Basert på Mark og Eds statistikk, forårsaker COVID-vaksinene sannsynligvis mer enn en tusen ganger økning i antall plutselige dødsfall. Hvis du hører om noen som døde plutselig, døde de mer enn sannsynlig av covid-vaksinen.

Det er det tallene sier.

Redaksjonen har forkortet innlegget noe

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Flere skal det bli. Vår helseminister vil veldig gjerne se at nordmenn blir tvangsvaksinert så ofte som den psykopatiske vaksineinvestor Bill Gates vil. At det vil ta livet av oss bryr hun seg nada om. Kjerkol er helseministeren fra helvete. Enten er hun så dum at hun ikke forstår hva hun støtter eller bare en psykopatisk lystmorder.

  Svar
 • Det er helt for j…..! Og nå liner folk seg opp for nye boosterdoser – mange tar influensa – og koronavaksinen samtidig; «ta to, betal for en»…..

  Svar
  • Jeg advarte en venninne; siden ville hun ikke ha noe med meg å gjøre, så fikk jeg vite «hun sovnet stille inn».
   Hva kan man gjøre? Bare venne seg til at de dør som fluer rundt oss.

   Svar
   • Ja, avmaktsfølelsen er egentlig det verste. Å vite at disse «vaksinene» skader og dreper – samtidig som man ikke får gjort noe med det.

  • Freeeedoooom
   24 oktober 2023 18:41

   En kollega av meg tok influensakvakksine i går. I dag er han borte fra jobb.

   Svar
 • Det er skumle tider. Reiner Füllmich arrestert. Og FHi-gjengen ler av de skadde. En fjott som Høie og et null som Kjerkol kalles helseministere. De fikk en sprøyte saltløsning og dauer ikke så snart man kunne ønske.

  Svar
  • At de to , høye og kjerhol fikk saltvann ville ikke forbause meg. Erna Solberg hadde vistnok corona. Videre har jo Kjerhol allerede solgt oss ut til WHO. Kan vi i det hele tatt stole på at våre ledere vil Norge og innbyggerne best?

   Svar
 • Internet of Injected Bodies
  26 oktober 2023 4:44

  «Vaksinen er gift», og «de vil drepe oss alle, case closed!» – det synger alternative medier og opposisjonens store navn i kor. Kan det bli mer ondskapsfullt enn som så? Ja, dessverre.

  Dette handler om mer enn en giftig substans sprøytet inn i den føyelige delen av befolkningen som med største troskyldighet utførte sin «borgerplikt» med påfølgende «boosterplikter».

  Sluttfasen i et «prosjekt» som har pågått i flere tiår er nå, den som vet den vet.

  Prøv å forstå sammenhengen mellom injeksjonene og Internet of Bodies og Internet of Behaviors….

  En ondskap som overgår alt annet i menneskehetens historie. Et helt nytt nivå av diabolsk tankegang, men kanskje det storste sjokket for folk flest vil være å finne ut at det var så mange som allerede visste, og ikke minst, så mange som var delaktige.

  Svar
 • Hans K Johnsen
  26 oktober 2023 8:41
  Svar
 • Northern Light.
  26 oktober 2023 16:02

  Tidligere sveitsisk bankdirektør: Arrester WEF for folkemord, covid-vaksinene er biovåpen.

  Av Patricia Harrity.
  En fremtredende tidligere sveitsisk bankmann har bedt om arrestasjon av selskapenes eliter og ikke-valgte globalistiske byråkrater, på grunn av påstander om «folkemord». Toppbankmann Pascal Najadi har slått seg sammen med Dr. Astrid Stuckelberger, en erfaren helseekspert fra Genève, for å kreve straffeforfølgelse av de som står bak covid-vaksinene som de beskriver som «biovåpen».

  Najadi og Stuckelberger gjør sin sak kjent i en modig ny dokumentar med tittelen «Kutt hodet av slangen». I filmen dykker de ned i den mørke underverdenen til globale organisasjoner med hovedkontor i Genève. Najadi fokuserer spesielt på World Economic Forum (WEF), som hans avdøde far, Hussain Najadi, angivelig har grunnlagt sammen med styreleder Klaus Schwab. Hussain Najadi ble myrdet i 2013.

  Pascal Najadi er en pensjonert sveitsisk forretningsbankmann som har betydelig innflytelse over hele verden. Han ga råd om økonomi til land og statsoverhoder. Ett eksempel på hans innflytelse, var når Najadi var ansvarlig for den nylige avgangen til Sveits president Alain Berset. Oppsigelsen kom etter at Najadi anla et straffesøksmål i Høyesterett i Sveits mot Berset. Han anklaget Berset for å komme med falske uttalelser rundt effektiviteten til covid-vaksiner. Som et resultat av Najadis sak vil Berset nå gå av som nasjonens leder på slutten av dette året.

  I dokumentaren avslører Najadi sin avdøde fars forakt for det Genève-baserte WEF. Hussain Najadi forlot organisasjonen på begynnelsen av 1980-tallet, og etterlot Klaus Schwab ved roret.

  «Alt ondt i verden relatert til folkemord kommer dessverre fra Genève,» sa Najadi.
  «Verdens helseorganisasjon (WHO) er i Genève, GAVI, Bill Gates’s vaksineallianse er i Genève, og WEF, som min far var med å grunnlegge og forlot på begynnelsen av åttitallet. WEF som har diplomatisk immunitet. «Jeg, som en sveitsisk statsborger, erklærer nå at WEF ikke lenger er kvalifisert for diplomatisk immunitet», sa Najabi.

  Han oppfordrer sveitsiske myndigheter til å arrestere de som er ansvarlige, for å fremme å» injisere menneskeheten med et biovåpen». Najabi hevder at Big Pharma, Big Tech, Bill Gates, WEF, WHO og andre globalistiske organisasjoner er involvert i dette. Han bemerker at han og moren er ofre for «biovåpnene», og sier at de begge er døende etter å ha fått injeksjonene. «Jeg oppfordrer sveitsiske myndigheter til å arrestere disse personene umiddelbart.

  «Hvorfor? WEF, WHO, GAVI, Big Pharma, Big Tech og Bill Gates tok alle til orde for en global injeksjon av menneskeheten med et biovåpen som injiserer nanolipider i 5,7 milliarder mennesker. «Vi sveitsere er vertskap for dem. Det er fryktelig. «Vi kan ikke tolerere at noen fremmer gift og at det sprøytes inn i menneskeheten». «Men de har gjort det, og jeg er et offer for det. Jeg dør av det, og moren min også. Det er folkemord og de må dømmes, sa han.

  Et kupp.
  Dr. Astrid Stuckelberger mener at det ikke bare ikke bare gjelder de nevnte Genève-baserte organisasjonene, men også FN. Dr. Stuckelberger påpeker at den sveitsiske regjeringen ga immunitet til Gates Global Alliance for Vaccine Immunization (GAVI). Hun beskrev fremstøtet for Covid-vaksiner som et statskupp. «Vi prøver å bygge en ‘Vi Folket’-bevegelse som er internasjonal og noe helt annet,» sier Stuckelberger.

  «Det som skjer i Genève er det motsatte». «For øyeblikket er det ingen som har gitt WHO rett til å diktere til hele verden slik de har gjort. «Og Global Alliance for Vaccine Immunization (GAVI) fikk total immunitet fra den sveitsiske regjeringen». «Dette er kupp med verden som åsted, og vi har bevis på dette. For i vitenskapen er du alltid i tvil. Det er en sunn tvil, og jeg tror det er en veldig viktig holdning».

  En kollektiv oppvåkning må til.
  De samles for en kollektiv oppvåkning, og oppfordrer massene til å reise seg mot urettferdighetene av ikke-valgte globalister. «Aldri igjen. Slangens hode er i Genève, sa Najadi. «Jeg kaller det en direkte, klar og tilstedeværende fare for sveitserne. «Men jeg kan fortelle deg at slangens hode vil bli kuttet av». «Og alle de vaksinerte, de injiserte, vel vitende om at de er forgiftet. «Vi er milliarder av mennesker. «La oss reise oss og si stopp til dette. Vi vil ikke etterkomme deres ordre!».

  Fra The Expose, publisert 25 oktober 2023.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker og X-melding med video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Top Banker: ‘Arrest’ WEF for ‘Democide’ over ‘Bioweapon’ Covid Shots.

  Svar
 • VIKTIG MELDING!
  27 oktober 2023 13:26

  TIL ALLE I NORGE SOM FORTSATT KAN TENKE…

  Corona er en ikke-smittsom sensorsykdom som sprer seg over hele verden gjennom misbruk av behandlet radiofrekvens. Så langt står høyere helsemyndigheter overfor de uønskede eskalerende årsakene til koronaviruset overfor mennesker som et svært omfattende problem for vitenskapelige oppgaver. Studien tar sikte på å evaluere mishandlingen av trådløse sensornettverk som påvirker individer innenfor kroppsgrenseområdet. Trådløse sensordata ble samlet inn fra individets profil, diagnose og sensorknuteposter ved laboratorieeksperimenter. Studien viser effekten av behandlede sensornoder mellom individets kroppsorganer for å sammenligne med de eksisterende miljøene. Studien illustrerer alle individer som lider av sensorsykdom på grunn av reflektering av bølgede sensorer ved åpne øyne med høyhastighets elektromagnetiske radiosporingssystemer. Overvektige og fedmepasienter er syke av koronasykdom med kortere sensortid i mørke omgivelser enn lysforhold. Disse funnene gjenskaper den alvorlige globale helsesikkerheten som eksperten gir i aktive øyne innenfor geografiske steder. Systematisk helsebevissthet er avgjørende for behandling med medisinsk teknologisk utstyr, men slik bevissthet er dårlig anerkjent og medisinstøtte er fortsatt under pari. Studien foreslår kommende helsetjenester for en ny dynamisk alternativ tilnærming for å fremme global folkehelsesikkerhet angående sensorhelsepolitikk og bærekraftig utviklingsmål 2030. [Maskinoversatt]

  ORIGINALSPRÅK: Corona is a non-communicable sensor disease spreading worldwide through misusing of processed radio frequency. So far higher authorities of health services are facing the undesirable escalating causes of coronavirus towards human beings as a very scientific puzzle comprehensive issue. The study aims to evaluate the maltreating of wireless sensor networks that affect individuals within the body boundary area. Wireless sensor data were collected from individual’s profile, diagnosis and sensor node records at laboratory experiments. The study shows the effect of processed sensor nodes among individual’s body organs to compare with the existing environments. The study illustrates all individuals suffer from sensor disease due to reflecting of wavered sensors at open eyes sights with high speed electromagnetic-radio tracking systems. The overweight and obesity patients are sick from corona disease at less sensor time in a dark environment than that of light conditions. These findings replicate the severe global one health security that the expert provides in active eyes within geographic locations. Systematic healthcare awareness is essential for treatment with medical technological devices but such consciousness is poorly recognized and medication supports are still below par. The study suggests upcoming healthcare paths of a new dynamic alternative approach to promote global public health security concerning Sensor Health Policy and Sustainable Development Goals 2030.

  LES HELE DOKUMENTET:

  Effect of Coronavirus Worldwide through Misusing of Wireless Sensor Networks:
  http://article.sapub.org/10.5923.j.bioinformatics.20211101.01.html

  PDF: http://www.sapub.org/global/showpaperpdf.aspx?doi=10.5923/j.bioinformatics.20211101.01

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tegn på samfunnsmessig oppløsnings-tendens.

Tiltroen til mediene i USA er rekordlav.

Forrige innlegg

Retur tilbake til Ukraina.

Drar Oleh og andre som ham tilbake? – Trolig ikke

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.