POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Det er slett ikke slik de påstod.

Nå må den ene covid-påstanden etter den andre forandres og omskrives.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Jeg kan godt huske da de store legemiddel-selskapene fra det russiske Sputnik til de vestlige med Pfizer i spissen og proklamerte for 3 år siden at vaksinene var opp til 95% effektive, hva nå det betyr. Vi hører ikke mye om dette nå. Den høye sigar-føringen er erstattet med taushet og mumling.

Myndighetene er også usedvanlig lavmælte. Det var ikke slik de påstod at vaksineringen var et effektivt tiltak, kanskje tvert imot. Og nå starter datafiksingen slik at folk ikke skal få innsyn i det som skjer. De mest vaksinerte er de meste utsatte gruppene mens de uvaksinerte kommer best ut av de nye smittebølgene.

Influensavirus muterer hele tiden og det beste er sannsynligvis å bygge opp et robust immunforsvar bl.a. ved hjelp av D-vitaminer. Det finnes også gode medisiner mot Covid-infeksjonen, men informasjon om disse er ikke formidlet til befolkningen.

Legemiddelindustrien er interessert i syke mennesker, ikke i friske. Det er grunn å spørre i hvor stor grad deres interesser påvirker helsemyndighetenes valg og strategier. God folkehelse må være målet for våre helsemyndigheter – ikke å pushe en vaksine som åpenbart ikke holder det som ble lovet.

Knut Lindtner
Redaktør

Offisielle britiske data bekrefter at Covid Vaksinering øker risikoen for død uansett årsak.

Av  Sara Middleton

I flere måneder har pandemikritikere påpekt hykleriet til myndighetspersoner som nekter tidlig (medikamentell, overs.) behandling for COVID-19 og fremmer den katastrofale helsetiltaket ved nedstengning av samfunnet. Helsemyndighetene tvang folk (ved å bruke millioner av dollar i propagandareklamer og kjendisanbefalinger) til å ta en ny genrelatert terapi. De lovet at det ville forhindre overføring av en virusinfeksjon. I etterkant har de oversett at det viser seg at injeksjonene (vaksinene) var helt ineffektive og ikke hindre smitteoverføring.

Den psykologisk manipulerte allmennheten skal nå selvfølgelig tro at disse skuddene «aldri» handlet om å stoppe overføring, men bare om å redusere risikoen for alvorlig sykdom og død. Offisielle data fra Storbritannia viser imidlertid at selv den påstanden er fullstendig ubegrunnet.

Vaksinerte individer i Storbritannia vil med større sanselighet dø av alle årsaker enn unvaksinerte, avslører analyse av offisielle data.

person holding white plastic bottle

De siste tallene som ble utgitt i mai av UK’s Office for National Statistics (ONS) antyder at personer som mottok covid-skudd har større sannsynlighet for å dø uansett årsak enn ikke-vaksinerte individer. Utrolig nok ser denne trenden ut til å holde for alle aldersgrupper. 

Jo mer du Vaxer, desto svakere blir immunforsvaret ditt

Her er noen av de mest alarmerende dataene som deles av ONS:

 • Omtrent 70 000 individer har dødd innen 28 dager etter et COVID-skudd i England, og rundt 179 000 personer har dødd innen 60 dager etter sprøyte
 • Å få en COVID-vax øker risikoen for død blant barn i alderen 10-14 med alt fra 8100 % til 30 200 % (disse tallene ble beregnet av Daily Expose basert på offisielle ONS-data) (Det dreier seg om svært små tall, red.)
 • Den dramatiske økningen i dødsrater av alle årsaker viser seg tilsynelatende innen fem måneder

For å være tydelig, var disse alarmerende trendene ikke alltid tilfelle. I løpet av de to første månedene etter at covid-skudd begynte å rulle ut i England fra og med 8. desember 2020, var det de ubehandlede individene som så ut til å dø av andre årsaker enn covid-19.

I april begynte imidlertid ratene å normalisere seg, og fra mai 2021 skjedde et stort vending, med aldersstandardiserte dødelighetsrater som viste at det var større sannsynlighet for å dø enn de som ikke ble våknet av andre årsaker enn COVID-19.

Interessant nok antyder Daily Expose at de aldersjusterte dødelighetsratene ser ut til å korrelere med rekkefølgen folk mottok COVID-19-injeksjonene i, ettersom England rullet ut sitt COVID-skuddprogram etter alder, med de eldste innbyggerne ble tilbudt skuddene først.

Måned etter måned tyder ONS-dataene på at yngre og yngre aldersgrupper (fra 90+ ned til 50-59) begynte å oppleve økninger i dødelighet. The Daily Expose sier om analysen deres at disse dataene meget vel kan indikere at «COVID-19-injeksjonene tar omtrent 5 måneder å fullstendig desimere immunsystemet til et punkt hvor en persons sjanser for å dø uansett årsak øker betydelig.»

Hvis det er dette offisielle data viser, må man lure på hva som ikke  diskuteres

Vi vil ikke minne leserne om at antallet skader, sykdommer og dødsfall etter injeksjon mest sannsynlig er underrapportert, selv på dette stadiet av pandemien. Leger er raske til å avvise bekymrede pasienter og omsorgspersoner, og hevder det slitne ordtaket om at «korrelasjon er ikke lik årsakssammenheng.»

Ja, korrelasjon er ikke lik årsakssammenheng. Men de økende trendene i data som peker på en sammenheng mellom disse mRNA-skuddene og negative helseutfall er nesten i ferd med å bli for stor til å kunne ignoreres.

Bearbeidet og litt forkortet av redaksjonen

https://www.globalresearch.ca/official-uk-data-confirms-covid-vax-increases-risk-death-any-cause/5786510

Forsidebilde: 愚木混株 cdd20

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • «Myndighetene er også usedvanlig lavmælte. Det var ikke slik de påstod at vaksineringen var et effektivt tiltak, kanskje tvert imot. Og nå starter datafiksingen slik at folk ikke skal få innsyn i det som skjer. »

  Nå i ettertid kan vi lett glemme det massivie, unisone, pressset og frykt-hausingen fra norske myndigheter og media, som red landet fra mars 2020 og i to år. Med tvang, bøter og politi. En 2-årig krigstilstand, der ‘okkupasjonsmakten’ var i vår midte. Og våpenet var latterliggjøring, demonisering og utestenging av de som våget å være med i ‘ motstandsbevegelsen’.

  Hvis det ikke tas en ærlig gjennomgang av dette overgrepet/brudd på Grunnloven, vil vi antagelig bli utsatt for dette på ny. Og likeså bør vi ta et kultur-oppgjør i Norge: Å være så ‘lydig’ overfor makta/maktapparatet er farlig og destruktivt for en nasjon.
  Samtidig bør vi ta et oppgjør med et, langtfra fritt, media som vi som samfunn ikke lengre bør støttes økonomisk over skatteseddelen, siden det ikke gjør arbeidet vi bør forvente og trenger det til.

  Svar
  • Frikar: Samtidig bør vi ta et oppgjør med et, langtfra fritt, media som vi som samfunn ikke lengre bør støttes økonomisk over skatteseddelen, siden det ikke gjør arbeidet vi bør forvente og trenger det til.

   Med ei ubetinga grunninntekt så kan alle som brenner for sine prosjekter få økonomisk & moralsk frihet, om det er som journalister, politisk aktive, kunstnere, gründere, studenter…

   –Men bløtkake-Lindtner har publisert ørten artikler som demoniserer «borgerlønn», og viser bl.a. med det hvordan Derimot.no er et dysfunksjonelt åndshierarki.

   Lykkelig overser han også at det er sosialdemokratiet som KJØPER RNA-vaksiner og PCR-tester, og at denne SUBSIDIERINGA er helt innafor under et sosialistisk styre hvor staten har ansvar for folkehelsa.

   Svar
   • «…og at denne SUBSIDIERINGA er helt innafor under et sosialistisk styre hvor staten har ansvar for folkehelsa..»

    Ja, ( grunn-)helse-hjelp er vel noe som godt kan betales over skatteseddelen. Som også f.eks. veier som vi ser på som et fellesgode. Bom-betaling er en fordyrende(mer arbeidskraftkrevende/sløsende) måte å finansiere dette på.
    Ellers burde ikke f.eks. kunst/film/teater, religion eller parti-politikk-utøvelse , sladderjournalistikk eller andre heklekurs betales over skatteseddelen. Det burde betales av de som vil benytte. Et mål bør være at fordelingsbyråkratiet bør være så lite som mulig. Det er produsenter samfunnet trenger. Og med kortere arbeidstid, grunnet flere i produserende arbeid, vil mer av dette kunne få tid nok i egen fri tid.
    Vi bør selvfølgelig ikke juble når en aktivitet ‘gir oss flere arbeidsplasser ‘. Det er produktet av arbeidet vi trenger; helst med så få arbeidsplasser/produksjonstimer som mulig.

  • Rettelse:
   MOT de som våget å være med i ‘ motstandsbevegelsen’.

   Svar
 • Covid-19 vaccines lead to abnormal menstruation in almost half of recipients, a new study has revealed……. Det er den mest normale alvorlige bivirkningen ifølge rapport over bivirkninger fra statens legemiddelværk også…. sikkert forbigående dette også…. hvem sa synkende fødselstall….?

  Svar
 • En Betraktning !

  Håper vi alle har forstått nå at Covid-vaksiner og dette piggproteinet som genereres av disse er et patogent protein i seg selv. Det er et giftstoff som både kan og vil skade kroppen vår hvis det kommer i sirkulasjon, det er det vel ingen tvil lenger om at det virkelig gjør! – Det vil i det store og det hele forårsake mer død og skade enn viruset i seg selv for mange mennesker !

  Hvilke maktorganisasjoner & mennesker i samfunnet støttet og fremdeles støtter disse Corona «vaksinene», nedstenging av samfunnsfunns kritiske institusjoner etc. og spydde(er) ut skremsels propaganda uten å tenke på konsekvensene?

  Det både var og fremdeles er mange av dem og vi bør være såpass ærlige og edruelige at vi innser at kreftene bak alt dette kan tilskrives mennesker fra alle samfunnslag og med alle slags politiske sympatier. Dette er mennesker som nærmest i militær stil har sensurert forskere, erfarne vitenskapsmenn og kvinner som advarte om at det var noe som ikke stemte, hverken angående viruset eller disse dødelige vaksinene!

  Det å påstå noe annet er kun svada – Vi er alle mer eller mindre skyldige i å ikke tenke helt klart under denne plandemien (Frykten tok nok overhånd hos de fleste).
  Når denne krisa er over, bør vi sette oss ned å tenke over hvordan dette kunne vært unngått. Det vil forhåpentligvis bli nok tid til å kunne fordele skyld og ros i ettertid når kortene blir lagt på bordet !
  Først da kan vi bestemme oss for hvem som skal tildeles bløtkake ;) – Det å kalle Derimot.no et dysfunksjonelt åndshierarki er etter min mening ganske så dysfunksjonelt i seg selv !

  Hvis vi nå skal blande inn politikk i denne Corona debatten noe jeg helst vil unngå, men ok, da får vi i det minste holde oss til realitetene og prøve å fatte hvordan Covid har innledet neste generasjon menneskelig og digital kontroll !
  COVID har vært et røykteppe for de rike og mektige i denne verden for å presse livskraften ut av oss «vanlige» mennesker noe som neppe kan tilskrives sosialisme, selv om denne form for kontroll av mennesker har nok av sine svakheter !

  God sommer

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukrainakrigen:

Russland: Europas energikrise et resultat av egen politikk

Forrige innlegg

Ikke si hva du mener i Canada:

Da mister du lønnen og jobben.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.