POSTED IN Krig-fred, Russland, USA

Det er nå en krig mellom Russland og USA/Nato i Ukraina.

Kom dere ut av Russland sier ambassaden til USA-borgere!

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette er urovekkende meldinger som fortelle om en opptrapping fra USAs side når det gjelder krigen i Ukraina. I stedet for fredsforhandlinger som skulle og kunne vært avsluttet i april, fortsette krigføringen. USA og Storbritannia ville ha krigen.

Det eneste som er igjen av ukrainske bidrag er soldater som er utskrevet til krigføringen. USA og andre Nato- land bidrar med alt annet. Penger, våpen og opplæring, militære ledere, etterretningstjenester, spesialsoldater og logistikk.

Det gjør dette i praksis til en krig mellom Nato og Russland i Ukraina. Og dette plasserer Norge i en meget utsatt posisjon som Nato-grense i nord. Men våre politikere durer på som ingenting betyr noe lenger. På Jonas Gahr Støre sin nylige pressekonferanse var det to USA-soldater til stede. (ifølge Dagbladet) Det forteller også sitt om hvem som nå sitter med taktstokken her til lands.

Det er sikkert mange som synes det er betryggende, men det er det motsatte. Norge vil være det første landet som blir ødelagt i en storkrig mellom Nato og Russland, tror vi. Vi er tjent med avspenning i nord med vår store nabo i øst – ikke som en fremskutt bonde på det internasjonale sjakkbrettet.

Knut Lindtner
redaktør

USAs regjering ber alle amerikanere forlate Russland øyeblikkelig.

Fra Voltaire Network

Den amerikanske ambassaden i Moskva har sendt ut en melding til alle amerikanske borgere i Russland og best dem forlate landet øyeblikkelig.

Ambassaden antyder at Russland kan begynne å mobilisere personer med dobbelt statsborgerskap.

Ambassaden forteller at flyavganger allerede er bestilt. Amerikanske borgere blir bedt å å flykte med bil uten nærmere oppstyr, og rår dem til å sørge for utreisetillatelse ved grensen.

Generelt vil slike meldinger antyde militær innblanding.

USAs secret service har nettopp ødelagt den russisk-tyske gassrørledningen Nord Stream og Nord Stream 2 i Østersjøen.

Dette kan ses på som en krigserklæring.

I tillegg har flere av våre korrespondenter rapportert om større bevegelser fra NATO-troppene i Polen og Estland.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article218138.html

Forsidebilde: Derek Thomson

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Nordmenn burde protestere mot landets ledere og faren for atomkrig og energikrise som de gjør i Praha. Støre tenkte kanskje USA-uniformer gir inntrykk av styrke, mens en heller kan få assosiasjoner til at han sitter der som gissel på sitt eget kontor.

  Svar
  • Russiske menn tvangsvaksineres rett før de sendes ut i krigen. Putin snakker om det satanistiske vesten. Spill for manesjen. Ved å fortsette å avlive russere med giftsprøyter viser Putin hvor han står, fortsatt med på NWO, på et eller annet vis, bare en langt bedre skuespiller enn Zelensky.

   Svar
  • Hadde norske velgfere brydd seg om å forstå hva som planlegges og allerede iverksettes så hadde vi hatt massive underskriftsaksjoner, protester og direkte henvendelser til våre stortingsrepresentanter. Ikke ett menneske ville ha gått til valgurner og landets politiske liv ville ha blitt lagt dødt. Støtten til Ukraina som fortsatt vil ha tilbake Krim med sin nær 100% russiske befolkning ville ha sunket til under null. For nå driver både russiske og amerikanske militære på med å forberede atomkrig og som US general Petreaus snakker de åpent om det. Russland sender ut ubåter lik Belgorod, med kapasitet til å skape atomsprengninger som vil utløse storbyødeleggende tsunamier. Men Vestens befolkninger er døve, blinde og vil ikke vite, ikke engang om potensialet for sin egen bortgang, mens de få som forstår de-platformes slik at ingen skal forstå at det faktisk går an å tenke. Vår sivilisasjon er omgjort til en selvmordskult.

   Svar
  • Torfinn Slettebø
   4 oktober 2022 9:44

   «Gissel» er rette ordet. USA har full kontroll i Noreg no. Denne snikokkupasjonen har «ekspertane» i FFI og ein del oberstløytnantar ikkje fått med seg. Naturleg nok, når blikket einsidig og av gamal vane er vendt mot Russland.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Med US-soldater på vår statsministers pressekonferanse melder spørsmålet seg.

Hvem er det som styrer i Norge?

Forrige innlegg

Tydeligere kan det nesten ikke sies. Vi er blitt en USA-delstat.

USA-soldater på Støres pressekonferanse skal understreke alvoret.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.