POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Det er ikke uten grunn av vaksine-entusiasmen er borte.

Nå kommer tallene for vaksineskader og dødsfall.

32 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette er bare toppen av isberget

I en lengre artikkel i The Expose legges det frem statistikk som viser overdødelighet i etterkant av Covid-vaksineringen i 2021. En del av tallene/grafene har vi tidligere publisert her på derimot.no, men noen av dem kan det være hensiktsmessig å vise. De illustrerer en situasjon våre myndigheter har brakt oss i og som ingen våger gripe tak i.

Hvorfor? Fordi store deler av vårt helsevesen, ikke minst ledere og forvaltere av sykehus, andre helseinstitusjoner, helsemyndigheter, kontrollorganer, helsepolitikere osv. – alle har fremvist sviktende dømmekraft ved å presse store deler av befolkningen til å ta «sprøyter», kalt vaksiner, som ikke har vært skikkelig testet for langsiktige konsekvenser.

Disse viser seg først fra nå av. Fremover vil vi kunne se hva de har ført til. Ikke nok med det.

Myndighetene vil fortsatt at deler av befolkningen skal vaksinere seg med de samme vaksinene som vi nå vet ikke begrenser smittespredning og heller ikke beskytter mot sykdom. Når myndighetene i USA i det stille nå har nedgradert Covid-19 til en sykdom tilsvarende sesonginfluensa, da begynner det vi har vært igjennom å bli grotesk.

Redaksjonen, Derimot.no

Her er noen av grafene fra The Expose:

Først ambulanse-utrykninger i et engelsk distrikt som følge av folk med hjerteproblemer

Utrykninger som følge hjerteproblemer for folk under 30 år. (I England)

Tilfeller av hjertebetennelse rapportert av VAERS (USA):

Overdødelighet registreres også i Europa. Det ser ikke bra ut for Norge:

De uvaksinerte kommer best ut hele tiden når det gjelder dødelighet:

Antallet døde som følge av vaksinering (se diagrammet under) hvor en sammenligner Covid-19-vaksinering med alle andre vaksiner. Leg merke til at søylen for Covid-19 vaksinering er hentet fra en 9-måneders periode, men søylen for de andre vaksinene er hentet fra 22 år og 8 mnd.

Antallet døde av covid-19 vaksiner sammenlignet med tallet på døde av alle andre vaksiner over den samme 19-månedersperioden: januar 2021 til juli 2022:

En trenger ikke vær matematikk-geni for å forstå at her er det noe som er fryktelig galt.

Her er en statistikk som viser antallet idrettsfolk som kollapser i periode januar 2021 til april 2022:

Det fremgår ikke av denne grafen hvor den er hentet fra så den skal en være forsiktig med. (redaksjonen)

Dette er urovekkende tall som myndighetene umiddelbart skulle gripe fatt i. I stedet er det taushet hos alle som har vært involvert i denne virksomheten. Vaktbikkjen «De store mediene» har vist seg å være noe helt annet: En pådriver til en propagandakampanje verden ikke har sett maken til. De må sies å være virkelig medskyldig i det vi nå begynner å få tall på.

Vi kan derfor ikke regne med at de vil stille noen kritiske spørsmål fordi slike vil ramme dem sjøl med full kraft.

Hele original-artikkelen kan leses her. I dette sammendraget har vi utelatt en rekke kommentarer og grafer og føyet til våre egne.

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

32 kommentarer. Leave new

 • Frank Larsen
  18 august 2022 8:58

  Veldig bra at dere følger opp denne vaksineskandalen Derimot!

  Svar
  • Alle motkrefter trengs i denne forbrytelsen. Derimot er en av de som leverer sterkt i disse sakene. Og med flere flinke folk i kommentarfeltene.
   VELDIG BRA!!

   Svar
 • ««De store mediene» har vist seg å være noe helt annet: En pådriver til en propagandakampanje verden ikke har sett maken til. De må sies å være virkelig medskyldig i det vi nå begynner å få tall på.
  Vi kan derfor ikke regne med at de vil stille noen kritiske spørsmål fordi slike vil ramme dem sjøl med full kraft.»

  Alt vil nok puttes i den bekvemmelige sekken: ‘ Langtids-Covid’ . Da får man sykemelding og klapp på skulderen. 😉
  Så går alle overgripere fri.
  De som tør å mene at det er vaksinenes skyld vil møte motbør og bli dyttet tilside.

  Svar
  • Møter og hører stadig om folk som aldri har vært som mye syke som etter at de har fått dette svineriet injisert i kroppen, og flere har blitt alvorlig syke. Men de fleste ser fortsatt ikke at det er vaksinene som skader dem.
   Utmattelse, psykiske utslag, svekket immunforsvar, varige pustebesvær, migrene…. Dette er bare en liten dråpe i det store havet av, ….ønskede (bi)effekter??

   Og du har nok rett Synneva, i at immunforsvaret svekkes, (og er ment for å gjøre det), for hvert stikk som settes.
   Men de fant jo opp «lang Covid» allerede en gang i 2020/21. Og det for å henge det på noe annet enn vaksinene, og dermed ha «ryggen fri» for ansvar, som Frikar har forstått.

   Og på toppen av det kommer faen meg Bent Høie, AV ALLE, nå med bok i høst. Og det er vel for mest sannsynlig for å prøve å selge seg inn som menneskelig. Av alle!!

   Svar
 • Disse Covid «vaksinene» vil undertrykke immunforsvaret ditt og dermed svekke det !!

  Grunnen til dette skyldes undertrykkelse av alfa-interferon-responsen. (Dette vet «vi») Desto flere «Vaksine» skudd så vil dette kun bli verre og verre ! –
  Grunnen til denne undertrykkelsen er at interferon kun reagerer på viralt RNA, men viralt RNA er ikke til stede når du får disse falske injeksjonene ! – Grunnen til dette er at mRNA er modifisert til å se ut som et menneskelig RNA-molekyl – og dette vil medføre at interferonbanen ikke utløses på riktig måte
  ! (sannsynligvis ikke i det hele tatt ).

  Videre vil det store antallet genererte piggproteiner forårsake en aktiv undertrykkelse av interferon. Så du vil selvfølgelig bli syk da !- av både Covid og andre infeksjoner hvis du er uheldig.
  Hvem i all verden trodde noe annet? («Enkel Biologi»)

  (Interferon forsterker antigenpresentasjonen til spesifikke T-celler. og div, drepeceller)

  Hvis du er usikker på dette kan du spørre FHI 😉

  God Kveld

  Svar
 • GI OSS VAKSINEN NÅ! nrk.no
  Nå kjøres apekoppvaksinen ut, med god hjelp av bevisstløse som skriker:
  «Gi oss vaksinen nå!», ytringsinnlegg i nrk.no fra en «homoforkjemper» ved navn Georg Luschgy, i full lærmundur, da presentert som en skapning som skal være representativ for homser, MSM, han kjemper for retten til å pule rundt, og ikke liker noe snakk om å praktisere sikrere.
  Da går de rett i baret, de sex-avhengige soperne som vil ha flere stikk, unnskyld uttrykket, (jeg er selv gammal homo), men lærklonene utgjør en liten del, sånn som åpenbart psykiatriske kjønns-skiftere skader saken for transer som vil leve i fred og høre til et samfunn hvor deres egenart tåler dagens lys.
  Så langt ser jeg at de apekoppvaksinene som «rulles ut» — (Å, som jeg hater vokabularet) — også gir myokarditis, og mere til, så hvis de dør av toskeskap og kåtskap for enhver pris, synd dere er så dust, karer, men dere blir brukt i en sammensvergelse for å drepe og skape mer splid mens ermer brettes opp igjen.

  Svar
  • God artikkel e – Nei problemet er ikke vanlige mennesker eller vanlige homofile men disse Apene og de finnes i begge «leire»

   Svar
   • Svaret ble litt galt utformet e – Det skullle være vanlige heterofile og homofile (Kunne tolkes litt feil) 😉

    God Natt !

 • Helsevesen og helsetoppar har ikkje berre vist manglande dømmekraft, dei har vist grov medisinsk uforstand ved å setje i verk masseinjeksjon med eksperimentell mRNA-teknologi på folk i alle aldrar og helsetilstandar. Vanlegvis vil demonstrasjon av grov medisinsk uforstand (iallfall før 2020) føre til tap av både jobb og autorisasjon. Som uvaksinert helsefagarbeidar er eg vitne til sjukefråvær eg aldri har sett maken til, og bemanningssituasjonen på sjukeheimen eg jobbar på må framstå som eit mareritt av ei anna verd for leiinga. Og kor er leiinga? Den eigentlege leiaren stakk av eit år for å jobbe for eit statleg firma. Konstituert leiar sa opp stillinga si og fekk seg jobb i ein annan kommune, ei administrativ stilling som har ingenting med hennar opphavlege jobb å gjere. Nestleiar, kor er ho? Ho har byrja å ta nattevakter. Ingen skjøner kvifor. Eg har ein mistanke om at ho – som har vore med på å injisere korona-sprøytene på bebuarane – ønskjer å distansere seg frå rollene som nestleiar og sjukepleiar (min teori). Kanhende ho forsvinn òg. Den eigentlege leiaren kjem tilbake, men administrasjonen søkjer desperat etter ein ny nestleiar.

  Det er som å sjå katastrofen utspele seg i sakte kino. Ting går sakte mot undergang. Og bebuarane si mentale og fysiske helse går nedover raskt. Det har vore uvanleg mange dødsfall denne sommaren. Svært mykje akutt forvirring blant tidlegare klare og orienterte bebuarar. Denne forvirringa byrjar eg diverre òg å sjå i personalgruppa.

  Svar
  • Jævlig lesning det her og det er bare mildt sagt!! Uansett veldig viktig informasjon om forholdene på innsiden i helsevesenet, som vi ikke hadde fått ellers, hadde det ikke vært for deg Saksyndig!

   Svar
  • Siste 1,5 år så har alle legene hvert nermest umulig å få tak i grunent de er konstant syke… De som ikke har tatt vaksinene er ikke syke.

   Svar
 • Spørsmålet vi alle nå bør stille oss !

  Hvorfor fortsetter «vaksineringen» av befolkningen når alle skadevirkningene og potensielle farer for død er overhengende?
  Hvorfor fortsetter majoriteten av det Norske Folk fortsatt det å akseptere å bli inokulert med denne falske vaksinen ?

  Tall fra FHI viser at av hele Norges befolkning har 54 % fått oppfriskningsdose (3.dose). Andelen er 91 % for aldersgruppen 65 år og eldre, og 67 % for aldersgruppen 18 år og eldre.
  I aldersgruppen 75 år og eldre er 31 % «vaksinert» med 4.dose.
  Man kan grøsse av langt mindre !

  Vet disse «stakkars» menneskene egentlig hva de blir «vaksinert» mot ? – Nei, – det gjør de selvfølgelig ikke !
  Det originale viruset eksisterer faktisk ikke lenger – så da så 😉 !
  Dessuten; Fullvaksinerte voksne tester positivt for COVID-19 med samme hastighet som uvaksinerte ! Dette uavhengig av hvor mange booster-sprøyter de har fått og vi vet nå at dødsfall etter denne vaksinen er fordelt over tid og inntrer ikke umiddelbart, – så vi har litt i vente også her til Norge

  Covid-vaksiner dreper for tiden anslagsvis 10 000 mennesker hver dag over hele verden, – Disse tallene kommer fra strenge analyser av dødelighetsdata! – De virkelige tallene skal jeg unngå å neve for de kan rane nattesøvnen fra enhver !

  Jeg fikk også tilbud om denne Covid vaksinen tidlig i 2021
  Jeg spurte da «min» lege (Jeg oppsøker også lege av og til 😉 ) Hva skal denne hjelpe mot ?
  Covid selvfølgelig svarte han (mens han himlet med øynene). Jeg spurte da om han kunne garantere at jeg ikke ville bli infisert og at jeg derimot kunne bli syk av denne vaksinen? _Det kan jeg dessverre ikke garantere deg kjære svarte han – Men hvorfor vil du gi meg den da kjære spurte jeg ? – Fordi..fordi ..fordi mumlet han da jeg gikk ut døren – Jeg måtte betale.

  God Helg 🙂

  Svar
  • «Det originale viruset eksisterer faktisk ikke lenger – så da så ! »

   Nei, – så ser vi at de , i disse dager, finner (opp) en ny variant.

   Svar
 • Steve Kirsch estimerte at vaksinen har drept mellom 5 og 12 millioner mennesker.

  https://expose-news.com/2022/08/16/covid-injections-have-killed-12-million-people-worldwide/

  Svar
 • Hans K Johnsen
  20 august 2022 14:15

  Kurvene med «Recorded Athlete collapses» er hentet fra to lenker som er oppgitt lenger opp i teksten i originalartikkelen: GoodSciencing.com
  a scientific study

  Forøvrig registrerer jeg selv en voldsom økning i egen reaksjon på insektbitt – noe jeg var sluttet å reagere på etter mange år med myggstikk, knottstikk, klegg osv. Jeg kjenner flere som opplever det samme. Store opphovnede stikkområder og masse kløe. (etter to vaksiner).

  Svar
 • For alle oss som ser galskapen spinne ut foran øynene våre er dette så selvfølgelig galskap, drap, menneskeslakt og den styggeste mest groteske måten å tjene seg enda mer penger på som vi har sett i vår levetid. Og sannsynligvis (jeg kommer ikke på annet enn 2 verdenskrig som bortimot kan måle seg) den værste som har vært. Husk at vi har langtfra sett slutten på denne menneskerensingen.
  Alt som skjer nå er del av denne galskapen. Amerika-nato’s (ja, nato er bare USA’s ytre forsvar) krig mot Russland hvor de ofrer uskyldige Ukrainere (og de langt ifra uskyldige, nazistene osv) Klimakampen, det grønne skiftet som er en galskap uten like. Inflasjonen og matmangelen. Og selvfølgelig den enorme løgnen med covid-19, pcr-tester og «vaksiner».
  Men. Mitt oppe i all denne menneskeslakten og galskapen så viser det seg nå at alle de som står bak det hele ikke klarer å være ærlige og samarbeide helt til siste slutt. Dette er sinnsyke pengegale og maktgale mennesker (eller jordens værste avskum) som selvfølgelig kun tenker på seg selv og hvor mye de kan karre til seg. Og det skjer nå. De mister kontrollen på det hele fordi de ikke kan samarbeide inn over mållinja de har satt seg. Nå begynner de å gå bak ryggen på hverandre samtidig som 99,9999% av verden begynner sakte å se hva som skjer og har inget ønske om å leke Gud.

  Svar
 • En siste studie av dette med vaksinert kontra ikke vaksinert for Covid viser at de vaksinerte er 5 ganger mer smittsomme enn de uvaksinerte 10 dager etter covid infeksjon !

  Dette betyr selvfølgelig at korthuset til FHI og Big Pharma rakner fullstendig!
  Resultatet av Studien viser også at mennesker som har fått denne 3 boosterdosen har 5 ganger større sannsynlighet for å forbli smittsomme ved 10-dagers post-infeksjon enn uvaksinerte individer !

  Bekrefter det som alltid har vært hevdet – «vaksinen» hjelper så absolutt ikke for noe som helst, den vil kun gjøre det hele meget verre, – Den vil i stedet ødelegge immunforsvaret og dermed kunne ødelegge livet ditt både nå og for fremtiden !

  God Kveld

  Svar
  • Snakker dessverre ikke her kun om smittsomhet, men om det uomtvistelige faktum at den endrede kjemiske balansen i blodbanene til de vaksinerte både kan og vil endres over tid og fremprovosere noe som ligner på blodpropp, men allikevel faktisk ikke kan defineres som blodpropp, men kjemiske koagelstrukturer. Dette er elastiske, robuste biostrukturer som ligner mer på gummi ut ifra styrken og strukturen på disse.

   Disse vil vokse seg større og større over tid da det ser ut til at disse proppene faktisk ikke er «sammensatt» av blod men noe helt annet og mangler nesten helt nøkkelelementene som skal være til stede i blod, som jern, magnesium og kalium !

   Dødsfall kommer til å fortsette å øke i årene som kommer, ettersom disse biostrukturene vil fortsette å vokse i folks årer og en vakker dag løsner de – Da vet vi hva som vil skje !

   Det vil ta mange måneder eller år for disse omtalte strukturene å vokse til tilstrekkelig størrelse,
   da disse høster både tinn, aluminium og natrium fra blodet og innlemmer dette i disse strukturene.
   Dette vil være individuelt, men til slutt kan det forventes at disse vil fullstendig blokkere både blodårer og arterier.

   (Jeg har problemer med å fatte at dette ikke var planlagt)

   God Helg

   Svar
   • Se denne setningen:
     «…at disse vil fullstendig blokkere både blodårer og arterier.»

    Du mener vel:
     …at disse vil fullstendig blokkere både vener og arterier.

    Har jeg misforstått noe? Forøvrig er innlegget ditt fantastisk klart og høyst trolig korrekt.

 • Ron Unz mener at covid-pandemien egentlig er et amerikansk biologisk angrep på Kina og Iran.

  https://www.unz.com/runz/challenging-americas-lords-of-illusion-with-a-million-contrary-rumble-views/

  Svar
 • Hei
  Ser at det skrives følgende om The Exposé

  The Expose, tidligere kjent som The Daily Expose, er et nettsted opprettet i november 2020 av den britiske industriarbeideren og antivaksineaktivisten Jonathan Allen-Walker.[1]

  Nettstedet har siden etableringen vært en plattform for spredning av konspirasjonsteorier om Covid-19 og vaksiner.[2][3] Også i Norge har vaksinemotstandere brukt nettstedet som referanse i forsøk på å spre feilinformasjon om vaksiner.

  Svar
  • Otto Støver
   23 august 2022 9:17

   Ja man skal alltid være kritisk med hvem man stoler på. Men her går JN i den klassiske «ad hominem» fella. På fotballspråket heter det «Å ta mannen og ikke ballen». Jeg leser en rekke av de frie mediene for å holde meg oppdatert, for i MSM er det bare politiker-godkjent PK propaganda (stort sett). Det betyr ikke at jeg er enig med alle i alt. Noen godtar alt fra en side, og kaller alt fra andre siden som konspirasjoner. Det kan gjelde forholdet til USA, Trump, vaksiner, klima, Kina, Russland, osv.

   Spørsmålet er om de tallene som Expose viser er feil, ikke hvem som sier det. Og når jeg leser samme dokumentasjon fra lederen av Britsh Medical Journal (neppe en konspiratorisk vaksinemotstander), fra Steigan.no, fra Swebbtv, fra Hemali og flere. Når jeg også sjekker offisielle statistikker til bl.a. India som har benyttet medisinen Ivermectin mot covid, så ser jeg at det virkelig ER store spørsmål til «vaksinen» og måten myndighetene har håndtert den på. Alltid har man hausset opp antall døde og påstått at sprøyta var sikker og effektiv. Det er det all grunn til å betvile. USA passerte en million covid døde i slutten av mai. Offisiell statistikk fra India viser at to delstater med 10% flere innbyggere er nå tett innpå 36000. De har nesten ikke vaksinert noen, har aldri vært nedstengt, holdt avstand, brukt munnbind osv. Likevel har de bare 3,5% av det antall døde som USA. Og hvis vi forutsetter at covid-tiltakene har redusert antall døde i USA med det halve, så er forskjellen 1,8%. Det KAN ikke være tilfeldig!

   Svar
   • Godt innlegg Otto !

    Vedrørende Vaskulære skader og organskader indusert av mRNA-vaksiner er det nå ugjendrivelige bevis på – og årsakssammenhengen er faktisk klarlagt via patologiske undersøkelser og ikke synsing !

    La oss slutte å gå rundt grøten og henge oss opp i hvem som mener hva om disse falske Covid vaksinene, – Injeksjonene er enten skadelige eller dødelige for mange av oss, – eller vil bli det, – enten vi ønsker å innse det eller ikke, – det er det faktisk ingen tvil om lenger. Dessverre tror jeg enkelte av oss ikke vil Fatte dette enten av Frykt eller Dumhet men slik er det !

    Nei … jeg er faktisk ikke vaksinemostander selv om de fleste vaksiner introdusert på markedet i årevis kan ledes tilbake til sykdommer med ganske så negativt utfall for mange individer, men disse inokulasjonene overgår alle tidligere vaksiner i skadeomfang, men så er da heller ikke dette vaksiner i biologisk forstand !

    Jeg vet det kan være vanskelig å forstå for over 4 mill. av oss at ansvarlige «helsemyndigheter» har ført oss ut i et uføre det vil være svært vanskelig (Umulig) å snakke seg ut av !

    Disse «vaksinene» kan faktisk knapt betraktes som eksperimentelle lenger (ille nok), da de har fremprovosert en katastrofe som mange biologer, leger og forskere advarte om fra begynnelsen av denne plandmien – Dette også før såkalte populærvitenskapelige aviser og media oversvømte nettet !

    Ha en God dag

   • Det må være helt klart at ingen «heksedoktor» eller biolog for den saks skyld er i stand til å gi deg noen som helst garanti angående hvilke kjemiske reaksjoner som kan eller vil oppstå i kroppen din når du injiseres med mRNA vaksiner, til det finnes det utilstrekkelig kunnskap om både virkemåten til disse & det enkelte individ ! –

    Men som vi alle vel har forstått nå –
    All ondskap & Galskap som skjer i verden er kun basert på misforståelser, og kritisk tenkning bør derfor være forbudt – for da er du definitivt en konspirasjonsteoretiker og det er slettes ikke bra for helsa di 😉

    Noen ord fra Dr. Lee Merrit
    Tiden er som en elv – Du kan ikke røre det samme vannet to ganger – Fordi strømmen som har passert vil aldri passere igjen – Nyt hvert øyeblikk av livet!
    Blodet ditt er ikke ditt eget – Det er en gave til generasjoner som ennå ikke er født, og hvis du mener at en Pfizer-sjef har rett til å endre skapelsen, – bør du tenke nøye gjennom det! 😉

   • Veldig bra det her Synneva!

 • LO-leiar Gabrielsen døde brått i mars 2021, 4 månader etter Norges første covid -‘Vaksine’. Var han vaksinert like før?

  Svar
  • Dersom kongen døde av vaksinen, ville folket halde kjeft om det? No døde ‘arbeidarkongen’ truleg av vaksinen og då held beviseleg arbeidarane kjeft. Stakkars folk.

   Svar
 • Jeg har også lurt på dette; om Gabrielsen døde av vaksinen. Men jeg mistenker imidlertid at akkurat dette tilfellet var et «normalt» brått dødefall. Gabrielsen døde kun 2.5 md. etter at vaksineringen startet her i Norge – og det var de eldre og helsepersonell som ble prioritert først. Så mest sannsynlig hadde han ikke «rukket» å ta liksom-vaksinen.

  Svar
  • Prioritering av vaksiner, eldre og helsepersonell ja, men også prioritert toppersonell for drift av stat og samfunn. Min mistanke er like sterk. Kva var Gabrielsen sin vaksinestatus? Enkelt spørsmål.

   Svar
 • Det ‘forskes’ 😉

  ‘ Kort tid etter at pandemien rammet Norge, satte forskere ved OUS i gang med den såkalte Koronastudien. Den skulle ta for seg hvordan det har gått med oss etter at de fleste har vært smittet av covid-19.
  Den er en av Norges største kohortstudier med rundt 200.000 deltakere.
  En av fordelene med Koronastudien er at den ble lansert tidlig i pandemien, før viruset hadde fått et ordentlig fotfeste i den norske befolkningen. Dermed har forskerne god informasjon om helse og adferd både før og etter covid-19.
  Mange i Norge har blitt smittet med covid-19 ikke bare én gang, men flere ganger siden våren 2020. Har dette noe å si for hukommelsesproblemene ‘
  forskning.no/covid19-hjernen-hukommelse/folk-som-har-hatt-covid-19-husker-darligere-ifolge-norsk-studie/2331139

  Men altså UTEN å ta med eventuelle bivirkninger av en eksperimentiell vaksine som ble hysteri- påtvunget ‘ikke bare én gang, men flere ganger’. Uten tilsiktig virkning.
  – Bare utilsiktet (?) hjerteposebetennelse, langvarige menstuasjoner og plutselig død.

  Og så kaller man det forskning. 😉

  Svar
 • Northern Light.
  29 februar 2024 16:40

  Biologi professor i en senatshøring: «Uvaksinerte barn er mye sunnere enn vaksinerte barn».

  Av Sean Adl-Tabatabai.
  Barn som ikke fikk covid-mRNA-injeksjonene er sunnere enn vaksinerte, fortalte biologi professor Dr. Brian Hooker på en høring i Senatet.

  I en tale i et møte om vaksinehelseskader arrangert av Senator Ron Johnson (R-Wis.) denne uken, forklarte Simpson University biologi professor Dr. Brian Hooker, hvordan forskning viser at barn som følger FDAs (legemiddeltilsynet i USA) anbefalte vaksineplan, har en mye høyere risiko for å få skadelige helsepåvirkninger.

  Infowars rapporterer: «Uavhengige forskere har vurdert resultatene av vaksinerte versus uvaksinerte barn», erklærte Dr. Hooker, og la til, «Dette viser at vaksinerte barn hadde minst dobbelt så stor sannsynlighet for å bli diagnostisert med forsinkelser i utviklingen, øreinfeksjoner og sykdommer i fordøyelsessystemet».

  Grafer presentert av Dr. Hooker viser vaksinerte barn som ble studert, hadde høyere forekomst av forsinkelser i utviklingen, astma, øreinfeksjoner og sykdommer i fordøyelsessystemet. «Sannsynligheten for en astmadiagnose blant den vaksinerte gruppen, var 4,5 ganger høyere enn den uvaksinerte gruppen», sa Dr. Hooker.

  «For hver av de autoimmune nevroutviklingsforstyrrelsene og andre lidelser som ble undersøkt, klarer de uvaksinerte barna seg mye bedre, med forekomster mellom 4 og 20 ganger lavere enn vaksinerte barn».

  Et annet diagram viste, basert på data fra en egen studie, at vaksinerte barn også har høyere forekomst av mat-allergier, ADHD, taleforstyrrelser og autismediagnoser.

  Professor Hookers uttalelse er bare ett av flere kraftige vitnesbyrd som ble dokumentert under Senator Johnsons høring mandag, hvor en anerkjent epidemiolog ved Yale University også forklarte at både covid-19-viruset og covid-vaksinene ble utnyttet av biovåpenindustrien.

  Yale professor emeritus i epidemiologi Dr. Harvey Risch forklarte at opprinnelsen til Covid-19-viruset måtte dekkes over av biovåpenindustrien fordi: «Når allmennheten forsto den hensynsløse oppførselen til biovåpenindustrien, som hadde operert under et falskt påskudd om vaksineutvikling som aldri har vært vellykket kommersielt, ville de rope om å legge ned industrien. Og tildekkingen av industriens hensynsløse engasjement i Wuhan-lekkasjen er åpenbar, og vi har bevis på den tildekkingen».

  Fra The People’s Voice, publisert .29 februar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og videoer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Top Doctor Testifies: “Unvaxxed Children Much Healthier Than Vaxxed”.

  Svar
 • N.L:

  » «Dette viser at vaksinerte barn hadde minst dobbelt så stor sannsynlighet for å bli diagnostisert med forsinkelser i utviklingen, øreinfeksjoner og sykdommer i fordøyelsessystemet». »

  Dette BURDE jo være interessant for videre studier? For avkrefting eller bekrefting.
  – Ellers kunne man jo tro at det var tilsiktet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Imponerende arkitektur i øst.

Stille flyter Neva.

Forrige innlegg

Macron truer med Nato-styrker i Ukraina.

God natt, Nato!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.