POSTED IN Klima

Det er ikke CO2 som forårsaker økende temperatur

Det er motsatt. CO2 øker som følge av temperaturstigning

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kontroversiell dokumentar hevder menneskeskapt global oppvarming er løgn og svindel

Innlegget er hentet fra Politikeren

Er menneskeskapte klimaendringer en annen svindel for å stjele fra skattebetalerne og berike eliten og politikere? En kontroversiell dokumentar ser bak kulissene.

The Great Global Warming Swindle er en kontroversiell dokumentarfilm som benekter det som feilaktig hevdes å være en vitenskapelig konsensus om virkeligheten og årsakene til klimaendringer.

“Great Global Warming Swindle” utfordrer den nåværende forutsetningen for global oppvarming, og antyder at hovedårsaken til klimaendringer ikke er menneskelig aktivitet, men endringer i stråling fra solen.


Video: The Great Global Warming Swindle:

Forskere i filmen legger frem vitenskapelige og historiske bevis for å støtte deres argumenter og hevder at forkjempere for global oppvarming har skapt et massehysteri som ikke har grunnlag i virkeligheten.

De undersøker også sensuren og trusselen som dissensende forskere opplever utført av politiske og miljøaktivister som har en økonomisk interesse i debatten.

Filmen ser også på de økonomiske kostnadene ved en bevegelse som motvirker utvikling i tredjeverdensland ved å hevde at industrialisering er en primær årsak til global oppvarming.

Programmets publisitetsmateriale hevder at menneskeskapt global oppvarming er «en løgn» og «den største svindelen i moderne tid.


Forsidebilde: Nadir sYzYgY

Tidligere publisert på Derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Og vi mennesker har ikke sluppet ut noe CO2 ???

  Svar
 • ‘ Temperatur/klima lokalt på Nordkalotten styres av vind og havstrømmer, som PDO som bringer varmt vann inn i Nordpolbassenget. Denne havstrøm snur hvert cirka 45 år, den snudde sist i 2007-2008, noe som vil gi lengre og kjøligere vintre frem mot 2050. De som gidder å lese litt historie kan se hvordan vær/temperatur på Nordkalotten har variert i 40-50 år sykluser de siste århundrer. Eksempelvis møtte Roald Amundsen mye is da han seilte Nordvestpassasjen i 1903-06, hadde han ventet til 1932 kunne han seilt i nærmest isfritt farvann. Påstandene om at temperaturen globalt er stigende på grunn av menneskers bruk av hydrokarboner er også feil, globalt varierer temperaturen på grunn av noe varierende aktivitet på solen noe den alltid har gjort. Vi mennesker frigjør 37 -38 Giga tonn CO2 pr år ved vår bruk av hydrokarboner som slippes ut i naturens buffersystem som inneholder cirka 300 000 Giga tonn CO2. Slipper vi ut dagens mengde i 100 år fremover øker CO2 mengden med cirka 1,3 %, noe som er totalt uten betydning for noe som helst. Les litt om FNs CO2 svindel, politikk og lokale klimafenomener i følgende skriv fra 2010. Når du har lest og forstått dette skriv kan du begynne å diskutere FNs CO2 bløff. ‘
  ebnorge.no/fns-c…

  Svar
 • ‘Det finnes en mørk og en lys temperatur, fuktig og tørr temperatur. Husk, en temperatur er et mål på hvor raskt atomer/molekyler beveger seg, og lys inneholder energi som får molekyler til å bevege seg raskere, noe som hever temperaturen. Diffust lys kan heve temperaturen ganske mye, derfor er det viktig å måle temperaturer på samme måte, under samme forhold (overskyet/klarvær) på samme sted med samme type instrumenter for å kunne gjøre relevante sammenlikninger av forskjellige målinger. Siden to dager aldri er/har vært like når det gjelder vær/klima kan heller aldri to forskjellige temperatur målinger per definisjon sammenliknes 100 % da de er gjort under forskjellige forhold.

  Poenget i dette skrivet: vi måler i dag temperaturer med helt andre metoder enn vi gjorde for 200 – 150 – 100 og 50 år siden. Dagens målemetoder er ikke sammenliknbare med de metoder vi benyttet for 150 og 100 år siden. Det som blir ansett som riktig temperatur for 100 år siden, basert på de målinger som ble foretatt den gang, er kun et grovt anslag av hva den riktige gjennomsnitts temperatur var for 100 år siden. Dagens teknologi som fra satellitter kan måle en ganske nøyaktig gjennomsnitts temperatur er overhodet ikke sammenliknbar med tidligere tiders enkle målemetoder.
  Hva var «riktig» temperatur i Holmestrand 29-01-2019 kl 17,00? Nede (under fjellet) på torvet i Holmestrand sentrum var temperaturen – 10,5 grader. Oppe på fjellet var temperaturen – 11,5 til – 12,5 grader, og på Hynås sletta (ved hoppbakkene) var det minus 16 kalde. Hvordan kan en beskrive «riktig» temperatur i Holmestrand på dette tidspunkt ved å oppgi en bestemt temperatur? Hvordan kan noen påstå temperaturen har steget eller sunket eksempelvis 0,5 eller 1 grad de siste 100 år når de baserer sine påstander på vidt forskjellige målinger foretatt på forskjellige steder med forskjellige typer instrumenter og teknologier? Forstår naive grønne fjoller hva en temperatur er, overhodet? ‘
  ebnorge.no/hva-er-en-temperatur-og-hvordan-males-en-riktig-temperatur-er-det-mulig-a-fastsla-riktig-temperatur-ved-a-lese-av-ett-malepunkt/

  Svar
 • Petter Tuvnes
  23 november 2022 14:59
  Svar
 • Det skremmende er
  at man kan se den samme (politiske) tallmanipulasjonen og hysteriet i forbindelse med dagens
  ‘ pandemi’. ( Eller penge-økonomiske tullball og ‘krise’.)
  ‘Noen’ har bruk for en krise, – og at vi slutter å tenke, og/men går i takt.

  Men hva skal vi gjøre med media, som ikke gjør jobben sin som vaktbikkje?
  Glem vanlig media.
  Vi har ingen fri media dessverre. Vi har kun maktas propagandaapparat.

  Svar
 • Det ses tydeligt, når man se på kurverne over temperatur og CO2 i luften, specielt når temperaturen falder, så falder CO2 indholdet først mage hundrede år senere.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Landet har som USA stor gjeld.

Kina kan no ikkje vere globalt økonomisk lokomotiv.

Forrige innlegg

Faktasjekker bommer på fakta!

Feil i Faktisk-artikkel om sammenhengen mellom CO2 og klima

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.