POSTED IN Norsk politikk

Det blir ikke uttalt til den norske befolkningen, men det er realiteten.

Norge er nå teknisk sett i krig med Russland.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Klassekampen (KK), en falsk venstresideavis?

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Bernt Daniel Odfjell er en norsk skipsreder og vinprodusent. Han var styreleder i det børsnoterte selskapet Odfjell SE inntil mai 2010 og er største aksjonær i Rederiet Odfjell AS, et privat familie-eiet aksjeselskap. Wikipedia

Det mener Lars Birkeland som påpeker at KK stille har blitt Nato- og EU-støttende, og neppe anti-imperalistisk lenger. Altså, KK er dessverre kommet over på USA´s side, med det korrupte Biden-regimet, og slik også mot Russland gjennom Ukraina, så det holder. Det vil si, KK skiller seg ikke lenger ut fra de andre riksmediene, de tilhører alle nå kategorien maktmediene. KK kjeftet sågar på Ungarn, som nølte med å slippe Sverige inn i Nato og som nektet å la seg kue av det byråkratiske udemokratiske Brussel-veldet.

Tidligere anbefalte jeg folk å lese KK for å lese  andre synspunkter og kontraster, men det har jeg sluttet med. Derimot ser jeg på steigan.no som et utfordrende og interessant alternativ, verdt å lese, skarpe i kanten og kritiske til Ukraina-krigen etc. Og også selvfølgelig derimot.no, som en ny blomst i opposisjonskurven. Vi er ikke så mange slike der, men også Spikers Corner bør nevnes, hvor jeg selv har vært aktiv.

Det jeg vil skrive litt om i dag, er USA, som jeg følger rimelig godt med på og som synes å stå foran flere enorme selvskapte problemer på en gang; stedfortrederkrigen i Ukraina er allerede nevnt. Men Ikke de gigantiske problemene knyttet til den gjeldspregede økonomien, og senest med den planlagte digitaliseringen av dollaren og hele betalingssystemet. Det impliserer at sedler og kontante midler skal forsvinne, til store problemer spesielt for eldre og den fattige delen av befolkningen. Det mer eller mindre skjulte motivet synes å være å kunne kontrollere, samt diktatorisk å kunne dirigere den private del av økonomien, ja det hele høres ut som Kina-kommunisme på meg. Men verst synes trusselen og kvelningen av ytringsfriheten å være, i det såkalte «Guds eget land». Det skriver document.no om, den eneste riksavisen med kritisk journalistikk, lyd og TV dekning. Samt om USA-invasjonen fra sør, godt rapportert.

Biden-regimet har med viten og vilje åpnet grensene i sør til ukontrollert masse-innvandring, og se den politiske hensikten er ikke en gang søkt skjult; de venstrevridde Demokratene skal overvelde all motstand mot sitt ønskede «totalitære» styre, og USA skal temmes og forandres, en gang for alle. Det brygger opp til borgerkrig rundt dette, og neste år er det presidentvalg, hvor frontene er så steile og uforsonlige at selve valget står i fare. Løgn, fusk og korrupsjon i verdens mektigste land lover dårlig for den vestlige verden, EU og Norge inkludert. Kina og Russland kan muligens glede seg, om ikke en utvidet Ukraina-krig melder seg før den tid, kanskje med Taiwan inkludert. For blir det atomkrig til vinteren, ligger Europa og også Norge beleilig an for skjebnepregede hugg. Krig og innvandring er med i det store spillet..

Dessverre, Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg har gjort Norge meget «belastet» med sine krigerske anfektelser og enorme Ukraina-støtte, til det kanskje mest korrupte landet i vår del av verden. Maktmediene sensurerer realitetene for det norske folket, og propaganderer til et uforståelig og farlig russer-hat fra USA. Vi har store felles interesser og utfordringer i nord, hvor vi også har felles grense. Det var russiske tropper som invaderte og jagde nazistene ut av Finnmark etter sistnevntes brente marks-strategi. Men russerne trakk seg pent ut igjen, og vi har siden kunnet rimelig godt forholde oss til hverandre. Når Jonas, mer eller mindre preget av Jens, velger å sende angrepsvåpen til Ukraina mot Russland, er det norsk hasard, desto mer et brudd på en selvpålagt plikt, nemlig ikke å sende slike våpen til krigførende parter.

Vi er teknisk sett nå i krig mot Russland, men det liker selvsagt ikke norske politikere å høre, og derfor hører du det heller ikke fra maktmediene.. Vi er forsvarsløse, men Jonas synes blindt å stole på USA. Det ville neppe mange  gjort, for USA kan godt finne på, eller bli tvunget til, å trekke seg ut av Europa. Dersom det viser seg at Norge deltok med USA i planleggingen av terror-operasjonen av å sprenge gassrørene i Østersjøen, ville jeg personlig sovet urolig var jeg i Jonas’ bukser. Dette vil avklares etter hvert, dog Joe Biden sa på et tidlig tidspunkt at nettopp det var hva de planla. Nå benektes det, men han har ikke stor troverdighet lenger. Dette var en stygg sabotasje mot Tyskland og Russland samtidig, samt utilgivelig fra en Nato-nasjon mot en annen. Dette kan lett sprenge hele EU, hvilket det burde gjøre, heia Nei til EU.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  12 oktober 2023 9:49

  Midt i blinken, Odfjell! Det er lenge sidan Klassekampen fortente å ha lesarar.

  Då Nord Stream vart sprengt, var NRK raskt ute med å peika på det eine offeret, Russland, som den skuldige!

  Etter sprenginga i Finskebukta nyleg er NRK omhyggjeleg med å understreka at me ikkje veit kven syndaren er, men kan likevel ikkje dy seg, og peikar sanneleg på Russland denne gongen òg! NRK sin offerlogikk skulle tilseia at det måtte vera Finland eller Estland. Men. nei. Alltid tryggast å skulda på Russland.

  Noreg er i krig mot Russland. Det er berre den opne krigserklæringa som manglar. Me er medansvarlege for sprengjinga av Nord Stream og drepinga av russarar i Aust-Ukraina. Difor treng me ikkje spela forundra om Russland finn grunn til mottrekk retta mot norsk territorium, norske installasjonar og infrastruktur. Og sjølvsagt mot USA sine talrike anlegg i Noreg.

  Svar
 • Som artikkelforfatter Odfjell så altfor korrekt indikerer:

  »USA kan godt finne på, eller bli tvunget til, å trekke seg ut av Europa» – noe som harmonerer aldeles fortreffelig med den ‘analyse’ jeg personlig konkluderer med:

  Før USA’s politiske, økonomiske og sosiale implosjon er et fait accompli, er det ikke noen mulighet å se for seg noe som engang ‘ligner’ på genuin internasjonal avspenning, fred, stabilitet og harmoni!

  Slik status quo i dag fortoner seg i det GJENNOMKORRUMPERTE »Land of the free/home of the brave» – taler faktisk alt for at veien mot en nevnt ‘implosjon’ er den foretrukne! . . . .

  Svar
 • PS!:
  Gadd vite hvor mange av kongleriket’s mentalt manipulerte det er – som på dette tidspunkt har maktet å oppfatte at våre politiske representanter faktisk har satt oss i en ‘krigssituasjon’ overfor vår store nabo i øst…?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Selv i det vestlige delene av Tyskland er det stor krigsmotstand:

AfD med stor oppslutning i Hessen og Bayern.

Forrige innlegg

Midtøstens
politiske stridskjerne

Oppløs staten Israel

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.