POSTED IN Kupp/Fargerevolusjoner, Tyskland

Det angivelige kuppforsøket i Tyskland.

Var det egentlig et forsøk på stanse misnøyen med den rådende politikken?

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Reichsbürgeraffæren i Tyskland

Jan Hårstad     

Skal man forstå den ekstreme mediasaken som razziaen mot 25 medlemmer av Reichsbürgerbewegung i Tyskland 7. des. medfører, må man ta noen skritt tilbake. I 2015 kom det 890 000 asylanter til Tyskland, hovedsakelig fra muslimske stater. Disse slår seg ikke ned på vestkantene, men i tradisjonelle arbeiderstrøk og kulturkolliderer. Faktisk har det nå kommet så langt at det debatteres om islam skal få en egen autonom stat i Ruhrområdet.

Sjokket fra 2015 medførte framveksten av Alternative für Deutschland som gjorde et politisk gjennombrudd på parolen «Nein zu islamisierung». Det var et sjokk for det offisielle Tyskland og det gikk til motangrep: Afd må forbys deltagelse på tv, egentlig så er de nazister og partiet bør forbys også. Det var linja.

International CALL OUT #Dortmund #Germany: Against the European-wide Nazi Demo on April 14 – Void Network
Antifa med køller og masker.

Den obskure gruppa Antifa fikk åpenbart grønt lys fra myndigheten til å banke opp AfDere på stands, innbrudd i leiligheter, ødeleggelse av partikontorer og biler etc. Mange medlemmer måtte på sykehus. Alt dette hadde naturligvis som målsetting å knekke partiet Afd og sånn så det faktisk ut en lengre periode, at partiet var ferdig. Det kunne knapt finne lokaler for partilandsmøter.

Så kommer året 2022 med hele 1,2 millioner asylanter. Vi tar med at i Berlin i 2021 fant det sted 2777 knivangrep -messerattack- og med 33 døde i klanoppgjør. Så blir også to skolejenter voldtatt i Illerkirchberg, en drept og en knivstukket som sender sjokkbølger gjennom Tyskland. Etiopier tatt.

Under disse skjerpede forhold er det at det nedkjempede AfD begynner å gjøre meget gode valg i Sachsen og østlige Tyskland. De offisielle partiene river seg i håret og finner på nye motangrep. Det startet i stor stil med razziaer onsdag 30 november, det var den 8. aksjonsdag. 91 personer ble fanget opp i 14 delstater, 9 leiligheter i Berlin ble fratatt computere.

Nancy Faeser – Wikipedia
Nancy Faeser

Parolen for innsatsen «Hatespeach ist keine freie Meinungsäussserung».

Innenminister Nancy Faeser: «Hat og hets truer vårt demokrati og bereder omgivelsene for ekstremistisk vold.»

Nå viser jo all dokumentasjon fra politiet hvor den massive ekstreme volden kommer fra, men det er forbudt område. Akkurat som i Norden. En som ble tatt var en gammel gubbe som skrev: Islam må ut av Tyskland.

Det som da skjedde 7 desember var at 3000 etterretning og politifolk foretok razziaer over hele landet og tok 25 Reichbürger i arrest. Og igjen het det fra myndigheten: «Einsatz zum Schutz Unserer Demokratie.»

Utvilsomt er det slik at det kan være nazister i denne bevegelsen som leker med ymse ideer om statskupp og makt. Utvilsomt. Men slik som tv og media framstiller dette, er Tyskland på randen av et Nazikupp i allianse med Putin. Dramatiseringen og fantaseringen kjenner faktisk ingen grenser. Det er bare å lese Aftenposten.

Birgit Malsack-Winkemann - Wikipedia
dommer Birgit Winkemann

Det er åpenbart en media krigsoffensiv som har som hensikt å igjen knekke AFD siden to av lederne I Reichbürger, Prinz Reuss og dommer Birgit Winkemann, representerte AfD i Bundestag. Da blir det i mediakrigen slik at Reichsbürger er å betrakte som AFDs hemmelige og væpnete arm som er i allianse med Russland. For en av AfDs store forbrytelser har vært å stoppe sanksjonene mot Russland og inngå fredssonderinger. Heller ikke korrekt i den amerikanske vasallstaten Tyskland.

Nå må vi ta med at det trotskistiske partiet Sosial Likhet (wsws) også har vært i hardt vær med rettssaker da det var et statsønske at det skulle fobys også.

Alle partier som går imot globalistisk politisk korrekthet i Tyskland skal forbys. Da hadde berømte professor Bernt Hagtvedt en kronikk i Aftenposten hvor han omfavnet Tyskland fordi det der var en slik enestående demokratisk ytringsfrihet.

Det som skjer er at det globalistiske prosjektet går langt dårligere enn hva dens strategiske bakmenn hadde trodd. Som de ser situasjonen må de ta til mye hardere midler mot all kritisk opposisjon, både mot autentisk venstre og Afd-miljøet.

Det globalistene i hele verden nå drømmer om er Hitlers lov om GLEICHSCHALTUNG av mai 1933 som gikk ut på at hele nasjonen skulle mene det samme og bokbrenning ble det politiske uttrykk for dette. Og naturligvis fengsling av alle typer dissentere.

Når norske media slår dette med Reichbürgerrazziaen opp som en verdensbegivenhet, har dette sammenheng med ønsket om at også Norge skal gleichschaltes for enhver selvstendig politisk blogg og Parti. Vi kan godt ta med at Rødt ønsket seg Demokratene forbudt.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Den verste trusselen mot demokratiet er hverken nazistene eller islamistene eller ANTIFAscistene, men globalistene og deres lydige lakeier, som snakker bekymret om vårt demokrati, men gjerne reduserer folkestyret betydelig, evt. fjerner det helt, f.eks. ved hjelp av smittevernloven.

  Svar
  • Eplet faller ikke langt fra stammen: Eugen, Klaus’ far, var sjef for driften av tungtvannsfabrikken på Rjukan. Passende mannsnavn for eugenikere: Eugen. Schwab er et Ashkenazi-navn. Hvem er Klaus’ mor?

   Svar
 • I tråd med den rådende politikken er det viktig å fjerne de som stikker pinner i hjulene for befolkningsutskiftning, massefolkevandring og menneskehandel. Hvor mange barn og voksne «forsvinner» på veien, hvor blir de av? Ukraina sies å være et transportknutepunkt for verdens mest illegale og bestialske bissnisser som organhandel, babyhandel, slavearbeidere etc., og barn på vei fra Latinamerika ender opp som salgsartikler.
  Regimekritiske stemples som høyreekstreme hatpratere og utsettes for razzia. Trussel mot demokratiet er det de rådende politikere som er.

  Svar
 • Northern Light.
  10 desember 2022 14:24

  Multikulturismen, forskjønnet av storkapitalens media, er en krig som den globale storkapitalen driver mot vestlige land, med ikke-integrerbar masse-innvandring fra MENA-land (Midt-Østen og Nord-Afrika) som våpen. Målene er blant annet å få gjeldsberget så stort som mulig, ved belaste den passive delen av økonomien så mye at økonomiene bryter sammen, og Verdensbanken og IMF, styrt fra Wall Street, kan ta all statlig eiendom de vil ha, og «restrukturere» økonomien.

  Som betyr full privatisering av økonomiene i landene, også skoler, helsevesen og sosialt sikkerhetsnett, med andre ord innføring av nyliberal markedsøkonomi i alle land, det endelige målet med den superstaten EU vil bli. Masseinnvandringen er bare ett av løpene for å nå målet, andre er plandemien og den konstruerte «klimakrisen», som også skal tømme statskassene, med vanvittige investeringer i upålitelig og utilstrekkelig fornybar energi.

  Det er en grunn til at masseinnvandring fra MENA-land foretrekkes av globalistene, fordi de belaster den passive delen av økonomien mest, også tredje generasjon integreres ikke. De kan ikke settes inn i den produktive delen av økonomien, for de fleste kan ikke kvalifiseres til det europeiske arbeidslivet, de erstatter ikke europeere som går av for aldersgrensen, bare unntaksvis. Og det er bare de positive unntakene som blir vist frem i vestlig hovedstrømspresse, et propaganda trekk, og en NRK-spesialitet. Innvandrere fra Nord-Amerika og Øst-Asia vil de ikke ha, for de går rett inn i den produktive delen av økonomien, de integreres, og går ikke inn i ødeleggende parallell-samfunn.

  En NRK-spesialitet er også å underkommunisere den enorme kriminaliteten som begås av innvandrere fra MENA-land. For å konstatere det, er det bare å se til Sverige. Bare for noen tiår siden var Sverige en idyll; folkhemmet, falukorv, mellanøl, Volvo for alla, og Tjorven og Båtsmann på sommarstugan. I dag; det landet i Europa med flest dødsskytinger, knivstikkinger, voldtekter, bomber og gjengkriger, også i gode gamla stan. Sveriges ordensmakt er i knestående, over 90% av kriminaliteten er fra innvandrere fra MENA-land. En krig mot den svenske vertbefolkningen, og hvis de protesterer, kalles de rasister av storkapitalens politikere og media.

  Får de problemer med asylsøknaden, har finansfolket sørget for gratis advokathjelp og har plassert sine folk i utenriksdepartementene. Finansfolket har organisert masseinnvandringen, med et utbredt nettverk av sine folk blant politikere, embetsmannsverk, presse og media.

  Da er det ikke merkelig at de som protesterer samler seg i organisasjoner og motstandsbevegelser, de forstår at det er en krig mot Vesten av globalister som vil ha en verden uten nasjonale identiteter og landegrenser, fri flyt av uregulert kapital, arbeidskraft, varer og tjenester, ødeleggende for nasjoner som vil være uavhengige. NRK og hovedstrømsmedia har kalt det et det som skjedde i Tyskland for et kuppforsøk. Skulle 25 aldrende personer klare å kuppe Tyskland, et land med over 80 millioner innbyggere, med tilsvarende politi og militærmakt, og som er nærmest okkupert av USA som har flere militærbaser over hele Tyskland?

  En avledningsmanøver å kalle det kuppforsøk, for å slå ned på en helt sunn reaksjon på at landet ødelegges, og for at de lavere samfunnsklassene blir utsatt for omvendt rasisme og diskriminering fra egne myndigheter, for det er dem og deres eiendom som blir angrepet; det er for eksempel arbeider-klassens biler som ramponeres. Og for å få befolkningen til å gå med på kriminalisering av all kritikk av den ikke-integrerbare masseinnvandringen fra MENA-land, for å stoppe et voksende opprør i befolkningen som viser seg med at partier som protesterer får flere velgere.

  Svar
  • Arno Mong Daastøl
   10 januar 2023 19:55

   NL, du skrev
   «Skulle 25 aldrende personer klare å kuppe Tyskland, et land med over 80 millioner innbyggere, med tilsvarende politi og militærmakt, og som er nærmest okkupert av USA som har flere militærbaser over hele Tyskland?»
   Ja, det ville være høyst trolig, gitt det nåværende intelligens-nivået i Tyskland og Vesten.
   -Spøk til side. 😉
   Nei, en noe mer latterlig påstand har jeg skjelden sett, bortsett fra, selvsagt, kuppforsøket i Washington DC ifjor. TROR NRK og resten av de rett-troende virkelig, …. at folk lar seg lure av disse idiot-strekene? Dette nærmer seg sandkasse-politikk.

   Svar
 • Dette virket ikke som noe «Brown lives matter» organisasjon. Dette var hjelpeløse tyskere uten våpen som prøvde å få slangen i Kreml til å forsyne dem med våpen men Putin er opptatt med å mate kremen av russisk ungdom inn i kjøttkverna i Ukraina forkledd som en militær operasjon. Generalene til Putin forteller at det er bare ukrainsk ungdom og sivile som havner i den kjøttkverna.
  Når pressen var så godt informert før raidene var det for å sikrer myndighetene god dekning. Det hele virker som et klovneshow for å vise og advare den tyske befolkningen å ikke prøve å styrte den nåværende tyske regjering ellers vil dette skje.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvorfor skal Russland forhandle med folk som bryter alle inngåtte avtaler?

Angela Merkel innrømmer at de aldri hadde til hensikt å gjennomføre Minsk-avtalen.

Forrige innlegg

De prøver nå med alle midler å trekke USA/Nato direkte inn i krigen:

Ukrainas militære situasjon er desperat.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.