POSTED IN Diverse

Derimot.no sin situasjon akkurat nå og en hilsen til alle våre lesere.

Vi er optimister!

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Derimot holder stillingen.

Vi bringer våre lesere en tilbakemelding om vår situasjon ved inngangen til 2024. Oppslutningen om Derimot.no økte sterkt i løpet av flere år og motstanden mot og kritikken vår av covid-tiltakene i Norge bidro nok i stor grad til dette. Hvis en ser på grafen under vil dette fremgå tydelig. I 2023 har vi merket en stagnasjon og en liten tilbakegang.

Årsaken til dette tror vi skyldes flere forhold. Da koronatiltakene ble avsluttet i Norge i februar 2022 avtok interessen for for dette temaet selv om vi hele tiden bringer ny informasjon om særlig konsekvensene av vaksineringen av en stor del av befolkningen. Men mange anser seg seg nok ferdig med den saken. Vi tror den vil kunne dukke opp igjen i en eller annen form.

I februar 2022 startet også krigen i Ukraina og vi har formidlet en helt annen forståelse av det som skjer i Ukraina enn det vår store medier gjør. Så sterk som propagandaen for et pro-Ukrainsk og pro-Nato syn og virkelighetsforståelse har vært, har nok det kostet oss oppslutning – men på kort sikt tror vi. Vi kan imidlertid ikke justere meningene våre etter hva som til enhver tid er populært. De må bestemmes av det vi mener er korrekt.

For å nevne et eksempel. Vi har hele tiden hevdet at dette er en krig som Ukraina (Nato) vil måtte tape. Den skulle aldri ha kommet hvis Minsk-avtalene hadde blitt etterlevd av Nato-landene og den Ukrainske regjeringen. Men de underskrev avtalen for å få tid til opprustning av Ukraina, for en ny krig.

Krigen kunne vært avsluttet etter kort tid hvis Ukraina hadde signert avtalen som var fremforhandlet i Tyrkia i mars/april 2022. Men i Nato/Ukraina trodde en de kunne vinne krigen. Dette har vært et hovedtema i alle våre medier helt frem til nå: Ukraina vinner!

Nå ser stadig flere at det vi har hevdet hele tiden har vært korrekt: Nato vil tape denne krigen med en forferdelig pris for Ukraina.

Shadow banning er praksisen med å blokkere eller delvis blokkere en bruker eller brukerens innhold fra enkelte områder av nettet, sosiale medier etc.

Det som gjenstår er alle våre store medier sin snuoperasjon og bortforklaringer. Vi kan ikke vente oss noen erkjennelse fra dem av å ha drevet propaganda og ikke journalistikk. Vi vil påstå at vi i denne saken har vært klarsynte og nøkterne. På sikt tror vi at dette skaper tillit som er en forutsetning for økt oppslutning.

Vi merker også at det skjer noe på de store medieplattformene hvor vi i mindre grad slipper til enn før, men dette kan vi ikke bevise. Særlig siden våren 2023 har dette vært merkbart.

Men det skjer også positive ting.

Det er det vi legger mest vekt på.

Derimot sin redaktør på Jalta i sommer. Det var en svært anstrengende reise, men heldigvis med noen avslappende øyeblikk som dette.

Våre lesere er mer fornøyd enn tidligere. De økonomiske bidragene til driften av Derimot øker hele tiden, noe som er helt avgjørende for at vi kan være reklamefrie og dermed økonomisk uavhengige. Det var disse bidragene som gjorde vår reise til krigsområdene i Donbas mulig i sommer.

Antallet abonnenter har øket kraftig i år og begynner å bli merkbart.

Antallet følgere på sosiale medier er øket ganske mye siste året.

Vi har etablert kontoer på nye sosiale medier som X (Twitter) og Telegram hvor vi sprer innleggene våre. Det vil gradvis gi effekt i økt oppslutning.

Vi har omarbeidet forsiden vår slik at den er mer oversiktlig og kompakt og det regner vi også vi gi økt oppslutning. Vi kunne ikke gjort dette uten de økonomiske bidragene fra våre lesere.

Vi får tilsendt stadig flere artikler og stoff som begynner å bli et luksusproblem. Vi kan velge hva vi vil publisere.

Vi har etablert et oversetterprogram på forsiden. Vi vil nok utvide til nye språkgrupper gradvis og vi er spent på hva dette vil kunne gi av internasjonal oppslutning.

Vi ser med optimisme på fremtiden for Derimot.no og forstår egentlig enda mer enn før at vi har stor politisk betydning for vårt land selv om vi er små. Vi formidler en annen virkelighetsforståelse til våre norske medborgere som er avgjørende for å kunne forstå det som skjer. Uten alternative meninger er det umulig å tenke kritisk, dvs. å tenke. Med bare en mening blir vi som kollektiv til handlende roboter.

Vi vil ønske alle våre gamle lesere et Godt Nyttår og ønsker det samme til alle de nye leserne vi vet kommer!

Knut Lindtner
Redaktør

Forsidebilde: Belinda Fewings

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  1 januar 2024 13:00

  Utan reklame og utan statsstøtte gjer Derimot.no ein fantastisk jobb med fersk avis 365 dagar i året. Eg takkar, sender ein slant og bukkar. Godt nytt år til Lindtner og medarbeidarar. De er eit ljospunkt og eit pustehol i den Nato-infiserte norske mediekvardagen.

  Svar
 • «Krigen kunne vært avsluttet etter kort tid hvis Ukraina hadde signert avtalen som var fremforhandlet i Tyrkia i mars/april 2022. Men i Nato/Ukraina trodde en de kunne vinne krigen.»

  Det samme kunne 2 verdenskrig, før eller tidlig i sin start . Men noen VILLE og VIL krig.
  Et krig som ble satt i gang for å stoppe en handels og valuta-konkurrent, som ville vise at en nasjon kunne bygge velstand uten bakmennenes pengestyre. Arbeid, ikke pengemakt, gjør fri.
  – Som også denne krigen mot Russland og Kina som har blitt for sterke industrielt og energimessig.

  Men vestmaktene ( de samme bakmennene som i dag) avslo alle fredsforslag. Og ble altså alliert med et Sovjetunionen som drev en hensynsløs industrialisering og undertrykking av egen befolkning.
  – Mot et Tyskland som ville bruke fripenger ( ikke gjeldsbasert) for å bygge velstand for alle i Tyskland!

  Så ble da også den ‘allierte’ Sovjetunionen vestmaktenes ‘nye’ fiende. ‘Nye’ , fordi dette var nok planlagt helt fra begynnelsen av i denne alliansen av gale. Og ønske var nok at Sovjetunionen skulle svekkes nok til at de var neste offer når Tyskland var ferdig voldtatt. Det er slik disse bakmennene har kvestet land etter land tidligere, – og etter 1945.
  Og 2 verdenskrig ble altså avsluttet ved at de galeste av de gale slapp 2 atombomber over 2 sivile byer for å skremme sin tidligere allierte. Slik ‘vant’ de. Med terror mot sivile.

  Vil vi se den samme avslutningen på denne tredje verdenskrigen de utvalgte nå har satt i gang?

  Jeg tror de , i sin hybris/psykopati, har forregnet seg denne gangen.
  Russland og Kina sammen blir nok vanskeligere for ‘de gode/utvalgte’.

  Ellers vil jeg (også) takke for en nødvendig, fri, blogg. Der leserinnleggene er en viktig del av opplysningene/artiklene vi får.
  Og/men savner vel løsningen med leserinnleggene på siden av bloggen.
  Og antall leste av hver artikkel også.

  Svar
  • Og :

   » De økonomiske bidragene til driften av Derimot øker hele tiden, noe som er helt avgjørende for at vi kan være reklamefrie og dermed økonomisk uavhengige.»

   Ja, det er selvfølgelig utgifter i forbindelse med denne bloggen. – Som antagelig startet med en fornuftig ‘hobby’ fra Lindtner. (?)
   Muligens ville økonomisk støtte bli større hvis man fikk se et regnskap?
   Så kunne de som ikke hadde økonomi til å støtte se om de kunne støtte på annen måte også. (?)
   Markedsføring av bloggen og forslag på artikler kan vel også regnes som støtte.
   Målet er vel å nå så mange som mulig.

   Svar
 • Reidar Kaarbø
  1 januar 2024 14:42

  Takk til Derimot.no for å stå frem med meninger som MSM ikke engang tør å nevne med et ord. Det er trist at vi lever i et land der bare den ene siden får slippe til, men det er klart det blir jo problematisk for våre politikere at folk kritiserer deres bidrag til forlengelse av krigen i Ukraina og deres manglende fordømmelse av Israels krigsforbrytelser på Gaza og Vestbredden.

  Ønsker Lindtner og resten av staben et godt nytt år med masse spennende artikler, og takk for en kjempeinnsats i året som gikk!

  Svar
 • Tusen takk til Knut og redaksjonen. Dere har gjort at jeg har bevart min mentale helse og det sunne folkevettet som jeg arvet fra mine forfedre og at det fortsatt er nogenlunde inntakt. Jeg trodde at det kollektive vansinnet skulle feie meg overende, når jeg så at det raknet rundt meg og folk fløy hysterisk rundt med masker og ukritisk sprøytet seg fulle av «vaksiner» for like etterpå og få «covid»? Jeg fikk ikke treffe familie for jeg var «uren» les uvaksinert. Men så «hørte» jeg en mus som pep. Og jeg skjønte at det fantes sunt folkevett fortsatt blandt mine landsmenn. Jeg må og berømme bidragene fra leserne. Selvdisiplinen har vært fremragende. Da bidragene’s intensjon var/er opplysende og berikende. Tusen takk til dere alle! 2024 kommer enten vi vil eller ikke. Jeg er klar! Godt Nytt År!

  Svar
  • Olav B: » …folk fløy hysterisk rundt med masker og ukritisk sprøytet seg fulle av «vaksiner» for like etterpå og få «covid»»

   Når du foreholder dem dette så sier de bare at hadde de ikke tatt sprøytene så hadde de blitt mye verre. Smart legemiddelindustri ikke sant..?

   Svar
   • Kognitiv dissonans, en form for mental kortslutning som gjør at sinnet fornekter ubehagelige fakta. Men det hjelper ikke å fornekte når hjertet stopper eller munnviken begynner å henge fordi man for slag av giften man har fått sprøytet inn.

    “Reality is that which, when you stop believing in it, doesn’t go away.”
    ― Philip K. Dick, I Hope I Shall Arrive Soon

    “We can ignore reality, but we cannot ignore the consequences of ignoring reality.”
    ― Ayn Rand

    Godt nyttår

 • Günther Braun
  1 januar 2024 18:07

  > Men i Nato/Ukraina trodde en de kunne vinne krigen.

  Dette mener jeg er propagandaversjonen eliten ønsket å spre. Faller man for denne indoktrineringen, så mener jeg man blir lurt trill rundt.

  Eliten selv har hele tiden skjønt at Ukraina med NATO støtte ville tape krigen. Formålet deres var heller ikke å vinne, men å sabotere Eurasia integreringen og da spesielt samarbeidet mellom Tyskland og Russland. Det målet er 100% oppnådd og høydepunktet til eliten var sprengingen av NS2 rørene som de indoktrinerte og mindre begavede i tillegg tror ble utført av Russland selv. Det er 100% seier både som som informasjonskrig og fysisk krig fra eliten som ønsker å avindustrialisere Europa og spesielt Tyskland.

  Svar
 • Takk og godt nytt år! derimot.no er veldig bra. Mens NRK og MSM synker stadig dypere.
  Oversetterprogram er prima og gjør Derimot tilgjengelig for flere.
  Derimot.no holder seg for god til å tenke profitt og popularitet i valg av stoff som dekkes. Selvfølgelig. Før eller siden skjønner vel de fleste av de lurte at de er blitt lurt, om de nå vil innrømme det eller ikke. 2024 kan by på oppgjør selv i Norge. Oppgjør med seg selv, om det innrømmes eller ikke, og oppgjør med MSM, FHI, WHO, NATO, Israel etc. må til. Såkalt «koronahåndtering» må på bordet langt nedover og langt oppover i hierarkiet, fra skoleverk og sykepleie til statsminister og kongehus. Å bortforklare så mye løgn som har kostet så mange liv? Det bør bli like pinlig som Ernas sushi-bursdag. Mange må straffes, for moralens skyld. Nå er vi på bånn sånn sett, håper jeg, så vi kan starte en moralsk gjenreisning.

  Svar
 • Håper dette går bra framover; jeg leser Derimot daglig og sender noen kroner av og til.
  At dere trengs fikk jeg en bekreftelse på senest i dag; fant denne woke snøflak-profilen på Møteplassen (ubetydelig redigert):
  «Lise(52): Jeg er vennlig, empatisk, dypsindig, kosete og humoristisk. Liker eksistensielle samtaler, trening og sunt kosthold. Dickpics og/eller Trump = hard pass! Er familiekjær og elsker dyr. Ordnet økonomi; masse kjærlighet å gi. Kristen sosialist som støtter PRIDE.»
  Noen trenger en solid oppvåkning!

  Svar
  • «Kristen sosialist som støtter PRIDE.»

   Pussig, men bibelen sier: «Menn som ligger med menn skal IKKE arve guds rike». Har folk i det hele tatt lest den bibelen de sier de tror på?

   Svar
  • Noen mennesker er det dessverre ikke noe håp for.

   Tror nok «Lise» bør jenke kravene sine litt, evt så vil den «mannen» hun finner virkelig være passende for henne.

   Svar
   • » den «mannen» hun finner virkelig være passende for henne.»

    Tja. å tro på en religion som et barn tror på troll og andre skapelser er jo litt trist, hvis man regner seg som voksen.
    Men hva er mann/kvinne/kjønn?

    Er Støre en ‘mann’ ? ( – fordi han ljuger og bedrar?)
    Er Stoltenberg en ‘mann’? ( – fordi han bomber? )
    Er Erna Solberg en ‘kvinne’ ? ( -fordi hun skylder på mannen sin ? )

    Vi får se på ethvert tre på ‘fruktene de bærer’ som det er skrevet. Og gå til roten når det er sykdom, for å finne årsaken. ( Som vel ligger i begrepet ‘radikal’. At man skal finne årsaker. )
    Det viktigste er om vi vil regne oss til å være mennesker. ( i positiv betydning. )

    Ellers bør det være uinteressant hvor mange kjønn vi liker å forholde oss til. Og hva/hvem som passer sammen. ( Avkom er bare en liten del av et moderne samliv/menneskehet. )
    Det viktigste er kjærlighet til hverandre i den formen som gir glede. Ikke formen i seg sjøl.

    Vi kan godt nekte oss sjøl kjærlighet. Det er jo eget valg. Men vi bør ikke ta oss makt til å nekte noen andre kjærlighet: Det bør ikke gudene ‘våre’ heller. Uansett hvor gale de er.

    En fin historie om kjærlighet. :
    https://www.nrk.no/trondelag/xl/karl-og-johan-blei-straffa-fordi-de-var-homofile-_-men-det-stoppa-ikke-kjaerligheten-deres-1.16555936

 • Kåre Magne
  1 januar 2024 22:58

  Takk til derimot.no for mange interessante og opplysende artikler og takk til Knut for den viktige jobben du gjør for å opplyse det norske folk. Også takk til alle som bidrar i kommentarfeltet, mye viktig og intessant kunnskap som man kan tilegne seg her.
  Et riktig godt nytt år til Knut, redaksjonen og til alle leserne her og de som bidrar med kommentarer!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Fullstendig fortiet i mediene.

Det finnes meget effektive medisiner mot Covid-19.

Previous Post

Russisk analytiker:

I 2024 vil verden merke tidsskillet fra gammel til ny verdensorden.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.