POSTED IN Diverse, Media, Ytringsfrihet, Økonomi

Derimot.no er i siget.

Det siste året har vi doblet oppslutningen.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Derimot.no har hatt betydelig fremgang det siste året til tross for begrensninger vi har vært utsatt for på sosiale medier: Fremgangen måles i oppslutningen på nettsiden over åpnete innlegg.

Men vi har også opplevd at antallet medarbeidere har vært merkbart økende. Vi har nå en stab på mellom 10 og 20 medarbeidere som leverer innlegg eller oversetter. I tillegg kommer også alle som tipser oss og som gir oss informasjon på andre måter. Uten alle dere som hjelper oss på denne måten hadde dette prosjektet ikke vært mulig å gjennomføre.

Som også de fleste har fått med seg driver vi virksomheten gjennom gratis dugnadsinnsats. Vi vil dessuten ikke benytte oss av reklame for å dekke driftsutgiftene.

Men det følger økende utgifter som følge av at virksomheten øker. I fjor hadde vi en større sikkerhets-oppgradering av derimot.no og pådro oss ganske store utgifter for vår billedbruk. Nå henter vi bilder hovedsaklig fra gratis nettsteder.

Gratis arkivbilde med ansiktsløs, bankkort, betaling
Vi er i økende grad avhengige av bidrag fra våre lesere for driften og for at vi skal kunne være reklamefri.

I år har vi i juli gjort en helt nødvendig kapasitets-oppgradering av bloggen. Det var ikke til å unngå og mange merket nok forut for denne omleggingen at det tok tid å laste opp derimot.no. Det skal gå bedre nå, men fortatt gjenstår noen tekniske justeringer.

Fordi dette er en gratis dugnadsvirksomhet, men ikke utgiftsfri, er vi helt avhengig av bidrag fra våre lesere som setter pris på det arbeidet vi utfører. Og bidragene har vært økende. Uten disse ville driften stoppet opp. Jeg vil derfor be de av dere som setter pris på det vi formidler om bidrag til driften. Informasjon om hvordan det kan innbetales finner dere øverst på forsiden til høyre.

Tabellen under forteller om utviklingen det siste året. Tallene for juli er ikke representative for da ble derimot.no oppgradert og registreringen stoppet opp. Lesertallene for august er også litt for lave av samme grunn. Men helhetsbildet er det ikke vanskelig å få med seg. Vi har doblet oppslutningen på et år og fremgangen fortsetter slik det ser ut til.

Enhver kan spekulere over at slike nettsteder som derimot.no opplever betydelig fremgang. Det er sikkert mange årsaker til dette. Men jeg tror at den viktigste er at vi formidler informasjon som de store mediene ikke fremmer. Det er et økende behov for andre forklaringer og fortellinger om det som skjer. Vi er en torn i øyet til makthavere og deres medier fordi vi ikke tar hensyn til hva som er «korrekt» informasjon.

Vi formidler ikke konspirasjonsteorier. Vi formidler informasjon om konspirasjoner. Vi prøver å avkle makten bak makten. Det er det stadig flere som oppfatter og setter pris på. Så lenge folk oppfatter at vi drives av ideelle grunner og ikke kommersielle interesser vil mange oppsøke oss.

Vi klarer ikke alltid å fremme helt korrekt informasjon, men vi prøver å gjøre dette med begrensete ressurser. Det tror jeg også mange setter pris på.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Freeeeedoooom
  1 september 2021 11:48

  Du gjøre en fantastisk jobb med Derimot.no Knut. Har satt inn 200 kroner til deg nå som takk. Stå på!

  Svar
 • Freeeeedoooom
  1 september 2021 14:48

  Jeg ga penger til Resett en god stund faktisk, men etter at de har begynt å sensurere innlegg uten grunn så har jeg nå begynt å gi pengene til andre i stedet: Forening for fritt vaksinevalg, Derimot.no, Dailyexpose.co.uk, Bitchute… Jeg mistenker at Lurås trår forsiktig for å ikke helt havne på feil fot med myndighetene… han prøver å ri flere hester på en gang. Forsåvidt hans eget valg det, men jeg støtter ikke det og sa derfor nylig opp abonnementet mitt på Resett.

  Svar
 • derimot.no er best, betre enn steigan, med kommentarer!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hva er hensikten?

Vaksinene beskytter ikke.

Forrige innlegg

Venstresida sin berøringsangst for Kina:

Sosialisme i teori og praksis.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.