POSTED IN Coronavaksiner

Denne gangen i Kansas.

Ny rettssak om Covid-vaksinen i USA.

0
Print Friendly, PDF & Email

Kansas saksøker Pfizer for å «villede innbyggerne om Covid-vaksinen»

Av Julia Schreiner Benito

Riksadvokatens søksmål gjelder først og fremst risikoen for gravide kvinner og for hjertemuskelbetennelse – myokarditt.

Riksadvokat Kris Kobach i Kansas kunngjorde 17. juni at han saksøker Pfizer «for villedende påstander relatert til COVID-vaksinen.» Kunngjøringen kom under en pressekonferanse i Topeka.

Innlegget er hentet fra Hemali

Saken er omtalt i en rekke amerikanske medier, men Hemali bekjent kun av Steigan.no og The News Norge her hjemme.

Pfizer ga villedende uttalelser for å lure offentligheten om vaksinen i en tid da amerikanerne trengte sannheten. Riksadvokat Kobach.

Anklagen om villedende informasjon fra Pfizer ble levert 18.6. til Thomas County District Court. Den gjelder særlig risikoen forbundet med gravide kvinner og risikoen for myokarditt – hjertemuskelbetennelse. Kobach i video – se lenger ned:

“Pfizer markedsførte vaksinen som trygg for gravide, men i februar 2021 hadde Pfizer rapporter om 458 kvinner som ble vaksinert mot covid -19 mens de var gravide. Mer enn halvparten av dem rapportere bivirkninger. Flere enn 10 prosent rapporterte at de i løpet av dager etter vaksinering spontanaborterte. I oktober 2020 hadde også Pfizer i studier på gravide rotter funnet indikasjon på at vaksinen kunne knyttes til infertilitet og dødfødte avkom.”

Kobach i pressemelding som fulgte pressekonferansen:
“I tillegg hevdet Pfizer at deres vaksine beskyttet mot COVID-varianter, til tross for data som viser noe annet. Den farmasøytiske giganten antydet også at vaksinen deres forhindret overføring av covid, men innrømmet senere at de aldri hadde studert om vaksinen stoppet smitten».

Sensur fra Pfizer

Søksmålet anklager også Pfizer for å være en del av en koordinert innsats for å sensurere ytringer som er kritiske til COVID-19-vaksiner og avslå å delta i Operation Warp Speed, «for å unngå myndighetsovervåking».

I november anla Texas´statsadvokat Ken Paxton liknende anklager mot liknende tiltak mot Pfizer. I søksmålet anklager Paxton legemiddelprodusenten for å feilinformere om effekten av vaksinen. Her kan du lese om saken i Hemali.

Forsidebilde: engin akyurt

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Norge er blitt et parti-diktatur.

Det er ingen reell opposisjon på Stortinget.

Forrige innlegg

G7-landens bidrag til verden:

63 ganger mer til krig enn bistand og hjelpearbeid.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.