POSTED IN Endring av politikken, Norge, Økonomi

Den som kontrollerer matforsyningen kontrollerer folket. Den som kontrollerer energien, kan kontrollere hele kontinenter.

Den som kontrollerer penger, kan kontrollere verden.

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Big Pharma satt til å kontrollere hele matforsyningen. Monsanto-Bayer og Bill Gates slår seg sammen

Av Greg Reese

Global Research, 2. mai 2022

Forbidden Knowledge TV 30. april 2022

Monsanto Corporations ødeleggende angrep mot bønder på 1990-tallet – deres genmodifiserte Frankenfoods og deres nevrotoksiske plantevernmidler – inspirerte folk til å presse regjeringen til å lovfeste sertifiseringsstandarder for matvarer.

Men takket være Big Pharma, Bill Gates og popkulturens mediehjernevasking, står Monsanto fortsatt sterkt og er klar til å ta fullstendig kontroll over matforsyningen din ved hjelp av de samme mektige familiene og stiftelsene som allerede kontrollerer pengene og energien.

Planene deres for hvordan de skal gjøre det er omfattende beskrevet i en ny rapport publisert på Corey’s Digs .

Den innendørs, vertikale jordbruksindustrien, som er en svært nyskapende og effektiv metode, blir finansiert av Bill Gates og promotert av World Economic Forum som en erstatning for konvensjonelt, utendørs jordbruk.

Aerofarms er industrileder innen vertikalt jordbruk, og de var også med på å utvikle det første CRISPR-genredigerte produktet og samarbeidet med NIH [National Institutes of Health, USAs ekvivalent til Norges Folkehelseinstituttet, mrk.] om å produsere proteiner for de dødelige COVID-vaxxinene.

Aerofarms viser tydelig at de ikke er konvensjonelle gartnere. Deres business er syntetiske matprodukter, noe som helt klart er trenden i denne voksende industrien.

Monsanto lager spesialtilpassede, genetisk designede frø for disse vertikale gårdene , og University of California utvikler en plantebasert mRNA-vaxxine som gårder kan dyrke i salathoder, som «tilfeldigvis» er hovedavlingen til disse nye gårdene.

Disse GMO-farmene tilbyr allerede mat på store utsalgssteder, inkludert Kroger, Walmart og Whole Foods, og ekspanderer enormt.

Og det er ikke bare ferskvarer som blir genmodifisert. USDA og FDA har allerede godkjent genetiske modifikasjoner på griser, laks og storfe. Og de har godkjent syntetisk, laboratoriefremstilt kjøtt.

Bill Gates’ Good Food Institute planlegger å skape kjøttet på nytt, med $10 millioner i støtte fra USDA . Men for å gjøre Big Pharma-matforsyningen sin til den nye amerikanske modellen, vil de trenge en stor krise.

Nedstengningene i 2020 forstyrret forsyningskjeden, som ble ytterligere påvirket av amerikanske sanksjoner mot Russland. Dette har skapt en matmangelskrise.

6 reasons why I changed my mind about Monsanto - Genetic Literacy Project

Legg til det at over et dusin matforedlingsanlegg på mystisk vis er blitt ødelagt de siste ukene, samt flere gjødselanlegg under en stor gjødselkrise.

For å gjøre vondt verre tvinger Union Pacific Railroad fram en reduksjon på 20 % i forsendelser fra verdens største gjødselselskap.

Og når folket krever en løsning, viser det seg at Bill Gates tungt investerer i alternativ gjødsel og også er hovedaksjonær i Canadian National railway, som hevder de hjelper gjødselmarkedet å vokse.

Kanskje Bill Gates og Monsanto vil melde seg frivillig til å redde alle med sitt nye genredigerte bakteriegjødsel, og kanskje det vil slå tilbake, slik det gjorde i Afrika, da alt Gates og Monsanto oppnådde, etter 15 år med forsøk på å hjelpe, var å øke sulten med 31 % .

Men det er OK, for det er Monsanto-Bayer som skal redde verden med sine Big Pharma matfabrikker med splitter ny mRNA-vaxxinesalat.

Og som om dette ikke var ille nok, er det uttalte målet for denne nye Frankenfood-industrien å gjøre all mat sporbar, og det betyr å belegge det hele med nanoteknologi.

Den som kontrollerer matforsyningen, kontrollerer folket;
den som kontrollerer energien, kan kontrollere hele kontinenter;
den som kontrollerer penger, kan kontrollere verden.

– Henry Kissinger

Bearbeidet av Monica Sortland

Forsidebilde: Dan Meyers

https://www.globalresearch.ca/big-pharma-set-control-entire-food-supply/5779182

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • Når de samme som står bak folkemordet tar monopol på matproduksjonen blir det stadig viktigere å være så selvforsynt som mulig. Urbant landbruk er matauk og hyggelig hobby hvis en har grønne fingre. Salat og kål og masse urter og mye mer dyrker jeg sjøl. Det er så ren mat som den kan bli, så fersk som den kan bli. Innglassede balkonger er fine som drivhus. Plenen kan pløyes opp til dyrking.

  Svar
  • Torfinn Slettebø
   6 mai 2022 22:48

   Godt sagt. Mindre plen og tuja. Meir blomeeng, poteter, grønsaker, frukttre og bær i hagar og på altanar. Då kan me samstundes fri oss frå tusenvis av støyande og miljøsvinske plenklypparar.

   Monsanto og Bill Gates vert sjanselause.

   Svar
 • Den/de som kontrollerer folks hoder kan gjöre som de vil.
  Spis ikke av kunnskapens tre,da blir herren sint.

  Svar
  • Sveinung
   7 mai 2022 3:44

   Ved neste korsvei får vi «lov» å velge «Våre ledere» …. Demokrati kalles det. Jeg har tidligere vært innom subliminal persepsjon

   (Subliminal persepsjon er at et stimuli som er så svake eller vises så kort tid at de ligger under terskelen for vanlig bevisst oppfattelse, likevel påvirker oss.)

   Vi blir i små porsjoner (her har meningsmålinger og publiseringen av diss, en viktig funksjon) styrt mot hva vi skal mene og hva/hvem vi skal velge og tro på.

   Vi blir faktisk fratatt evnen til selvstendig tenkning og vurderinger av situasjonen vi befinner oss i. (Vi blir fjernstyrte)

   Vi må, mister (Sörlie). «ta en bit av (kunnskapens tre)» for å forstå litt av galskapen vi utsettes for.

   Men når man ser resultatet så er jeg enig med deg. Ligg unna den «biten». Ser ikke ut som vi forstår konsekvensene av våre påtvungne meninger/tanker/handlinger. Hadde vi det gjort så hadde vi kanskje gjort mer rasjonelle valg.

   Om vi sammenligner våre liv med en urskive der «livet» starter kl. 12:00 så er vi pr. i dag kommet sånn ca. til kl. 14:00

   Vi kaller oss for en sivilisert og velutviklet rase, men vi har ennå en lang vei å gå!

   Svar
   • Jeg tror vi forstår hverandre nå Sveinung.
    Vi kommer til å få hjelp denne gangen med å fjerne dritten,men byggingen må vi gjöre selv,derfor er det viktig at så my folk som mulig forstår,vi får ikke hjelp neste gang.Etter dette vil militäret ruste ned og forsvinne,krig har aldri värt menneskets vei,det har og er ondskapens.

   • Krig har aldri vært en farbar vei! Den første død er sannheten om den. Det var ikke dette Gud ville da vi fikk være her … Ondskapen har kontroll nå … Den må vi ta tilbake!

   • Hei Sveinung,det ser ut som de fleste deltagerne her har tatt seg en pause,vi får fortsette når publikum kommer tilbake.

 • Den svenska synden har blitt eksportert til alle land og strender.Planned parenthood har sörget for kondomer og preventiver så ungdom knuller kattunger på seg i trygg visshet om at pappa stat tar hånd om jenta med bolig og penger gjennom halve livet,men gutten skal knekkes,han skattes ihjel og ödelegges ved å bli fratatt sin mannlige identitet,han blir et krek.
  Planned parenthood internasjonal er verdens mektigste organdonor som selger fostre som forskningsmateriale som brukes til å lage enda mer faenskap.
  Epstein,maxwell,hefner og djevelen vet hva er deler av den svenska synden,det er svensken som er arkitektene bak honningfellene.

  Svar
 • Honningfeller er blitt brukt ved viktige inngifte,eller til å miskreditere og presse de som vet noe som den andre parten kan dra nytte av.Sitter du i fellen blir du brukt til de ikke har nytte av deg mer.Spör polakkene,ja spör alle toppfolk som ser ut som griser og er griser,men flotte liv har de,der de spankulerer drita fulle godt beskyttet(juncker),eller med gull og glitter eller en ferdig malt og sparklet sexbombe ved sin side.Beundret av det ikketenkende folket de burde tjene.Eller en bröd og sirkusindustri som doper seg med alskens remedier fra heroin til steroider og hyllet av folket mens folkets egne blir kastet i fengsel,blir fratatt sine rettigheter for å kopiere eliten.

  Svar
 • Nestle,dette gigantkonsernet er i tröbbel.På deres lager i nescaffes anlegg i SVEITS er det funnet 500 kg kokain.Jaha,da kan man jo tenke seg hvem som er de ekte narkobaronene.

  Svar
 • Min GUD,jeg har syndet sier de fromme mens de tilber stentavler,prester og alt faenskap,de lover å tjene sin herre,de gir almisser og får syndenes forlatelse/tillatelse.
  De har forlatt sin menneskelighet og moral,de har syndet mot seg selv og tror de kan kjöpe seg fri,til glede for deres herre.
  Alle har GUD i sitt hjerte,de må bare finne den,den skal väre din guide gjennom livet.MORALEN.Du skal ikke tilbe andre Guder enn deg selv.Det holder det om du har funnet deg selv.
  Den «allmektige gud»har et stadig ökende behov for å frata deg din livskraft,så så veldig allmektig kan han ikke väre,han er bare ond.
  I kirker og gudshus,böker og bibler blir vi symbolisert som Guds lam,alltid med en from gjeter eller hyrde som skal styre oss hit eller dit.Jeg for min del vil takke de som sa vi er kveg eller sauer,de åpnet mine öyne iallefall.
  Så gå nå inn i dere selv,finn deres gud og veiviser moralen og led andre den sanne vei.

  Svar
 • Var det ikke forresten denne Nestle djevelen som ikke synes folk skulle ha retten til rent vann,han syntes det var bedre å kjöpe det på flaske.
  Da jeg overlevde det store jordskjelvet på Bohol,Phillipinen og omsider hjelpearbeidet kom igang var ivrige hjelpearbeidere igang med å lange nestles produkter til de trengende,alt betalt av skattebetalere.
  3 måneder etterpå kom Yolanda og feide ned det som ikke jordskjelvet klarte å ta ned og det samme gjentok seg,Nestles produkter ble skyflet inn.
  Jeg var faktisk også i Thailand da tsunamien traff og jamen,selvom de var först ut,rykket NGO selskapene inn og skyflet produktene til sine herrer over det thailandske folk og herrene ble rikere og rikere.
  Thailand er jo ett kongedömme stöttet av et militärdiktatur og med nesgrus beundring hyller thaiene sin konge mens den samme kongen lever i Tyskland og holder hoff mens han sprader rundt på shoppingsentre eller fjellheimen med en haug av slaver/horer på slep mer eller mindre nakne alle som en.
  Verden vil bedras.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Polen redder seg på tysk gass som tyskerne har kjøpt fra Russland.

Men Polen vil straffe Tyskland for det samme gasskjøpet.

Forrige innlegg

Vi eksporterer billig energi til EU. Vi får dyr energi tilbake.

Kraftselskapene tjener og befolkningen betaler.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.