POSTED IN Bokomtale, Helse

Den som ikke vil, den skal!

Vaksinetvang?

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vaksinetvang under lupen

Av Tor Johansen

Hvilken problemstilling er den viktigste i Norge for tiden? Sannsynligvis vaksinering eller ikke vaksinering. Det handler om kroppene våre og vårt naturlige immunsystem. Men er det riktig at vi skal velge selv eller skal statens medisinske teknokrater ta avgjørelsen for oss?

En fersk norsk bok ser på utfordringen. Den er skrevet av Trond Skaftnesmo og er utgitt av Paradigmeskifte forlag. Tittel: «Vaksinetvang – i skyggen av koronakrisen».

Den gir leseren 300 sider med viktige temaer som historie, mytene om vaksinering, forskningsjuks, dekkoperasjoner og «det globale spillet», pluss en haug med kilder som kan få alle faktasjekkere til å fryde seg.

Vaksinenøling oppgis å være en trussel

I forordet får vi vite at Verdens helseorganisasjon (WHO) regner «vaksinenøling» blant de 10 største truslene mot verdens helse. På samme tid herjer covid-19, koronapandemien. Interessant. Ser en kynisk og spekulativt på det, er det fristende å si at hvis denne pandemien var planlagt i forkant som en psykologisk operasjon, ville nettopp et slikt sammentreff skje.

Så går Skaftnesmo rett på det mest ubehagelige – kan det bli tvangsvaksinering i Norge?

Juridisk sett er det utfordrende, men Arbeiderpartiet gikk inn for obligatorisk vaksinering på landsmøtet i 2015. Fremskrittspartiet gjorde det samme på sitt landsmøte våren 2019. Men en må jo spørre: Går det an å bli mer autoritær enn å tvinge seg adgang til ulike kropper og fylle dem med kommersielle produkter fra gigantiske farmasøytiske selskaper? (medisin-voldtekt?) Spesielt nå som påstander dukker opp om at den nye vaksinen egentlig ikke er en vaksine, men et genetisk verktøy som gir en bakdør inn i det enkelte individ.

Er tvangsvaksinering en form for medisin-voldtekt?

Skaftnesmo får fram at til og med FN selv, som har WHO i sine rekker, peker på dette i forbindelse med medisin og biologi: «Fritt og informert samtykke fra den berørte person i overensstemmelse med lovens bestemmelser».

Det er vel ingen som mener at helsetoppene har vært opptatt av det de siste månedene. Har forresten noen hørt myndighetene fortelle om at det finnes alternativ til vaksiner, som sink, D-vitamin og C-vitamin?

Og hvor blir det av influensaen egentlig? Har den blitt omdefinert til, nettopp, korona?

Kreft og lemlestelse

«Allmenn helsefare er begrunnelsen for å fremme vaksinetvang», skriver Skaftnesmo. På den andre side: «Men hva er risikoen for død, kreft og lemlestelse fra en vaksine?» Du har kanskje ikke hørt det på NRK: Vaksiner gir alltid en viss risiko.

Og så følger det ene brutale opplysningen etter den andre: Som at i Norge er det skattebetalerne som betaler for vaksineskader, via Norsk pasientskadeerstatning. I USA gis det 54 injeksjoner og 72 doser av forskjellige vaksiner fra fødsel til fylte 18 år; i Norge 25 doser av 12 vaksiner til 15 år. Men slapp av, det stopper ikke der. I USA er det snakk om at 300 vaksiner er underveis. «Hvor mange vaksiner en liten kropp kan tåle, er det imidlertid ikke forsket på».

Og til hyperaktive fakta-avhengige, sjekk gjerne ut dette sitatet: «I løpet av de siste 20 årene [1986-2006] har USA regjering betalt ut over 2 milliarder dollar i erstatning [nå over 4 mrd.] til familier med barn som har dødd av eller er blitt permanent skadet av vaksiner. En regjering som krever at alle – spesielt barn – skal vaksineres, og vet at enkelte vil dø og andre vil bli permanent invalidisert som en følge av dette, risikerer å miste all moralsk autoritet» (sitatet er hentet fra boken «Vaccine Epidemic»).

Skaftnesmo får fram at vaksinebransjen har i seg forskningsjuks som ikke blir gjort kjent fordi de gigantiske legemiddelprodusentene annonser i de betydningsfulle mediene. Og tvangsvaksinering skal være innført i flere amerikanske delstater. Helsefascisme?

Mussolinis hjemland, Italia, forsøkte seg på det samme, men folkelige protester forhindret delvis dette.

Over titusenvis av år har vi utviklet et naturlig immunsystem som har taklet de fleste virusangrep.

Fremskrittspartiets landsmøtevedtak om vaksinetvang får et helt kapittel. Og en tror det ikke før en leser det. Dette er et av ledende partier i landet. Et argument derfra: «Vaksiner er det eneste som kan beskytte oss mot livsfarlige smittsomme sykdommer». Si det du, hva med vårt naturlige immunsystem som takler billioner av virus hver dag?

Forfatteren får det fram: «Hvis vaksinene virkelig er så effektive som påstått, skulle ikke de vaksinerte være beskyttet mot smittefaren? Det er vel liksom poenget med vaksinene. Så hva er da problemet? At de uvaksinerte blir syke?»

Og da er vi ved en kjerne. Hva er det egentlige poenget med vaksinene? En får en stygg mistanke om at det ikke er å holde folk friske. Kan det være at vaksiner gjør mange avhengige av legemiddelindustrien et helt liv og følgelig gir en garantert fortjeneste. Pussig at norske helsebyråkrater og deres politikere ikke klarer å oppfatte at grådighet er en komponent i tilværelsen.

Kanskje dette dreier seg i stor grad om legemiddelindustriens interesser som det overhode ikke skal snakkes om.

Testes ikke som andre legemidler

Boken tar opp myten om at vaksinene er årsaken til at de store sykdommene har mistet sitt tak på befolkningen. Her er det sannsynligvis mer korrekt å peke på bedring av drikkevann, ernæring og sanitærforholdene.

Flokkimmuniteten får sin gjennomgang: Når vaksinedekningen synker, forsvinner flokkimmuniteten. Men sannheten: «Vi har aldri vært i nærheten av vaksineindusert flokkimmunitet!»

Og hva med denne: «En naturlig virusinfeksjon med meslinger fører til livsvarig immunitet». Livsvarig! Hva med eksempelvis influensavaksinene i landet vårt? Jo, de fornyes hvert år. Kanskje gjøre det enkelt, Fremskrittspartiet og Arbeiderpartiet: Mindre er mer, naturen vet best.

Og hvor vitenskapelig er vaksineindustrien? Tja, vaksinene testes ikke som andre legemidler, og reelt placebo brukes ikke.

Placebo er juksemedisin. Hvis den virker like godt som ekte medisin betyr det at den ekte ikke virker.

Denne er dessuten av interesse: En studie viser (HepB-)vaksinerte hadde en større risiko enn uvaksinerte for flere nevrologiske og kroniske lidelser. Som søvnlidelse – 5 ganger større, autisme – 7,6 ganger større.

 Det er som en begynner å undre over om ikke vaksinering er en forbrytelse mot menneskeheten, spesielt mot de yngste av oss.

 Og for de som tenker på å ta vaksinene, eller hva det nå er, mot covid-19-viruset, bør gjerne vurdere å lese denne boken først.

 Det kan være riktig å tenke på hva som var følgene etter vaksineringen i forbindelse med svineinfluensa-pandemien i 2009:«72 barn og unge mellom fem og 26 år ble bekreftet rammet av narkolepsi mellom oktober 2009 og utgangen av 2012. Gjennomsnittsalderen da symptomene startet, var 12 år.» (Forskning.no 2017)

 I 2017 erkjente WHO at «eksplosjonen av poliotilfeller i Kongo, Afghanistan og Filippinene vesentlig skyldes vaksiner».

Forsidebilde: Marco Bianchetti

Knut Lindtner har lagt til bilder m/kommentarer

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Håkon Fredriksen
  9 februar 2021 9:54

  Injeksjon med mRNA væske er genterapi og har ingenting med vanlige vaksiner å gjøre.

  Fra Mercola sin nettside idag:
  «By referring to COVID-19 vaccines as “vaccines” rather than gene therapies, the U.S. government is violating its 15 U.S. Code Section 41, which regulates deceptive practices in medical claims»

  Svar
  • Sjekk Modernas hjemmeside. Moderna.com. Der står det at vaksinen er «software for the cell» og at de måtte lage et eget operativsystem for å få til dette her. Genmanipuleringen vil først vise seg i neste generasjon mennesker. Det som nå tilføres genene kan ikke tas tilbake/endres.

   Svar
 • Vidar Johansen
  9 februar 2021 15:42

  Interessant forfatter, som jeg aldri har hørt om før. Etter å ha sett gjennom bibliografien hans ser han ut til å være av riktig kaliber for meg ihvertfall. Tvangsforgiftning og tvangsforing av løgner via media klinger ikke godt hos meg heller.

  Svar
 • « I 2017 erkjente WHO at «eksplosjonen av poliotilfeller i Kongo, Afghanistan og Filippinene vesentlig skyldes vaksiner»

  Wtf. ! Hvem betaler lidelsene?

  Selvfølgelig bør hysterikerne få vaksinere seg hvis de vil.
  – Andre bør ikke bli voldtatt. :
  «Hvis vaksinene virkelig er så effektive som påstått, skulle ikke de vaksinerte være beskyttet mot smittefaren? Det er vel liksom poenget med vaksinene. Så hva er da problemet? At de uvaksinerte blir syke?»
  NETTOPP!

  « mytene om vaksinering, forskningsjuks,…»
  (- og masse-hysteri fra «eksperter»?)
  Litt på siden, men :

  Vi husker vel kolesterol-måle epidemien, i gangsatt av legemiddelprodusentene, som bredte sitt hysteri for noen år siden. En belastning for fastlegene antagelig siden alle ville/måtte måle kolesterol- nivået sitt stadig vekk, og de fleste ble satt på medisiner. Og en redusering av folkehelsa gjennom frykt, – og ved at folk ble redde for å få i seg fett av ett eller annet slag. En redusering av folkehelsa gjennom frykt/uro.
  Og Fordi folk fikk i seg for lite fett, -men også fordi sulten fikk de til å stadig småspise rask karbohydrat-mat, med større sjanse for diabetes.
  Legemiddelprodusentene stod for forskningen og «riktig» kolesterol-niva. – Med medisin for regulere det til «riktig» nivå. 60 % av alle vokse i den vestlige verden ble anbefalt statin-medisiner etter legemiddelprodusentenes anbefaling. Etterhvert også fra leger og andre «eksperter» i statlige organer.
  Et massivt «vaksine»-press og frykt, som antagelig har ødelagt celle-helsa for mange. Unødvendig utgift for helsevesenet. – Og enorm inntjening for legemiddelindustrien w.w.

  Så kommer det nå fram :

  ‘ En godt fungerende cellemembran er faktisk ekstremt viktig for at cellen skal virke.
  Og forskning har altså vist at kolesterol er en vesentlig bestanddel i denne membranen. Mellom 30 og 50 prosent av cellemembranen består nettopp av kolesterol. Der har det en svært viktig oppgave.
  Økningen av kolesterol i blodet som følge av mer mettet fett i kosten, er kanskje ikke et sykdomstegn i det hele tatt. TVERT I MOT. Det er antagelig et tegn på at reguleringsmekanismene i kroppen fungerer som de skal.’

  https://forskning.no/hjertet-mat-og-helse/ny-norsk-modell-kan-forklare-kolesterol-mysterium/1806166

  Svar
 • ‘ …etikkrådet respekterer at også helsepersonell har frihet til å ytre seg.
  Han påpeker imidlertid at leger og sykepleiere har en plikt til å uttale seg korrekt.
  – Selvfølgelig har de ytringsfrihet. Men de er også forpliktet til å formidle anerkjent medisinsk kunnskap til sine pasienter… ‘
  https://www.nrk.no/innlandet/leger-som-er-kritiske-til-koronavaksine-far-motstand-av-radet-for-legeetikk-1.15361246

  Hvem anerkjenner…. ;-)

  Svar
 • ‘ Nakstad sier det stemmer at det er mange underliggende sykdommer blant dem som er døde av covid-19.
  Men underliggende sykdommer er vanlig blant eldre mennesker, derfor kan man ikke se bort fra det. Det er helt naturlig i en normalpopulasjon. Den viktigste risikofaktoren er uansett høy alder, uavhengig av om man har underliggende sykdommer eller ikke.’
  https://www.nrk.no/innlandet/leger-som-er-kritiske-til-koronavaksine-far-motstand-av-radet-for-legeetikk-1.15361246

  Dette er helt sant, Nakstad.
  Men det er mange måter å lyve på.
  En måte er å UTELATE slike opplysninger, av f.eks høy alder, av «personhensyn» ;-) spesielt ved starten av influensaen. For å bedre folkehelsa ved å få NED frykt.
  Dere satt med tallene, hvorfor underslo dere disse; ønsket dere frykt?

  Svar
 • Wasan Totland
  9 februar 2021 22:55

  Dette er det viktigste spørsmålet i dag. Mange blir påtvunget vaksiner av offentlig ansatte som tror de er så gjeve at. De som nekter risikerer jobben. Ihvertfall om de jobber i helsevesenet. Jeg kjenenr personlig et par stykker som ble veldig syke av svineinfluensavaksinen til Baxter. De har ikke tatt vaksine etter det og en av dem vil miste jobben. Folkens: Merk dere hvem som presser på. Det er rettsaker i andre land og selv om det ikke hjelper så mye å gå til sak når du er død, skal de få vite hva de er med på å gjøre mot andre mennesker. Her er en video som blir slettet over alt der de store aktørene er. Den er interessant på mange vis.
  https://beforeitsnews.com/alternative/2021/02/this-is-the-video-to-watch-infecting-wcovid-swab-the-rna-vaccine-artificial-intelligence-3741455.html

  Svar
  • EUs domstol for menneskerettigheter vedtok 29.2.21 at INGEN kan tvinge noen å ta vaksiner. Sendte mld til NRK om dette, men det ble ikke nevnt i nyhetene. Hvorfor ikke? Hvorfor skal vi ikke få vite?

   Svar
 • Vi våkne må stå sammen mot dette som kan se ut som en planlagt «nedslaktning» av menneskeheten, her kommer B. Gates foredrag meg i hu: «Med godt helsevesen og god vaksinering kan vi greie å REDUSERE menneskeheten mede så mye som 15%». Flere immunologer og leger er nå svært redde for hva som vil skje med de «vaksinerte» i løpet av 3-6 måneder etter «vaksineringen». Jeg skal i hvertfall motsette meg dette, «Dø Om Så Det Gjelder»! hvis dette kan redde andre fra dette svineriet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Lockdown:

Åpner opp for langt verre sykdommer.

Forrige innlegg

Uten lov og dom. Internert i snart 20 år.

USAs store skam: Guantanamo.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.