POSTED IN Globalisering

Troen på verdensherredømme lever

Den nye verdensorden (NWO): Først tar vi Moskva, så tar vi Beijing

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

Verdensbanken (WB) og IMF er Wall Street bankkartellets instrumenter for en ikke-militær overtakelse av land og stater. De lurer U-land og svake stater til å ta opp lån de vet de ikke kan betale tilbake, og så tar de landets ressurser som betaling og eller får lisensene til utvinning og eksportering, og USA, les Wall Street, kan diktere hva landet kan gjøre og ikke gjøre. Først forgjelding, så overtakelse. En oppskrift USA har brukt i mange tiår med stor suksess i mellom- og sør-Amerika, Karibia, Afrika, Stillehavslandene og store deler av Asia.

Ukraina er intet unntak, som et av Europas fattigste land med BNP lavere enn Namibia, var det et lett offer for WB og IMF. I 2014 tilbød WB Ukraina ett lån på en milliard dollar, på betingelse av at utenlandske investorer kan kjøpe Ukrainas matjord, den beste jorden i Europa for dyrking av korn. IMF tilbød landet det samme året et lån på syv milliarder dollar, på betingelse av at Monsanto (nå Bayer), fikk starte med utplanting av genmodifiserte planter i Ukrainsk jord.

Ukraina sa dessverre ja til begge lånene, og hadde ingen mulighet til å betale lånene tilbake. For USA har gjort alt for at det skal være kaos i landet, fra de styrtet regjeringen i 2014, og håpløst forgjeldet så har USA diktert alt som har skjedd i landet, og styrt det for å fremprovosere en krig mellom Ukraina og Russland. Alt går etter planen som tenketanken Rand Corporation som er finansiert av Pentagon, utformet tre år tilbake.

En plan som går ut på utmatte Russlands økonomi ved å strekke ut krigen i Ukraina så lenge som mulig ved å stadig sende våpen til Ukrainske styrker, og som kan fortsette angrepene på Donbass-regionen lenge etter krigen mot Russland offisielt er over. Det er Russland som får kostnadene med å stabilisere og bygge opp Ukraina igjen, noe som USA/NATO vil sabotere ved å sørge for en endeløs strøm av våpen til geriljastyrker.

Utrolig nok kan halvparten av Russlands gullreserver og valutareserver være i utlandet, i land som nå sanksjonerer Russland. Paul Craig Roberts: “Som Pepe Escobar skriver, “Dette er en kraftig anklage mot den russiske sentralbanken – som lånte mot gull og eksporterte det. Det burde føre til at sentralbanken kan bli anklaget for å ha utført en innsider aksjon.» Det er forvirrende at den russiske sentralbanken ikke er underlagt den russiske grunnloven så vel som rettssystemet, men faktisk er underlagt IMF”.

Er dette tilfelle så må spørsmålet bli om Putin visste dette når han beordret invasjonen? Har Putin blitt ført bak lyset av sin innerste krets av rådgivere, som er det samme finansfolket som er Bidens innerste krets av rådgivere, som for alle vestlige ledere og stats-overhoder? Visste han det, er vi da vitne til et gigantisk skuespill? Er det avtalt en krig med begrenset omfang som vil koste Russland så mye at Putin må trekkes seg eller avsettes, og erstattes med en som “åpner Russland for Vesten?

En krig som også vil koste Europa så mye, at produksjon og økonomiene kollapser, og Wall Street kan kjøpe opp alt i Europa på billigsalg som planlagt? Larry Fink, direktør for BlackRock, uttalte at globaliseringen kan stoppe opp, og vi får en todeling av verden. Det kan bli Kina og Russland sammen med medlemmene i Shanghai Coporation Organisation (SCO) og BRIC mot USA og deres vasaller.

Men stopper Russland leveransene av olje, gass og hvete til Europa og heller leverer til Kina og SCO, vil mye av produksjonen i Tyskland og ellers i Europa bli skadelidende, og Wall Street kan kjøpe opp Europa for en billig penge allikevel. Med Russland erobret kan Wall Street konsolidere sine styrker og konsentrere seg om å isolere Kina.

Offensiven har allerede startet, Soros har nylig innledet den med kraftig kritikk av Xi, globalistene vil vende opinionen i Kina mot ledelsen. For herskerklassen nøyer seg ikke med halvparten av verden for sin NWO, Kina må også felles for at den nye verdensordningen blir fullendt.


Innlegget er hentet fra derimot.no sin kommentarspalte

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • «og Wall Street kan kjøpe opp Europa for en billig penge allikevel. Med Russland erobret kan Wall Street konsolidere sine styrker og konsentrere seg om å isolere Kina.»

  Men først må/måtte vi altså innbilles at penger/fiktiver (tall) og renter ( tall av tall) står over realverdier og nasjonenes egne arbeidskrefter.
  Dette pengevåpenet har lagt nasjoner i grus i flere hundre år.
  Våre ( barnslige) forestillinger er vår skjebne gir makt til de som styrer dette våpenet, og som konstruerer politiske motsetninger i nasjon etter nasjon, med alles kamp mot alle.
  Globalister som ønsker En verden, En leder, – og En valuta.

  Svar
 • Svar
 • Det er sannsynlig at Russlands sentralbank ikke bare følger IMF på visse ting men er underlagt Rothschild systemet og dermed BIS i Sveits. Det er ett system som sikkert ble skapt ved opprettelsen av Sovjetunionen, da disse «Marxistene» hadde sine 10 punkter hvilket ikke var noe annet enn en huskelapp fra Rothschild. Og ett av disse punktene var å opprette sentral bank. Ett annet poeng var å sentralisere all kommunikasjon, hvilket betød å få kontroll over all presse og media.
  Det kan tenkes at Putin ikke har hadd anledning til å gjøre noe med Russlands sentralbank.
  Han burde bruke sjansen nå til å lage ett system som er fristilt BIS og Russlands fiender.

  Rt hadde i dag en artikkel hvor en talsmann fra banken prøvde å forklare hvorfor verdiene måtte være i utlandet. Det var ikke tilfredsstillende forklart, men som talsmann for supertyver setter man gjerne tåkefyrster på jobben. link i neste post

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  29 mars 2022 21:54

  Biden sine ferskaste utspel er tydeleg tale: Det er viktigare for USA å ruinera Russland enn å få slutt på krigen i Ukraina. Og Noreg fylgjer USA. Og Raudt var visst ikkje imot Nato likevel.

  Svar
  • «Det er viktigare for USA å ruinera Russland enn å få slutt på krigen i Ukraina.»

   Ja, det så vi jo også gjennom de økonomiske sanksjonene mot Russland tidligere.
   Det dreide seg ikke om Krim, som det nå ikke dreier seg om Ukraina.
   Russland ville gjerne ruste ned, i samarbeid med Nato.
   ( Som nasjonalsosialistene i mellomkrigstiden ville ruste ned i samarbeid med England/Frankrike. Men det var den industrielle oppbyggingen/ konkurransen England var redd for, ikke militæropprustningen.)

   Det dreide seg om å stoppe billigere gass fra Russland gjennom den nye gassrørledningen til Europa.
   Hvordan skulle USA ellers få solgt sin dyrere gass?
   Russland, og Kina, sin industriutvikling må stoppes/begrenses.
   Spesielt når de også utfordrer dollar som verdensvaluta.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukrainakrigen sett fra øst.

Opprørerne i øst sin versjon av krigen

Forrige innlegg

Fortell meg hvem dine venner er.

Hvem vil kjempe i Ukraina?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.