POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Den nye statsministeren i Slovakia:

Tar et oppgjør med covid-massevaksinasjonen.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Oppgjør med covid-hysteriet også i Slovakia

Av Jan Herdal

Slovakias nye statsminister, sosialdemokraten Robert Fico er internasjonalt mest kjent for at han stopper landets våpenforsendelser til Kiev-regimet i Ukraina. Men har tar også et grundig oppgjør med covid-hysteriet.

I en tale i parlamentet nylig sa han at den nye regjeringen vil vurdere de tidligere EU-vennlige regjeringenes håndtering av saken. Han nevnte alle restriksjonene som ble innført, at det ble benyttet uprøvde vaksiner, og brukt store penger både på vaksiner og utstyr. Samtidig varslet han at hans parti ikke vil styrke WHOs fullmakter for håndtering av pandemier.

Fico kritiserte presset mot de som hadde en annen oppfatning og/eller nektet å la seg vaksinere. De ble i mediene framstilt som farlige for samfunnet, og i mediene kunne en lese oppfatninger som at «enhver uvaksinert person vil hyle av smerte som en gris».

– I dag ser det ut til at vår oppfatning om at den forrige regjeringens tiltak grovt krenket menneskerettighetene, var både riktig og berettiget. Den ene studien etter den andre bekrefter nå de skandaløse konsekvensene av massevaksinasjon med uprøvde, eksperimentelle vaksiner, sa Fico.

For hans regjering er det ikke aktuelt å styrke Verdens Helseorganisasjon (WHO) på bekostning av suverene stater i bekjempelsen av pandemier.

 – Slikt tøys kan bare være oppfunnet av skruppelløse farmasøytiske selskaper som vil omgå regjeringers motstand mot obligatorisk vaksinasjon, sa Fico, og minte om en slik maktoverføring ifølge den slovakiske grunnloven vil kreve godkjenning av parlamentet. 

Han var overbevist om at suverene politiske partier ikke vil gi et slikt samtykke, og aller minst de som støtter hans regjering. 

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • En med fornuftige meninger – annet enn man kan si om en hel del andre politikere, ikke minst de som sløver rundt på Lyvebakke. Adv. Klomsæt sin karakteristikk av en del av sine advokatkolleger kan så absolutt også gjelde for politikere flest. «De er medisinske sensasjoner – dei står oppreiste uten ryggrad».

  Svar
 • Northern Light.
  24 november 2023 18:26

  To personer med høye stillinger i USAs legemiddeltilsyn som godkjente Modernas covid-vaksine, er nå ansatt av Moderna for å utvikle nye mRNA-«vaksiner».

  Det er en svingdør mellom våre helsemyndigheter og den farmasøytiske industrien. Moderna ansetter nå to som tidligere hadde høye stillinger i legemiddeltilsynet, og som godkjente Modernas farlige mRNA-injeksjoner.

  Av Lance D Johnson.
  Hva kan være farligere innen medisinen enn fagpersoner hos tilsynet som lisensierer farlige medisinske eksperimenter på befolkningen, for så plutselig å bli ansatt av legemiddelselskapene de skulle ha tilsyn med ? Denne korrupsjon foregår for tiden mellom USAs legemiddeltilsyn (FDA) og Moderna, en av produsentene av covid-«vaksiner». Dette er en trussel mot folkehelsen, fordi det betyr at det ikke er noe ekte regulatorisk tilsyn, de har intet ansvar for grove medisinske feil og medisinsk svindel.

  Da et lite kjent farmasøytisk selskap ved navn Moderna ble tildelt 53 milliarder kr under Operation Warp Speed, hadde selskapet plutselig stor innflytelse over tilsynet. To ansatte med høye stillinger hos tilsynet ble ansatt av Moderna, bare måneder etter at de ga Moderna lisensene for deres covid-vaksiner og booster-injeksjoner. Denne korrupsjonen kom frem i lyset takket være Peter Doshis ettergorskning, som publiserte den i British Medical Journal.

  Dr. Doran Fink.
  Den første hos tilsynet som ble ansatt av Moderna er Dr. Doran Fink. Hav hadde tilsyn med vaksiner hos tilsynet i mer enn 12 år; og var en «lege/forsker med erfaring i klinisk utvikling/lisensiering av vaksiner og relaterte biologiske produkter». Tilbake i 2010 begynte han sin karriere hos FDA, og snart ble han visedirektør for avdelingen for vaksine-og relaterte produkter i tilsynets avdeling for vaksineforskning.

  Da covid-propagandaen og nedstengninger var på sitt høyeste, var Dr. Fink i front og fremmet de eksperimentelle covid-vaksinene og nedstengningene, isolasjonen og tvangstiltak. Han var også med på å bestemme hvilke befolkningsgrupper som skulle få injeksjonene først. Han deltok på en rekke FDA-møter og argumenterte for godkjenning av cocid-vaksinene og booster-injeksjoner. Det viktigste er at han engasjerte seg i en «gjennomgang på seniornivå», for FDAs godkjenning for nødbruk og lisens for covid-vaksinene. Han fortsatte med å godkjenne medisinsk svindel, som Moderna covid-vaksinene.

  Etter å ha gitt Moderna «lisens til å drepe», forlot han sin stilling ved FDA i desember 2022. I februar 2023 begynte han å arbeide for Moderna som leder for «Translational Medicine and Early Clinical Development, Infectious Diseases». Nå hjelper han selskapet med å utvikle nye, farlige vaksiner som en dag vil bli gitt FDA-godkjenning, fordi Dr. Fink har enorm innflytelse over sine kolleger ved FDA.

  Dr. Java Goswami.
  Den andre hos FDA med en høy stilling som gir henne fordeler og innflytelse, er Dr. Jaya Goswami. I mars 2020 arbeidet hun ved tilsynets senter for biologisk forskning. Hennes oppgave var å overvåke utviklingen av covid-vaksinen på rekordtid. Hennes ansvar var også å ha «tilsyn over vaksiner og biologisk utvikling».

  Dr. Goswami avgjorde om de kliniske dataene for Modernas covid-vaksine oppfylte tilsynets standarder. I januar 2022 hjalp hun til med å gi tilsynets godkjenning for Modernas covid-vaksine. I juni 2022 forlot hun FDA og begynte hos Moderna som direktør for klinisk utvikling innen infeksjonssykdommer. Nå utvikler hun nye mRNA-vaksiner, som vil få en rask godkjenning av tilsynet, fordi hun har alle de riktige forbindelsene.

  Kim Witczak, en global forkjemper for farmasøytisk legemiddelsikkerhet og medlem av FDAs, Psychopharmacologic Drugs Advisory Committee (Komite for psykofarmakologi legemidler), snakket med The Epoch Times om korrupsjon ved tilsyn, og behovet for å stoppe korrupsjonen mellom farmasøytisk industri og helsemyndigheter. «Svingdør-kulturen mellom industri og tilsyn har lenge vært en bekymring, og reiser spørsmål om upartiskhet hos tilsynet», sa hun.

  «En urovekkende trend er den bevisste karrierestrategien med å bli ansatt hos tilsynet. Gevinsten får den farmasøytiske industrien når de går tilbake i stilinger i legemiddelselskapene. En fordel for industrien og en risiko for folkehelsen. det blir bekymringer for skjevhet i praksis hos tilsynene, som å være ukritisk eller overse sikkerhetshensyn».

  Fra Natural News, publisert 22 november 2023.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: RIGGED: Two high-level FDA officials who approved Moderna’s COVID-19 vaccine are now working for Moderna to develop new mRNA “vaccines”.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

For å komme vaksineindustrien i møte:

WHO endrer definisjonen av flokkimmunitet.

Forrige innlegg

Prosessen er i gang, denne gangen i Nederland:

Ubrukelige politikere i Europa skiftes ut.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.