POSTED IN Italia

Den nye italienske statsministeren:

Vil ha gass fra Russland men underordne seg USA krav om atomvåpen i Italia.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

«American Party» i Italia

Av Manlio Dinucci.

I motsetning til ideen om at man kan ha i utlandet, vil valget av Giorgia Meloni sikkert endre noen ting i Italia, men alt vil forbli uendret i utenriksrelasjoner. Italienere vender seg ikke mot årsaken til problemene sine, men bare mot visse symptomer. Det er et faktum at hele den italienske politiske klassen konkurrerer om hvem som gjør mest knebøyninger foran USA.

Institusjonelle partier gjennomfører valgkampen ikke bare i Italia, men i USA. Sekretæren for PD Enrico Letta, i et intervju med en amerikansk avis, erklærer: «høyresida i Italia nærmer seg Russland, mens vi nærmer oss USA». I samme avis forsikrer presidenten til Copasir Adolfo Urso, på et besøk i Washington, i stedet at «for USA er Giorgia Meloni fullt ut pålitelig». Partiene i hele den parlamentariske kretsen konkurrerer dermed om å få samtykke fra Washington, som er uunnværlig for enhver regjering som kommer ut av valget. Samtidig handler de sammen når det gjelder implementering av Washington-direktivene. For eksempel det med å boikotte FNs traktat om forbud mot atomvåpen, ratifisert av 66 stater og signert av 20, men boikottet av USA og NATO.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er meloni-pa%CC%8A-talerstol-696x390.png
Giorgia Meloni på talerstolen

Også i juni mottok den 6. skvadronen til det italienske luftvåpenet i Ghedi det første amerikanske F-35A atomangrepsjagerflyet som snart vil være bevæpnet med de nye amerikanske B61-12 atombombene, klare til å brukes av det italienske luftvåpenet under USA kommando. Italia bryter dermed ikke-spredningsavtalen som ble ratifisert i 1975, som sier: «Hver av de militært ikke-atomvåpen statene forplikter seg til ikke å motta atomvåpen fra noen, og heller ikke kontrollere slike våpen, direkte eller indirekte».

Som ytterligere bevis på Italias underkastelse under USA avsluttet den parlamentariske undersøkelseskommisjonen for årsakene til «katastrofen» til Moby Prince-skipet sitt arbeid, og skjulte nok en gang de sanne årsakene til massakren som fant sted i Livorno havn for over 31 år siden for å dekke våpenhandel fra den nærliggende US Camp Darby-basen. Den mystiske sluttrapporten, presentert av Andrea Romano fra PD, ble enstemmig godkjent av representantene for alle de andre partiene. Hva som var den virkelige dynamikken til massakren vises i denne episoden av Wide Angle av en brennende aktuell videoundersøkelse, sendt i 2016 av Giulietto Chiesas Pandora TV.

Manlio Dinucci, Il Manifesto.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Bare teater. Ingen slipper til i det politiske vest uten elitens tillatelse. Italias eiere slapp denne globalisten igjennom for å være fluepapir på de mange misfornøyde men naive velgerne «facistene» som drømmer om «Italia først». Ingenting endres om ikke koallisjonspartnere tvinger henne. Landet er ikke ukjent med politisk kaos å den permanente stat står klart til å åpent overta styringen. Giorgia Meloni bør betraktes med adskillig skepis inntil videre.

  Svar
 • Henning Nielsen
  3 oktober 2022 12:19

  Russland har kuttet gass-strømmen til Italia (pga et «problem» i Østerrike), og de får nå gass fra Azerbaian, en ny ledning (Trans-Balkan) som via Tyrkia også betjener Hellas og andre land på Balkan.

  Det blir temmelig tendensiøst å hevde at et hvert F-35 fly er et «atomangrepsjagerfly». F-35 er levert / bestilt til 18 lands flyvåpen, er de «atomvåpenfly» alle sammen? Ærlig talt, litt mer seriøsitet, takk.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Med US-soldater på vår statsministers pressekonferanse melder spørsmålet seg.

Hvem er det som styrer i Norge?

Forrige innlegg

Tydeligere kan det nesten ikke sies. Vi er blitt en USA-delstat.

USA-soldater på Støres pressekonferanse skal understreke alvoret.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.