POSTED IN Storbritannia

Den militære musen som pep.

Storbritannia vil stoppe Russland i Ukraina.

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Russland vil demilitarisere NATO.

Storbritannia har foreslått å sende et ekspedisjons-korps til Ukraina.

Av Larry Johnson.

X-CIA-analytiker

London har også foreslått å etablere en flyforbudsone over Kiev-kontrollerte områder. De utelukker heller ikke angrep mot «strategiske infrastruktur-fasiliteter i Russlands nordlige regioner». Etter det, ifølge den britiske planen, vil NATO-styrker etablere en «buffer-sone» innenfor de okkuperte posisjonene, inkludert grensen mot Belarus og området rundt Kiev. Så skal de frigjorte ukrainske styrken trekke seg tilbake til denne spesielle operasjons-sonen.

Vi vil gjerne at du kommenterer på denne planen.

Jeg spør derfor:

 1. Hvordan vurderer du denne avgjørelsen? Og tror du den er realistisk? Skal vi ta dette alvorlig, (eller er det et forsøk på å blidgjøre Zelensky)?
 1. Allerede i juni 2023 sa Putin at Russland tenkte på å skape en buffer-sone (en sikkerhets-sone) i Ukraina «for å løse problemene med angrep mot russiske områder». Prøver NATO å ta initiativet, og hvorfor kommer de ikke til å lykkes?

Her er mine svar på disse spørsmålene.

Om vi ser på det første spørsmålet, så er dette en fantastisk vrangforestilling, som britene har funnet på. Det har intet grunnlag i realitetene. Men kun fordi britene er gale, så betyr det ikke at Russland kan ignorere dem. Det er et seriøst forslag. Men den britiske hæren er et tomt skall. De er bare en femdel av det de greidde å redde fra Dunkirk i andre verdenskrig. Den britiske hæren er en tannløs, bedrøvet puddel. Den kan ikke en gang bjeffe, langt mindre bite.

Som svar på det andre spørsmålet.

Ja, NATO er desperate etter å hindre Russland fra å sikre alle områder øst for elven Dnepr. Fram til nå har NATO-landene drevet med sine kriminelle aktiviteter i Ukraina. Men de har ikke fått kjenne på konsekvensene. Jeg tror de har misforstått Russlands mangel på mot-tiltak som et tegn på svakhet. Forvirret forveksler de tålmodighet med uvitenhet. Samtidig ser vi på  det voksende  kaoset som foregår i Kiev, der kampen om kontroll mellom president Zelensky og general  Zalyzhny stadig blir hetere. Så nå ser russerne ut til å være tilfredse med å fortsette sin strategi med systematisk å demontere den ukrainske hæren.

Russland kan fryde seg over en uventet fordel – at også NATO blir demilitarisert.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Nåværende nestleder i Russlands Sikkerhetsråd, Medvedev, truer med atomapokalypse og assymmetrisk respons.
  zerohedge.com
  Putins nærmeste er langt mer krigslystne enn ham. Han holder igjen og blir kritisert for å være for tam,
  så vidt jeg har skjønt. Ikke lurt å fjerne Putin.

  Svar
  • Torfinn Slettebø
   8 februar 2024 9:54

   Men det ville vera lurt å fjerna våre eigne ministrar, særleg Gram og Støre.

   «Forsvarssjef» Kristoffersen, som ikkje ytrar eit pip mot USA sin stille okkupasjon av Noreg, kan få utlevert US-uniform og fortener sjølvsagt løn frå den nord-amerikanske staten, ikkje frå Noreg.

   At Noreg smarbeider militært med forstyrra britar i 2024, er ein dårleg spøk. At våre allierte vil sprengja endå fleire russiske gass-anlegg, overraskar ikkje.

   Alle kjenner no sabotasjen av Nord Stream i 2022. Dei fleste veit ikkje om at EU hindra South Stream i 2014. Bygginga var i gang, men Russland måtte gi opp prosjektet, og tapte mykje pengar.

   USA vil ha slutt på russisk gass-anlegg i Arktis. Og USA meiner å ha rett til å bestemma salsprisen for russisk energi på verdsmarkanden.

   NATO og Noreg gjev Ukraina full støtte til å øydeleggja olje- og gass-installasjonar i heile Russland.

   Me er allierte med og okkuperte av solide svinepelsar.

   Svar
 • En hel verden er vitne til at USA er ferdig som stormakt, ferdig som demokrati, ferdig som økonomisk makt, og trolig ferdig som militær makt. Imperiet har vart til nå takket være blackmail, korrupsjon, manipulasjon av medier med løgn og bedrag, og hemmelige operasjoner i alle land.

  Nå ser vi at USA finansierer og sender våpen til Israel og blir medskyldig i det folkemord som pågår – og det er like før sannheten går opp for mange.

  Dette regimet forsøker Jonas Gahr Støre og Espen Barth-Eide å pisse opp etter ryggen istedenfor å avsløre og protestere. Verden styres av kjeltringer og faenskapen opprettholdes av kjeltringer og tafatte idioter. Har vi virkelig fortjent slike ledere?

  Som selgerne sier: Men ikke bare det … Se selv.
  https://www.youtube.com/watch?v=ooMCvGlbbc4

  Svar
  • Du har så jævlig rett Jonas. Vi har ikke fortjent disse «ryggpisserne». Jeg kom over dette på nettet. Interessant vinkling. Nå midt i tredje verdenskrig. Eliten mot Røkla. Får vi løgnen og falskheten midt i trynet. Det gjør at spørsmålet om hvem skrev historiebøkene presser seg fram. Denne vinklingen på hva som skjedde under annen verdenskrig fanget min interesse. Er hele mitt verdensbilde og det jeg har blitt fortalt moden for revisjon???….

   «Vridd HISTORIE.

   Mellom 1939-41 utstedte Adolf Hitler over 2 dusin fredstilbud til Winston Churchill, og ba om at han ikke hadde noe ønske om å kjempe mot Storbritannia eller erobre noen del av Europa.

   Tilbudene inkluderte til og med bistand til Storbritannia, dersom de skulle komme under fiendtlig angrep.

   Hitler skrev at hans oppdrag var å forhindre kommunistisk infiltrasjon og et angrep fra øst. Hans fremrykk mot Europa var til forsvar for de franske og britiske troppene som rykket frem fra Vesten.

   Polske kommunister begynte å slakte grensende tyske sivile som svar på Hitlers suksess med å forhindre et bolsjevikisk kupp i Tyskland.

   Churchill avslo alle tilbud om fred og fortsatte å bombe sivile områder i Tyskland (en krigsforbrytelse) inntil Hitler ble tvunget til å gjengjelde. Dette var et triks fra Churchill for å la USA slutte seg til andre verdenskrig, som ble krevd av den jødiske frimurerpresident Roosevelt.

   Churchill var for full til å kringkaste og Winnie the Pooh-skuespilleren Norman Shelley ga stemme til mange av hans mest kjente radiotaler.

   Hitler la ut brosjyrer over hele Europa med et håp om at publikum ville høre hans ønske om fred, men statsmediene fortsatte å lyve om grunnlaget for krigen. Fredstilbudene var skjult for det britiske folket.

   Hitler var en trussel mot bankkartellet og deres langsiktige plan for å påtvinge kommunisme til alle ikke-jødiske nasjoner. [skifter fra kapitalismen]

   I deres tiår med uavhengighet så Tyskland usett velstand og enhet, med familie, anstendighet og kristendom i spissen, men for den vestlige bankkabalen var dette uakseptabelt.

   Maskinen fortsatte med å baktale nasjonalismen, forplante Tyskland og brakte landet tilbake på kne slik det var før det populistiske opprøret.

   Denne dreieboken kan tydelig sees i dag med MAGA i USA og med Putins kamp for Russland, som begge søker å fordrive bankdynastiene og deres propagandamonopol.

   Fremtiden viser fortiden»

   Svar
   • Poul Tranborg
    8 februar 2024 14:21

    ’Om det var et triks fra Churchill å bombe sivile områder i Tyskland, bør det vel nevnes, at det ikke var dette som gjorde at USA blev en aktiv deltaker i krigen mellom Storbritania og Tyskland. For det skjedde først etter at Tyskland erklærte krig imot USA 11.12.1941. Og dette skjedde vist som følge af USA’s krigserklæring mot Japan tre dager tidligere. Mer om dette her: https://www.globalresearch.ca/fall-1941-pearl-harbor-wars-corporate-america/28159

   • O.B.:
    » Mellom 1939-41 utstedte Adolf Hitler over 2 dusin fredstilbud til Winston Churchill»

    Ja, mange tror fortsatt ( etter 80 år med løgnaktig krigshistorie-propaganda ), at jødene IKKE fikk lov av Nasjonalsosialistene til å reise ut av Tyskland. ‘Dette stakkars lille folket’ som ble holdt fanget av de onde Nasjonalsosialistene.

    Det var jo motsatt. :

    ‘ Våren 1939 så Hitlers siste forsøk på å løse problemene med de tyske jødene på en sivilisert måte. Han sendte Hjalmar Schacht, president i Reichsbank og arkitekten av den tyske utvinning, til England i den hensikt å forhandle fram et stort lån som ville gjøre Tyskland til å la de resterende 250.000 jøder utvandre med sine eiendeler og nødvendige økonomiske midler for å sikre nødvendige innvandring og visum.Guvernøren i Bank of England, Montagu Norman, sammen med mange medlemmer av parlamentet, var positiv til denne ordningen, men det ble umiddelbart torpedert av Chaim Weitzmann og krigshisserne rundt Churchill, som hadde blitt en trofast tjener for den jødiske bank hierarki etter at de hadde reddet ham fra konkurs fra tapet av sine formuer i ulykken i 1929. I tidligere tider hadde han vært en frittalende anti-jøde. ‘

    Og Churchill skrev/sa jo også etter krigen ( -da han var kommet fri fra det økonomiske grepet) :

    ‘ Tysklands utilgivelige forbrytelse i tiden før den 2. verdenskrig var å trekke sin store økonomiske virksomhet vekk fra verdens handelssystem og utvikle sine egne vekslingssystemer for utenlandsk valuta slik at de som kontrollerer verdens finanser ikke lenger fikk tjene penger på den tyske handel. ‘
    Kilde: Churchill til lord Robert Boothby i Winston Churchill «The Second World War,» Scherz, München 1960.

  • Alle imperier har, i likhet med mennesker, en begrenset levetid. Felles for både imperiene og menneskene er at de på slutten av livet vil bli desperate etter å holde seg i live litt til, og ikke sjeldent vil de vifte vilt rundt seg med armene i et desperate forsøk på noen minutter til med liv.

   Det er det vi er vite til nå: det amerikanske imperiets siste dager. De slår nå vilt fra seg i alle retninger, men dessverre er dette fånyttes, ingen lever evig, ingen imperier vil bestå for alltid. En druknende mann vil forsøke å gripe tak i de rundt seg, og dra de med seg i dypet… så det beste man kan gjøre da er å holde avstand. Norske politikere gjør det motsatte: de binder seg fast i den synkende mannen.. Galskap, ren galskap.

   Svar
  • Øyvind Aarsnes
   8 februar 2024 17:33

   Denne filmen var knallgod, bare sannhet sannhet og atter sannhet. Illuminati, pengemafien jobber for selveste Satan som snart skal bindes i 1000 år.

   Svar
 • Northern Light.
  8 februar 2024 17:36

  Medvedev: Russland har «ikke noe annet valg» enn å utløse en kjernefysisk «Apokalypse» hvis de blir angrepet av NATO.

  Av Tyler Durden.
  Det er ikke første gangen den tidligere russiske presidenten Dmitrij Medvedev, har advart om at en direkte krig mellom Moskva-styrker og NATO vil føre til en atom-apokalypse.

  Den nåværende nestlederen i Russlands sikkerhetsråd utstedte advarselen på Telegram onsdag, som svar på nylige uttalelser og rapporter om at noen europeiske ledere ber befolkningen deres om å «forberede seg på krig». For eksempel oppfordret general Patrick Sanders i den britiske hæren i forrige måned, myndighetene til å «mobilisere nasjonen» for å forberede seg på krig med Putin, og at befolkningen trenger et «skifte» i tenkningen for å være klar for krig.

  Medvedev hånet dette og andre eksempler på NATO-ledere som anklaget Moskva for å gå etter en utvidet krig som «farlig vrøvl». Han sa at dette handler om å prøve å styrke støtten for å sende flere våpen til Kiev, midt i det som har blitt krigstretthet blant vestlige regjeringer.

  I følge russiske medier, sa Medvedev at dette er en del av arbeidet med å støtte opp om Ukraina – «et døende land som er langt vekk for skattebetalerne i Vesten» – mens de ignorerer problemer hjemme. «Derfor kringkaster lederne i disse landene hver dag til befolkningene: Vi må forberede oss på krig med Russland og fortsette å hjelpe Ukraina», skrev han.

  Det var da han sa at folk i Vesten må bli fortalt den brutale sannheten; Medvedev understreket at den russiske responsen på angrep fra NATO uten tvil ville være «asymmetrisk». Han forklarte: «Siden våre militære evner er uten sammenligning med Vesten, vil vi rett og slett ikke ha noe valg. Responsen vil være asymmetrisk. For å beskytte den territoriale integriteten til landet vårt, vil ballistiske missiler og kryssermissiler med atomstridshoder bli brukt. Dette vil være Apokalypsen: Slutten på alt».

  Dette er absolutt ikke første gang Medvedev, kjent for denne retorikken, har advart mot atom-apokalypse. Men det er det klareste han noen gang har vært om dette; at Kreml ikke vil nøle med å aktivere sitt atomarsenal dersom russisk territorium er direkte truet av NATO.

  Kommentarene hans kommer også på et veldig farlig tidspunkt der Ukrainas sikkerhetstjenester i økende grad gjør oljeraffinerier på russisk jord til mål for drone- og missilangrep, noen ganger på lange avstander.

  I et videointervju sier Storbritannias statsminister Rishi Sunak at Storbritannia er klar for krig.
  Intervjuer: Hvis Russland retter atomvåpnene i vår retning, er Storbritannia klar til å forsvare seg?
  «Ja. Og min oppgave er å sørge for alles sikkerhet». (USA vil nå utplassere atomvåpen i Storbritannia for første gang på 15 år. ovs.anm).

  Moskva har anklaget vestlige og NATOs etterretningstjenester for å støtte slike angrep. De har nylig anklaget Frankrike for å ha leiesoldater i den nordlige byen Kharkiv, for å sette i gang angrep på Belgorod fylke (i Russland) i nærheten. Det er økende frykt for at disse «indirekte» kampene eller proxy-krigen kan eskalere i direkte kamphandlinger mellom Russland og NATO-land, men så langt har dette så vidt vært unngått.

  Fra ZeroHedge, publisert 8 februar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og videointervju i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Medvedev Warns Russia Has ‘No Choice’ But To Unleash Nuclear ‘Apocalypse’ If Attacked By NATO.

  Svar
 • Øyvind Aarsnes
  8 februar 2024 21:31

  I 1988 ble denne sangen laget men de store plateselskapene ville IKKE gi den ut og det forstår de fleste som skriver på dette nettstedet hvorfor de ikke ville det. https://www.youtube.com/watch?v=g3oPa3ZjHJ0

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det store sviket:

Arvesølvet omgjort til en salgsvare i EU-systemet.

Forrige innlegg

NRK bagatelliserer det som skjer fordi Norge betaler milliardbeløp til forlengelse av krigen.

Ukraina taper nå.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.