POSTED IN Israel, Norsk politikk, USA

Den internasjonale straffedomstolen:

Vil den utstede arrestordre mot Netanyahu – og deretter mot Joe Biden?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Israel og USA sliter

Av Reidar Kaarbø 
redaktør www.hvamenerpartiene.com

Vi har sett hvor tragikomisk  Israel har forsøkt å imøtegå kritikken om folkemordet på Gaza og forbrytelsene på Vestbredden. Ingen argumenter når inn, ingen innrømmelser, for Israel gjør aldri noe galt, det er de som kritiserer som tar feil, de er antisemitter.

Nå er det USA som har fått problemer. Studentene kjøper ikke Israels versjon, de krever boikott og slutt på folkemordet. Problemet er at universitetene har fått millionbeløp i støtte fra Israel, og nå krever Israel titt for tatt, de vil ha slutt på demonstrasjoner og kritikk, ellers blir det bråk (les slutt på støtte).

Politikerne er også kjøpt og betalt av Israel gjennom AIPAC, men og noen av dem breker fortsatt Israels budskap til de grader at det er pinlig.

Og stikk i strid med arrestasjoner og beskyldninger om antisemittisme, vokser bevegelsen mot Israel. Trolig har Joe Biden allerede tapt valget på grunn av sin patetiske og prinsippløse holdning. Det er håp for fremtiden til USAs studenter.

Israel og USA har flere problemer. I disse dager ser det ut som den internasjonale straffedomstolen vil utstede arrestordre på Netanyahu og USA har satt igang apparatet for å jobbe mot en arrestordre. Vi vet fra før at Israel vurderes for deltakelse i folkemord, og dersom landet blir funnet skyldig, er  USA nestemann ut fordi USA har finansiert Israel og utrustet landet med våpen, ammunisjon og bomber til folkemordet, og dermed er aktiv deltaker i folkemord. En arrestordre av Netanyahu kan følges av en arrestordre av Joe Biden.

Nå er jo virkeligheten en annen. Israel og USA (med lille Norge på slep) kan gjør akkurat hva fanken de vil uten at det får noen konsekvenser. For i denne verden spiller det ingen rolle hvor skyldig du er, men hvor du bor og hvem som er dine venner.

Sergei Skripal var en russisk etterretningsoffiser som fungerte som dobbeltagent for UK.

Derfor er det ingen nordmenn som reagerer på at det ble utvist 153 russiske diplomater tre uker etter at Sergej Skripal ble forsøkt drept, mens ingen hittil er utvist etter Israels bestialske myrderier, dette er bare naturlig.  Norge har ikke offentliggjort noen «carte blanche» avtale mellom Israel og Norge eller USA og Norge om at Norge aldri vil reagerer på noe av det disse landene gjør. Det eneste vi kan si sikkert, er at Espen Barth Eide handler som om det finnes en slik avtale, og at han på et halvt år ikke har iverksatt noe som helst kritisk tiltak som reaksjon på de horrible handlingenen vi ser i dag.

Israel og USA klarer sikkert å ro han av, som i tidligere kriger. Men æren har blitt litt mer frynsete, rytet dårligere, og det skal mer enn litt zalo for å vaske av blodflekkene denne gangen.

Jeg har sagt det i mange år nå: det ENESTE Israel vil høre på, er dersom vestlige land iverksetter full boikott av Israel. Jeg støttes av både israelske journalister og palestinske aktivister. Det kan LØSE problemet og gi VARIG resultat. Prat, derimot, bidrar (ganske tilsiktet) til å forlenge lidelsene på alle kanter under dekke av «forhandliger» og  «diplomati» uten at noe skjer. 

Minner om at enhver nordmann som gjør noe tilsvarende som Israel har gjort på Gaza, vil havne i fengsel på livstid.
Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Norman Finkelstein har lite fint å si om Israels folk. Ifølge ham og meningsmålinger er nesten alle i landet stemt for fortsatt utsulting og folkemord. Kissinger spådde landets undergang. Slik en pest «Israel» er for kloden kan en vurdere om det faktisk ville være bra hvis han hadde rett. Så selv-destruktive er de at SAMSON-alternativet eksisterer. Sånn som «Israels» folk viser seg å være kunne man fristes til å tenke at den skjebnen de fortjener er den skjebnen deres ledere høylytt ønsker palestinerne: Dresden 1945 og Hiroshima. Zionistiske «Israel» har vist sine sanne farver. Den foraktelige nasjonen og deres IDIOTISK stupide «kristen-zionistiske» medsammensvorne fortoner seg som en kreftsvulst som snarest må skjæres bort eller tilintetgjøres ved stråling, så ikke hele kloden sykner hen. Abrahamsreligionene gjør pr i dag mer skade enn gagn og opptrer ugudelig og helt i strid med kristusbevissthet; en «gott-mit-uns-mentalitet i all sin vemmelighet dominerer. «Israel» forsterker og befester jøders historisk dårlige rykte mesterlig. Dessverre. Kjipt at det er sånn for menneskelige jøder, at den høye prosenten umennesker blant dem har så mye gull og makt, som de misbruker maksimalt.

  Svar
 • Northern Light.
  3 mai 2024 19:47

  Kan Israel utrydde hele befolkningen på Gaza-stripen uten at noen stopper dem?

  Av Dr. Paul Larudee.
  Kommer det til et punkt hvor folkemordet i Gaza blir så grovt at andre land til slutt griper direkte inn på Gazastripen for å forhindre det? Kan Israel utrydde hele befolkningen uten at noen stopper dem?

  Dette er ikke et retorisk spørsmål. Intervensjoner er ikke bare dommer fra Den internasjonale domstolen, eller resolusjoner innført i FN. Det er ikke skipslaster med forsyninger sendt for levering til Gaza, i påvente av tillatelse fra de israelske okkupasjonsmyndighetene. Snarere betyr intervensjon at verdenssamfunnet går inn med styrker i Gaza, enten okkupasjonsmyndighetene liker det eller ikke, og være forberedt på konfrontasjon med okkupasjonsmakten Israel.

  Folkemordet i Gaza vil fortsette.
  Hvis ikke folkemordet er en grunn nok for noen land, hva er det som skal til før verden griper inn? En halv million dødsfall av massakren, sult, tørst og sykdom? En million? Og hvilke landene er villige til å gripe inn? Eller kan Israel utrydde hele befolkningen uten at noen land griper inn for å stoppe folkemordet?

  Spørsmålet er essensielt og ikke retorisk, fordi det nå er klart at det ikke er noe slags grusomheter som Israel ikke er villig til å begå, og USA er villig til å støtte Israel med alle slags våpen som er nødvendig for å begå grusomhetene, også all bistand som er nødvendig for å opprettholde den israelske økonomien. Israel vil ikke la seg avskrekke av økonomisk eller diplomatisk isolasjon. Israel er villig til å bli boikottet av hele verden så lenge de har USAs støtte. Israel bryr seg ingenting om juridiske dommer. Enten det er vrangforestillinger eller ikke, ser Israel folkemordet på palestinerne som sitt eneste middel til å overleve, og vil fortsette med det til de blir fratatt midlene til å gjøre det.

  Derfor må vi stille spørsmålet om det er land som er villige til å gripe inn for å stoppe folkemordet, og på hvilket tidspunkt de vil være villige til å gjøre det? Hvis det finnes slike land, må de definere hva som skal til for at de vil intervenere, og midlene de er villige til å bruke. De må danne en allianse som er forberedt på å samhandle. Alliansen vil måtte intervenere mot Israel utenfor FN, fordi USAs veto vil forhindre enhver FN-handling.

  Intervensjonen trenger ikke være angrep på israelske militære, men den må ikke akseptere å bli hindret eller å bli angrepet av israelske styrker. Alliansen må være forberedt på å forsvare seg om nødvendig. En foreslått modell for en slik intervensjon finnes, men deltakerlandene må lage sine egne planer etter egne midler og prioriteringer.

  Demonstrasjonene, protestene, talene, brevene, telefonsamtalene, e-postene, boikottene, juridiske dommer og andre handlinger for å utøve press for å stoppe folkemordet har bare lykkes med å øke bevisstheten til folk, endre meninger og kanskje til og med delvis forhindre det uunngåelige. Men de har ikke i det minste påvirket israelske handlinger, eller amerikanske myndigheters støtte til dem.

  Direkte intervensjon er den eneste måten som kan stoppe israels folkemord på palestinerne.

  Fra Global Research, publisert 29 april 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Intervention in Gaza: Can Israel Exterminate the Entire Population Without Anyone Stopping Them?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

CO2 har blitt gjort til syndebukken for klimaendringer:

Klimafølsomheten er en størrelse som ikke finnes!

Forrige innlegg

Ukraina vil ha dårlige våpen som ikke kan leveres.

Når krybben er tom bites hestene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.