POSTED IN Hellas

Den Internasjonale Pengefondet til Hviterussland:

Gjennomfør «lockdown» for Covid-19, ellers ingen lån!

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hvis betingelser for lån fra Det Internasjonale Pengefondet er at en følger deres politiske anvisninger fungerer fondet som en politisk lånegiver, noe det naturligvis er. Det stiller krav til land som mottar penger om at visse politiske gjenytelser – i dette tilfellet overfor Hviterussland.

Landet skulle ødelegge økonomien gjennom lockdown slik f.eks. Italia og til dels Norge også har gjort. Dette er tiltak som ikke har hatt noen eller liten effekt på Covid-19-spredningen, men har hatt en dødelig effekt på deler av samfunnslivet.

Det paradoksale med denne historien er at Hviterussland som levde slik alle andre i alle tider har gjort overfor årlige influensasesonger, har noen av verdens laveste dødelighets-tall for Covid-19.

De levde som de pleide og opplevde ikke noen spesielt dødelig epidemi, slik heller ikke vi i Norge har merket noe til – til tross for at mediene har skremt oss daglig med dette.

Lockdown har vært dødelig medisin for mange virksomheter og mennesker

At det Internasjonale Pengefondet stiller slike krav forteller oss at den kapitalistiske makten er samordnet og godt organisert. 

Det skulle heller ikke være noe overraskelse for folk som kaller seg sosialister, men de viser i praksis at de blir tatt på sengen av politisk press og agendaer fra kapitalkreftene gang på gang, slik det enstemmige Stortinget er eksempel på vedrørende Korona-tiltakene i Norge.

Bare det landet som foraktelig kalles «Europas siste gjenværende diktatur» klarte å stå imot presset til underkastelse. Det er virkelig tankevekkende. Selv om denne saken er et halvt år gammel kan det være greit å minne folk på hvilke utpressing som foregår for å slutte rekkene om nedstengninger for et influensavirus med nytt navn.

Vi republiserer dette innlegget fordi det viser helt tydelig at dette ikke dreier seg om helse, men noe helt annet. Nå kommer det også meldinger om at land med dårlig økonomi og derfor lav vaksinasjonsgrad har lavere dødelighet enn de som har stor vaksinasjonsgrad som f.eks. USA. Er ikke det er paradoks?

Knut Lindtner

IMF vil gi lån til Hviterussland på den betingelse at de innfører lockdown. Lukashenko avslo.

«Vi vil ikke danse etter noen andres pipe», var det presise svaret.

Fra Belarus Telegraph Agency.

Det var enda flere betingelser i tillegg til den finansielle delen. Men de var uakseptable for Hviterussland, sa president Aleksandr Lukashenko da han snakket om utenlandske lån under et møte der man diskuterte støttende tiltak til økonomisektoren som en del av landets banksystem.  Dette rapporterer BelTA.

Aleksandr Lukashenko spurte deltakerne på møtet hvordan og hva slags provisjon utenlandsk assistanse ville kreve av Hviterussland. 

«Hva vil våre partnere kreve? Det  ble annonsert at de kan skaffe Hviterussland  940 millioner dollar i såkalt rask finansiering. Hvordan står det til her?» spurte statens overhode. 

Samtidig understreket han at tilleggskrav som ikke angikk den finansielle delen var uakseptable for landet. 

fra Hviterussland

«Vi hører kravene – for eksempel å møte koronaviruset på samme måte som Italia. Vi vil ikke se den italienske situasjonen gjentatt her i Hviterussland. Vi har vårt eget land og vår egen situasjon», sa presidenten.

Ifølge presidenten har Verdensbanken vist interesse for hvordan Hviterussland i praksis har behandlet koronaviruset. «De er klare til å gi oss ti ganger mer enn de opprinnelig tilbød oss om vi kan vise vise hvor effektive vi er i kampen mot viruset. Verdensbanken har til og med bedt helseministeriet vårt ta del i dette. 

I mellomtiden fortsette IMF å forlange at vi innfører karantene-tiltak, isolering og portforbud. Dette er bare tull- Vi vil ikke danse etter noen andres pipe», sa presidenten.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Tor Larsen
  21 juli 2020 8:33

  Slik har IMF bevist for alle som ønsker å tenke at Covid-19 er en økonomisk operasjon i verdensklasse og ingen pandemi. Forholdstallene i sykdomsutviklingen understreker dette til fulle, men studer soldatenes adlydende hodestilling i det illustrerende bildet. Det er slavens hodestilling, ment å beskytte mot slag og samtidig redusere hjernens blodtilførsel, synliggjort for herren som ofte befinner seg på et podium for å få slavesoldaten til å se opp. Akkurat slik som verden med sine «demokratisk valgte» politikere permitterer tanken og ser opp til sine virkelige ledere og eiere som er eierne av IMF.

  Svar
 • Men hvorfor i all verden skulle IMF gi lån til f.eks. Hviterussland ( eller andre land) under denne verdensomspennende nedstengingen?

  Hva skulle i så fall disse pengene brukes til; befolkningens forbruk er lavere enn ellers under denne konstruerte krisen. For at landet skulle få mer penger til å betale egne innbyggere for å kjøpe sin egen produksjon? 😉
  For at landet/landene skulle bruke kredittkortpenger for å kjøpe andre land sin produksjon?
  Er det penger verden trenger, eller er det produkter/ produksjon? Selvfølgelig ikke penger. Penger er bare tall/byttemidler i en nasjons dugnadsinnsats.
  Hva så når denne «dødspandemien» er over, og produksjonen, og priser ( og renter) går opp igjen. Hvem vil da sitte med kontrollen over nasjoner som har forgjeldet seg?
  Jo de ( bakmennene som styrer IMF og verdensvalutaen) som har lånt nasjoner penger. ( -som nasjonen selvfølgelig ikke trenger) De nasjoner ( nasjoners myndigheter) som i sin barnslige fantasi forveksler penger og arbeidskrefter i nasjonen.

  ‘ Styrer du det økonomiske systemet, kontrollere du alt.
  Dette er selve essensen av finansnæringen.
  For å gjør oss alle, enten vi er nasjoner eller enkeltpersoner, til slaver av gjeld.
  «Målet er ikke å kontroll krigen, det er å kontrollere gjelden konflikten produserer. Den reelle verdien av en konflikt, den sanne verdien, er i gjelden som det skaper. ‘
  https://www.youtube.com/watch?v=ZqEIHotbxxU

  ‘ Når disse fattige landene ikke kan betale ut lånene, gir de «sjenerøse» internasjonale bankene rett og slett nye lån med høyere rente for å betale de gamle, ytterligere gjeldslåner. Som Mayer Amschel Rothschild sa: «La meg utstede og kontrollere nasjonens penger, og jeg bryr meg ikke hvem som skriver lovene.» I nyere tid sa Richard McKenna, tidligere president i Midlands Bank of England, «De som lager og utsteder penger og kreditt styr regjeringens politikk og hold i hendene folks skjebne. »
  «Alt som disse statene tjener på bomull, peanøtter, osv, brukes umiddelbart som rentebetalinger til bankene i New York, London, Frankfurt og Zürich. Denne gjelden er som et kvelertak rundt halsen på disse statene. « ‘
  https://midtifleisen.wordpress.com/2017/09/16/vi-lever-i-et-diktatur-under-oligarkiene-til-den-globaliserte-finanskapitalen/

  Tiden er nær da Jerusalem vil bli et bedehus for alle nasjoner og folk Vår makt er ufattelig, hvis vi lærer å sette inn makten for vår sak … Dagen er ikke fjern da alle rikdommer og alle jordens skatter skal bli Israels barns eiendom. ‘

  Svar
 • Freeeeedoooom
  13 august 2021 7:47

  Noen passende sitat for anlednnigen:

  «The modern banking system manufactures money out of nothing. The process is perhaps the most astounding piece of sleight of hand that was ever invented … Bankers own the earth. Take it away from them, but leave them the power to create money, and with a flick of the pen they will create enough money to buy it back again… If you want to continue to be slaves of the bankers and pay the cost of your own slavery, then let bankers continue to create money and control credit.»

  – Sir Josiah Stamp, Head Of The Bank of England

  —————————————–

  «I see in the near future a crisis approaching that unnerves me and causes me to tremble for the safety of my country. As a result of the war, corporations have been enthroned and an era of corruption in high places will follow, and the money power of the country will endeavor to prolong its reign by working upon the prejudices of the people until all wealth is aggregated in a few hands, and the Republic is destroyed. I feel at this moment more anxiety for the safety of my country than ever before, even in the midst of war.» –

  – Abraham Lincoln – In a letter written to William Elkin

  —————————————–

  «I believe that banking institutions are more dangerous to our liberties than standing armies. If the American people ever allow private banks to control the issue of their currency, first by inflation, then by deflation, the banks and corporations that will grow up around [the banks] will deprive the people of all property until their children wake-up homeless on the continent their fathers conquered. The issuing power should be taken from the banks and restored to the people, to whom it properly belongs.»

  – Thomas Jefferson (1743 – 1826)

  —————————————–

  «It is well enough that people of the nation do not understand our banking and money system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning.»

  – Henry Ford, founder of the Ford Motor Company

  Svar
 • Jeg vet at denne meldingen vil gå over hodet til Knut Lindtner, men forhåpentligvis forstår flesteparten av leserne som ikke er sosoialistisk hjernevasket det:
  Det som foregår med IMF og Hivterussland har ingenting med kapitalisme å gjøre. Dette er en krigshandling fra mektige oligarker mot Hviterussland. Hvis Knut og andre sosialister ønsker å forstå litt grunnleggende her, så kan de starte med å lese seg opp på sentralbanker. Dette er sentrale monopolinstitusjoner som ødelegger frie markeder verden rundt og gjør at disse monopoleierne kan leke med for eksempel Hviterussland eller starte krig mot Vietnam uten at det skulle koste det amerikanske folket en krone. Indirekte via inflasjon ble det selvfølgelig dyrt, men det er utenfor rekkevidde for folk uten økonomisk talent.

  Anbefaler Lindtner å bare kommenere på geopolitikk og helse, hvor han er meget god.

  Svar
 • IMF er en mafiaorganisasjon på globalistnivå ja. Ingen tvil om det! De har absolutt ingenting med kapitalisme og fri handel å gjøre, som redaktør prøve å koble det mot.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  2 februar 2022 10:20

  Einig. Herleg å høyra so sjølvstendig tale som det Lukasjenko leverer. Lukasjenko tenkjer meir på landet sine eigne innbyggjarar enn politikarar av Barth Eide-typen.

  Norske politikarar står no i kø for å fyra opp all uro og opposisjon i Kviterussland med pengar, sanksjonar og fredsprisnominasjonar. Om dette gagnar vanlege folk i Kviterussland, spelar mindre rolle. Berre me får vifta med våre edle prinsipp, og få klappp på skuldra av Washington, er visst alt i orden.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  2 februar 2022 12:44

  Kommentaren min i dag er feil plassert, og skulle ha stått her. Salina har heilt rett.

  Svar
 • Det nærmer seg sluttspill.
  En suveren stat kan ikke gå konkurs.Det kan deres borgere.
  Og det er det vi ser utspille seg overalt,helikopterpenger strøs rundt til de mest fantastiske mottagere,folket betaler gjennom økte skatter og avgifter,kamuflert med ordet inflasjon.Ingen vil bli glemt.

  Svar
  • Ja, Jan:
   » folket betaler gjennom økte skatter og avgifter, kamuflert med ordet inflasjon.»

   Både inflasjon og deflasjon brukes for å forvirre, som tryllekunstner for å stjele uten at vi reagerer. Og hokuspokuset går igjennom fordi vi er lært opp til å tro at penger har en egenverdi, og er noe annet enn byttemidler og måleverktøy i en nasjons arbeidsdeling.
   Montro om folk hadde reagert om det samme ble gjort med vekten og litermålet?

   Og :
   «… å minne folk på hvilke utpressing som foregår for å slutte rekkene om nedstengninger for et influensavirus med nytt navn.
   Det er virkelig tankevekkende.»

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Det hele kan være en skandale av gigantisk omfang

ABORTER ETTER COVID19-VAKSINENE BLIR UNDERRAPPORTERT I VAERS

Previous Post

Særlig Tyskland er presset avhengig som de er av russisk gass.

Frenetisk møtevirksomhet planlegges i tilknytning til Ukrainakrisen som USA og UK har skapt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.