POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser

Den franske X-presidenten bekrefter x-kansler Merkels beskrivelse av hensikten med Minsk-avtalene:

De var ikke ment som varige fredsavtaler men for å kjøpe tid for opprustning.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

X-president Hollande og X-kansler Merkel var de to vestlige signetarmaktene (underskriverne) for Minsk-avtalene på vegne av vesten.

Når den franske x-presidenten Hollande nå bekrefter x-kansler Merkels versjon av hensikten med Minsk-avtalene – de var for å kjøpe den ukrainske regjeringen tid til opprustning, ikke for en varig og fredelig ordning i landet – da er vestens bedrageri klargjort enda en gang. Og dermed trer den nåværende konflikten frem i et helt annet lys. Den er en konsekvens av vestens bedrageri og dobbeltspill – ikke for fred, men for krig.

Inside the conspiracy to kill Julius Caesar
Drapet på Julius Caesar (bilde malt av Vincenzo Camuccini) er et eksempel på en konspirasjon.

Og da kommer vi til den konklusjonen at det ikke lenger har noen hensikt å inngå noen fredsavtaler hvor vestlige stormakter med sine nåværende ledere er involvert, for avtaler med dem brytes av dem faktisk før blekket er tørt. De driver dobbeltspill eller med et annet ord: konspirasjoner. For de som leser europeisk historie er konspirasjonene varemerket. Tidligere visste alle involverte at avtaler ikke var ment å holde, men bare en måte å kjøpe tid til maktforholdene endret seg til egen fordel. Denne tradisjonen fører de vestlige ledere altså videre.

Konspirasjonsteoretikerne var viktige i enhver diplomatisk sammenheng. De var helt nødvendige for å forstå hva som egentlig foregikk, hva det egentlig dreide seg om. De som forholdt seg til det som stod på papiret eller trodde på det som ble sagt offisielt ble regnet som dumme, som ignoranter – altså som den uopplyste befolkningen.

I den forstad har den russiske regjeringen med Putin i spissen vært dumme. De har ikke forstått hvem de har stått overfor og deres egentlige hensikter. Hvis de lærer noe av det som har skjedd er det at avtaler med vesten har liten hensikt. Vesten har ikke vennlige hensikter overfor Russland men oppfatter vennlige gester fra Russland som uttrykk for svakhet.

Konsekvensen av disse avsløringene blir at betingelsene for freden avgjøres på slagmarken slik at USA-oberst Douglas MacGregor påpeker. Vesten med sine nåværende ledere er ikke avtale-dyktige i russiske øyne – de kan ikke stoles på. Hvis noen lurer å hvorfor Russland har plassert nesten en halv million tungt utstyrte tropper på grensen til Ukraina er dette svaret: Vesten kan ikke stoles på. Nå vil våpnene bestemme fredsbetingelsene.

Det er den virkelige tragedien og et resultat av vestens svik og bedrag.

Knut Lindtner
Redaktør

Hollande støtter Merkel-avsløringen om Donbass-freden (Minsk-avtalene i 2014 og 2015, red.)

Den tidligere franske lederen var enig i den tidligere tyske motpartens beskrivelse av den virkelige hensikten bak Minsk-avtalen

Minsk-avtalen fra 2014 var virkelig et knep for å kjøpe tid til Ukraina og bør krediteres for Kievs «vellykkede motstandskraft» nå, sa den tidligere franske presidenten Francois Hollande fredag. Hollande bekreftet tidligere tyske kansler Angela Merkels vurdering av våpenhvilen, og ga også skylden på USAs svakhet for deres manglende evne til å avskrekke Russland.

Ukraine Cease-Fire Leaves Control of Border Unresolved Until Year's End - The New York Times
Her er Minsk avtalen undertegnet i 2015. Fra venstre: Putin, Merkel, Hollande og Porosjenko (Ukraina). De tre til høyre hadde ikke til hensikt å overholde avtalene ifølge både Merkel og Holland.

Tidligere denne måneden beskrev Merkel Minsk-avtalen som «et forsøk på å gi Ukraina tid» til å bygge opp militæret. Hollande snakket med Kyiv Independent, et pro-regjeringsvennlig ukrainsk medium, og sa at Merkel hadde «rett på dette punktet».

«Siden 2014 har Ukraina styrket sin militære stilling. Den ukrainske hæren er faktisk helt annerledes enn den i 2014. Den er bedre trent og utstyrt. Det var fordelen med Minsk-avtalene, de skulle gi den ukrainske hæren denne muligheten,» sa Hollande og la til at den også stoppet fremrykningen mot Mariupol i Donbass av «separatister».

Hollande var president mellom 2012 og 2017, og valgte å ikke stille til gjenvalg etter at meningsmålinger viste ham som den minst populære franske lederen i nyere historie. I fredagens intervju innrømmet han å ha ønsket «maksimale» sanksjoner mot Russland, mens andre EU-ledere var motvillige.

Her hadde Hollande andre vurderinger enn Merkel, og påpekte at hun ga grønt lys for North Stream 2-gassrørledningen i 2015, mens han kansellerte salget av Mistral-skip til Moskva. Den tidligere franske lederen hadde også harde ord til sine amerikanske kolleger, og anklaget Barack Obama for «amerikansk tilbaketrekning fra den internasjonale scenen» i Syria, Donald Trump for å undergrave NATO og Joe Biden for «kursen i Afghanistan» som signaliserte «svakhet i den Vestlige leiren» til Russlands president Vladimir Putin.

Derimot berømmet Hollande den ukrainske presidenten Vladimir Zelensky for «evnen til å appellere til hele verden og mobilisere den ukrainske nasjonen,» og sa at dette vil være «sentralt for utfallet av krigen og respekten for Ukrainas territoriale integritet.»

Ifølge Hollande vil konflikten ende når Russland feiler, og da kan Minsk-avtalene «gjenoppstå for å etablere et juridisk rammeverk som allerede er akseptert av alle parter».

Moskva har ennå ikke kommentert den tidligere franske lederens uttalelser. Putin har svart på Merkels avsløringer ved å si at han hadde trodd hun var ærlig og at tilliten mellom Russland og Vesten for øyeblikket var «nesten på null», noe som i beste fall gjør fremtidige forhandlinger vanskelig. Han sa også at kommentarene hennes bekreftet hans beslutning om å sende tropper inn i Ukraina, og at i ettertid burde militæroperasjonen ha startet tidligere.

Maskinoversatt og bearbeidet av redaksjonen.

https://www.rt.com/news/569201-hollande-merkel-minsk-ukraine/

Forsidebile: Malt av Harun Ayhan1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 438 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Legg også merke til hva Merkel sa den 27.desember i et inetervju med Corriere delle Sera;
  » Vi visste alle at det var en frossen konflikt , at problemet var ikke løst ,men vi gav Ukraina verdifull tid …den kalde krigen var aldri virkelig slutt fordi Russland ikke var pasifisert.»

  Spesielt den siste paragrafen skal man være obs på. For det første var det viss herre med bart som uttalte nesten det samme rett før operasjpn Barbarossa. ( «det gigantiske okkuperte landet må naturlighvis bli passifisert..»)

  Det neste er at når Merkel sier at -problemet ikke er løst- og -passifisere Russland- BETYR krig mot Russland. Dvs da blir det ikke bare Ukraina som kjemper til den siste soldat, men også Tyskland mfl.

  Svar
 • I Putins direktesendte teselskap med døde soldaters mødre unnskyldte han seg for å ha stolt på vesten, det var dumt, de er ikke til å stole på og er helt umulige å forhandle med. Få statsledere på kloden har større oppslutning i folket enn Putin, 80-90%, hvis meningsmålingene er sannferdige.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  1 januar 2023 11:18

  Nato arbeider no i Georgia. Noreg er med:

  https://forsvaretsforum.no/georgia-nato-sikkerhetspolitikk/drommen-om-nato/296815

  Når Nato og Noreg brukar same oppskrift i Georgia som i Ukraina, må det bety at Ukraina vert sett på som ein suksess for Nato. Vestlege tårer over sivile lidingar er krokodilletårer.

  Svar
  • Fra lenken din, T.F:

   ‘– Hva har Georgia å tilby Nato?
   – Svartehavet, åpne kommunikasjonslinjer når det gjelder skipsfart. Landsbygda er unik, fordi du har flate områder, du har kyst og du har høye fjell, der du kan trene soldater.
   …….Invasjonen har ifølge Hess endret sikkerhetssituasjonen i Georgia fullstendig.
   – Derfor bestemte Nato seg i sommer for en skreddersydd støttepakke. Det er en pakke for Bosnia-Hercegovina, Georgia og Moldova, for å styrke motstandsdyktigheten i samfunnet, sier han.
   – Tror du at Russland er en mindre trussel for Georgia, når de bruker mye av sin militær kapasitet i Ukraina?
   – Jeg tror at det beste for Europa og Russlands naboer er at Ukraina vinner krigen, at det blir så dyrt som mulig for Russland, så de ikke kan fortsette på denne måten.’

   Fra tilstøtende lenke på Norges forsvarsforum:
   ‘Dersom Ukraina taper, er Georgia neste mål.
   – Putin har ikke mål bare for Georgia. Han har verdensomspennende mål. Han vil gjenreise det russiske imperiet fra 1800-tallet.
   – Det Nato kan gjøre, er noe de har gjort i de baltiske landene, der de har styrker på rotasjon ‘ ( Som Nato/USA også har i Norge. )
   forsvaretsforum.no/georgia-russland-sikkerhetspolitikk/dersom-ukraina-taper-er-georgia-neste-mal/294234

   Svar
 • Northern Light.
  1 januar 2023 15:59

  Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt nyhetsankere på NRK Dagsrevyen og TV2 Nyheter, si «Russlands uprovoserte angrep på Ukraina», og konsekvent brukt ordet angrep og invasjon i alle sammenhenger. Russlands aksjon var ingen av delene, det var en fremprovosert intervensjon, som betyr å gripe inn.

  Russlands intervensjon reddet kanskje millioner av liv. Den USA/NATO utrustede og trente hæren på hundre tusen mann, som marionett-regimet i Kiev sendte mot utbryter-republikkene, ville ha tilintetgjort Donbass-regionens militære forsvar, og Azov-styrkene som hater alle russere, ville ha begynt folkemordet på innbyggerne i Donetsk og Lugansk. Bare uken før skjøt de 7000 granater mot byer i Donbass-regionen.

  NATO-sjefen Stoltenberg sa en tid etter Russlands aksjon; «dette har vi forberedt siden 2014». Merkel innrømmer at Minsk-avtalene bare var for å kjøpe seg tid til å bygge opp og utruste Ukrainas hær. Finansfolket har bare en svakhet – de kan ikke la være å skryte.

  Russland har opptrådt korrekt etter folkeretten; Russland anerkjente først Donbass-regionen som selvstendige republikker, en vennskapsavtale ble underskrevet som ga Donetsk og Lugansk mulighet til å be Russland om militær assistanse, så grep Russland inn militært bare timer før Ukrainas hær, les USA/NATO hæren ville ha satt inn et storangrep. Lovlige folkeavstemninger avgjorde med et solid flertall at Lugansk og Donetsk skulle være en del av Russland, hvoretter Russland etterkom ønsket.

  USA, les Wall Street finansfolket, fikk det som de ville. Nå kunne de pålegge sine vasaller å sanksjonere, ved å blant annet slutte å kjøpe olje og gass fra Russland, som gjør Europa avhengig av olje og gass levert på tankskip fra USA til astronomiske priser, spesielt etter at NordStream gassledningene ble sprengt. Hvem er mammuten i rommet? Dette fører til en nedleggelse av mye av industrien i Europa, som Wall Street snart kan kjøpe på billigsalg, en del av planen.

  Statskassene i europeiske land blir tømt i rekordfart, med investeringer i fornybar upålitelig og utilstrekkelig vindkraft, og med sterkt redusert skattegrunnlag med mye av industri og næringsliv stengt ned, blir statsgjelden ubetalbar, nøyaktig slik Wall Street finansfolket har planlagt. Da vil de også tvinge igjennom en digital sentralbankvaluta som de vil og når de vil.

  Når også husholdningenes gjeld blir ubetalbar, spesielt etter et EU-pålegg om å ekstra-isolere boliger, «for å redde klimaet», tar de enorme kapitalforvaltningselskapene over boligmassen til arbeider- og middelklasse i Europa, slik som de er i ferd med å gjøre i USA. Boligene gjøres om til permanente utleie-boliger, når BlackRock kjøper opp et enormt antall boliger til priser over prisantydning, er det ikke for å selge.

  Finansfolkets agenda med å ta full kontroll og eierskap over strøm og energi, det monetære systemet med en digital valuta, matproduksjonen, drikkevannet og boliger i Europa, ser ut til å holde timeplanen frem til Agenda 2030. Den nye verdensordningen med en herskerklasse og en slaveklasse, hvor de som får leve i slaveklassen, ikke skal eie noen ting. De får nok til en minimumstilværelse i nye smartbyer så lenge de er profitable, som biologiske roboter med chipimplantater overvåket døgnet rundt.

  Svar
  • Slaveklassen oppfører seg allereie som slavar dessverre. Nedsunket i løgn, hjernevaska planmessig i årevis. Guds utvalde folk har ingen respekt for livet til tenarane, husdyr etter Talmuds lære. Vi har tapt, så langt. Vår rådande kultur har ikkje livets rett.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

En gladhistorie fra helse-Norge.

Fikk kontroll på psoriasis med D-vitaminer.

Previous Post

Paul Craig Roberts:

En gang for lenge siden var USA et godt land å leve i.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.