POSTED IN Israel

Den drives i stor grad av den kapitalsterke Israel-lobbyen.

Hele fortellingen om Israel er falsk.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Alt ved Israel er kunstig og falskt.

Av Caitlin Johnstone.

Israel er en fullstendig kunstig nasjon opprettet uten hensyn til de sosiopolitiske bevegelsene i landet og dets folk, uten røtter plassert på toppen av en eldgammel eksisterende sivilisasjon med dype røtter. Det er derfor det ikke kan eksistere uten å være kunstig støttet av nonstop propaganda, lobbyvirksomhet, online påvirkning og militær vold.

Israel er så kunstig opprettet at landets ytre høyre minister for nasjonal sikkerhet Itamar Ben-Gvir, har nørt under religiøse spenninger ved å oppfordre militante sionister til å be på Tempelhøyden —kjent for muslimer som Al-Aqsa. Dette viser hvor falskt Israel og dets politiske ideologi er, fordi det er historisk sett ble forbudt for jøder å be på Tempelhøyden under jødisk lov; et skilt satt opp av Israels overrabbinat i 1967, og som fortsatt står der, lyder: «I henhold til Torah-loven er det strengt forbudt å gå inn i Tempelhøyden-området på grunn av stedets hellighet». Det er denne merkelige, evangelisk kristen-lignende tingen som sionister har begynt å gjøre i strid med sine egne tradisjoner og religiøse tekster, for å fremme sine nasjonalistiske agendaer.

Journalist Dan Cohen forklarer på Twitter: «‘Bønn’ på Tempelhøyden er 100 % en sionistisk oppfinnelse helt i strid med jødisk lov. Jøder går ikke opp på Tempelhøyden, enn si «ber» der. Det er derfor skiltet er hengt opp ved inngangen som ikke-muslimer bruker. «Ben Gvir kunngjorde dette offentlig bare for å provosere frem en reaksjon, å bruke det som et påskudd for å drive muslimer fra stedet, få Jerusalem og Vestbredden til å eksplodere, og utvide den regionale krigen.

Israel er så falskt at sionister kunstig gjenoppvekket et dødt språk-hebraisk- for at folket skulle ha et felles «morsmål» de kunne snakke, slik at de alle kan snakke sammen som urfolk fra Midtøsten i deres falske, kunstige land.

Folkemord som en strategi for suksess.

Israel har ingen egen kultur; alt er en blanding av en jødisk kultur hentet inn fra andre deler av verden av den jødiske diasporaen, en kultur som ble stjålet fra palestinere (se «israelsk mat»), og kulturen med indoktrinert folkemorderisk hat som er sammenvevd med moderne sionisme.

Den enormt innflytelsesrike Israel-lobbyen brukes til å drive pro-israelsk utenrikspolitikk i mektige vestlige regjeringer, som Washington og London. I går fortalte USAs representant Thomas Massie til Tucker Carlson, at enhver republikaner i kongressen som han selv, «har en AIPAC-person» tildelt dem, som de er i konstant kommunikasjon med, og som han beskriver som å fungere «som barnevakter» med hensyn til til Israels interesser.

Israels lobby eksisterer på grunn av den vestlige imperialistiske krigsmaskinen og dens hemmelige etterretningskartell, fordi vestlig militær støtte til Israel også er falsk og uredelig. Det vestlige imperiets strategiske interesser drar direkte nytte av vold og radikalisme i Midtøsten, og later som om det stadig utvider sin militære tilstedeværelse i regionen for å fremme stabilitet og beskytte en viktig alliert, men i virkeligheten er denne militære tilstedeværelsen ganske enkelt for å få større kontroll over ressursrike territorier, med befolkninger som ellers ville forenes for å danne en mektig blokk som handler i deres egne interesser.

Støtte til Israel i media er også falsk og pålagt ovenfra. Siden oktober har mediahus som The New York Times, CNN og CBC hatt skandaler, som krav fra deres ledere om at de vinkler dekningen av krigen i Gaza for å gagne Israels interesser.

Israels støtte fra kjendiser er på samme måte fremtvunget. En nylig lekket e-post fra den innflytelsesrike Hollywood-markedsførings- og merkevareguruen Ashlee Margolis, instruerer selskapets ansatte i å «stoppe å arbeide med enhver kjendis eller influencer som kritiserer Israel».

Ashlee Margolis

Støtten til Israel på sosiale medier er også notorisk falsk. Etter angrepet på Gaza begynte, brukte Israel millioner på PR med annonsering på YouTube, Instagram og Facebook, og The New York Times har nettopp bekreftet tidligere rapporter, om at Israel har målrettet amerikanske lovgivere med falske sosiale medier-kontoer, for å påvirke deres politikk angående Israel.

Israel er ikke et land, det er som en kunstig filmversjon av et land. Et filmsett hvor kulissene ikke en gang står av seg selv. Uten konstant propaganda, lobbyvirksomhet, online-påvirkningsoperasjoner og ustanselig militær vold, ville hele filmsettet falle, og folk ville sett alle i filmteamet og skuespillere for det de er. Det er klart at ikke noe av dette er bærekraftig. Det er klart at noe må gi etter. Det kommer til å rase før eller siden, det er bare et spørsmål om når, og hvor stor haugen med lik må være før det skjer.

Fra Global Research, publisert 8 juni 2024.
Oersatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Everything About Israel Is Fake.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Tommy Olstad
  13 juni 2024 11:14

  Dette er en grunnleggende falsk fremstilling.

  Den enkle sannheten er at hvis alle hadde akseptert den historiske realiteten at landet mellom Middelhavet og Jordanelven tilhører hebreerne/jødene, hadde det ikke vært noe problem og alt hadde vært fred.

  Men når nazister bygget gasskamre og søkte å utrydde det jødiske folk den gang det ikke en gang fantes et fungerende jødisk land, hvordan kan man da forvente at de i dag skal akseptere den jødiske staten Israel.

  Forbudet fra Israels overrabbinat, som det refereres til i artikkelen, er fullstendig avskyelig. Man vet hvor Templet sto, og derfor hvor det hellige og det aller helligste lå, og man bruker det i dag når Templet er borte og det er det laveste av det lave som får råde på Tempelhøyden; muslimene med sin moske.

  Det er også helt feil at Vesten/USA prøver å bruke Israel for å skaffe seg et brohode i et strategisk viktig område. Hadde de virkelig gjort det, ville støtten til Israel ikke vært så falsk, mangelfull og halvhjertet som den nå typisk er under Biden.

  Når det gjelder propagandakrigen benytter selvfølgelig Israel de mulighetene som finnes for å fremme sine interesser.

  Israel vil ikke forsvinne. Tvert imot vil jødenes rett til landet måtte aksepteres av alle, herunder deres unike rett på sin evige hovedstad Jerusalem.

  Svar
  • Artikkelen er presis.
   1948 er et initiativ igangsatt av de samme sionistiske krefter.
   1948 har ingenting med oppfyllelse av bibelsk profeti å gjøre.
   Antall drepte i Auschwitz hevder å være 1,1 millioner.
   Det hevdes at det var 4 kremasjonsovner der. Ligningen går ikke opp hvis 1,1 millioner mennesker skal ha blitt kremert og «lukten av brent kjøtt lå som en eim over hele området» slik historieforfalskninger fremstiller det.
   Historieforfalskning er en viktig del av propagandamaskineriet.

   Svar
   • Tommy Olstad
    13 juni 2024 16:03

    Artikkelen er nazistisk løgn og -propaganda.

    Og hvem er Boye som mener seg å kunne si hva som er profetisk eller ikke? Fullstendig latterlig, hvis det ikke også hadde vært alvorlig å stå så til de grader på feil side.

   • Hosea 11:1 Matteus 2:15. Jesus er Israel. 1948 er en kopi.

   • Tommy Olstad
    13 juni 2024 18:24

    Man vil se sammenhengen mellom de nevnte bibelsteder, men det endrer ingenting i forhold til sannheten i det jeg har skrevet og løgnen i artikkelen.

 • I lys av kritikken mot Israel, er det rart at det ikke er flere som har stilt spørsmålstegn ved Holocaust-historien. I motsetning til jødiske påstander, finnes
  det ingen dokumenter om Holocaust fra det tredje riket, ingen signert ordre fra Hitler eller noen andre for den saks skyld, ingen planer om bygging av gasskamre, ingen bilder av et drapsgasskammer, ingen spor av gass i de påståtte gasskamrene presentert for offentligheten, ingen bilag for de hundrevis av tonn kull som trengs for å kremere millioner av kropper, ingen massegraver, ingen aske noe sted, bare vitneberetninger og Hollywood-fiksjoner som ikke beviser noe.

  Se f eks Germar Rudolph, The Holocaust Lectures. Controversial Issues Cross-Examined, Holocaust Handbooks, vol. 15, Castle Hill Publishers, 2017.

  Dr. E. Michael Jones stilte følgende spørsmål til en AI-Chatbot:

  Jones: Hvor mange jøder døde i Auschwitz?
  Chatboten svarte: «Det er anslått at minst 1,1 millioner mennesker døde i Auschwitz, hvorav flertallet var jøder.
  Jones: Ble jødene myrdet i Auschwitz kremert?
  Chatbot: Ja, likene til de drepte i Auschwitz ble kremert.
  Jones: Hvor mange krematorier var det i Auschwitz?
  Chatbot: Det var totalt fire krematorier i Auschwitz.
  Jones: Hvor lang tid tar det for et krematorium å kremere en kropp?
  Chatbot: Det tar vanligvis mellom to og tre timer å kremere en kropp i et krematorium.
  Jones: Er det mulig å kremere 1,1 millioner kropper med bare fire krematorier på fire år?»
  Chatbot: Nei.
  Jones: Hvor mange år ville det ta?»
  Chatbot: Det ville ta over 78 år å kremere 1,1 millioner kropper med bare fire krematorier.

  Hvis man analyserer Holocaust-historien, så henger den ikke sammen i det hele tatt. Men det ser ikke ut som noen vil påpeke dette.

  Svar
  • Johannes E. Åtta Førtifira
   15 juni 2024 22:00

   «Hvis man analyserer Holocaust-historien, så henger den ikke sammen i det hele tatt. Men det ser ikke ut som noen vil påpeke dette.»

   Joda, Truls; Jødens vanvittige Holo-løgner er forlengst vitenskaplig tilbakevist. Det skjedde på 1980-tallet i forbindelse med de kanadiske jødenes forfølgelse av revisjonisten Ernst Zündel. Mange andre ha gjentatt den vitenskaplige tilbakevisningenav de vanvittige Holo-løgnene. Disse sannhetsheltene er for mange til å navngis her.

   At jødens vanvittige Holo-løgner er grundig tilbakevist betyr imidlertid ikke på noen måte at jøden vil slutte å promotere løgnene. Jøden har nemlig kontroll på pengene i de vestlige land, samt eier og kontrollerer MSM i disse landene.

   Svar
 • Johannes E. Åtta Førtifira
  13 juni 2024 18:37

  Leste ikke alt. Langt derifra, men nok til å se at dette var nok en verdiløs artikkel på derimot.no. Verre enn verdiløs da den sprer velkjent historieforfalskning.

  «den jødiske diasporaen»-forfalskningen. Det faktum at nesten 100% av de zionistiske kolonistene i det okkuperte Palestina er ashkenazier som stammer fra de ikke-semittiske khazarene, later den sannsynligvis khazar-jødiske forfatterinnen av artikkelen, som at hun ikke kjenner til… Dvs. gjentar de velkjente løgnene om at zionist-jødene stammer fra Midtøsten.

  Jeg spør igjen, Knut: Hvorfor flommer du bloggen din med søppel?

  Beskjed

  Derimot.no er ikke en blogg.

  Med hilsen
  En annen person enn Knut Lindtner, som også er i redaksjonen.

  Svar
 • Eric Kamov
  13 juni 2024 20:21

  Kommentarfeltet vedr. Caitlin Jonstone’s artikkel vedrørende det fullstendig absurde jødiske settler-koloni- prosjektet fra hjernevaskede [presumptive] nordmennn tjener ikke som NOE ANNET enn til fulle å eksemplifisere at »Religion» er den absolutt verst tenkelige form for ‘mentalt virus’ som i løpet av hele menneskehetens historie har blitt tillatt å infisere den menneskelige hjerne!

  https://pbs.twimg.com/media/GP4Aq1BWEAAVL7u?format=jpg&name=900×900

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hva kan det skyldes?

Diagnosen «Kjønnsdysfori» øker voldsomt i Tyskland.

Forrige innlegg

Østerrikes forsvarsminister:

Nato har krysset den røde linjen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.