POSTED IN Covid-19, Endring av politikken

Den dreper flere enn sykdommen den skal bekjempe.

Hvorfor skal vi ta en vaksine som ikke virker?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vaksinen drep fleire folk enn Covid

Av Paul Craig Roberts

Paul Craig Roberts har tidligere arbeidet i USAs finansdepartement og har vært medredaktør i Wall Street Journal. Hans siste bøker er The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West og How America Was Lost.

Kjære lesarar: Vi veit at NIH finansierte gain-of-function-forskning på University of North Carolina og deretter i laboratoriet i Wuhan i Kina [gain-of-function er metodar som gjer virus kraftigare; oms.an.]. Vi veit at vaksinen ikkje beskyttar. Vi veit at det blir injisert eit patogen inn i kroppen. Vi veit at vaksinen forårsakar død og sjukdommar. Dette er kjende fakta. Likevel held ein fram kampanjen for å tvinge gjennom universell «vaksinering» med ein «vaksine» som er langt farlegare enn Covid. Dette antyder den fullstendig totale uærlegheita eller dumskapen til det medisinske etablissement og politiske leiarar, eller det peikar på implementeringa av ein kampanje som har vore under utvikling i fleire tiår for å redusere og avgrense befolkninga. 

Sør-afrikansk lege forklarer korleis ein konstruert vektor (kalla eit virus) og ein konstruert substans (kalla ein vaksine) vart skapte for å redusere verdas befolkning.

Høyr nøye etter. Legen seier at i det du innser planen, gjev det kontraproduktive frå ståstaden til menneskehelse meining. Dei har som intensjon å drepe mesteparten av oss. Det er føremålet til piggproteinet i «vaksinen». 

Legg merke til at det er helsepersonell som har sett effektane av «vaksinen» på folk som førtrekkjer å miste jobben heller enn å bli «vaksinert». Legg merke til at folkehelsetoppane i den vestlege verda ikkje bryr seg om at resultatet av vaksinetvang er ein dramatisk minke av helsepersonell. Dette er ein indikasjon på at den sør-afrikanske legen har rett i at intensjonen er å avlive oss. 

Uvaksinert NIH-topp viljug til å miste jobb og autorisasjon, kjem til å argumentere mot vaksinetvang i direktesendt etikkgjennomgang.

Hugs: «Covid-pandemien» var skapinga av PCR-testen som vart køyrt på høge syklusar designa for å produsere høge tal falske positive. Dette lét det medisinske etablissementet gjere nesten alle dødsfall av kreft, hjarteinfarkt, osv. om til «Covid-dødsfall» dersom pasientane vart gjevne den orkestrerte PCR-testen køyrt på syklusar som var kjent for å produsere falske positive. Ein person som døydde med ein falsk positiv test vart talt som eit Covid-dødsfall. 

Hugs: italienske helsestyresmakter har korrigert Italia sitt Covid-dødstal til å inkludere berre folk som døydde av Covid. Covid-dødstalet fall frå 130 000 til 3783. Med andre ord vart «pandemien» i Italia skapt ved å overdrive Covid-dødsfalla 32,5 gonger! 

Californias guvernør Newsom skadd av Modernas oppfriskningsdose, fortel The Defender

Kjelda, som ber om å vere anonym, seier Newsoms symptom likna dei som er tilknytt Guillain-Barré-syndrom (GBS), ein kjent biverknad av mange vaksinar. 

Atletar lid av hjarteinfarkt, myokarditt, blodproppar; sjukehusinnlagt etter Covid-injeksjonar

Nylege data frå Storbritannias Office of National Statistics avdekkjer at folk som har blitt dobbelt-vaksinert mot Covid-19 døyr av alle årsakar i eit omfang seks gonger høgare enn uvaksinerte.

CDC er i hastverk med å dekkje over fakta med to falske studiar.

Kommandantgeneral David Berger i den amerikanske marinen er einig med Pfizer-direktør at Sanninga etablert av kjende fakta som seier at Covid-«vaksinen» er farleg, er å rekne som feilinformasjon. Berre løgnene til Big Pharma er sanne. 

Å aggressivt teie i hel kjende fakta og anerkjende ekspertar er tidsfordrivet til Big Pharma og deira kjøpte og betalte medløparar, slik som Tony Fauci og nikkedokkepressa. Dette inkluderer no marinekommandanten som skuldar marinesoldatar mykje meir intelligente enn han sjølv for å nekte dødssprøyta på grunn av «feilinformasjon» frå anerkjende vitskapsfolk og ekspertar. Altso veit ein general i marinen meir enn vitskapsfolk og ekspertar. 

Korleis kan ein so dum, eller er det korrupt, person som general David Berger kome til toppen? 

https://www.globalresearch.ca/marine-corps-commandant-blames-vaccine-disinformation-possibility-losing-12500-troops-marine-corp-ranks/5761235

Covid-pandemien er ein Bevist Bløff. Kva er føremålet til den?

Omsett av HFANoreg.

Forsidebilde: Roland Hechanova 

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • At voksne som har hatt rikelig anledning til å se røde flagg, men har gjort sitt valg, det er jo leit, men å sette giftsprøytene i de som er for unge til å forstå, det er en så trist affære at jeg har grått over det flere ganger og gjør det igjen akkurat nå mens jeg skriver.

  Svar
 • Var det i 2005 at arbeiderpartiet kom opp med unnskyldning til taterne? Det var i den tida. Taterne ble tvangssterilisert på 50 tallet. En politikk satt i gang av eugenistene, rasistene og darwinistene i AP.
  Denne arven er gammel og og Mot Dag var heller ikke rent.

  Er det utrolig at noen kan ha like ideer i dag? Forskjellen kan synes å være at de vet hvor upop de er og at eugenisk propaganda materiale ikke blir vist frem, men holdt skjult.
  Og Ap, det gamle Ap på 50 tallet tok feil, det er ikke taterne som er fienden det er de etniske Europeere, det har propaganda sentralen Hollywood vist oss i 30 år nå. Alle filmene deres er bygd opp omkring rasistisk profilering.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Klimakonferansen i Glasgow:Tomme ord og uforpliktende formuleringer.

Det er det grønne skiftet som er det store problemet.

Forrige innlegg

Diktaturet nærmer seg.

I Latvia nektes parlamentsmedlemmer å delta hvis de ikke er vaksinert.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.