POSTED IN 9/11

Den 11.sept. 2001 var USA under angrep.

Hva gjorde den politiske ledelsen?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ikke troverdig ledelse i USA 9/11


USAs president er øverstkommanderende for de amerikanske styrkene og er derfor i en spesiell situasjon. Presidenten er den eneste som kan trykke på atom-knappen eller gi ordre om å skyte ned et sivilt passasjerfly. Derfor kan han alltid kommunisere med forsvarsledelsen og andre.
__________________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Hvamenerpartiene
__________________________________________________________________________________

Klokka 09:03 den 11. september 2001 går en person fra Secret Service frem og hvisker presidenten i øret: ”America is under attack.” Hva gjør USAs øverstkommanderende nå? Ingenting. Hele 24 minutter sitter han i et klasserom med barn og gjør ingenting. Hvor troverdig er det?

Når det smeller i Pentagon kl. 09:32, forsvinner Donald Rumsfeld fra kontoret sitt. Senere blir han fotografert tuslende rundt på plenen på motatt side av Pentagon der han hjelper å frakte ut sårete. Etter at hjertet til USAs militærvesen er utsatt for en fulltreffer, holder USAs forsvarsminster på med helt andre ting enn krig. Hvor troverdig er det?

Ledelsen må ha handlet slik det var planlagt på forhånd

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • De visste flyet som traff wtc først var kapret en halvtime før det traff. Allerede der skulle det vært redd alert. Et KAPRET fly treffer en av verdens mest kjente bygninger. Hvorfor har Bush siden sagt han trodde fly 1 var en ulykke? Var flere kaprede fly i luften, men selv etter fly nr 2 treffer tårnet så blir Bush sittende i en bygning hvor selvmordsbombere kunne stormet eller som kunne vært rigget med eksplosiver…

  Svar
  • Reidar Kaarbø
   14 september 2021 17:54

   På St. Andrews flybase så de vernepliktige på TV og fleipet med «det er mange dårlige piloter der ute» helt til de så live det ANDRE flyet traff. Da løp de og tok på seg utstyret, satte seg i jagerflyene, klare til å ta av, ivrige etter å ta av, men de fikk ikke lov før det siste flyet (angivelig!) hadde krasjet i Shanksville, Pennsylvania.

   Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  24 september 2021 4:27

  «Ledelsen må ha handlet slik det var planlagt på forhånd»

  Og med et pennestrøk forsøker artikkelforfatteren – uten noen relevante kvalifikasjoner for øvrig så vidt jeg kan bedømme – å mene noe om hvordan en statsleder – eller sågar noen – skal forholde seg i en slik unik situasjon.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg
Kommuneoverlege: Vaksinemotstandere er de mest forvirrete mennesker på Internet.
Forrige innlegg

Det er to sperregrenser

I 2017: Ap og Høyre fikk stemmer og mandater fra MDG og Rødt

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.