POSTED IN Diverse

NRK, ‘Debatten’ og Fredrik Solvang:

Debatter temaer som er upopulære hos makta, men som er viktige for oss i Norge.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Øyvind Aarsnes

Vennligst ta denne informasjonen inn i programmet Debatten Fredrik Solvang og NRK

Denne informasjonen som sendes ut til deg og NRK i dag er livsviktig og MÅ komme ut til folket, i tilfelle dere unnlater å la denne informasjonen som ligger i denne e-posten bli publisert er dere automatisk medansvarlig i meget grove kriminelle handlinger da dere er landets viktigste og største nyhetskanal. Even Stang som har registrert folkemordet kan du høre på i den første linken under her. Inviter ham i studio snarest! Even Stang om risikovurdering, Acer avtalen, hovedstrømsmediene og WHO avtalen.

Erna Solberg må tiltales for høyforræderi og folkemord

Sterke ord sier du sikkert, men er det det når en ser på hva denne politikeren har gjort? Å legge fremfor Stortinget et lovforslag om å oppheve selve «forsvarsverket» til Grunnlovens § 1 som sier at Kongeriket Noreg er eit fritt, sjølvstendig, udeleleg og uavhendeleg rike. Regjeringsforma er avgrensa og arveleg monarkisk. Ved å oppheve straffelovens § 83 har man samtidig brutt både ånden og prinsippene i loven som igjen har medført til en forbrytelse mot statens selvstendighet.

Den 16. oktober 2013 ble Erna Solberg statsminister og allerede 7 til 8 måneder etter, i mai – juni 2014 ble dette lovforslaget lagt frem for Stortinget og stemt over av Europabevegelsens lakeier som gav denne rettstridige handlingen flertall for oppheving. Her ser en at det ikke bare er Erna Solberg som må tiltales men alle som stemte ja til oppheving av straffelovens § 83.

Når det gjelder min påstand om at hun i tillegg må tiltales for folkemord ved at hun sammen med sin regjering lot 85 % av vår befolkning mer eller mindre «tvangsvaksineres» med en sprøyte som i ettertid har vist seg å være rene giften for menneskekroppen, som igjen har ført til mange tusen menneskers brå død og enda flere mennesker som har fått fullstendig ødelagt sin helse for resten av livet. Konspirasjonsteorier mener du kanskje du som leser dette, men en ting kan jeg forsikre deg om og det er at bevisene er så overveldende at ingen med sine fulle fem som kan påstå noe annet.

Det finnes beviser i bøtter og spann som viser at både regjeringen Solberg og FHI var fullstendig klar over hva de var med på ved at de lot denne masse-«vaksineringen» med en sprøyte som overhode ikke kunne kalles en vaksine, ble i gang satt som den eneste redningen for å «overleve». På denne nettsiden https://frittvaksinevalg.no/ ligger det rikelig med dokumentasjon på at mine utsagn er riktige, samt på denne nettsiden https://steigan.no/ og ikke minst på denne nettsiden https://derimot.no/

Hadde vi hatt et levende demokrati med «våkne journalister» i dette landet hadde aldri dette folkemordet ha skjedd. Jeg mistet min kjære bror som følge av denne giftsprøyta, som skulle angivelig være så veldig bra og redde livet mot en sykdom som ikke var mer farlig enn en vanlig influensa.

Fredrik Solvang!!! Hvorfor tar du ikke en debatt om disse tingene og samtidig tar opp hvordan Stortinget selger Norge på billigsalg til utlandet? Og at de bøyer seg for WEF sine diktater, som om deres ryggrader er laget av gummi.

Den som rettsstridig søger at bevirke eller at medvirke til, at Norge eller nogen del av riget bringes under fremmed herredømme eller innlemmes i anden stat, eller at nogen del av riget løsrives, straffes med hefte i minst 8 år eller med fengsel fra 8 år inntil 21 år.

Øyvind Aarsnes

Folkeaksjonen Mot EU-Medlemskap
Norgesdemokratene Troms

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • At den lydige globalistlakeien og psykopaten Erna hører hjemme i fengsel er det liten tvil om. Alle som er medskyldige burde også stilles for retten og idømmes strenge straffer.

  Svar
 • Takk til både artikkelforfatter og Morhal sin rette kommentar.

  Dette er ikke sterke ord i det hele tatt, men ord som er fullstendig på sin plass. Glemmer aldri da det feite dyret smilte stygt i mars 2020 da norsk lov ble satt til side. Det typiske glinsende feite smilet hennes, når ho godter seg for noe og selv i den panikken som rådet den gang. MOTBYDELIG! Er det der ondskapen kanskje kommer fra? At ho, bak fasaden, er så plaget med sin ekstreme overvekt at ondskapen tyter ut på disse måtene?

  Med tanke på temaer i «Debatten» tror jeg ikke man skal forvente seg for mye fra NRK eller Fredrik Solvang. Han «hadde noe ved seg» ved at han var hardt pågående og godt informert i sakene sine.
  Men den tid er forbi forlengst, (flere år), etter min mening. Han har kommet opp i elitesjiktet og der trives han nok best sammen med «sine egne». Når han står og falskt sympatiserer med folk i matkø, eller i møte med NAV blir det for min del lett gjennomskuelig.

  Men hvis det kommer dit at «det store dyret» fra Bergen en dag må stå til rette for bla massemord og ødeleggelse av folks fysiske og psykiske helse. Ingenting i verden hadde gledet meg mer enn det!!

  Svar
 • wasan Totland
  8 juli 2024 22:47

  Takk for at du tar dette opp. Det må aldri glemmes. Når det gjelder Solvang er det tydelig at han er uinformert og gått ut på dato forlengst.

  Svar
  • Solvang er rasende intelligent; han vet mye, men er feig, det er min dom over mannen. Dessverre. Så det er lite håp i sikte i Staats- Rundfunk NRK-pravda. «Presstitutes».

   Svar
   • Fullstendig enig i begge kommentarene, fra både e og Wasan T!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Forsinket erkjennelse i Moskva:

USA og Russland er i krig.

Forrige innlegg

General for US Marines:

Krig er svindel

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.