POSTED IN Coronavaksiner, Helse, Storbritannia

Debatten om vaksineringen nå i det britiske palamentet:

Vi må undersøke overdødeligheten?

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Britisk parlamentsmedlem: – Historiens øyne er rettet mot oss.

Av Julia Schreiner Benito

Parlamentsmedlem Andrew Bridgen talte i den britiske nasjonalforsamlingen i går. Etter år med overdødelighet savner han debatt og grundige undersøkelser.

Bridgen, utdrag av hans tale i parlamentet 16. januar:
– Historiens øyne er rettet mot oss. Hver generasjon ser tilbake i undring på sine forfedres utrolige feil. De vil stille spørsmål som:


Hvorfor innså de ikke hvor feil de tok?
Hva skjedde med dem?
Hvorfor ignorerte de bevis, verdier og enhver mulighet til å lære av feilene fra historien?

Bridgen: Overdødeligheten må undersøkes

 • Fra 2010 til 2019 lå årlige dødsrater i England og Wales mellom 484 000 og 542 000.
 • I 2020 var det 607 000 dødsfall, som er 65 000 flere enn maksimumstallet i 2018.
 • I 2021 var det 586 000 dødsfall, som er 44 000 flere enn 2018-tallet. Våre mest sårbare og eldre ble dessverre tatt fra oss for tidlig.
 • I 2022 var det 577.000 dødsfall i England og Wales.
 • I 2023 var det 581.000. Det er en enorm økning og mange av dem var unge eller i sin beste alder.

Noen vil kanskje tilskrive overdødeligheten i 2022 og 2023 til viruset, men det ville være en feil; det er ikke det dødsattestene sier. Dessuten dør altfor mange unge. Overdødeligheten i 2022 var 6 prosent.
I 2023, da vi kunne forvente at dødsfallene endelig ville falle under gjennomsnittet, var overdødeligheten den samme. Og overdødeligheten er høyere i de yngre aldersgruppene enn de eldre.

Må ta debatten

Ingen med integritet kan unngå å bli plaget av disse tallene, og derfor må vi ta denne debatten. Dette påvirker alle lokalsamfunn i alle valgkretser over hele landet. Dog vil ikke alle i dette rommet være komfortable med å analysere vitenskapelige data og tall.

Et brennende spørsmål er: – Når det vil overdødeligheten snu? Et annet er hvorfor våre helsemyndigheter sover. Deres jobb er å registrere, offentliggjøre og undersøke slike saker. Et annet brennende spørsmål er hvorfor ingen lytter til dem som slår alarm. Forskningen og analysen gjort av to av Storbritannias mest pålitelige leger gir alarmerende klarhet.

Hjertesykdom årsak

Denne uken gjennomgikk professor Carl Heneghan, direktør for Senter for evidensmedisin ved University of Oxford, årsakene til overdødeligheten. Han konkluderte med at de hovedsakelig er relatert til kardiovaskulær sykdom. Til avisen Sunday Express uttaler han at dette ikke kan forklares med covid, befolkningsvekst eller en aldrende befolkning.

14. januar fortalte kardiolog Dr. Aseem Malhotra, en verdensledende ekspert på hjertesykdom, til TNT Radio at selv om kardiovaskulær sykdom har mange årsaker, står den eksperimentelle covid mRNA-vaksinen øverst som mistenkt inntil det motsatte er bevist.

Innlegget er hentet fra Hemali

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Takk til Julia Schreiner Benito for hennes innsats!
  En knapp tredjedel på Storting, kun 55, hadde motforestillinger mot pandemitraktaten; flertallet, 112, stemte for å avgi nordmenns råderett over egen kropp, tvangsinjisering, tvangsinternering, «null toleranse for feil oppførsel» da altså, er det sånn å forstå? Og våre folkevalgte lar det skje, i all stillhet helst.

  Svar
 • Unnskyld! Men det må jo faktisk være noe galt med folk generelt. Jeg bare må si det som det er. Kallen spade for en spade.
  Fra første stund, når «pandemien» brøt ut forsto jeg at dette var alt annet enn hva det ble opplyst om. I øyeblikket Erna begynte å prate om «dugnadsånd» i en pålagt vennlig tone, så forsto jeg alvoret. Erna er dessverre en jeg aldri har hatt det minste respekt for. At hun er en som kjøper seg venner, lar seg kjøpe, skinner jo gjennom tydligere enn hundemøkk i hvit nysnø!
  Hun er falsk, og har aldri vært likt av noen. Og derfor alltid hatet folk. Og har selvfølgelig vært lett å kjøpe, med lovnader om plass ved de rikes bord. Men hun vil snart nok oppleve at hun er den første som blir dumpet. Det finnes ingen plass til henne ved deres bord. Den plassen gis til noen dem selv liker og respekterer. Erna er for dem kun engangsbestikk!! Kastes så fort hun er brukt. Billig og ubrukelig. Søppel.
  Hvordan har det norske folk, elker verdens folk, kunnet kjøpe disse historiene?? Hvordan kunne de løpe for å få kroppen full av deres gift?
  Selv jeg, en ufaglært og alt annet enn oppegående i folks øyne så alt dette så soleklart!
  Jeg begynner å se meg selv i ett nytt lys. Jeg er jo ikke dum! Det er jo faktisk jeg og «mine» som egentlig hele tiden har forstått ting.
  Jeg begynner å innse at folk flest er ufattelig lite kloke, de er programmert av ett system satt opp til å skape lydighet. De er ikke kloke på noen måte, har ikke analyserende evner. De er som programmerbare dukker. Og det «overmakten» sier er deres lov. Helt ukritisk.
  Ja selv når de lyver så det renner av dem.
  Nei, vi er ikke dumme. Vi faller utenfor nettopp fordi vi er alt annet enn dumme. Vi er i mindretall. Vi er de som faktisk fungerer under topplokket som man burde fungere. Urørt av systematisk fordumming!
  For oss framstår disse løgnene. (Nazismen. Galskapen. Kall det hva du vil!!) Så tydelig og soleklar. Men for de programmerte uten evne til å virkelig tenke selv, så fremstår altså alt dette som fornuftig og riktig. Det hele er skremmende og for meg uforståelig. Hvordan kan mennesker man annser å være kloke ha så enormt lite utviklet forståelse av det som skjer rundt dem?

  Svar
  • Bra Thor-M, du er ikke helt alene. Jeg har «jobba på gølve’» i de siste to åra. Dvs. sammen med såkalte «intellektuelt ufaglærte», altså håndtværkere som brøt ut av «skolen» og begynte i lære. Der møtte jeg ufattelig mange som så igjennom faenskapen og løgnene. Mens blandt de såkalte studerte var det annerledes. Full uttelling på å tro på øvrigheta. De er så vant til å stole på autoriteter og må jo for all del ikke «finne på no sjæl», da får de ikke doktorgraden sin!(som er blitt en vits).

   Svar
 • Northern Light.
  20 januar 2024 14:40

  Studie: Obduksjoner viser at covid-vaksiner sannsynligvis forårsaket dødsfall.

  Tjueåtte dødsfall med kardiovaskulær årsak beskrevet i medisinsk litteratur, var sannsynligvis forårsaket av covid-vaksiner ifølge en ny studie.

  Av Zachary Stieber.
  Del 1. Dr. Peter McCullough, kardiolog, sammen med medforfattere, gjennomgikk alle publiserte obduksjonsrapporter med myokarditt, eller hjertebetennelse, etter covid-vaksinasjon. Etter å ha ekskludert noen studier for ikke å oppfylle forhåndsdefinerte kriterier, konkluderte de med at av de resterende 28 pasientene døde sannsynligvis av myokarditt forårsaket av covid-vaksiner.

  Konklusjonen kom etter at legene utførte en uavhengig gjennomgang av hvert enkelt tilfelle. De tilgjengelige bevisene «antyder at det er stor sannsynlighet for en årsakssammenheng mellom covid-vaksiner og død fra myokarditt», skrev forfatterne av studien. Dødsfallene skjedde i Kina, Tyskland, Japan, New Zealand, Sør-Korea og USA. De inkluderte noen plutselige dødsfall.

  «Uttalelsene fra medisinske institusjoner og offentlige helsemyndigheter, sier at myokarditt forårsaket av covid-vaksiner er mild og forbigående», skrev Nicolas Hulscher, en doktorgradstudent ved University of Michigan School of Public Health og en av medforfatterne, til Epoch Times i en e-post. «Men vår studie viser at dette høyst sannsynlig ikke er tilfelle. Studien ble publisert av ESC Heart Failure 14 januar.

  Obduksjonene.
  Mange av dødsfallene ble rapportert i 2023, også av fem av tyske forskere. Forskerne fremhevet obduksjonsfunn fra personer som døde uventet hjemme innen 20 dager etter å ha fått en covid-vaksine, og fastslo at for fem personer var vaksinene den sannsynlige årsaken til hjertebetennelse, som igjen forårsaket dødsfallene. Forskerne gikk gjennom hver av de andre mulige årsakene og utelukket dem, sa Dr. Andrew Bostom til Epoch Times tidligere, en hjerteekspert fra Rhode Island som har studert rapporten. «De fastslo at den mest sannsynlige nærliggende årsaken var covid- vaksinering», sa han.

  Ytterligere åtte av dødsfallene ble rapportert av sørkoreanske forskere, som fant vaksineindusert myokarditt «var den eneste mulige dødsårsaken», alle de åtte døde brått. De resterende dødsfallene som dekkes i den nye rapporten inkluderer to tenåringsgutter som døde i søvne i USA like etter covid-vaksinering. Dr. James Gill, overlege for Connecticut og medforfatter av rapporten som rapporterte disse dødsfallene, har siden sagt at dødsattesten til en av disse guttene nevnte vaksinasjon som dødsårsak. Dr. Gill ville ikke kommentere den nye studien. 26 dødsattester i USA viser covid-vaksinasjon som dødsårsak, fant en Epoch Times-gjennomgang av dødsattester fra noen stater. Mange stater har ikke utgitt data fra dødsattester.

  En del av en større undersøkelse.
  Mr. Hulscher, Dr. McCullough og andre publiserte en studie i 2023 som undersøkte 325 obduksjoner av pasienter som døde etter covid-vaksinasjon. Studien ble raskt fjernet av The Lancet, The Lancet påsto at studiens konklusjoner «ikke ble støttet av studiemetodikk». Studien konkluderte med at omtrent tre fjerdedeler av dødsfallene var på grunn av covid-vaksiner, eller at vaksinene var en betydelig medvirkende årsak.

  «Vår nylig publiserte studie overvant den medisinske sensuren etter at Elsevier og Lancet trakk tilbake hovedartikkelen vår, som beskrev det totale antallet obduserte», sa Hulscher. For de lastet senere opp preprint-studien til Zenodo, en annen server. Den nye studien utgitt av ESC Heart Failure har fire forfattere, sammenlignet med ni for den opprinnelige studien.

  Svar
 • Northern Light.
  20 januar 2024 14:40

  Del 2. Forskerne søkte etter obduksjonsrapporter som involverte covid-vaksiner og myokarditt frem til 3 juli 2023, på PubMed og ScienceDirect, to publikasjons-databaser for studier og rapporter. De ekskluderte noen studier, inkludert de uten vaksinasjonsstatus og dyrestudier. Gruppen endte opp med å inkludere 14 studier som dekket 28 obduksjoner. Dr. McCullough og to andre leger gjennomgikk hver sak uavhengig av hverandre, og vurderte årsakssammenheng gjennom faktorer som demografisk informasjon og beskrivelsene av saken. Fastsettelse av årsakssammenheng krevde at to av de tre legene fant en årsakssammenheng.

  «Våre data er i samsvar med den generelle epidemiologiske litteraturen om myokarditt forårsaket av covid-vaksiner, der Bradford Hill-kriteriene støtter årsakssammenheng fra et epidemiologisk perspektiv», skrev forfatterne. «Dette inkluderer biologisk plausibilitet, tidsmessig assosiasjon, intern og ekstern validitet, koherens, analogi og reproduserbarhet, med hver påfølgende rapport om myokarditt-relatert død etter covid-vaksinasjon». Bradford Hill-kriterier er et sett med prinsipper som kan brukes til å vurdere årsakssammenheng.

  Dr. Dick Bijl, en lege-epidemiolog og tidligere president i International Society of Drug Bulletins, sa at rapporten viser «tydelig hvordan vi kan kombinere kliniske funn med obduksjonsfunn og komme frem til sikre konklusjoner». «Bruken av Bradford Hills kriterier er interessant og absolutt berettiget, men jeg skulle gjerne sett en oversikt der antallet positive elementer i Hills kriterier ble vist for hvert enkelt tilfelle». Dr. Bijl, som ikke var involvert i studien, fortalte dette til Epoch Times. «I epidemiologi er det vanskelig å trekke kausale slutninger, og den eneste riktige måten å bevise dem på er riktig utformet og utførte randomiserte studier».

  En sekundær analyse av tallmateriale fra Pfizer og Moderna, viste at vaksinerte personer var mer utsatt for alvorlige bivirkninger som myokarditt. Tilsynsmyndigheter burde ha fått vaksineprodusentene til å gjøre flere undersøkelser, inkludert noen med med fokus på alvorlig sykdom og død, men det gjorde de ikke, bemerket han.

  «De kunne likevel ha gitt en midlertidig godkjenning med betingelsen om at denne tillatelsen vil bli stoppet hvis resultatene av forsøkene var negative eller ikke ble utført», sa Dr. Bijl. «Nå har vi en situasjon der dødsfall av friske mennesker sannsynligvis er relatert til ikke tilstrekkelig testede vaksiner, og det kunne vært unngått».

  Fra The Epoch Times, publisert 18 januar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og link til studien i orginalartikkelen.
  Stieber er senior-journalist for The Epoch Times, og dekker nyheter fra USA og internasjonalt.
  Orginalartikkel: Autopsies Show COVID-19 Vaccines Likely Caused Deaths: Study.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Ukrainakrigen:

Her er en liste over alt NRK aldri forteller oss.

Previous Post

Klima – fattigdom

Det grønne skiftet:
Revolusjon for fattigdom

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.