POSTED IN Mat/Landbruk, Olje-Energi

De vet det vil utløse nye kriger og kriser

Ledere i WEF planlegger energi, gjødsel- og matvarekrise.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Sjokkerende video viser: Ledende skikkelser i WEF innrømmer at de reduserer produksjonen av mat og energi 

Investor Neil McCoy-Ward har nylig gjennomført en analyse av videoen fra Sustainable Development Impact Meeting 2022, hvor ledende skikkelser i WEF (Verdens økonomiske forum) ser ut til å more seg over hvordan de begrenser produksjonen av mat og tilgangen på energi. Ward karakteriserer videoen som fascinerende, da personene i den nesten gir inntrykk av å kunne forutsi hva som kommer til å skje samtidig som de røper sine planer for fremtiden. 

Under sesjonen understreket Geraldine Matchett, direktør i DSM- Firmenich, at man bør akselerere prosessen med å gjøre matvaresystemet enda mer robust. 

Så det hun egentlig sier, er at utviklingen i matvaresystemet må akselereres, kommenterer McCoy-Ward. 

Jason Bordoff, rektor ved Columbia Climate School, pekte videre på at energiprisene går gjennom taket, noe som blant annet har store konsekvenser for gjødselproduksjonen. På det tidspunktet møtet ble gjennomført, hadde 70% av gjødselproduksjonen i Europa stoppet opp som følge av for høye energipriser.

Bordoff sa at det finnes en plan for å rasjonere energien. 

McCoy-Ward la til at slike planer for energirasjonering også er på plass for vinteren 2023-2024. “Det var dere antagelig ikke klar over.” 

Etter hvert som Europa produserte mye mindre kunstgjødsel, inngikk industrilandene avtaler med utviklingsland om å kjøpe mat. “Man kunne nesten si at vi stjeler maten fra de menneskene som trenger den mest.” 

Resultatet er ekstrem fattigdom og hungersnød i utviklingslandene. Et svimlende antall mennesker sulter ihjel. 

I Sri-Lanka så vi hvilke konsekvenser det kan få når et land ikke lenger har tilgang til kunstgjødsel: en matkrise. 

Vi merker at prisene stiger. Det finnes mindre mat, men antall mennesker er omtrent det samme, sa McCoy-Ward. 

Europa har vært en nettoeksportør av gjødsel, men er i ferd med å bli en nettoimportør. Det betyr at forsyningssiden vil komme under et enda større press, noe som vil ramme de fattigste spesielt hardt, forklarte Maximo Torero, sjeføkonom i FNs organisasjon for ernæring og landbruk. 

Jason Bordoff

“De befinner seg allerede i en økonomisk krise, da de ikke er i stand til å betale energiregningene sine,” sa Bordoff leende. 

McCoy-Ward kommenterte at folk som de i videoen planlegger slike ting på forhånd. 

Ukraina regnes som en “sort svane-hendelse», som en uventet, livsforandrende hendelse. Sam Kass, partner i Acre Venture Partners, sa at antall konflikter bare kommer til å øke. “Det kommer til å skje hvert år. Om noen få år kommer slike konflikter ikke lenger til regnes som sort svane-hendelser.” 

Det skjedde enda en ting som er verdt å merke seg. Torero bemerket lattermildt at den kommende finanskrisen vil bli “veldig alvorlig”. 

“Det vil gi oss en kjærkommen mulighet til å gjennomføre den transformasjonen som vi trenger,” sa Torero.

Oversatt av Rune G.

Artikkelens nettadresse: Erschreckendes Video zeigt: WEF-Führer geben zu, die Nahrungsmittel- und Energieproduktion eingeschränkt zu haben – uncut-news.ch (uncutnews.ch

Forsidebilde: Siegfried Poepperl

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Unn Irene Søilen
  11 juli 2023 15:21

  https://www.document.no/2022/07/09/fn-om-fordelene-ved-en-verden-som-sulter/
  Her er en artikkel fra document som omhandler en FN artikkel om fordelene med en verden som sulter.

  Tante Sophie

  Svar
 • Northern Light.
  12 juli 2023 17:03

  World Economic Forum globalistene vil ha slutt på privat eierskap av kjøretøy.

  Av JD Heyes.
  De vestlige eliteglobalistene fortsetter å demonstrere at de avskyr de frie samfunnene som ga dem deres formuer, som de fortsetter å trives i fordi makten og innflytelsen de allerede har ikke er nok. Vi vet allerede at World Economic Forum, opprettet og ledet av «entreprenøren» Klaus Schwab – som har tatt til orde for en slutt på privat eierskap av eiendom og privatliv – ønsker å innlede en ny periode med tyranni og autoritarisme i hele Vesten.

  En WEF-partner lenge har tatt til orde for en slutt på privat eierskap av kjøretøy, som selvfølgelig ville tvinge alle til å leve i smart-megabyer. «Dette skal angivelig løse den konstruerte «krisen» med klimaendringer, som visstnok har forårsaket global apokalypse i 50 år nå. Gi opp bilen din, dumme menneske, og stol på ekspertene,» bemerket PJ Medias Catherine Salgado.

  Hun navnga organisasjonen og la til, Arup Group, som er oppført som partner av World Economic Forum, ga ut en rapport fra 2019 som krever at forbruket av klær, biler, elektronikk og mat må endres – for alle unntatt eliten, antagelig – ellers vil klimaendringer drepe oss alle. Rapporten fastholder et «netto null» karbonmål, og ignorerer fullstendig det faktum at karbon er helt avgjørende for livet på jorden.

  Faktisk hjelper mer CO2 planter – inkludert matvekster – til å trives, og mennesker og dyr trenger det. Men verken Arup eller WEF er interessert i objektiv vitenskap, bare et narrativ som utarmer de fleste innbyggere og gir elitene eksponentielt mer kontroll.

  Ifølge data har ikke verden hatt global oppvarming de siste åtte årene, bemerket Salgado. Dessuten fant en fersk studie at CO2-utslipp fra fossilt brensel ikke er nok for en global oppvarming. Disse funnene viser at privatbiler ikke forårsaker en klimakatastrofe.

  Arup, sammen med rapportens medforfattere og finansiører – University of Leeds, C40 Cities og Citi Foundation – virker imidlertid uinteresserte i de vitenskapelige bevisene, la hun til. Til tross for tallmateriale som ikke viser global oppvarming, noe som var målbart selv før utgivelsen av 2019-rapporten deres.

  Dette er i tråd med World Economic Forums forslag om en digital ID/sosial kreditt, som vil være nødvendig for de fleste aktiviteter og kjøp, og deres visjon om en verden uten privat eierskap. I et slikt scenario vil alle varekjøp være gjenstand for godkjenning fra myndighetene, bemerket Salgado.

  Her er noen sentrale sitater fra Arup 2019-rapporten: Når det gjelder konstruksjon, må byer endre hvilke typer bygninger og infrastruktur som skal bygges, og hvilke materialer som brukes. Når det gjelder transport, må privat eie av biler opphøre, og de delte kjøretøyene som erstatter det må bruke mindre metaller og materialer for å produsere dem, og de må ha lengre levetid. Byboere vil også måtte ta i bruk et stort sett plantebasert kosthold, erstatte flyreiser med mindre energikrevende former for transport over lengre langdistanser, endre hvordan klær og tekstiler brukes og beholde elektronikk og husholdningsapparater lenger.

  C40-byer må oppfylle sine Deadline 2020-forpliktelser slik at utslipp fra produksjon når et maksimum på begynnelsen av 2020-tallet, før de halveres innen 2030 for å oppnå netto karbonnøytralitet innen 2050. Denne rapporten anbefaler at C40-byer fokuserer på å redusere utslipp innen seks områder: bygninger og infrastruktur, mat, privat transport, klær og tekstiler, luftfart; og elektronikk og husholdningsapparater.

  Salgado skiver sarkastisk: «Ingen biff eller fine klær for deg. Du vil ikke ha noe, og du vil være lykkelig for dine velgjørerende herskere, som også har planer om å gi opp all komforten deres, tror du? Som hvordan de flyr sine private jetfly til eksklusive steder for å snakke om utslipp?».

  Fra Natural News, publisert 11 juli 2023.
  Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Globalists call for an end to private ownership of all cars and trucks .

  Svar
 • Det var en gang en fisker som bodde på stranden med sin kone i en jordhytte. Kona var missfornøyd med å bo der. Hun pisket mannen hele tiden ut på sjøen for fiske. Han forsøkte og stagge henne med at de hadde det bra nok og ikke sultet. Det hjalp ikke. Hun ville ikke bo i en jordhytte, men i et staselig hus! Mannen dro ut en dag det var forferdelig dårlig vær fordi han var redd konen’s vrede. Den dagen fikk han en ufattelig stor og flott kveite i garnet. Kveita sa til mannen at hvis han slapp henne ut kunne han få tre ønsker. Manne ble lettet for å komme tomhent hjem hadde blitt forferdelig tungt. Min kone ønsker å bo i et herskapshus. Dra hjem, hun sitter allerede der, svarte kveita.
  Mannen kom seg i land. Og sannelig svinset konen rundt i herskapshuset. Han likte seg ikke. Dette gjorde han urolig. Men han håpet at kona var fornøyd. Det var hun ikke. Hun ville bo i et slott. Hun hadde presset ut av mannen at det var tre ønsker. Neste dag pisket hun mannen ut på havet som nå var blitt så urolig og hadde begynt og lukte vondt av forurensning. Si til kveita at du ønsker å bo i et slott. Mannen dro skrekkslagen ned til havet. Ropte til kveita og frembar konens ønske. Gå hjem hun sitter alt i slottet. Da mannen kom hjem svinset konen frem og tilbake i synligt godt humør. Redselen slapp litt taket. Og han håpet hun slo seg til ro nå. Men i løpet av natten hadde konen fått for seg at hun ville bestemme over solen og månen. Over klimaet på jorden Hun ville bli verdenshersker! Neste morgen sparket hun mannen ut av silkesengen. Hun skrek: « Gå ned og be om at jeg skal kunne styre solen og månen og klimaet på jorden!» Mannen var vettskremt. Han turte ikke annet en å dra ned til havet som sto i kok. Det stinket og sydet. Han skalv av redsel da han ropte ut konens ønske. « Gå hjem, hun sitter i jordhytten allerede!»

  Svar
 • Northern Light.
  21 september 2023 15:26

  Dette er den verste globale matkrisen i moderne historie, og den er i ferd med å bli verre.

  Av Michael Snyder.
  Del 1. Hundrevis av millioner mennesker er desperat sultne over hele verden, og når du er ferdig med å lese denne artikkelen vil flere barn sulte i hjel. Tidligere i år innrømmet CNN faktisk at vi er midt i «den verste matkrisen i moderne historie», men fordi hovedstrømpresse og media sjelden har bilder av den enorme lidelsen andre steder på kloden vet de fleste ikke til at det skjer.

  Her i den vestlige verden er den viktigste måten den globale matkrisen manifesterer seg på, gjennom betydelig høyere priser i dagligvarebutikken. De høyere prisene er absolutt smertefulle, men vi kan takle det. Men når du ikke har nok mat til familien din hele tiden, er det virkelig et marerittscenario. I følge FN var 735 millioner mennesker i en «tilstand av kronisk sult» i fjor.

  I 2022 befant omtrent 735 millioner mennesker – eller 9,2 % av verdens befolkning – seg i en tilstand av kronisk sult – en svimlende økning sammenlignet med 2019. Disse tallene understreker alvorlighetsgraden av situasjonen, og avslører en økende krise.

  I tillegg sto anslagsvis 2,4 milliarder mennesker overfor moderat til alvorlig mat-usikkerhet i 2022. Denne betyr at de mangler tilgang til tilstrekkelig næring. Dette tallet eskalerte med alarmerende 391 millioner mennesker sammenlignet med 2019. Den vedvarende økningen i sult og mat-usikkerhet, drevet av et komplekst samspill av faktorer, krever umiddelbar handling og koordinert global innsats for å lindre denne kritiske humanitære utfordringen. Vi har aldri sett slike tall før.

  Og de endelige tallene for 2023 vil uunngåelig bli enda høyere, fordi avlingene svikter over hele planeten. For eksempel har dette vært et katastrofalt år for risavlinger i India. Satish Kumar sitter foran rismarkene sine som er under vann i delstaten Haryana i India, og ser fortvilet på de ødelagte avlingene hans. «Jeg har lidd et enormt tap», sa den tredje generasjons bonden, som utelukkende er avhengig av å dyrke kornet for å brødfø sin unge familie. «Jeg vil ikke kunne dyrke noe før i november».

  De nyplantede spirene har vært under vann siden juli etter et voldsomt regnvær i Nord-India, med jordskred og oversvømmelser som feide gjennom regionen. Regjeringen i India reagerte på denne krisen ved å forby eksport av ikke-basmati hvit ris, men dette har skapt et massivt problem for dusinvis av land som er avhengige av riseksport fra India.

  Forrige måned kunngjorde India, som er verdens største eksportør av ris, et forbud mot eksport av hvit ris uten basmati i et forsøk på å stoppe stigende priser hjemme og sikre matsikkerhet. India fulgte deretter med flere restriksjoner på riseksporten, inkludert en toll på 20 % på eksport av paraboiled ris. Dette har utløst frykt for global matinflasjon, ødelagt levebrødet til enkelte bønder og fått flere risavhengige land til å søke hastefritak fra forbudet.

  Mer enn tre milliarder mennesker over hele verden er avhengige av ris som basismat, og India bidro til rundt 40 % av den globale riseksporten. Les den siste setningen igjen. Uten riseksport fra India vil antallet mennesker som sulter i fattige land i Afrika og Midtøsten stige. Noen fattige nasjoner ber bokstavelig talt India om å begynne å eksportere ikke-basmati hvit ris igjen, men så langt har ikke regjeringen i India rokket. Så prisen på ris har steget over hele verden, og forsyningene blir mindre.

  La meg stille deg et spørsmål: Hva ville du gjort hvis barnet ditt ble underernært rett foran øynene dine? I Somalia skjer det faktisk med halvparten av alle barn under fem år. I Somalia står familier for tiden overfor en katastrofal matkrise. Dette er resultatet av en alvorlig og langvarig tørke og flere tiår med konflikt som har ødelagt avlingene og matproduksjonen, og gjort det nesten umulig for gjetere å finne mat til dyrene sine. Dessverre er de mest sårbare barn, med 50 % av barna under fem i landet som opplever akutt underernæring.

  Svar
 • Northern Light.
  21 september 2023 15:33

  Del 2. Her i den vestlige verden sulter ikke barna våre, så det skal vi være takknemlige for. Men køene i matbankene våre blir lengre. Også vi opplever også problemer med avlingene våre. Dessverre er vi fortsatt bare i de tidlige stadiene av denne nye globale matkrisen. Flere langsiktige trender vil gjøre det umulig for oss å mate alle på planeten i årene som kommer. Politikerne våre vet dette, men de er veldig stille om vår raskt voksende matkrise fordi de ikke ønsker å skremme befolkningen generelt. (Norge må importere over 60% av maten den norske befolkningen spiser. Ovs.anm,).

  Men det er ingen steder å flykte til for de hundrevis av millioner som vil ikke ha nok mat å spise i kveld, og det vil ikke ta for lang tid før antallet mennesker som lider av kronisk sult overstiger en milliard.

  Fra The Economic Collapse Blog, publisert 20. september 2023.
  Over satt fra engelsk og forkortet, linker i orginalartikkelen.
  Snyder er advokat, og forfatter av mange bøker, og har grunnlagt nettstedet economiccollapseblog.
  Orginalartikkel: This Is The Worst Global Food Crisis In Modern History, And It Is About To Go To An Entirely New Level.

  Kommentar:
  Dette er en konstruert krise, med fysiske og politiske angrep på matproduksjonen og distribusjon av mat. Det er mange indikasjoner på at det er organisert, det har vært flere ødeleggelser på matfabrikker, matlagre, avlinger i de siste par årene enn i mange tiår tidligere. Jernbaneselskaper med BlackRock som finansiell eier, «kan plutselig ikke frakte så store volum med korn som tidligere».

  Det har blitt påvist «fuglevirus» med den upålitelige PCR-testen, virus som er ufarlig med koking og steking og vanlige forsiktighetsregler med håndtering av rått kjøtt i kjøkkenet, men som har medført at mange titalls millioner av fjørfe har blitt destruert. Millioner av egg og tusenvis av tonn med mat får påvist salmonella, listeria og tilbakekalt fra butikker over hele den vestlige verden sammenlignet med tidligere tider.

  At det foregår vær-manipulasjon er nå en kjensgjerning. Spraying av skyer gir mer nedbør noen steder, og tørke andre steder. Økonomisk krigføring med vær-manipulasjon som våpen.

  Politiske angrep som krav mot bønder med CO2 og metan avgifter, og fødselsrom for gris og kyr som gjør gjeldsbyrden for småbønder for høy. Innsatsfaktorene for landbruk som strøm, diesel og gjødsel har blitt mye dyrere, fordi store selskaper har kjøpt opp så mange mindre selskaper innen energi og gjødsel, at de har fått monopol på produksjon og distribusjon, Big Energy, Big Ag, Big Food. Det er storkapitalens politikere som har tillatt og arrangert dette.

  Dette skjer samtidig som billionærklassen investerer i industribruk for GMO-mat, insektbasert mat og kunstig kjøtt. Alt med klima som påskudd. Sammenhengen er åpenbar, herskerklassen vil ha full kontroll og eierskap på matproduksjon og distribusjon for kontroll over befolkningene.

  Vi ser problem- reaksjon-løsning strategien, herskerklasen med deres politikere forårsaker problemet – matmangel for folkemassene, folkets reaksjon er at de krever en løsning- og herskerklassen kommer med løsningen, tradisjonelt landbruk legges ned «for å redde klimaet», og folket får mat fra deres enorme «utslippsfrie» industribruk for GMO-mat og insektmatfabrikker. Nøyaktig som herskerklassen planla det for deres nye verdensordning hvor de eier alt, også matproduksjonen.

  Svar
 • Northern Light.
  20 oktober 2023 17:13

  Rettsfilosofen Eva Vlaardingerbroek: Globalistene konstruerer kriser for å etablere en verdensregjering.

  Av Swebbtv.
  «Klimaspørsmålet» og andre såkalte «kriser» er oppdiktede løgner for å etablere en verdensregjering der en elite hersker over alle andre. Det er det «Agenda 2030» egentlig handler om, ifølge den nederlandske rettsfilosofen Eva Vlaardingerbroek.

  Det var under en konferanse hos R-CALF, USAs største storfehandelsprodusentorganisasjon, at den nederlandske rettsfilosofen Eva Vlaardingerbroek holdt en anti-globalistisk tale kalt «The Global War on Agriculture».

  I Nederland, hvor hun kommer fra, har landets globalistiske politikere, med EU i ryggen, angrepet landbruket med påstanden om at de slipper ut for mye nitrogen.

  Det er ren løgn, ifølge Eva Vlaardingerbroek. Det handler om noe annet.

  – Nitrogenkrisen eksisterer ikke, sier hun. Det er et påskudd, det er løgn, nitrogenkrisen er en produsert krise, skapt av byråkrater i Haag og Brussel. Angrepet på Nederland er en del av en større global agenda, som dreier seg om få kontroll. Det er en typisk globalistisk strategi. De skaper en krise, det har vi virkelig sett de siste tre årene – og da sier de at løsningen på denne krisen er at folket gir fra seg rettighetene sine.

  Og fristen som de «globale elitene» har gitt Nederland og andre land er 2030, noe som ikke er tilfeldig, alt skjer i regi av FN.

  Det heter Agenda 2030. Det er en FN-agenda, og alle er en del av FN, hele verden. Den inneholder 17 såkalte bærekraftmål, fortsetter hun. Ser man nærmere på hvordan de ønsker å oppnå alt dette, kan alle med to fungerende hjerneceller forstå at dette ikke kan skje med mindre det skjer en aktiv omfordeling av goder, eiendom og våre rettigheter, som i praksis betyr utsletting av våre friheter og rettigheter.

  Folkene bak dette ønsker å etablere en verdensregjering, en ny verdensorden, der de bestemmer hva vi spiser, når vi spiser, hvor vi reiser, når vi reiser, hvem vi møter og hva vi kan bruke pengene våre på. I utgangspunktet kontroll over hvert eneste aspekt av livene våre.

  Så hvorfor retter de seg spesielt mot bønder?
  De vil ikke at vi skal spise mat som gjør oss sterke. De vil at vi skal spise syntetisk kjøtt laget av Bill Gates. De vil at vi skal spise insekter, de vil at vi skal drikke soyamelk, slik at vi blir svake og lydige, så vi gjør som de sier og kjøper det de tilbyr.

  Fra Swebbtv, publisert 19 oktober 2023.
  Oversatt fr engelsk. Linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Rättsfilosofen: Globalistlögnarna ”skapar kriser” för att upprätta en världsregering.

  Svar
 • Northern Light.
  20 oktober 2023 20:14

  Ledende amerikanske kjøttprodusent fokuserer på insekter og insekter i stedet, etter å ha inngått partnerskap med WEF.

  Amerikas største kjøttprodusent har kunngjort at de endrer sin virksomhet til å fokusere på å produsere insekter for befolkningen, etter å ha inngått partnerskap med World Economic Forum.

  Av Baxter Dmitry.
  Tyson Foods Inc., den største produsenten i USA for alle typer kjøtt, åpner et stort produksjonsanlegg for insektbasert mat i USA, for å oppfylle det de sier er «enorm fremtidig etterspørsel» etter insektbasert mat i Nord-Amerika.

  Tyson Foods Inc kjøper en eierandel i det nederlandske insektproteinselskapet Protix BV, som beskriver seg selv «som ledende i verden innen teknologien for produksjon av insektbasert mat».

  Selskapet har også blitt hyllet av Klaus Schwab og World Economic Forum (WEF), og ble tildelt globalist-organisasjonens «Technology Pioneer»-pris. Protix-sjef Kees Aarts er også medlem av WEF.

  De to selskapene vil samarbeide om å etablere et produksjonsanlegg i USA, som vil produsere insektbasert mel og olje, vanligvis brukt i fiskefôr og hundemat.

  Tyson finansdirektør John Tyson sa imidlertid i et intervju at selskapet også vil produsere produkter som er «bra for folk». «Det er en industrimulighet på flere milliarder dollar som har et enormt vekstpotensial, og vi ser på Protix som en leder der», sa Tyson. Tyson la til at «insekt-protein» kan være gunstig for både «planeten og dyrene». Økonomiske vilkår for avtalen ble ikke offentliggjort, ifølge Bloomberg.

  World Economic Forum og store selskaper har i økende grad presset på for en «great reset» også av den globale matforsyningskjeden. WEF har vært veldig høylytt om hvordan folkemassene må slutte å spise storfekjøtt, på grunn av de påståtte «utslippene» som er involvert i å produsere kjøtt. I stedet må publikum spise insekter, slår WEF fast.

  RELATERT: Agendaen for insektbasert mat gjør mennesker blir mer mottakelige for konstruerte virus.

  I mellomtiden har hovedstrømspressen og media forsøkt å overbevise publikum om å gi opp kjøtt og meieriprodukter, og begynne å spise insekter i stedet. I Europa har et tilsetningsstoff laget av pulveriserte gresshopper allerede blitt brukt i pizza, pasta, frokostblandinger og andre melbaserte matvarer, som The People’s Voice rapporterte om.

  Tysons insektproduksjon for dyremat er et illevarslende tegn på at kjøttgiganten også planlegger produksjon av spiselige insekter for menneskelig konsum. Nyheten kommer mens ikke-valgte byråkrater og eliter fortsetter å presse på for at publikum skal få forbud mot å spise kjøtt.

  Fra the People’s Voice, publisert 19 oktober 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Leading US Meat Producer To Focus on Insects and Bugs Instead After Partnering With WEF.

  Svar
 • Dette er nøye planlagt over lang tid. Vi er goim som er feige og ikke værdt fem flate øre. Lytt til dette intervjuet med rabbi Abraham Finkelstein hvor han helt rett ut forteller hvordan tingene henger sammen. Døm selv.

  https://www.bitchute.com/video/nTM2F0obgymO/

  Svar
 • «…inngikk industrilandene avtaler med utviklingsland om å kjøpe mat. “Man kunne nesten si at vi stjeler maten fra de menneskene som trenger den mest.” »

  Så tenkte jeg umiddelbart:
  Men dette vil vel øyeblikkelig føre til opprør; – hvis lederne i et land selger nasjonens egenproduserte mat ut av landet? Innbyggerne, uansett nasjon, ’tilbakestående’ eller ikke, ville vel gå på barikadene og storme Bastillen?

  Så tenkte jeg meg om:
  Det er jo DETTE som skjer i Norge NÅ!
  Våre myndigheter selger innbyggernes egenproduserte strøm ut av landet, så innbyggerne må fryse i vinterlandet.
  Og jammen selges visst våre egenproduserte egg også ut av landet, så butikkhyllene er så godt som tomme!

  Hva blir det neste?
  Brød?
  …..?

  UTEN protester.
  UTEN at disse ‘myndighetene’ blir fjernet. Fysisk. Og kjepp-jaget ut av landet.

  Forunderlig.

  Svar
  • Kanskje tenker ‘våre’ myndigheter/politikere slik? :

   ‘Vi må selge realverdiene ut av landet , slik at statsadministrasjonen får penger til å overleve. Da får heller nasjonens befolkning fryse og sulte. ‘
   For det er vel stats- administrasjonen som forsørger befolkningen?

   Det er selvfølgelig OMVENDT.
   Men når både innbyggerne og politikerne forfekter dette gjennom ord og gjerning omigjen & omigjen, så blir det nok ‘sant’ til slutt. Innbyggerne mister alt initiativ og blir frustrerte/engstelige og passive.

   Vår mentalitet er vår skjebne.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Bergens Tidende sensurerer?

Skal alle meninger som går til roten av problemet vekk?

Forrige innlegg

Religion og menneskesyn:

Sionister i dagens «Israel» og nazister i datidens Tyskland har ting felles.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.