POSTED IN Coronavaksiner

De sa den var 95% effektiv.

Men vaksineringen var en bløff.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Fullvaksinerte utgjør det store flertallet av covid-sjuke og døde i Storbritannia

Av red. PSt 

Data fra Storbritannia viser at dødsfall av covid-19 blant uvaksinerte har falt, mens covid-19-dødsfall fra landets vaksinerte befolkning fortsetter å øke. Dette skriver NaturalNews.

Denne påstanden bekreftes av en rapport fra  UK Health Security Agency (UKHSA), et myndighetsorgan mindre enn ett år gammelt som ble dannet for å være den britiske regjeringas helsevernbyrå.

Som en del av sine oppgaver publiserte UKHSA regelmessig covid-19 vaksinerapporter. Disse rapportene inneholder data om covid-19-relaterte tilfeller, sykehusinnleggelser og dødsfall. Rapportene grupperer også informasjonen basert på vaksinasjonsstatusen til pasienten eller den avdøde.

En av byråets siste rapporter, publisert 3. mars, beviser at de fullvaksinerte og de som har fått boosterdoser av vaksinen utgjør det store flertallet av covid-19-tilfellene i Storbritannia.

«[Rapporten] utgjør absolutt ingen god reklame for Pfizer og den påståtte effekten av covid-19-injeksjonen,» skrev  Daily Expose  i en artikkel som dekker den siste UKHSA-rapporten.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er nei-til-vaksine-696x390.jpg

Storbritannia har en økning i covid-19-tilfeller. 6. mars bekreftet regjeringen 71 259 nye COVID-19-tilfeller, det høyeste antallet nye tilfeller på over en måned og opp med 56 prosent fra forrige uke.

Regjeringa registrerte også 1406 nye covid-relaterte innleggelser på sykehus den dagen, opp med en tredjedel fra forrige uke, og det er den sjuende dagen på rad hvor covid-19 sykehusinnleggelser har økt uke for uke.

Syttini prosent av den britiske befolkningen har mottatt minst én dose av vaksinen . Syttitre prosent er fullvaksinert og 57 prosent er fullvaksinert og boostet.

Barn blir sannsynligvis smittet av fullvaksinerte foreldre

UKHSAs rapport fra 3. mars dekker tilfeller, sjukehusinnleggelser og dødsfall etter vaksinasjonsstatus i England mellom 31. januar og 27. februar.

Den viser at av de nesten 1,1 millioner tilfellene av covid-19 som ble rapportert i England i løpet av denne perioden, ble 846.616 – eller 77 prosent av alle tilfellene – vaksinert og bare 244.313 var uvaksinert.

Av de vaksinerte tilfellene var 67.669 delvis vaksinert, 162.998 ble fullt vaksinert og hele 615.949 ble fullt vaksinert og boostet.

Dataene viser også at mer enn halvparten av de uvaksinerte covid-19-tilfellene – 169.482 – er under 18 år. Dette betyr at barn mest sannsynlig blir smittet med covid-19 gjennom sine fullt eller trippelvaksinerte foreldre, andre kjære eller muligens til og med lærerne sine. 

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Fortsatt blir noen av de mest hjernevaska, trippeldoserte medborgere aggresive og går i forsvar for «vaksinen» hvis man bare hinter om at det skader mer enn det gagner, og vil kanskje være i fornektelse om de så får kreft eller blodpropp eller noe. Så dumt. Men de blir det nok færre av etterhvert.
  De som lot seg presse av myndigheters trusler om yrkesforbud og nå er uføre vil nok våkne og se at folkehelseinstitutt, helsedirektorat og regjeringer er ansvarlige, eller de som har sett tenåringen få hjerteproblemer eller menstruasjonsproblemer, eller de som rett og slett har mistet et barn som døde. Så trist. Disse blir det flere av jo mer utbredt skadevirkningene viser seg å bli.

  Svar
  • Vaksine Skadd !!
   14 mars 2022 9:07

   Prøv å fortell en lege at du har fått bivirkninger eller skader av corona vaksine og du blir møtt av den direkte agressiv holdning hvor du blir fortalt at du er en idiot, for korona vaksinene er nemlig totalt uten NOEN form for bivirkninger og de tryggeste noensinne i historien…

   Svar
 • FRIHETS FORKJEMPER1
  14 mars 2022 9:12

  Mer og mer bevis kommer frem hele tiden som viser at corona vaksinene rett å slett blir brukt for å sterilisere og drepe folk… Ifølge statistiske data så står 10% av corona vaksinene for 90% av skadene og død, det indikerer rett å slett at de lager enkelte parti av corona vaksinene med vilje på en slik måte at de skader og dreper. Man kan selv sjekke på nett hvile vaksine lot nummer man må unngå.

  Svar
 • Det er en illusjon at kun 10% av det som blir injisert er skadelig.
  Riktigere er at 10% gir raske bivirkninger.
  Vi vet ikke noe som helst om langtidsvirkningene, 5 år eller 10 år.

  Det er ikke på noen måte utelukket at de variasjoner som er konstatert, er en kalibrering for å finne hvilken konsentrasjon av skadestoffer som ikke gir raske bivirkninger. Kommer skadevirkningene først etter 3 år, 5 år eller 8 år vil de ikke bli sett på som bivirkninger. Industrien og legestanden går fri.

  Min tillit til systemet har aldri vært stor, etter de siste to årene er den borte.

  Svar
  • Blodpropp i beinet, med nervesmerter attåt. Sykemeldt, men prøver iblant tilstedeværelse på vegne av egen bedrift. Legen vil ikke melde det som vaksineskade. Jeg tipset henne om å prøve om igjen.

   MEN, som jeg forstår så kan skadede selv melde det? Rett meg om dette ikke stemmer. Det synes som mange IKKE tør gå imot sin egen fastlege. Stå opp for deg selv, når legene bare utover protokollen som gjelder – også her i Norge!

   Svar
  • Tusen takk for dette du legger ut. Helt betimelig idet dette kan brukes i utide og glatte noe over forbrytelsen og få folk til å slappe av, og la seg vaksinere (ikke så mange igjen). M.a.o. arkiver som villedende inntil bevis tilkommer.

   Tillit til systemet? Også i Norge dyrkes korrupsjon, idag mer enn noen gang – ikke minst på regjeringsnivå. Det er bare å åpne øynene. Årsaken er enkel; prioriteten deres gjelder ikke overfor folket de er satt til å representere. I ly av folkets naivitet/uvitenhet fremmet denne standen fremmed makts ideologi. Dette – d er ute i lyset pr. idag. Avslørt, ja – men det bryr dem overholdet ikke. .

   Jeg anbefaler våkenhet. Det burde våre politikere utbasunere som «en plikt» for alle borgere. Mye kunne slik blir avverget, politisk – og helsemessig.

   Svar
 • Det eneste vi med sikkerhet vet er at denne falske Corona vaksinen har en effektivitet på 95-100% til å kunne skade immunsystemet ditt på lengre sikt!
  Anslagsvis 1291 bivirkninger av vaksinen er dokumentert i Pfizers egne forsøksprotokoller.
  Interessant at FHI, Helsedirektorat og Regjeringa visste/vet bedre – Ikke sant ? 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Illevarslende signaler:

De som har plyndret jordas ressurser vil nå styre klimapolitikken.

Forrige innlegg

Det viktigste er ikke oppslutningen til de ukrainske fascistene.

Det viktigste er at tankegodset deres er normalisert – en del av statsideologien.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.